Liebherr ICNf 5103

Liebherr ICNf 5103 - Koelkasten

Energieklasse F

Liebherr ICNf 5103 - Koelkasten

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 30 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr ICNf 5103 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

j**************@c********16-06-2022

Deze koelkast / vriezer hadden we eerder moeten kopen

Op advies van verkoper voor de Liebherr ICNF 5103-20 gekozen. Indeling van de koelkast / vriezer, de "No Frost" functie en de scherpe prijs gaf de doorslag om deze combinatie te kopen. De koelkast / vriezer is gisteren geplaats en we zijn super tevreden over de levering en plaatsing. We hadden deze koelkast veel eerder moeten kopen. Mooie en functionele inrichting en heldere verlichting. Als extraatje de 7 jaren garantie op onderdelen.
Pluspunten
  • indeling
  • verlichting
Minpunten
Review Liebherr koelkast-vries combinatie25-05-2022

Review Liebherr koelkast-vriescombinatie

Onze nieuwe koel-vries combinatie van Liebherr voldoen geheel aan onze verwachtingen. De indeling is bijzonder gebruiksvriendelijk. De temperatuur is eenvoudig in te stellen. Kortom de prijs meer dan waard.
Pluspunten
  • Eenvoudig te bedienen
  • Gebruiksgemak
Steef18-04-2022

prima koelkast

sinds een week in gebruik, hij is erg stil. al met al een prima koelkast, als je hem vergelijkt met een Whirpool of een ander (goedkoop) merk is hij niet veel duurder (voor ons was dat maar 100 euro) geen spijt dat we voor Liebherr gekozen hebben.
Pluspunten
  • erg stil
  • koel en vries gedeelte apart in te stellen
  • fijne indeling
  • de garantie
Minpunten
  • iets langer moeten wachten voor hij geleverd werd
m*************@h**********04-04-2022

Super mooie koelkast

Mooie koel/vriescombinatie. Handige indeling en de lade’s van mooi van kwaliteit
m***@k**********27-01-2022
Prima koel/vries combinatie. Kwalitatief heel goed, regelt temperatuur goed. Zeer tevreden over deze aankoop. Duidelijke beschrijvingen.