Philips 3000 Series Stand Steamer - 2000W - Black - Kledingstomers

Philips 3000 Series Stand Steamer - 2000W - Black
Philips 3000 Series Stand Steamer - 2000W - Black
Dit product wordt aangeboden door 6 aanbieders met een prijs vanaf € 112,00 Bekijk alle aanbieders
6.6

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 14 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips 3000 Series Stand Steamer - 2000W - Black op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Testertje9926-11-2025

Prima voor even snel

De Philips 3000 Series Stand Steamer is een fijn apparaat als je snel even wat kreukels wilt weghalen. Met de metalen stoomkop en lange slang kom je makkelijk overal bij. De MyEssence-infuser is een superleuk extraatje. Het kantelbare StyleBoard heeft zowel voor als nadelen: je kunt de stof mooi tussen het bord en de stoomplaat drukken, wat zorgt voor strakkere resultaten. Maar is ook wel aan de kleine kant wat het soms lastig maakt. Voor mij is het geen vervanging van mijn strijkijzer voor echt zware kreuken, maar voor alledaagse kleding en delicate stoffen is het ideaal.
S*********@h**********23-11-2025
Het is een makkelijk te bedienen apparaat Omdat ik als man strijken niet echt doe, was het fijn om dit apparaat te testen. Hij is snel warm, en je hangt je blouse op en je begint te stomen/strijken.
NigelWe21-11-2025

Philips 3000 Series Stand Steamer - 2000W

Ik heb de kledingstomer van Phillips STE3170 mogen testen. Ik ben alleen maar positief verrast. Het opbouwen van het apparaat wees zich van zelf. De gebruiksaanwijzing was duidelijk en eenvoudig te begrijpen. Het apparaat heeft een 2liter tank waarmee je lekker lang doorwerken kunt. Binnen 1minut is het apparaat opgewarmd en je kunt verschillende stoffen ermee bewerken. Een handig opzetstuk voor de stoomkop geeft nog een extra bescherming voor zeer fijne stoffen. Je kunt zelfs een geurtje in de stoomkop doen om stoffen op te frissen. De stoomkop loopt spits toe en daarmee kun je bv kragen of kooplijsten makkelijk glad krijgen. Heel handig vind ik dat het stylboard kantelbaar is. Voor overhemden of jasjes zet je het board horizontaal en voor broeken of andere grotere stukken zet je het board schuin. Zo kun je de kledingstukken op het board leggen zodat deze niet weg glijden. Al met al een handige, makkelijke stoomapparaat die het strijkwerk echt verlicht
Pluspunten
  • zeer makkelijk te gebruiken
  • neemt niet veel ruimte in beslag
A***********@g********13-11-2025
Deze apparaat lijkt de ideale oplossing voor vele gekreukelde kleding maar ik vond hem tegenvallen. De toestel zelf zit in de doos uit elkaar rmaar s makkelijk om in elkaar te zetten. De 3 warmte standen geven niet aan voor welke soort materiaal ze geschikt zijn. Zo heb ik de hoogste stand gebruikt voor katoenen shirts, gewassen op 60 graden. Na het stomen had ik helaas niet alle kreukels weg. Ik vond het systeem van het plankje niet handig. Ik kan hem niet vertical plaatsen en om hangend te stomen moet je een hakje hebben om de hamger aan dlte hangen. Dat is een gemis. Nu hield ik het met een hand vast.
m********@g********11-11-2025
5.0

Beloofd meer dan het waarmaakt.

5.0
Ik heb de Philips 3000 Series Stand Steamer STE3170/80 getest en ondanks dat veel mensen er blij van worden heb ik een andere ervaring. Het apparaat voelt wat goedkoop aan door het gebruik van relatief dun plastic en aluminium. Dat maakt het overigens ook wel prima portable. Toch is het best een sta-in-de-weg doordat de slang ver naar voren blijft steken. In het gebruik vond ik hem onhandig. Het styleboard is klein. Je kunt je kledingstuk er nooit helemaal op leggen en broeken kun je sowieso niet kwijt. Je moet met 1 hand je kledingstuk hoog houden om de onderkant te stomen. Een strijkplank is wat mij betreft een stuk handiger. Wat ik goed vond: - De strijkmond is van metaal ipv kunststof - Het apparaat warmt snel op (60 seconden) - Lichte kreukels zijn eenvoudig te verwijderen - Eenvoudige bediening. - Je kunt een geurtje toevoegen (niet geprobeerd) Wat ik minder goed vond • Het apparaat voelt wat goedkoop aan door het gebruik van plastic. • Het strijkbord (StyleBoard) is relatief klein waardoor grote delen van je kleding hier niet op of tegenaan rusten • De watertank moet worden vastgehouden tijdens het vullen • Tijdens het wisselen van kledingstukken blijft het apparaat stoom geven.
m*********@g********09-11-2025
Ik gebruik de Philips 3000 Series Stand Steamer nu enkele weken en ben aangenaam verrast. Het apparaat warmt inderdaad razendsnel op – binnen een minuut kun je beginnen, wat ideaal is voor ochtenden waarop ik snel de deur uit moet. Het kantelbare StyleBoard maakt het stomen veel makkelijker dan bij handstomers die je tegen de muur moet houden. De stoomkracht van 40 g/min is krachtig genoeg voor lichte en middelzware stoffen; mijn katoenen blouses zijn in enkele minuten kreukvrij. Bij dikke linnen broeken duurt het iets langer, maar het resultaat is nog steeds netjes. De metalen stoomkop is precies bij kragen en knopen. Echt een fijne aanvulling op mijn huishouden!
Elisabeth 2908-11-2025

een echte aanrader

Ik heb de Philips STE3170 kledingstomer getest en ik was erg enthousiast. Het apparaat was makkelijk in elkaar te zetten Ik werk in een damesmode boetiek en daar moet vaak kleding gestoomd worden. Met stoomapparaat van Philips was dit geen probleem. Het apparaat warmt binnen 1 minuut op. De watertank bevat 2 liter en zo kun je lekker lang doorwerken. Je kunt 3 verschillende standen stoom instellen en daardoor is het voor allerlei verschillende stoffen te gebruiken. Heel handig vind ik ook dat het strijkbord verstelbar is. Verticaal te gebruiken voor onder anderen overhemden en schuin gezet kun je grotere stukken erop leggen zoals broeken. Ik heb thuis onder anderen kussenhoezen en tafelkleden gestoomd en het resultaat was super. Kleding even opfrissen gaat ook heel goed. De stookkop loopt spits toe en daardoor kunnen kragen en verder kleine stukken stof goed kreukelvrij gestoomd worden. Heel bijzonder vind ik dat je een geurtje in de stoomkop kunt geven. Ik heb mijn bankstel gestoomd en het rook weer lekker fris . Dat is in een huishouden met huisdieren wel heel handig. Het apparaat schakelt zich automatisch uit zodra de watertank leeg is of de stoomslang naar beneden hangt. Een minpunt vind ik dat de handleiding erg klein is. De handleiding bestaat voornamelijk uit afbeeldingen die stap voor stap laten zien hoe het apparaat in elkaar gezet wordt. Dat is verder geen probleem maar ik had er moeite mee om deze goed te zien omdat alles erg klein was. Het is al met al een apparaat die super fijn en makkelijk in gebruik is.
Pluspunten
  • warmt snel op
  • je kunt lang doorwerken
  • voor veel verschillende stoffen te gebruiken
Minpunten
  • te kleine gebruiksaanweizing
e*************@h**********08-11-2025
Ik heb de Philips 3000 Series recent gekocht. Ik gebruik ‘m vooral voor blouses en jurkjes. Het apparaat warmt snel op en de stoom is krachtig genoeg voor de meeste stoffen. Voor dikke katoen moet je wel wat langer blijven stomen, maar dat stoort me niet. Fijn dat ik geen strijkplank meer hoef tevoorschijn te halen. Het apparaat warmt snel op.
d***************@h**********07-11-2025
Ik ben echt positief verrast door de Philips 3000 Series Stand Steamer STE3170/80. Hoewel het eigenlijk een kledingstomer is, heb ik mijn gordijnen ermee gedaan – en het resultaat is geweldig! De kreukels zijn helemaal verdwenen en ze hangen nu weer mooi strak. De stomer warmt snel op, is makkelijk in gebruik en het waterreservoir is groot genoeg voor langere sessies. Had niet verwacht dat het zo goed zou werken bij gordijnen! Kortom: een aanrader, niet alleen voor kleding maar ook voor grotere stoffen zoals gordijnen.
92Rayan07-11-2025
4.0

Goed voor kleine kreukels, lastig voor hardnekkige kreukels

4.0
Ik heb het apparaat aangeschaft om kleren sneller kreukvrij te krijgen. In elkaar zetten ging snel er zijn duidelijke montage-instructies. Het apparaat warmt snel op. Ook de hoeveelheid stoom is ruim voldoende, wat kleine kreukels snel glad maakt. Een ander pluspunt is de lange slang, waardoor je gemakkelijk bij alle kreukels komt, zelfs bij grotere kledingstukken. Helaas zijn er meerdere tekortkomingen. Het strijkboard is kort en niet verstelbaar, wat het gebruik onhandig maakt. Het materiaal bestaat grotendeels uit plastic, wat het vastklikken bemoeilijkt. Het waterreservoir lekt licht, wat zorgt voor best wat water rondom het apparaat. Daarnaast neemt het apparaat, zelfs wanneer het is opgeruimd, behoorlijk wat ruimte in beslag. Het grootste probleem blijft echter de tijd die nodig is om kleding echt kreukvrij te krijgen; het duurt langer dan verwacht. Voor kleine kreukjes is het product interessant, maar de uitvoering voldoet niet aan de verwachtingen
Pluspunten
  • Lengte slang
  • Opwarmtijd
Minpunten
  • Lekt
  • Niet kreukvrij
dalbir05-11-2025
4.0
Na een periode van testen met de Philips 3000 Series Stand Steamer, moet ik helaas concluderen dat het apparaat de verwachtingen op verschillende punten niet waarmaakt. Ontwerp en Gebruiksgemak: Een direct en gemis is het ontbreken van een statusindicator. Er is geen lampje of signaal dat aangeeft wanneer het apparaat de optimale stoomtemperatuur heeft bereikt. Als gebruiker ben je hierdoor genoodzaakt de stomer op een stand te zetten en visueel te beoordelen of er voldoende stoom wordt geproduceerd. Hoewel de stoomafgifte krachtig en heet is, resulteert dit in een slang die tijdens het gebruik aanzienlijk warm is. Functionaliteit en Prestaties: De grootste teleurstelling van de 3000 Series is het geïntegreerde strijkbord. Het concept lijkt handig maar is eigenlijk onhandig en lomp. Het bord is te kort waardoor een overhemd kan niet in zijn geheel worden gladgestreken, waardoor het kledingstuk constant verplaatst en opnieuw gepositioneerd moet worden. De kantelfunctie is beperkt tot slechts twee standen, wat de ergonomie en bruikbaarheid niet makkelijker maakt. Een simpele haak, waarop een eigen kledinghanger bevestigd kan worden, ontbreekt. Dit had de functionaliteit aanzienlijk kunnen verbeteren. De meerwaarde van het bord is mij volledig ontgaan. Het maakt het proces eerder omslachtiger dan eenvoudiger. De stoomkop glijdt soepel over verschillende materialen en de stoomproductie zelf is, zoals genoemd, krachtig. Dit is voldoende voor lichte stoffen. De beperkingen worden echter duidelijk bij stoffen zoals linnen. Hardnekkige kreukels gaan er niet uit. Positief is de capaciteit van het waterreservoir en makkelijk bij te vullen. Conclusie: Het apparaat is omvangrijk en kan in kleinere ruimtes niet praktisch worden opgeborgen, waardoor het beetje in de weg staat. Gezien het gebrek aan opberggemak, de teleurstellende functionaliteit van het bord en de matige prestaties op zwaardere stoffen, is mijn eindoordeel dat dit product zijn doel voorbijschiet. Een krachtige handstomer, eventueel in combinatie met een traditionele strijkplank, biedt waarschijnlijk een efficiënter, praktischer en aanzienlijk compacter alternatief.
e*******@h*******.com01-11-2025

Prima stomer maar geen vervanger van strijkijzer

Het apparaat is makkelijk in elkaar te zetten en makkelijk in gebruik. Hij is in 60 sec opgewarmd en het kantelbare bord is een fijne toevoeging om je kleding op te leggen of overheen te hangen. Stoom wordt goed heet dus je verbrand gemakkelijk je handen. Een blouse is snel gladgestroomd maar een overhemd vereist meer tijd. Daarnaast gaan hardnekkige kreukels er ook niet uit dus het is geen vervanger voor de strijkijzer. Al met al een prima stomer maar voor ons huishouden niet volledig geschikt.
Pluspunten
  • Gebruiksvriendelijk
  • Snel opgewarmd
  • Neemt weinig ruimte in beslag
Minpunten
  • Hardnekkige kreukels gaan er niet uit
  • Gevoelige slang
  • stoomt water ipv stoom soms
  • Lawaaierig
LMB3108 31-10-2025

Voor mij geen aanrader.

De Philips 3000 Series STE3170/80 is eenvoudig te monteren en binnen korte tijd klaar voor gebruik. Handig als je snel wat kleding wilt opfrissen. Wel moet het board handmatig worden verplaatst, wat minder praktisch is omdat het niet kantelbaar is. De stoom is behoorlijk heet, en de bijgeleverde handschoen voelt niet prettig aan. Bij het verwijderen van het waterreservoir komt er wat water vrij, en de bedieningsknop zit laag, waardoor je moet bukken om het apparaat aan te zetten. Tijdens het stomen moet je de stof goed strak houden. Over het algemeen functioneert het apparaat prima, maar het past niet helemaal bij mijn voorkeuren.
Pluspunten
  • Makkelijk in elkaar te zetten
  • Snel op temperatuur
Minpunten
  • Reservoir lekt iets water
  • Board niet handig te kantelen
h********@g********31-10-2025

Goed product!

Ik heb enkele weken deze stomer in gebruik. Eenmalig aanslag en scheelt mij geld om dit naar een stomer te brengen. Het apparaat is eenvoudig in gebruik. Ben er zeker erg content mee. Helemaal ideaal zou zijn is dat je de stomer uit kunt zetten bij het verwisselen van een broek of overhemd.
Pluspunten
  • gemakkelijk
  • snel warm
  • doet wat hij moet doen
Minpunten
  • uitschakelen voor verwisselen overhemd zou ideaal zijn