Liebherr IRd 3900 - Koelkasten

Liebherr IRd 3900
Liebherr IRd 3900
Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 674,00 Bekijk alle aanbieders
9.1

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 64 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr IRd 3900 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

D***********@k***********05-12-2025
We hebben de inbouw koelkast van liebherr gekocht. Het is een prima prijs/kwaliteit verhouding. Het heeft een goede uitstraling en is energie zuinig en stil.
Frans Lindhout, Goes.19-11-2025

Blij met deze echte aanrader

Mooie koelkast met fijne, zelf te kiezen, indeling. De koelkast is bijna geruisloos, gemakkelijk te bedienen en bij het openen is direct de binnentemperatuur af te lezen. De deur sluit heel gemakkelijk en het laatste stuk zelf automatisch. Kortom, een echte aanrader.
Pluspunten
  • Super stil
  • Goede
  • zelf te kiezen
  • indeling
L**********@v**********05-11-2025
We hebben voor Liebherr gekozen voor de betrouwbaarheid van het merk en zuinigheid in verbruik
h***************@k*********22-09-2025
Alles perfect geregeld en verzorgd
Jacob14-09-2025

Prima koelkast

Prima koelkast, goede service van Expert want de deur sloot eerst niet goed door het paneel van onze keuken, Maar het is goed afgewerkt. Wij hebben gekozen voor Liebherr omdat wij leders in huis ook al een koelkast van Liebherr hebben staan. Het product is zijn geld waard.
Pluspunten
  • fijne indeling
  • goed groente vak
  • blijft prima op temperatuur
D********@h******04-09-2025

Prima koelkast

Is een prima koelkast, prijs kwaliteit tot nu toe tevreden. Oude koelkast was aan vervanging toe
Pluspunten
  • Ziet wr netjes uit
  • Heldere verlichting
  • Werkt zoals het hoort
p.e29-08-2025

Vervangen van inbouwkoelkast

Mooi apparaat, welke als deur op deur perfect past in onze keuken. Koelkast heeft eigen sterke scharnieren waardoor de keukenkastjesscharnieren niet meer nodig zijn.
Pluspunten
  • Scharnieren
  • Prijs
C**************@h**********09-08-2025
Ben zeer tevreden geweest met mijn vorige liebherr koelkast, waardoor keuze voor een nieuwe liebherr koelkast door mooie en stevige uitstraling snel gemaakt was.
Pluspunten
  • Bedrijfszeker
  • Mooie vormgeving
Richard H. uit Stramproy27-07-2025

Bevalt erg goed en is stil

Relatief zuinig, stil en met mooie LED-verlichting. Bovendien 8 jaar garantie.
Pluspunten
  • stil
  • zuinig
e*******@g********04-07-2025

Koelkast koelt op elk niveau evenveel. Inrichting is zeer flexibel. Op aanraden van de verkoper voor deze koelkast gekozen. Zijn er erg blij mee.
Pluspunten
  • Indeling flexibel
  • Aanduiding graden wordt goed weergegeven op display
  • Menu display is handig
Rene20-06-2025

Mooi afgewerkte inbouw koelkast

Geweldige koelkast, met digitaal display en WIFI optie. Ook perfect gemonteerd door de Witte Hal in Venlo.
Pluspunten
  • Koelt snel
  • doet wat ie moet doen
  • Mooi display en WIFI optie
  • Laag/geen hoorbaar geluidsniveau
Pieter19-06-2025

Top merk

Zeer mooie degelijke koelkast, de voerige liebherr koelkast is 21 geworden, is allemaal zeer degelijke, goed schoon te maken en zuinig
Pluspunten
  • Goede inrichting
  • Goed licht
s***************@h********18-04-2025

Kwaliteit van Liebherr

Wij hebben een zeer deskundige uitleg gehad over verschillende types koelkasten. De keuze viel uiteindelijk op de koelkast van Liebherr. Het was niet alleen de naamsbekendheid, maar ook de kwaliteit en de garantie van en op het product zijn doorslaggevend geweest. Een product met veel instelmogelijkheden gewoon super!
Pluspunten
  • Veel instelmogelijkheden
  • Geruisloos
Minpunten
  • Niet kunnen vinden
  • Nietkunnen vinden
Ben 12-04-2025

Bevalt goed , makkelijk te onderhouden

Mooie no nonsens koelkast met duidelijke beschrijving en makkelijk te installeren
Pluspunten
  • Ruim
  • Goed schoon te houden
r**********@g********06-04-2025

Top Koelkast!

Onze Etna koelkast had het na 4 jaar al begeven en wilde dus niet weer een B-merk. Als je het dan over een betrouwbaar A-merk hebt, kom je eigenlijk ook direct uit bij Liebherr. Andere A-merk koelkasten hadden een hele beperkte deur indeling en deze was dus eigenlijk perfect. Bij plaatsing zijn de instructies duidelijk, je kan het eigenlijk niet verkeerd doen (deur montage is even goed opletten) Dan zet je hem aan en hoor je nagenoeg niets! Heerlijk stille koelkast! Wordt snel koud en het deel ademt kwaliteit. Heerlijk verschil t.o.v. de B-merken. Liebherr maakt een goed indruk en we zijn ook nog eens verzekerd van een lange werking door de 8jaar garantie! Top product
Pluspunten
  • Snel koud
  • Stil!
  • Kwaliteit
  • Goede indeling
Minpunten
  • Deur aan koelkast zelf monteren is wat lastiger
a***********@g********27-03-2025

Liebherr / zorgeloos

We hebben nu al 50 jaar Liebherr producten en zijn nog nooit teleur gesteld bij aankoop of garantie ( die hebben we tot nu toe nooit nodig gehad ) en zijn ook na 25 jaar een koelkast gebruikt te hebben weer in onze nopjes met het nieuwe product van Liebherr de model IRd 3900 pure .
Pluspunten
  • Vormgeving
  • Afwerking/uitstraling
j******@o***************26-03-2025

Een blije klant

Een prima en mooie koelkast. Ziet er solide uit. En top dat Liebherr deze actie heeft. Dat is nog eens klasse! Net zoals alle producten van Liebherr.
Pluspunten
  • 9
Minpunten
  • 0
a**************@z*******03-02-2025

degelijk, merkartikel dat past

deze koelkast heeft de juiste maat en vervangt versleten inbouwexemplaar uit mijn keuken die inmiddels 30 jaar meegaat
Pluspunten
  • goede vervanger van oude inbouwkoelkast
  • gebruikersvriendelijk
Minpunten
  • andere indeling is weer wennen
a************@h******01-02-2025
zeer hoge kwaliteit, zuinig en duurzaam
Kroes19-01-2025

Kwaliteits koeler

Liebherr is altijd goed ontworpen en gebouwd, hij ziet er weer erg netjes uit. Kwaliteit apparaat, voordeel vind ik dat er in de deur meer schappen zitten dan bij andere merken in dit formaat. Inbouw gaat erg makkelijk en alles goed doordacht.
Pluspunten
  • Afwerking
  • Schappen in de deur
  • Inbouw gemak
jeroenlam@live.nl13-01-2025

prima koelkast

Het product is keurig afgewerkt, schapindeling heeft verschillende mogelijk heden en toch overzichtelijk. Deur op deur was door monteur simpel gerealiseerd, kortom we zijn zeer tevreden.
Pluspunten
  • overzichtelijk
Minpunten
  • ??
Beagle14-11-2024

Prima koelkast (inbouw)

Liebherr is van oudsher een bekende fabrikant van witgoed. Ik heb dit artikel gekocht vanwege de kwaliteit en de extra garantie van 2+ 6 jaar. Het is de extra kosten dubbel en dwars waard.
Pluspunten
  • Duitse kwaliteit
  • koelt prima
  • zeer stil, bijna onhoorbaar.
Minpunten
  • Inbouwen is tamelijk moeilijk.
kees07-11-2024

prima

Simpel. Functioneel en gebruiksvriendelijk
Pluspunten
  • licht
  • instellingen
Minpunten
  • gaat wel heel snel knipperen als deur open staat
j********@o***************01-11-2024

Een zeer goede en fijne koelkast

Mijn neef heeft me de koelkast van Liebherr aanbevolen. Hij vind hem geweldig goed. Dus heb ik zijn raad opgevolgd en ook zo,n mooie koelkast gekocht. Hij ziet er mooi uit en met de display is ook nog een gemakkelijk en zeker de verlichting is zo fijn je ziet meteen alles liggen. Mooie indeling. Geweldig vind ik hem.
Pluspunten
  • Verlichting
  • Display
B. Starren26-10-2024

TOP PRODUCT

Ina vervanging oude ijskast(30 jaar) inbouw ijskast gekocht van Liebherr. Kinderlijk eenvoudig in te stellen, werkt zeer naar behoren, koelt erg snel en ook fijn, de scharnieren bij ijskast die deur laatste stukje dichttrekken. Nooit openstaande deur of op kiertje. Verlichting gaat uit en signaal gaat af als ijskast deur bij bijvoorbeeld vullen langer openstaat. ijskast is ook nog eens te bedienen via GSM met bijbehorende app. Ietwat stevig prijsje maar....kwaliteit mag betaald worden. TOP PRODUCT
Pluspunten
  • solide product - dichttrekkende ijskastdeur
  • Koelt erg snel - makkelijke instelling
  • app voor gsm - energie zuinig