Kenwood kMix Staande mixer 1000 W Crème

Kenwood kMix Staande mixer 1000 W Crème - Keukenmachines

Kenwood kMix Staande mixer 1000 W Crème - Keukenmachines

9.1

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 34 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood kMix Staande mixer 1000 W Crème op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Leonkoffie18-03-2026

Functionele en mooi keukenmachine

Binnen korte tijd is het mogelijk om een grote hoeveelheid deeg te bereiden. Door het gebruik van de keukenmachine is het mixen van de ingrediënten tot een goed deeg sneller uitgevoerd en het kost lichamelijk ook geen inspanning. Dat maakt het bakken leuker. Pluspunten: •⁠ ⁠Mooi en solide uiterlijk •⁠ ⁠Het spatscherm is een fijn en houd het aanrecht schoon •⁠ ⁠Veel leuke accessoires beschikbaar om functionaliteit uit te breiden •⁠ ⁠Korte verwerkingstijd mooi resultaat Minpunten: •⁠ ⁠Het mengsel blijft soms aan de binnenkant van de kom plakken, maar bij toedienen van meer ingrediënten en het verhogen van de snelheid verdwijnt het probleem.
s**************@h**********16-03-2026
Wat een super fijne keukemachine! De machine is eenvoudig en snel schoon te maken; bijna alle onderdelen kunnen gewoon in de vaatwasser. Tijdens het gebruik is hij bovendien verrassend stil, wat erg prettig is in de keuken. De kom heeft een ruim formaat, waardoor je gemakkelijk een grote maaltijd kunt bereiden. Daarnaast is de machine gemaakt van roestvrij staal, wat zorgt voor een stevige, duurzame en onderhoudsvrije kwaliteit. Bij mij staat hij standaard op het aanrecht en eerlijk gezegd mag hij ook gezien worden: het is echt een sieraad in mijn keuken!
a*******************@o**********15-03-2026
Echt een hele fijne keukenmachine, snel, mooi en gemakkelijk. Tijdens het bakken merk je meteen dat de machine krachtig is. De motor heeft geen moeite met dik beslag of brooddeeg. Ook bij langere mengmomenten blijft hij stabiel staan. De verschillende accessoires maken het apparaat veelzijdig. Je kunt er eenvoudig verschillende soorten beslag of deeg mee maken. Het wisselen van accessoires gaat snel en voelt stevig aan. Een functie die ik prettig vind is de vouwstand. Deze is ideaal wanneer je voorzichtig ingrediënten wilt mengen, bijvoorbeeld bij luchtige recepten. Zo blijft de structuur van het beslag goed behouden. De spatbescherming is ook handig, omdat ingrediënten tijdens het mixen netjes in de kom blijven. Dat scheelt weer schoonmaken. Voor mensen die regelmatig bakken is dit een fijne en betrouwbare keukenmachine die kracht en gebruiksgemak goed combineert.
N*************@h**********15-03-2026

Super apparaat

Dit product een dikke week in bezit en wat een spijt dat ik niet eerder een keukenmachine heb gekocht, geweldig. Hij is zwaar, maar daardoor gelijktijdig stevig, als hij aanstaat zal die niet zomaar verplaatsen door trillingen. Je kan er mee mengen, kneden, opkloppen. Heb zelf vooral de kneed stand gebruikt om brood te bakken. De meegeleverde accessoires kunnen allemaal in de vaat, super handig en maakt het schoonmaken wel wat leuker. Als je de machine wil verplaatsten blijven elke x de nopjes staan, deze moet je dan weer terug onder het machine doen, jammer. Hier in huis maakt hij geen storend geluid, en stoort al helemaal niet opnhet aanrechtblad, mooi design. Een echte aanrader als je een keukenmachine zoekt.
  • Opties
  • Schoonmaak
Minpunten
  • Nopjes onder het machine
Rickert1993314-03-2026

Hele mooie robuuste mixer

Hele mooie stevige mixer. Hij voelt al zwaar en degelijk aan. Ikzelf maak redelijk stevige degen en daar heeft deze geen moeite mee. Ik heb andere mixers geprobeerd maar deze begonnen te torderen door het deeg. Daar heeft deze Kenwood geen probleem mee. De verschillende opzetstukken zijn ideaal voor verschillende degen, brooddeeg, taart mix, of deeg voor ijzerkoekjes, geen enkel probleem met de verschillende opzetstukken. De deksel is ook top, hier zit een klein deurtje in waardoor je de verschillende ingrediënten kunt toevoegen. Let op! Weeg wel eerst de ingrediënten af, want er zit geen weegschaal in de mixer gebouwd. Het is een super strak design dus je hoeft deze niet persee op te ruimen, je kunt hem makkelijk op het aanrecht laten staan.
Pluspunten
  • Redelijk stil
  • Heel stevig!
Minpunten
  • De beslagkom niet te voel doen!
l***@d*************14-03-2026
Vind het een hele mooie keukenmachine, hij heeft een mooie vormgeving en een kleur die het goed doet in vele keukens. Bij het uitpakken was ik verrast van hoe zwaar de machine was en hoe goed de kwaliteit ervan was. Hij is erg gemakkelijk in gebruik, het verwisselen van (de vele) accessoires die je er bij krijgt is ook snel gedaan. Vind het ontzettend prettig dat het mij veel tijd en rommel scheelt ten opzichte van het voor het in bezit hebben van het apparaat. Het schoonmaken is prima, veel kan in de vaatwasser. Het klepje aan de voorzijde had wat mij betreft wel van ander materiaal gemogen, deze is nu wat onhandig. De machine is naar mijn mening zeer goed geschikt voor zowel een beginnend als gevorderde bakker. Ben zeer content met de machine en zal er nog vele malen met plezier gebruik van maken.
c****************@g********14-03-2026
Hele mooie mixer met luxe uitstraling! Door de meegeleverde accessoires is de mixer veelzijdig en in combinatie met de krachtige motor kan je in no-time kneden, mengen, opkloppen, etc. Alle accessoires kunnen in de vaatwasser, waardoor schoonmaken gemakkelijk gaat. Er wordt ook een spatscherm meegeleverd wat ideaal is voor b.v. het opkloppen van slagroom. Het spatscherm klemt alleen niet super goed, waardoor je een beetje moet uitkijken bij het omhoog doen van de mixer dat deze er niet vanaf valt. Verder is er een opbergvakje voor de kabel, al ging het wegstoppen van de kabel wel een beetje moeizaam. Ik vind het wel een minpunt dat de mixer veel geluid maakt, al staat daar wel tegenover dat de motor dus zeer krachtig is. Al met al ben ik erg te spreken over deze mixer die perfect staat in mijn keuken!
Barbara4713-03-2026
Hele fijne krachtige machine voor zwaarder deeg! Hele fijne grote kom en zwaar machine die stevig blijft staan op het aanrecht. Echt veelzijdig met 3 accesoires zoals garde en deeghaak
l***********@g********13-03-2026
Toen de keukenmachine geleverd werd, viel meteen het design ervan op. Ondanks dat de verpakking van het product vrij groot is, is de machine zelf juist eenvoudig, slank en compact. De matte zwarte kleur geeft het apparaat een moderne en luxe uitstraling in ons keuken. Een handig detail is dat het snoer in de machine kan worden opgeborgen (perfect!), waardoor je het apparaat netjes kunt opbergen zonder loshangende kabels. De verschillende mengaccessoires maken de keukenmachine erg veelzijdig. We hebben hem inmiddels gebruikt voor onder andere koekjesdeeg, pannenkoekenbeslag en pizzadeeg. Vooral bij het maken van pizzadeeg merk je hoe fijn het is dat de machine het zware werk overneemt, aangezien we dit voorheen altijd met de hand deden. Het deeg verschilt ook echt met hand gekneed deeg. Een nadeel daarvan is wel dat de machine wat meer geluid maakt dan modellen met een minder sterke motor. Toch weegt de kracht van de machine voor ons zwaarder dan dit kleine minpunt. Daarnaast is de spatbescherming erg praktisch tijdens het mixen, omdat het voorkomt dat ingrediënten uit de kom spatten. Wel voelt het deksel wat kwetsbaar aan, omdat je het tegen de bovenkant van de machine moet schuiven. Het is dus nog even afwachten hoe dit zich op de lange termijn houdt, maar voorlopig werkt het prima. Wij zijn tevreden.
Svdwal8513-03-2026
Ik mocht dit apparaat testen via Freeviews. Het is een mooi stevig en zwaar apparaat met een retro design en het is makkelijk in gebruik. Ik heb er deeg voor brood en pizza mee gemaakt, maar ook een cake met bessen en een mousse. Het spatscherm is ideaal en voorkomt dat alles gaat spatten. Het apparaat neemt alle ingrediënten waardoor he er bijna geen omkijken naar hebt. Het is wat duur in de aanschaf maar zeker het geld waard. Ik zou het daarom ook aanbevelen.
Sandra 12-03-2026

Geweldige machine!

Dit apparaat heb ik de achterliggende periode met heel veel plezier mogen testen. De cake’s, broden en merengues zijn gemaakt om maar zoveel mogelijk functies van de machine te testen. Ik kan niet anders zeggen dan dat het een fantastisch apparaat is! De krachtige motor en behuizing maakt het een zeer degelijk apparaat. Eiwitten zijn binnen no time opgeklopt en een stevig deeg kneed hij mooi gelijkmatig. De machine wordt geleverd met een ballongarde, kneedhaak en platte klopper. De metalen kom is ruim en het meegeleverde spatdeksel sluit goed aan. De opening in het spatdeksel is erg handig in gebruik, even iets toevoegen aan je mengsel zonder de machine te moeten stoppen, is op die manier heel eenvoudig. De machine is eenvoudig te bedienen, de overgang naar de verschillende snelheden is traploos. Het hele apparaat en de toebehoren zijn eenvoudig schoon te maken. Naast alle positieve technische eigenschappen is het ook nog eens een prachtig design! Een sieraad in onze keuken!
Pluspunten
  • Zeer krachtig apparaat!
  • Royale kom met uitstekend spatdeksel
  • Heel mooi design!
erpsjosje11-03-2026

Geweldige keukenmachine.

Dit is echt een geweldige keukenmachine, had eerst mijn bedenkingen omdat het wel wat prijzig is, maar het is de prijs echt wel waard. Wel eerst goed de handleiding lezen want je kunt er veel meer dan je eerst denkt, Het is goed schoon te maken want bijna alles kan ik de vaatwasser, het is allemaal van roestvrij staal gemaakt en het is een sieraad in mijn keuken. De kom is voldoende groot en de standen zijn goed regelbaar. Kortom ik kan alleen maar zeggen dit is een aanrader.
Pluspunten
  • Grote kom
  • Sterk in het werk
  • sieraad in de keuken
Minpunten
  • beetje log
lonshard198811-03-2026

wat een krachtpatser (en eyecatcher) is dit !

Bij ontvangst van mijn machine was ik gelijk in mijn element. Wat een prachtig ( en degelijke) machine is dit zeg ! uiteraard gelijk even uit getest met wat taarten maken. Wat mij opvalt is dat er meer dan voldoende kracht in het apparaat zit. ook de snelheden zijn prima ( traploos !) in te stellen, waardoor je niet gelijk 1 grote kliederboel krijgt als je op vol vermogen gaat draaien. ander pluspunt is het spatscherm wat erbij zit, maar waarbij je ook nog gemakkelijk ingrediënten zou kunnen toevoegen. helaas was het wel even uitzoeken voor mij hoe ik de opzet stukken moest wisselen, maar na 1x gedaan te hebben is dit geen enkel probleem, een kind kan de was doen ;) . kortom een erg degelijk apparaat ,zwaar, krachtig en vooral erg mooi op het aanrecht !! echte aanrader !
Pluspunten
  • strak design
  • ideale spatscherm
  • nette opbergplek voor stroomkabel
  • makkelijk schoon te maken
Minpunten
  • onduidelijk in het begin hoe opzet stuk te wisselen
d*********@h**********10-03-2026

Fijne mixer die stevig en praktisch is

Deze Kenwood kMix keukenmachine staat bij mij inmiddels vast op het aanrecht omdat ik hem regelmatig gebruik. Hij ziet er niet alleen mooi uit maar voelt ook echt solide aan. Tijdens het mixen blijft hij goed staan en de verschillende standen werken prettig, waardoor je makkelijk kunt aanpassen aan wat je maakt. Het spatdeksel dat erbij zit vind ik persoonlijk echt een grote plus. Zeker bij beslag dat snel opspat blijft je aanrecht daardoor een stuk schoner. In het begin moest ik wel even uitvogelen hoe het wisselen van de opzetstukken precies werkte. In het boekje staat dat je een steeksleutel nodig hebt, maar in de praktijk kun je de opzetstukken gewoon losklikken en weer vastzetten. Dat maakt het uiteindelijk een stuk eenvoudiger dan het eerst lijkt. De kom is ruim en alles voelt stevig en degelijk aan tijdens gebruik. Het is gewoon een fijne keukenmachine die goed zijn werk doet en waar je zonder gedoe mee kunt bakken.
Lesley190909-03-2026

Naast een eyecatcher ook een sublieme machine

Deze zwarte eyecatcher van Kenwood staat sinds kort op mijn aanrecht te pronken. De kracht van de machine is subliem. Ook bij een lage stand heeft hij genoeg kracht om iets snel en goed te mengen. Het bakken van cakes, koekjes, krentenbollen en brood is een fluitje van een cent met deze machine. Aan het draaiknop moest ik wel even wennen, deze voelt wat fragiel en heeft wat vertraging qua reactiesnelheid. Inmiddels ben ik daaraan gewend. Wat ik het beste onderdeel vind naast de geweldige k-klopper is het spatscherm. Geen geknoei meer in de keuken en aan de zijkant zit een handig ruim klepje waar je ook nog ingrediënten kunt toevoegen. Haal hem er wel even af bij kneden met de deeghaak, want anders kleppert hij. Op deze twee puntjes na ben ik super tevreden met deze Kenwood zeker als je prijs/kwaliteit bekijkt. Ik raad ik hem iedereen aan!
Pluspunten
  • mengt snel en krachtig
  • Spatscherm heeft een ruime opening met klepje
  • snoer kan opgeborgen worden in de machine
Minpunten
  • Spatscherm kleppert bij deeg kneden
  • draaiknop heeft wat vertraging
D**********@g********09-03-2026

Stevige machine die het goed doet.

Ik heb deze keukenmachine nu meerdere keren gebruikt en ik merk dat ik er steeds makkelijker mee werk. Hij voelt degelijk en betrouwbaar, precies wat je wilt als je vaker bakt. Wat me vooral opvalt is hoe constant hij draait. Bij het maken van biscuitbeslag moet een machine lang eieren kunnen kloppen zonder over te verhitten. Dat doet hij gewoon goed. Hij blijft stabiel draaien en houdt zijn kracht vast. Ook bij het opkloppen van eiwitten voor meringue kreeg ik mooi stevig en luchtig resultaat. Het design vind ik ook echt mooi. Strak, maar niet saai. Hij staat hier gewoon zichtbaar op het aanrecht en dat vind ik geen straf. De spatkap die je bovenaan vastzet is trouwens echt praktisch, dat werkt veel fijner dan losse onderdelen die je steeds moet vasthouden. Schoonmaken gaat makkelijk en de onderdelen zijn snel weer schoon. Dat maakt dat ik hem sneller pak voor kleinere dingen. Tot nu toe ben ik dus echt tevreden. Hij doet wat hij moet doen en voelt als een apparaat waar ik nog lang plezier van ga hebben.
Pluspunten
  • Stevig
  • Sterk
  • Mooi
Daan30909-03-2026

Fijne moderne keukenmachine

Ik heb onlangs de Kenwood keukenmachine gekocht en ben sinds dag één verkocht! Het is een vrij grote keukenmachine met een moderne layout. Het strakke design zorgt ervoor dat het grote apparaat niet storend is in de keuken. Het belangrijkste aspect is natuurlijk hoe de keukenmachine werkt. Voor mij is het erg aangenaam dat de machine veel functies heeft, maar de bediening zich toch vanzelf wijst. Hierdoor is het voor iedere kok erg gebruiksvriendelijk! Daarnaast is alles na gebruik weer heel eenvoudig te reinigen, wat een groot pluspunt is voor mij. Het enige nadeel is dat er geen spatscherm boven de mengkom aanwezig is. Mocht je deze dus te vol doen dan bestaat de kans dat er een paar spetters over de rand springen. Al met al ben ik erg tevreden met deze aankoop en zou ik het iedere thuischef aanraden wegens het strakke design en de vele eenvoudige functies!
  • Veel functies
  • Eenvoudig in gebruik
Minpunten
  • Geen spatdeksel
Mireille08-03-2026

Geweldige veelzijdige hulp!

Geweldige hulp in de keuken. Prachtig design en veelzijdige mogelijkheden in gebruik. Het is wel een heel gevaarte in de keuken maar is verrassend weinig luidruchtig. Je kan er alleen kanten mee op, de vouw functie is helemaal praktisch. Fijne anti spat functie. Het reinigen verliep iets lastiger maar ben erg blij met de mixer.!!
Pluspunten
  • Prachtig design
  • Veelzijdige functies
Minpunten
  • Groot gevaarte
  • Iets lastiger te reinigen
C*********@h**********07-03-2026
Toen ik het apparaat binnenkreeg viel meteen op dat de keukenmachine van een degelijke zware kwaliteit was. Nadat ik hem had uitgepakt en op het aanrecht had gezet kon ik hem eens goed aanschouwen. Wat een beauty is deze zwarte keukenmachine. Hij heeft een prominente plek op mijn aanrecht dus ook deels op z’n looks uitgekozen. Deze week een paar keer kunnen gebruiken en het was meteen duidelijk dat dit apparaat een krachtige motor heeft. Van een makkelijke cake tot iets steviger brooddeeg. Het apparaat verwerkt alles zonder problemen. Wat ik ook een pluspunt vind is het geluidsniveau van het apparaat. Mijn vorige apparaat maakte heel veel geluid. Deze is wat stiller. Heel fijn. Nu de lente weer eraan komt zullen we weer vaker zelf pizza’s maken dus ik verheug me er al op om ook het pizza deeg hiermee te maken. Je merkt echt verschil in kwaliteit met dit apparaat en mijn vorige dus wat mij betreft zeker het geld waard. Goede prijs kwaliteit verhouding. Op naar nog meer lekkere baksels. Heel blij mee.
Suzy.E07-03-2026
Heel mooie, veelzijdige en complete keukenmachine met een krachtige motor. Een pracht aanwinst voor degenen die graag bakken. De zwarte kleur is mooi, tijdloos en past perfect in mijn keuken. De diverse accessoires waaronder de deeghaak, garde en schoep en het antispat deksel zijn de perfecte hulpmiddelen voor een dagje moeiteloos thuis bakken.
ma9906-03-2026

Een ware krachtpatser

Een ware krachtpatser. Deze Kenwood KMix keukenmachine is een echte aanwinst in de keuken. Buiten dat hij er prachtig en strak uitziet is hij ook nog eens een ware krachtpatser, met zijn krachtige motor mix hij moeiteloos cakebeslag maar ook kneedt hij zonder enige moeite brooddeeg. Deze Kenwood KMix keukenmachine beschikt over een grote kom, zo groot dat je beslag voor 2 cakes tegelijkertijd kan maken. Door de bijgeleverde spatbescherming blijft ook je keuken schoon tijdens het mixen.
Pluspunten
  • Krachtige motor
  • Grote mengkom
d*******@g********06-03-2026
Toen de post de keukenmachine bracht was ik gelijk enthousiast met het open maken van de doos. De keukenmachine heeft een mooi design. En staat prachtig op mijn aanrecht. We hebben hem al getest met diverse beslag en deeg. Dit ging allemaal goed. De verschillende deeghaken kun je goed gebruiken. De spatdeksel vind ik echt een grote plus. Ik houd van schoon werken en dit helpt daar goed bij. Geen gespetter meer op je aanrecht. De keukenmachine is stabiel tijdens het mixen, en het geluid wat hij maakt valt mij erg mee. De keukenmachine neemt echt werk uit handen. Fijn!
88manon06-03-2026

Een prachtige keukenmachine met een krachtige motor

Ik ben heel erg tevreden met de Kenwood kMix keukenmachine. Mijn eerste indruk was meteen positief: de machine voelt stevig en degelijk aan en ziet er bovendien prachtig uit. De zwarte kleur oogt strak en modern. Wat voor mij het belangrijkste was, is de kracht van de motor. Mijn vorige handmixer is helaas kapot gegaan toen ik zuurdesembrooddeeg wilde mixen. Dat deeg is vrij zwaar en daar kon die mixer duidelijk niet tegen. Met deze keukenmachine is dat echt geen probleem. De motor is krachtig en blijft rustig draaien, ook bij stevig brooddeeg. Dat geeft veel vertrouwen tijdens het mixen. Ik heb de vouw-functie gebruikt bij het maken van een luchtige brioche, en dat werkte perfect om het deeg zacht en luchtig te houden zonder dat het plat werd. Voor dit soort recepten is deze functie een hele fijne toevoeging. De spatbescherming vind ik ook handig. Vooral bij het mixen van bloem of beslag voorkomt het dat alles uit de kom vliegt. Door de opening bovenin kun je ook makkelijk nog ingrediënten toevoegen tijdens het mixen. Met mijn vorige mixer moest ik na het mixen mijn hele keuken schoonmaken, heel fijn dat dit nu niet meer nodig is. De accessoires die erbij zitten, zijn praktisch en voelen stevig aan. Ik gebruik vooral de deeghaak en de menghaak, en die doen precies wat ze moeten doen. Voor brooddeeg is de deeghaak echt ideaal. Ik ben superblij met deze keukenmachine. Het is een grote upgrade ten opzichte van een handmixer.
Pluspunten
  • Zeer krachtige 1000 watt motor
  • Handige spatbescherming
  • Prachtig design
  • Stabiel tijdens gebruik
y********@h**********05-03-2026
Mijn eerste indruk van de Kenwood kMix was meteen positief. Toen ik de doos opende merkte ik al dat het een stevig apparaat is. Hij voelt degelijk en zwaar aan, wat mij vertrouwen geeft dat hij lang meegaat. Het design vind ik echt een pluspunt. De zwarte uitvoering is strak en modern en staat mooi op mijn aanrecht. Het is zo’n apparaat dat je eigenlijk niet hoeft op te bergen omdat het er gewoon goed uitziet in de keuken. Qua kracht ben ik ook erg tevreden. Ik gebruik hem vooral voor brooddeeg, cakebeslag en soms pizzadeeg. Zelfs wat zwaardere deegsoorten mengt hij zonder moeite. Je merkt dat er genoeg vermogen in zit.
Svdplas04-03-2026

Multifunctionele keukenmachine

Ik mocht dit product testen en ben er zo blij mee. Het gemak van de machine is echt fijn. Goede handleiding, maar ook zeker de multifunctionele tools die erbij zitten en die je apart kunt bestellen is echt heel fijn. Alleen bij het spatscherm moest ik even wennen en bij het toevoegen van iets via het tuitje ging dit niet goed. Je kunt het ook prima gebruiken zonder spatscherm, dus laat je vooral hierdoor niet weerhouden.
Pluspunten
  • Vormgeving
  • Diverse tools
Minpunten
  • Gebruik spatscherm