Liebherr ICNf 5103 - Koelkasten
Energieklasse F
Liebherr ICNf 5103 - Koelkasten
kwaliteit
Beste merk volgens verkoper. En mooi interieur. Enige tegenvaller is dat hoge flessen uit het vak vallen.
Pluspunten
- mooi
- kwaliteit
Minpunten
- energielabel
- lage zijvakken
Topklasse koel vries combinatie
Op advies kochten wij deze Liebherr koel vries combinatie. Een prima koelkast en vriezer, doet het uitstekend. Stille motor en niet meer hoeven te ontdooien. Als de koelkastdeur te lang openstaat geeft hij een sein. Ik kan geen minpuntje bedenken.
Pluspunten
- Prima koeling en vriezer
- Geluidsarme motor
- Net meer ontdooien
Minpunten
- Geen
Aanrader
Echt weer Duitse degelijkheid! Hij is superstil, koelt prima! En 7 jaar garantie!
Pluspunten
- Zeer stil
- Digitale mogelijkheden
- 7 jaar garantie
Minpunten
- Vriesgedeelte had wel wat ruimer gekund
- In de de deur kun je wat minder kwijt
aanrader
Ik heb een Liebherr gekocht, omdat ik in mijn werkend leven heel goede ervaringen met de produkten van Liebherr heb.
Ik hoop dat deze koelvries combinatie ons ook heel goed gaat bevallen. Uit ervaring kan ik nog niet putten, want de combinatie is pas vorige week geplaatst.,
Zeker aanrader
Pas 2weken in gebruik, maar deze ook gekozen voor de no-frost. Goede indeling.koelt prima met digitale mogelijkheden.
Pluspunten
- Signaal als de koeling te lang openstaat
- Verlichting
Tevreden klant
Oudewater van 2003 en scharnieren versleten, laden gebroken en geplakt met dictaten. Groente bleven niet goed vers meer. Heb in de garage ouder Libiër staan van mijn moeder die beter koelt en vriest, dansbaar de keuze voor dit merk
Aanrader!
Mooie ruime inbouwkoelkast. Koelt perfect. Zeer nette koelkast en vriezer. Ook de no front ideaal! Nooit meer rijp in de vriezer!
Pluspunten
- Ruimte
- Ni frost
Minpunten
- Geen
een verantwoorde aankoop
Ik heb dit product gekozen i.v.m. een jarenlange positieve ervaring in mijn vorige woning. Ook deze koel/vries combinatie ziet er goed uit, maakt weinig lawaai en vooral: het is de enige echte NO-FROST. Over jhet energie gebruik kan ik nog geen oordeel geven.
Pluspunten
- een echte no-frost
- solide
Minpunten
- ik mis een tussen schotje in de groentelade
Kieskeurig
Gekozen voor deze koel/vries combinatie omdat het de “Mercedes” is onder de koelkasten. No-frost ook belangrijk geweest bij onze keuze. Niet de goedkoopste keuze maar gaan uit van de kwaliteit en service van Liebherr en zodat het apparaat het geld waard is. Mooie strakke vormen binnenkant en veel ruimte om producten te bewaren. Apparaat kan op afstand via WiFi ingesteld worden maar daar hebben we ons nog niet aan gewaagd. Tot nu toe heel erg tevreden!
Pluspunten
- Ruim en mooie vorm
- Geeft geen geluid zoals vorig apparaat
Minpunten
- Is niet echt goedkoop qua aanschaf
Voldoet prima.
Pas kort ingebruik,maar eerste indruk is prima.Vriest goed en direct in...Alleen moest even wennen aan het digitale gebeuren.
Pluspunten
- Keurig afgewerkt
- goede temperatuur.
Minpunten
- even moeite met de instellingen
Bevalt zeer goed
Op aanraden deze koel vries combinatie gekocht. Koelt en vriest prima met een duidelijk aangegeven koelkast temperatuur en vriezer temperatuur. We zijn er heel blij mee en hopen er nog lang plezier van te hebben
Pluspunten
- Motor maakt weinig geluid
- Koelen en vriezen heel goed
- Niet meer te hoeven ontdooien
Minpunten
- Geen
Had al eerdere ervaring met het merk.
Perfekte koelkast met vries afdeling. ben door de leverancier goed geholpen
Mooi en goed ingedeelde koelkast.
Ik heb voor Liebherr gekozen omdat mijn vaste witgoed handelaar mij deze aanraadde. Inmiddels kan ik als gebruiker voorlopig vaststellen dat de koelkast/vriezer er prachtig uitziet, maar vooral uitstekend functioneert.
We kunnen lekker overzichtelijk onze spullen kwijt. Heel handig dat het licht uitgaat om aan te geven dat de deur te lang open staat/heeft gestaan. Ook heel prettig dat deze koelkast zelf ontdooiend is. Onze vorige moesten bijna elke maand ontdooien. Verder hopen we dat deze energiezuinig is, maar daar moeten we uiteraard nog de gegevens over gaan krijgen (straks de energierekening). We vertrouwen echter op onze witgoedman die ons al ruim vijfentwintig jaar voorziet van goede apparatuur (wasmachine, wasdroger en koelkast).
Pluspunten
- Strakke ordening.
- Automatisch dimlicht.
Minpunten
- Laag drankenrek
Goed afgewerkte koel-vriescombinatie. Efficiënte indeling. Goede verlichting.
Een topproduct
Omdat ik een nieuwe keuken heb gekocht, heb ik heel bewust weer gekozen voor een Liebherr (in mijn oude keuken zat ook een Liebherr en die beviel erg goed). Ben heel blij met mijn koelkast. Veel ruimte en gemakkelijk schoon te houden. Kortom: een topproduct.
Pluspunten
- veel opbergruimte
- goed schoon te houden
heel praktische, mooie en degelijke koel/vries combinatie
prettige koel/vries combinatie. stijvol en merkbare goede kwaliteit. indeling aanpasbaar. zeer constante temperatuur.
Pluspunten
- constante temperatuur
- vocht in groentelade is regelbaar
- hoogwaardige afwerking
Minpunten
- hoge fles kan uit deur vallen bij snel openen
Liebherr ICNF 5103 20
Mooie koelkast, ik hoop Liebherr kwaliteit (vandaag 12-10-2022 geinstalleerd)
Vriesladen beetje klein
Pluspunten
- ik hoop Liebherr kwaliteit
Minpunten
- vriesladen klein
aanrader
Dit is mijn tweede Liebherr in huis, ik heb er dus echt TWEE staan, niet voor niks natuurlijk maar omdat ze erg stil zijn en fantastisch koelen en vriezen. Vergeet natuurlijk ook niet de geweldige service en garantie die geboden wordt indien nodig.
perfecte koelvriescombi
liebheer is kwalitatief uitstekend, ten opzichte van de andere gevestigde merken als bosch -siemens enz is het stukken beter. Onze vorige liebherr is 20 jaar van dienst geweest. als we niet verhuisd. In beiuwe huis zat siemsens(3 jaar oud). Prima ding maar niet meer dan dat. redelijk gammel en matige koel vries resultaat. Liebherr is gewoon zeer stevig, robuust en de temp. instelling kan afzonderlijk geregeld worden(met exacte temp instelling. Dit hebben de meeste andere merken niet.
toegegeven dat prijs beduidend hoger is dan andere merken, maar is zeker de moeite, overwegen waard. Levertijden zijn bij Liebherr op dit moment lang, maar als je het geuld kan opbrengen, zeker de moeite waard.
Dus voor ons alleen liebherr koel en vriesapparatuur.
Pluspunten
- zeer steveige bouwkwaliteit
- zuinig
- instelbaarheid koel en vries
- hoge kwaliteit
- stil
Minpunten
- hogere prijssegment
Hou rekening met minder opbergruimte
Ik heb het product online gekocht omdat mijn inbouw koel-vries combinatie tijdens mijn vakantie is stukgegaan.
Dit model heeft aan de binnenkant aanzienlijk minder ruimte in het koel en vriesgedeelte omdat de wanden aanzienlijk dikker zijn dan van mijn vorige koelkast. Daarnaast zijn de hoeken van de achterwand ook nog eens afgekant: hierdoor kan je geen rechthoekige opbergbak gebruiken tenzij de het ruimte verlies voor lief neemt. Op de bovenste plan waar al een apart onderdeel technologie ( verspreid koude lucht) zit ook nog eens de thermometer. Hiervoor kan je niet te veel spullen neerzetten: dan kan de temperatuur niet goed gemeten waardoor de koelkast blijft koelen met als gevolg ijs in de groentelade.
Voor Liebherr koelen en vriezen kiezen is de juiste keuze.
Deze Liebherr koel- en vrieskast voldoet geheel aan onze wensen voor een koel- en vries combinatie.
Ruime koelvakken met voldoende plaats voor producten in de rekken. Fresh Air koelen!
Een meer dan ruime vries kast, not frost!, met wel drie grote vakken.
De Liebherr inbouw vries- en koelkast combinatie kan zich met gemak meten met elke losse vries- en koelkast combinatie van andere merken!
Pluspunten
- ruim koelen en vriezen
- air fresh
- not frost
- zuinig
- wifi
Top
Zoals verwacht voldoet aan verwachtingen. Geruisloos, ruim, goede indeling.
Pluspunten
- geruisloos
- efficiënte indeling
Uitstekende koelkast. De makers hebben echt
nagedacht. Koelkast is stil , goede indeling en werkt
Prima.
Pluspunten
- Stil
- Indeling
Minpunten
- Geen
Fijne koelvriescombinatie
Zeer fijne koelvriescombinatie met mooie grootte en breedte van vriesvakken. Koelkast erg mooi met mooie verlichting en weergave van temperatuur .
We zouden hem iedereen aanbevelen!
Pluspunten
- Verlichting
- Grootte en breedte vriesbakken
Minpunten
- Ijsvorming achterwand in koelkast
Goede koelkast
Prima koelkast die erg stil is. Indeling is logisch en de koelkast komt snel tot de gewenste temperatuur.
Pluspunten
- Stil
- Snel op temperatuur
Minpunten
- Inbouwen is niet makkelijk