Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 36 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KKV655 wit op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

i**********@g******** 15-02-2024
  • Product gekocht
Geschreven voor: ETNA KKV655 wit

Algemene score

10,0
Mooie maat koelkast zonder vriesvak en hij past op precies het vrieskastje in de garage. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Goede indeling in de kast en de deur. Erg blij mee.
webcare-7 15-02-2024

Beste heer / mevrouw,

Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met de aanschaf van jouw koelkast!
Door de fijne indeling, maar toch compacte formaat past het mooi bij de vriezer.

We willen je bedanken voor deze mooie beoordeling en wensen je heel veel toe van jouw koelkast!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

Milan 18-12-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie koelkast voor een mooie prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKV655 wit

Algemene score

8,0
Mooie koelkast zonder vriesvak van ETNA voor een schappelijke prijs. Heb voor deze koelkast gekozen omdat deze een energieklasse E heeft en vanwege de ruime afstel mogelijkheid van de legplateaus. Dient bij ons al extra koelkastje voor de drank en daar is deze ruim genoeg voor. De deur biedt voldoende ruimte voor zowel 1,5l als 2l flessen. Heb gelezen dat sommige mensen de koelkast lawaai / een tik horen geven bij het aanslaan van de compressor, maar bij ons staat hij in de bijkeuken, dus nog niet gemerkt en als ik in de ruimte sta, dan hebben wij nergens last van.

Pluspunten

  • Goede afstel mogelijkheid van legplanken
  • Deur ook geschikt voor grotere flessen (2l)
  • Klasse E
  • Prijs

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
webcare-7 19-12-2023

Beste Milan,

Bedankt voor deze leuke review! Fijn dat de koelkast zo goed bevalt en dat jij al jouw drankjes kwijt kan in dit mooie toestel. Ook het geluidsniveau bevalt goed.

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Peter 01-09-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima koelkast voor een redelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKV655 wit

Algemene score

9,0
Prima koelkast voor een heel redelijke prijs.
Prima indeling mogelijk met de verstelbare glasplaten, voldoende ruimte in de vakken aan de deur.
Op stand 4 een perfecte temperatuur voor een koelkast.
Het wisselen van de draairichting van de deur was in no time gedaan.

Pluspunten

  • fijne indeling
  • goede temperatuur regeling
  • draaien deur is heel gemakkelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
webcare-7 05-09-2023

Beste Peter,

Wat leuk om te lezen dat jij zo tevreden bent met de koelkast! De handige indeling, de ruimte en de goed regelbare temperatuur bevallen jou goed.

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

h********@u********* 25-08-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Etna koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKV655 wit

Algemene score

9,0
Een erg fijne koelkast die op stand 4 geweldig koelt. De vakken zijn in grote verstelbaar zodat je hem naar eigen keuze kan inrichten. Hij is mooi licht van binnen en eenvoudig te reinigen. Er is geen ijsafzetting zoals bij mijn vorige koelkast. Een prima prijs/kwaliteit verhouding. Mijn ETNA combimagnetron is al ca 20 jaar oud, ik hoop dat deze koelkast ook zo degelijk is.
Officiele reactie van Atag 28-08-2023

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze mooie beoordeling. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de werking en indeling van de koelkast.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

g***********@g******** 07-08-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Fijne koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKV655 wit

Algemene score

8,0
De oude koelkast was stuk, nu hebben wij een fijne geruis loze koelkast.
Koelt prima

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 08-08-2023

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor het schrijven van deze mooie beoordeling.
Wat leuk om te lezen dat je geniet van jouw nieuwe koelkast en deze lekker stil is.

We wensen je heel veel plezier toe van je aankoop.

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

Manss1986 26-06-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

KKV655WIT

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKV655 wit

Algemene score

9,0
Een compact formaat met voldoende ruimte voor een a 2 personen. Wij hebben de koelkast in de schuur geplaatst voor drinken. Deze worden goed koud. Verder geen last van geluid als je in de buurt staat. Prima prijs kwaliteit.

Pluspunten

  • Groot
  • Stil
  • Met greep
  • Kan greeploos gebruikt worden
  • Deur kan van richting veranderd worden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 27-06-2023

Beste heer / mevrouw,

Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review te schrijven. Fijn om te lezen dat de koelkast aan alle wensen voldoet.

Wij wensen jou heel veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Marcel 10-06-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

geniale eenvoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKV655 wit

Algemene score

10,0
Prima koelkast. Geniaal eenvoudig. Koelt goed . is goed in te regelen. Eenvoudig maar effectieve indeling. Goed groentevak. Stil. Dit is een koelkast zonder opsmuk. I love it

Pluspunten

  • indeling
  • makkelijk
  • eenvoudig
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 12-06-2023

Beste Marcel,

Een 10. Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met het gebruiksgemak van de koelkast. We wensen je nog vele jaren vol koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

j*******************@g******** 03-06-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Let Op! 2 jaar garantie ipv 5!

Geschreven voor: ETNA KKV655 wit

Algemene score

6,0
5 jaar garantie is een farce. Het is 2 jaar + een tegoedbon van 100euro max

Minpunten

  • Geen echte 5 jaar garantie

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Atag 05-06-2023

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review.
Bij aankoop van ETNA apparatuur heeft u tweejaar fabrieksgarantie, via onze website kun je de aangekochte apparatuur registreren voor de garantieplus regeling voor het 3e t/m 5e jaar.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

h******@h********** 16-04-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKV655 wit

Algemene score

8,0
We zijn erg tevreden over onze Etna koelkast,
Goede service zuinig in gebruik en de prijs was ook goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 17-04-2023

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met onze service en werking van de koelkast.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

HenkSr 13-04-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Etna, top!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKV655 wit

Algemene score

9,0
De koeler ziet er goed uit, op het oog een degelijk product. Was super goed verpakt, waardoor onbeschadigd. Bij een ander merk koeler 2 x een beschadigd exemplaar ontvangen. Super tevreden mee!

Pluspunten

  • Degelijk
  • Mooi model

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 14-04-2023

Beste Henk,

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met jouw nieuwe koelkast! Je geeft aan dat je de koelkast gelukkig onbeschadigd hebt ontvangen. In de fabriek testen wij elk product uitvoerig, waarna deze weer goed verpakt wordt. Hierdoor is de kans op beschadiging minimaal!

Ook de uitstraling van de koelkast bevalt jou goed! We willen je bedanken voor het schrijven van deze mooie beoordeling en wensen jou vele jaren koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

Nee 20-02-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Etna

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKV655 wit

Algemene score

9,0
Een geweldige koelkast hopend nog lang plezier van mogen hebben Etna is een goed merk en praktisch probleem loos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 21-02-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze positieve beoordeling! We vinden het leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met deze koelkast.

We wensen jou nog vele jaren plezier toe van je aankoop!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

Maartje 12-02-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Fantastische aanvulling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKV655 wit

Algemene score

8,0
Deze compacte koelkast op tafelhoogte past geweldig in mijn interieur
Mooi verlicht als de deur opent en voorzien van alle gemakken.
Legplanken in hoogte verstelbaar en zeker belangrijk om te melden, geruisloos in mijn studio.
Super blij mee.

Pluspunten

  • formaat
  • geluid

Minpunten

  • forse handgreep

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 13-02-2023

Beste Maartje,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke review.
Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met de koelkast.
De handige indeling, goede verlichting en lage geluidsniveau bevallen goed.

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

h***********@g******** 08-02-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Etna bijgeluiden

Geschreven voor: ETNA KKV655 wit

Algemene score

5,0
Mooie koelkast,leuke prijs,min punt knalgeluiden door krimpen warm en koud.

Pluspunten

  • mooie koelkast

Minpunten

  • knal geluid bij koud en wam

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Atag 09-02-2023

Beste heer / mevrouw,

Vervelend om te lezen dat jouw ervaring met de geluiden van de koelkast zo teleurstellend is. Natuurlijk is het nooit onze bedoeling geweest om je dit gevoel te geven. Wij streven ernaar dat onze klanten veel plezier mogen beleven aan onze apparatuur. Wij betreuren het dan ook zeer wanneer een klant niet tevreden is. Mochten wij hierin nog iets voor je kunnen betekenen dan horen wij dat graag. Zo ja, zou je dan contact- en adresgegevens met een kopie van de geplaatste review willen mailen naar webcare@atagbenelux.com?

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Albert 22-01-2023
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed, een echte aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKV655 wit

Algemene score

10,0
De koelkast voldoet aan mijn wensen. De koelkast is geruisloos, ruim en overzichtelijk, goede indeling en energiezuinig. En de 5 jaar verlengde garantie sprak mij ook aan.
Deze koelkast is een echte aanrader!

Pluspunten

  • Laag geluidsniveau
  • Ruim/overzichtelijk
  • Prijs/kwaliteit
  • Energiezuinig
  • 5 jaar garantie

Minpunten

  • Nog geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 23-01-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review met dit fantastische cijfer, een 10! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met het gebruik, de inhoud en gebrek van geluid. De verlengde garantie is inderdaad ook mooi meegenomen.
We wensen je nog veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

g************@g******** 17-01-2023
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKV655 wit

Algemene score

10,0
Perfecte koelkast. Geen hoorbaar geluid tijdens werking. Ik gebruik hem in mijn camper en slaap er naast!!
Officiele reactie van Atag 18-01-2023

Beste heer / mevrouw,

Wow, een 10! Wat fijn om te lezen dat de koelkast en het geluidsniveau zo goed bevallen. We willen je bedanken voor het schrijven van deze review en de prachtige score.

We wensen je vele jaren kampeer en koelplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

Said 25-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt zeer goed, zeker aan te raden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKV655 wit

Algemene score

8,0
Ik had een nieuwe koelkast nodig en mijn oog viel op deze ETNA koelkast. Na het het lezen van verschillende positieve reviews was ik om. De koelkast is stil, ruim en koelt de producten perfect en dat al op stand 1. Zeer goede koelkast voor een lage prijs en wat ik ook heel goed vind is de garantie van 5 jaar.

Pluspunten

  • Stil
  • Ruim
  • Prijs/kwaliteit
  • 5 jaar garantie
  • Koud

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 26-10-2022

Beste Said,

Leuk om te lezen dat de positieve reviews je hebben doen besluiten om voor de KKV655 te kiezen en deze nu ook aan al je wensen voldoet. Bedankt voor de mooie feedback.

Wij wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

a**n@z**o.nl. 13-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKV655 wit

Algemene score

10,0
Mooie degelijke koelkast. Ruim en overzichtelijk in te delen. Laag geluidsniveau en natuurlijk de 5 jaar garantie.
Een zeer Goede Prijs en een mooie vormgeving.
Zeker geen spijt gehad van de aankoop ik geef hier voor een dikke 10

Pluspunten: Goede Prijs Kwaliteit

Pluspunten

  • Goede Prijs Kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 14-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Wow, een dikke 10, bedankt!
Wat fijn dat jij zo tevreden bent met de ruime indeling, het geluidsniveau en het mooie design.
Ook de 5 jaar garantie is natuurlijk mooi meegenomen.

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

a*********@z******* 01-10-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKV655 wit

Algemene score

10,0
Mooie degelijke koelkast. Ruim en overzichtelijk in te delen. Laag geluidsniveau en natuurlijk de 5 jaar garantie.

Pluspunten

  • Laag geluidsniveau
  • Mooie vormgeving
  • Goede Indeling
  • Goede Prijs

Minpunten

  • Nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 03-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10! Dank je wel voor het schrijven van deze review en het mooie cijfer. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de indeling en uitstraling van de koelkast.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

g************@g******** 29-09-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKV655 wit

Algemene score

10,0
Mooie strakke vormgeving.
Geluidsniveau is heel laag.
Zuinig in gebruik en 5 jaar garantie.

Pluspunten

  • geluid
  • vormgeving
  • prijs
  • energie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 30-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Wow, een 10! Bedankt voor deze mooie score.
Wat leuk om te lezen dat het mooie design, lage geluidsniveau en de duurzaamheid zo goed bevallen.
Ook de 5 jaar garantie is natuurlijk mooi meegenomen, al gaan wij er natuurlijk van uit dat jij deze niet nodig zal hebben.

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

i************@g******** 12-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

in alle eenvoud een geweldige koeler

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKV655 wit

Algemene score

8,0
van een heel klein blokker koelkastje naar deze; zoveel fijner! Eenvoudig apparaat die koelt als de beste, fijn formaat.
We zijn er helemaal content mee.

Pluspunten

  • koelt goed
  • fijn formaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 13-09-2022

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor de mooie review. Leuk om te lezen dat jullie zo content zijn met de koelkast.

Wij wensen jullie veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Tim 03-09-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Fijne vriezer, eerlijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKV655 wit

Algemene score

9,0
Kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Misschien niet het meest luxueuze product, maar wat heb je nou eigenlijk echt nodig. Een vriezer moet …. vriezen. En dat doet die als de beste. En al die snufjes die andere merken er op hebben zitten,… maken het alleen maar duur. Dus ben je op zoek naar waar voor zijn geld, stop met zoeken, want je hebt gevonden.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Niet te duur

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 05-09-2022

Beste Tim,

wat een mooie score, bedankt!
Wat een leuke review, over de vriezer.
Fijn dat de KKV655 doet wat ie moet doen, het gebruiksgemak en ook de vormgeving bevallen jou goed.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Thunder 19-08-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Mooie ruime vrieskast ,erg stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKV655 wit

Algemene score

10,0
Mooie ruime vrieskast (tafelmodel)
4 ruime lades temperatuur regeling op de voorkant .
Netjes bezorgd en goed verpakt binnen gekomen

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk en ruime vrieskast
  • Stil in geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 22-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review en het mooie cijfer! Het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent met de koelkast, dat is waar wij het allemaal voor doen.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Dick 17-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKV655 wit

Algemene score

9,0
Een koelkast met een prima prijs, kwaliteitsverhouding. Is netjes uitgevoerd.

Pluspunten

  • Goede verlichting
  • Prima uitvoering

Minpunten

  • Temperatuursindicatie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 18-08-2022

Beste Dick,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de prijs kwaliteitsverhouding, we hopen dat je net zo tevreden bent met het gebruik ervan!
We wensen je nog veel koelplezier.

Met vriendelijke groet,
Kim Webcare ETNA

Reageer

Dick 08-08-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Prima koop.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKV655 wit

Algemene score

9,0
Het was een koelkast met de juiste afmeting en prima prijs. Netjes uitgevoerd. Heerlijk stil en een stuk zuiniger dan mijn vorige koelkast. Kon, zonder kosten, de garantie periode van 2 jaar verlengen met 3 jaar.

Pluspunten

  • prijs
  • uitvoering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 09-08-2022

Beste Dick,

Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling.
Leuk dat jij gekozen hebt voor ETNA.
Fijn dat jij zo tevreden bent met het mooie design, de duurzaamheid en het geluidsniveau.
Ook onze verlengde garantie is natuurlijk een mooi pluspunt, toch een stukje extra zekerheid.

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

m**********@h********** 30-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handig, met herrie.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKV655 wit

Algemene score

6,0
De koelkast is qua prijs gunstig t.o.v. het energielabel. De materialen ogen degelijk. De koelkast is qua breedte precies goed voor één persoon en qua hoogte ideaal om ergens onder te plaatsen!

De opbergmogelijkheden qua lade, plankjes en kleine deurvakken zijn perfect. Enig minpuntje is dat er geen doos eieren op de bovenste plank van de deur past. Op de lade etc. staan plaatjes zodat je kunt spieken wat er in de koelkast bewaard moet worden, handig!

Waar ik mij alleen aan stoor, is hoe vaak de koelkast 'aan slaat'. Je hoort dan een luide tik en daarna gezoem. Dit ben ik niet gewend van Etna koelkasten. Even googlen, leerde mij dat dit dus normaal is. Iets minder vaak 'aan slaan', zou prettiger zijn.

Pluspunten

  • Voldoende opbergmogelijkheden
  • Degelijke materialen.
  • Gunstige prijs t.o.v. energielabel
  • Spiekbriefje wat in koelkast bewaard moet worden.

Minpunten

  • Slaat vaak aan: tikt en zoemt. Energieverbruik?
  • Eierendoos past niet in bovenste deurvak.
  • Handvat niet mooi.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Atag 01-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze review.
Wat leuk dat jij gekozen hebt voor ETNA!
Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent over de ruimte en indeling van de koelkast.
Om onze koelkasten zo energiezuinig mogelijk te maken, proberen wij de temperatuur in de koelkast zo constant mogelijk te houden. Hierdoor slaat de koelkast wat vaker aan dan je gewend bent.
Dit kan een tik en wat geluiden veroorzaken. Jammer dat je dit als storend ervaart. Dit geluid is inderdaad normaal. Mocht je hier toch twijfels of vragen over hebben wil ik jou vragen om jouw contact- en adres gegevens samen met een kopie van deze review te mailen naar webcare@atagbenelux.com dan kijken we graag met jou mee om te kijken of we hier wat aan kunnen doen.

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Toon meer reviews