Tefal Pure Force DT8765 Kledingstomer - Handstomer - 1800W - Zwart/Cinnamon colour - Kledingstomers

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 79,99 Bekijk alle aanbieders
8.1

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 13 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal Pure Force DT8765 Kledingstomer - Handstomer - 1800W - Zwart/Cinnamon colour op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

k*******@o**********23-09-2025

Zeer tevreden met de aankoop

Gemakkelijk te gebruiken en werkt perfect.
Pluspunten
  • lichtgewicht
  • gemakkelijk te gebruiken
  • klein
d********@g********14-08-2025

Zwaar maar handig apparaat

Er zit een uitgebreide handleiding bij het apparaat echter ook veel in andere talen. Bij het uitpakken vond ik direct dat het apparaat vrij zwaar was, in gebruik merk je dit ook. Ik hang de kledingstukken op om de ergste kreukels te verwijderen echter voel je dit wel. Kreukels verwijderen doet hij prima. Gebruik zelf nooit een strijkijzer.
Pluspunten
  • Snel kreukels verwijderen
  • Lang snoer
  • Compact apparaat
Minpunten
  • Zwaar/aan het gewicht
  • Hangend stomen
Kim11-08-2025

Handig voor snel ontkreuken

De kledingstomer is makkelijk in gebruik en ook heel snel klaar voor gebruik. Maar je moet wel je kleding ergens aan ophangen, ik heb het aan mijn douchewand opgehangen. Volgens de gebruiksaanwijzing hoort er een haak bij te zitten, maar bij mij helaas niet, ik ben 1.60m waardoor ik wel boven mijn macht bezig ben. Het apparaat is vrij zwaar en daardoor wel wat moeilijker te hanteren. Pluspunt is dat je echt heel snel de ergste kreukels uit shirtjes, jurkjes en vooral wat simpelere kledingstukken haalt. Ik zou het niet aanraden voor het strak strijken van bijvoorbeeld overhemden. Achteraf zou ik misschien een kleiner model hebben gekozen, maar al met al redelijk tevreden. Ik pak hem vrij snel om kledingstukken die een beetje gekreukt zijn even netjes te maken.
Pluspunten
  • Snel klaar voor gebruik
  • Makkelijk
Minpunten
  • Zwaar
Laura02-08-2025

Tijdsbesparend

Het vergt wat handigheid om met deze stomer om te gaan. En een goede plek om je kleding aan op te hangen als je gaat stomen. Het beste tot nu toe is tegen een deur aan een hangertje en dan stomen. We moeten nog wat meer oefenen maar het scheelt veel tijd in vergelijking met strijken. Dus we pakken toch vaker de stomer dan de strijkbout.
Pluspunten
  • Tijdsbesparend
  • Compact
Minpunten
  • Zwaar
Mwh30-07-2025

Snel stomen snel resultaat

Ik had zin om met de Pure Force aan de slag te gaan! Ik heb al een handstomer van een ander merk, maar daar ben ik niet zo tevreden over. Ik moet wel eerst over de teleurstelling heenkomen dat de Pure Force niet snoerloos is, terwijl deze op de meeste afbeeldingen zonder snoer staat of dat het snoer bij beter kijken weggemoffeld is. Gelukkig is het snoer lekker lang, zodat ik me er niet door beperkt voel. Ik heb wat kleding opgespaard, om lekker aan de slag te kunnen. Waterreservoir vullen, even nadenken over welk opzetstuk het handigst is en gaan. Erg fijn dat er 4 standen zijn en dat je met 2x drukken niet zelf steeds de stoomknop ingedrukt hoeft te houden. Ook handig is dat het apparaat zowel vertical als horizontaal werkt, dat komt vooral van pas bij stugge of zwaardere stoffen zoals spijkerstof. Ik vind het apparaat wel zwaar, maar als je 1 kledingstuk per keer doet ipv zoals ik nu een stapel achter elkaar is dat te overzien. De resultaten mogen er zijn, ik ben tevreden! Nog wel even puzzelen wanneer ook alweer welk opzetstuk het handigst is.
Pluspunten
  • Snel warm
  • Horizontaal én verticaal
  • Knop kan ingedrukt blijven
  • Meerdere opzetstukken
Minpunten
  • Snoer
  • Zwaar
m************@h**********28-07-2025

Pure Force voor het snelle werk!

Sinds kort heb ik de Pure Force kledingstomer in gebruik, en hij maakt al mijn verwachtingen waar! De instructies zijn duidelijk en gemakkelijk te volgen, ook voor iemand die nog geen ervaring heeft met een kledingstomer. De verschillende standen zorgen ervoor dat je met weinig tot enorm veel stoom kunt werken, waardoor je al je kleding binnen no-time fris en kreukvrij hebt. De verschillende opzetstukken zorgen ervoor dat je nagenoeg alle soorten materiaal kunt stomen. De Pure Force is daarmee uiterst veelzijdig. Ondanks dat het waterreservoir in het apparaat zelf zit, valt het gewicht mee en kun je probleemloos meerdere kledingstukken stomen. De Pure Force is zowel voor horizontaal gebruik als verticaal gebruik, en vergroot daarmee zijn gebruiksgemak. Erg handig bij mouwtjes of andere moeilijk bereikbare hoeken in je kledingstukken. Tot slot kun je er ook mee strijken en ook dit werkt prima. Als je twijfelt - doen!
Lin000126-07-2025

Mooi apparaat, gebruik valt tegen

De tefal pure force kledingstomer is een mooi en stevig apparaat. Je kunt hem verticaal gebruiken (kleding aan een hangertje) en horizontaal (als een strijkijzer). Er zitten meerdere opzetstukken bij, zodat je het gebruik kunt afstemmen aan het kledingstuk. Het gebruik valt me tegen. Hangend krijg ik de kreukels er niet goed uit in de wat dikkere stoffen. Je moet daarvoor de kledingstomer tegen het kledingstuk drukken. De kleding beweegt, waardoor je toch net niet genoeg druk kunt uitoefenen. Of je drukt zo hard dat de deur of muur die daarachter zit ook warm wordt. Misschien vergt het ook nog wat meer oefenen. Ik vind het apparaat ook vrij zwaar, waardoor het verticaal niet fijn werkt. Horizontaal werkt het voor mij ook niet fijn. Ik kom niet in de punten van de kleding, aangezien het apparaat ronde hoeken heeft. Bij dunnere stoffen of kleding waar milde kreukels inzitten, werkt het beter. Dan lukt het hangend wel.
  • Verschillende opzetstukken
Minpunten
  • Zwaar
  • Bij dikkere stoffen niet voldoende resultaat
w******@g********25-07-2025

Pure force kledingstomer, snelle helper

De Tefal Pure Force kledingstomer is mijn nieuwe snelle helper in de ochtend. Voor het werk snel even je polo shirt strak trekken door de kreukels die er toch altijd wel in zitten, eruit te stomen. Binnen 20 seconden aan en klaar, even stomen en binnen een minuut ben je klaar voor vertrek. Praktisch, snel en goed. Hij staat vanaf nu altijd standby in de kledingkast.
Pluspunten
  • snel op temperatuur
  • laag gewicht
Minpunten
  • klein water reservoir
S************@l******23-07-2025

Niet twijfelen ! DOEN !

Geweldig product om even snel te strijken. Horizontaal en verticaal ! Snel warm . Doet wat hij moet doen en levert straks werk af. Verschillende standen . Lang snoer ideaal voor als je stopcontact iets verder weg is. Doet lang met de watertank ! Niet zwaar in de hand . Zeker aan te raden !
Pluspunten
  • Lang snoer
  • Krachtig
  • Niet zwaar
  • Strijkt gewoon glad !
  • Horizontaal en verticaal
mira21-07-2025

Mooi product

Als je de doos opent zie je een mooi design stomer, het snoer is extra lang wat erg handig is. Hier zit een klittenband aan waardoor het snoer ook weet makkelijk op kan rollen. De stomer is erg snel te gebruiken, wel even goed kijken welke stand je nodig hebt aangezien je meerdere opties hebt. Het is even goed kijken hoe je verticaal een kledingstuk kan stomen. Misschien krijg ik daar later handigheid in. Het product is makkelijk vast te houden, wel wat zwaar maar dit is alleen lastig voor het verticale stomen. Uitkijken dat je het apparaat alleen bij de handgreep vastpakt tijdens en na gebruik aangezien hij best wel warm kan worden. Tot nu toe ben ik erg tevreden maar moet er dus nog wat handigheid in krijgen.
Pluspunten
  • Handig
  • Lang snoer
Minpunten
  • Wat zwaar in de hand
m***@d*******21-07-2025

Strijken bijna niet meer nodig

Strijken? Liever niet. Maar ik hou wel van verzorgde kleding. Daarom besloot ik de Tefal Pure Force2 kledingstomer te proberen – en ik ben blij verrast! Voor licht gekreukelde shirts, broeken en blouses is dit apparaat echt ideaal. Binnen een halve minuut is er voldoende stoom en kun je aan de slag. 2 minuten later ben je klaar om verzorgd de deur uit te stappen. Het gebruiksgemak is top: kleding op een hanger, stomer erover en klaar. Vooral voor licht kreukelde kleding of een snelle opfrisbeurt tussendoor is het super praktisch. Ook mijn man en tieners gebruiken hem zonder moeite – dat scheelt mij weer werk 😉. Voor echt veel of hardnekkige kreukels pak ik nog steeds liever het strijkijzer, maar dat is nog maar heel weinig. De kledingstomer is verrassend veelzijdig. Een fijne aanvulling in een druk huishouden waar iedereen er graag netjes uitziet.
Pluspunten
  • Snel warm
  • Verticaal strijken
  • Ideaal voor lichte kreukels
Minpunten
  • Na een tijdje gebruik zwaar
  • Voor veel kreukels is het strijkijzer makkelijker en beter
Jet2418-07-2025

Matig resultaat

Vol enthousiasme ging ik 4 blouses stomen. Tankje gevuld, en even wachten tot de stomer is opgeladen. In het boekje staat stap voor stap met afbeelding nauwkeurig omschreven hoe de stomer de gebruiken. De stoom is erg heet en dat is oppassen geblazen! De stomer is zwaar en heeft een lang snoer. Eén kledingstuk vlak voor het dragen even wat opfrissen en netjes maken is goed te doen. Liggend gebruiken op de strijkplank kan ook, maar dan is de weerstand groot en rolt de stof in kreukels en vouwen. De stomer is geschikt voor het verwijderen van een enkele kreukel en het even snel draagbaar maken van een kledingstuk.
Pluspunten
  • snel te pakken
Minpunten
  • matig resultaat
h****************@h**********12-07-2025

Kleine krachtpatser

De Tefal Pure Force kledingstomer is handzaam en ideaal om snel even een gekreukt jurkje verticaal (!) glad te stomen. De Pure Force is horizontaal en verticaal te gebruiken. Je kunt dus een kledingstuk gelijk aan de kledinghanger stomen of er voor kiezen om op een glad oppervlak horizontaal te stomen. De hoeveelheid stoom kun je zelf bepalen door een van de 4 standen te kiezen namelijk eco, gemiddeld, hoog of zeer hoog. Daarnaast kun je kiezen voor een boostmodus of continue stoom. Dit apparaat is dus veelzijdig en bied daardoor veel gebruikersgemak. Het snoer is lekker lang en dat geeft veel bewegingsruimte.
Pluspunten
  • Handzaam formaat
  • Meerdere opzetstukken