De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 31 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr IRSe 3900 Pure op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Erg tevreden met onze Liebherr inbouw koelkast. Ruime inhoud, stevig en mooi materiaal. Het geluid van de koelkast is minimaal met zijn 35 db. De easy fresh lade is ook een pluspunt voor groente en fruit. Ook de glazen draagplateaus zijn makkelijk verstelbaar naar wens. Fijne bediening d.m.v. touchcontrol. Heel tevreden met onze aankoop!
Het is een mooie koelkast, digitale weergave is prettig, indeling is praktisch en er zijn veel mogelijkheden om de glasplaten makkelijk op andere hoogten te leggen.
wij waren toe aan een nieuwe inbouw koelkast en kwamen op dit product uit ,dit product had zeer goede reviews van andere mensen dat wij dit product ook gekocht hebben en we moeten zeggen wat een top koelkast ,het koelt enorm goed en heeft een erg luxe uitstraling en het apparaat is echt muis stil ,wat erg fijn is in een open keuken ,wij zijn dan ook heel erg tevreden met dit product en gaan zeker in de toekomst meer van dit merk aanschaffen en dit is op en top service