Trust Lyra Draadloos Toetsenbord en Muis - QWERTY Engels Zwart

Trust Lyra Draadloos Toetsenbord en Muis - QWERTY Engels Zwart

Dit product wordt aangeboden door 6 aanbieders met een prijs vanaf € 49,99Bekijk alle aanbieders
Kimmutjuhhh26-04-2023

Deze moet je hebben !!!

Dit product heb ik mogen testen in ruil voor mijn eerlijke mening. Eerlijk gezegd had ik er niet zoveel van verwacht maar echt ik had nooit verwacht dat Trust met zo'n handig, stabiel en veelzijdig product op de markt zou komen. En nog betaalbaar ook. Of je het nu aansluit op je mobiel, tablet of laptop het zal snel verbinding maken en je kan echt uren typen. Het is zo makkelijk en de usb zit in het toetsenbord met een magneet vast dus kan er niet zo uitvallen. De verschillende kleuren om te verbinden maakt het kinderspel. Persoonlijk vind ik het zo fijn om ermee op mijn telefoon net als nu reviews te schrijven, ik kan gelukkig blind typen dus heb ik geen verlichting nodig. En als je een klein led lampje aan zet dan zie je alles heel goed. De muis is ook een echte muis, reageert snel en ligt lekker in de hand. Ik kan nog uren door typen op dit toetsenbord want het is veeel beter dan die kleine lettertjes op je mobiel. 100% aanrader
Pluspunten
  • Snelle aansluiting
  • Makkelijk in gebruik