De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 64 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr IRd 3900 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
We hebben de inbouw koelkast van liebherr gekocht. Het is een prima prijs/kwaliteit verhouding. Het heeft een goede uitstraling en is energie zuinig en stil.
Mooie koelkast met fijne, zelf te kiezen, indeling. De koelkast is bijna geruisloos, gemakkelijk te bedienen en bij het openen is direct de binnentemperatuur af te lezen. De deur sluit heel gemakkelijk en het laatste stuk zelf automatisch.
Kortom, een echte aanrader.
Prima koelkast, goede service van Expert want de deur sloot eerst niet goed door het paneel van onze keuken, Maar het is goed afgewerkt. Wij hebben gekozen voor Liebherr omdat wij leders in huis ook al een koelkast van Liebherr hebben staan. Het product is zijn geld waard.
Mooi apparaat, welke als deur op deur perfect past in onze keuken. Koelkast heeft eigen sterke scharnieren waardoor de keukenkastjesscharnieren niet meer nodig zijn.
Ben zeer tevreden geweest met mijn vorige liebherr koelkast, waardoor keuze voor een nieuwe liebherr koelkast door mooie en stevige uitstraling snel gemaakt was.
Wij hebben een zeer deskundige uitleg gehad over verschillende types koelkasten. De keuze viel uiteindelijk op de koelkast van Liebherr. Het was niet alleen de naamsbekendheid, maar ook de kwaliteit en de garantie van en op het product zijn doorslaggevend geweest. Een product met veel instelmogelijkheden gewoon super!
Onze Etna koelkast had het na 4 jaar al begeven en wilde dus niet weer een B-merk. Als je het dan over een betrouwbaar A-merk hebt, kom je eigenlijk ook direct uit bij Liebherr. Andere A-merk koelkasten hadden een hele beperkte deur indeling en deze was dus eigenlijk perfect.
Bij plaatsing zijn de instructies duidelijk, je kan het eigenlijk niet verkeerd doen (deur montage is even goed opletten)
Dan zet je hem aan en hoor je nagenoeg niets! Heerlijk stille koelkast!
Wordt snel koud en het deel ademt kwaliteit. Heerlijk verschil t.o.v. de B-merken.
Liebherr maakt een goed indruk en we zijn ook nog eens verzekerd van een lange werking door de 8jaar garantie!
Top product
We hebben nu al 50 jaar Liebherr producten en zijn nog nooit teleur gesteld bij aankoop of garantie ( die hebben we tot nu toe nooit nodig gehad ) en zijn ook na 25 jaar een koelkast gebruikt te hebben weer in onze nopjes met het nieuwe product van Liebherr de model IRd 3900 pure .
Liebherr is altijd goed ontworpen en gebouwd, hij ziet er weer erg netjes uit. Kwaliteit apparaat, voordeel vind ik dat er in de deur meer schappen zitten dan bij andere merken in dit formaat. Inbouw gaat erg makkelijk en alles goed doordacht.
Het product is keurig afgewerkt, schapindeling heeft verschillende mogelijk heden en toch overzichtelijk.
Deur op deur was door monteur simpel gerealiseerd, kortom we zijn zeer tevreden.
Liebherr is van oudsher een bekende fabrikant van witgoed.
Ik heb dit artikel gekocht vanwege de kwaliteit en de extra garantie van 2+ 6 jaar.
Het is de extra kosten dubbel en dwars waard.
Mijn neef heeft me de koelkast van Liebherr aanbevolen.
Hij vind hem geweldig goed.
Dus heb ik zijn raad opgevolgd en ook zo,n mooie koelkast gekocht.
Hij ziet er mooi uit en met de display is ook nog een gemakkelijk en zeker de verlichting is zo fijn je ziet meteen alles liggen. Mooie indeling. Geweldig vind ik hem.
Ina vervanging oude ijskast(30 jaar) inbouw ijskast gekocht van Liebherr. Kinderlijk eenvoudig in te stellen, werkt zeer naar behoren, koelt erg snel en ook fijn, de scharnieren bij ijskast die deur laatste stukje dichttrekken. Nooit openstaande deur of op kiertje. Verlichting gaat uit en signaal gaat af als ijskast deur bij bijvoorbeeld vullen langer openstaat.
ijskast is ook nog eens te bedienen via GSM met bijbehorende app. Ietwat stevig prijsje maar....kwaliteit mag betaald worden.
TOP PRODUCT