Kenwood KVL8320S zilver - Reviews

Specificaties
Inhoud mengbeker
6,7 liter
tile-Aantal standen
8 snelheden/standen
Functies
kloppen en mixen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 42 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood KVL8320S zilver op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Daan de Chef 28-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8320S zilver

Algemene score

10,0
Fijne machine om mee te werken. Je kan professioneel werken aan pattiserie en aan brood. De machine gaat moeiteloos door zwaar brooddeeg. Maar ook lichte producten als mousse gaat uitstekend

Pluspunten

  • Krachtig
  • Mooi om te zien
  • Alles kan in de afwasmachine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Randy 21-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8320S zilver

Algemene score

10,0
Stabiel, veelzijdig, mooi afgewerkt.
Heeft een turbo stand, led verlichting voor in het donker, en is goed om brood mee te bakken door de grote kom

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bakfanaat 10-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Robuust en veel inhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8320S zilver

Algemene score

9,0
Hoewel ik hem nog niet heb gebruikt ben ik nu al erg blij.
Het uiterlijk is fantastisch en de bijgeleverde accessoires zijn heel stevig en van goede kwaliteit. De extra grote mengkom is voor mij ideaal aangezien ik vaak meerdere porties in 1 keer wil maken. Ik kan. Iet wachten tot mijn nieuwe huis af is en ik hem kan gaan gebruiken! Het product is prijzig, maar je krijgt er echt iets voor!

Pluspunten

  • Veel inhoud
  • Goede kwaliteit
  • Goede prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

BartyTime 10-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strak design en vooral veel vermogen

Geschreven voor: Kenwood KVL8320S zilver

Algemene score

9,0
Twijfelde tussen een Kitchenaid heay duty (ik had al een Artisan maar die heeft maar 500 W) en deze Chef XL (1700W). Ik heb behoefte aan een krachtpatser. Links en rechts gooit deze machine hoge ogen en ligt dan ook beter in de prijs. Leuk zo'n retrolook van Kitchenaid maar hij staat nooit permanent op de aanrechtblad dus dat brengt mij dan ook niets. Uiteindelijk gekozen voor vermogen en deze heeft een strakker design. Prima. Bijkomend pluspuntje? Lampie. Lachen. Nog een opmerkelijk verschil? Waar het gereedschap (garde enz) in vast geklikt wordt lijkt mij bij de Kenwood makkelijker schoonmaken. Bij de Kitchenaid zit een open schijf en veer (met vet) en als het deeg daarin omhoog draait dan is dat niet fijn.

Pluspunten

  • makkelijker schoonmaken
  • minder open delen
  • lampje
  • vermogen
  • komt completer aan voor een beter prijs

Minpunten

  • heb ze nog niet ontdekt wellicht geen retrolook?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nhut Nguyen 02-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

multifunctioneel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8320S zilver

Algemene score

10,0
ik ben blij dat ik heb de KVL8320S gekozen,deze kan meer en beter doen dan andere kenwood machine van mijn en ook mooier uit zien,dit is de vijfde kenwood machine van mij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans hoffman 01-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

KENWOOD

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8320S zilver

Algemene score

9,0
Waren al vele maanden van plan om een keukenmachine aan te schaffen. Zeer goede keuze van mij (ons). Geweldig apparaat althans keuken machine deze Kenwood.

Pluspunten

  • heel veel gebruiksmogelijkheden

Minpunten

  • geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

kunst 26-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8320S zilver

Algemene score

8,0
Het is een goede machine met veel accessoires , door het grote vermogen van 1700Watt kan deze moeitloos deeg voor brood of pizza manken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

N 08-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Net gekregen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8320S zilver

Algemene score

8,0
2e Kenwood
1e Kenwood voldeed prima, vandaar weer een Kenwood gekozen
Kan nog niet zeggen hoe dit apparaat zal voldoen, net in mijn bezit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fabian 14-05-2020
  • Product gekocht

Mooie machine die veel kan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8320S zilver

Algemene score

9,0
Gezien de sterke motor en grote kom heb ik deze machine gekocht, en ben er heel blij mee!
Met gemak kneed hij 1kg broodmix.
De aanvullende opties, waaronder zelf ijs bereiden worden niet alleen ik maar ook de kinderen heel blij van! Geen moment spijt van mijn aankoop.

Pluspunten

  • Fijn is de verlichting in de mengkom
  • Krachtige motor
  • Veel uitbreids mogelijkheden
  • Grote mix kom

Minpunten

  • Hoge prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike 12-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote mengkom, fijn dat er een lampje is.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8320S zilver

Algemene score

9,0
Gekozen voor Kenwood vanwege vele goede recensies. We moeten het apparaatje nog gebruiken maar het beloofd al veel goeds. Deeghaak ziet er goed stevig uit.

Pluspunten

  • Lampje boven mengkom
  • Binnenkant schaal meeteenheden
  • Groot en stevig apparaat

Minpunten

  • Prijzig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bartjan 08-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

De Alleskunner

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8320S zilver

Algemene score

9,0
Door de vele positieve reacties in mijn omgeving besloten om de Chef XL Titanium te bestellen. Een grote investering maar na twee weken al meer dan waard. Super kwaliteit door de stevigheid van de gebruikte materialen. Ruime keus in uitbreiding van het apparaat zonder meerdere stekkers in de keuken. Blij mee!

Pluspunten

  • Ruime keus in uitbreiding
  • Professioneel in uitvoering
  • Stevig
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Erwin 26-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geweldig product met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8320S zilver

Algemene score

8,0
Kenwood keukenmachine chef XL Titanium geweldig apparaat met veel mogelijkheden, die duurzaam is en voor grote groepen te gebruiken is

Pluspunten

  • veel zijdig
  • duurzaam
  • sterke moter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R de jongh 09-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

GOEDE KWALITEIT

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8320S zilver

Algemene score

9,0
Uitstekend het werkt zoals verwacht, prijs kwaliteit verhouding is goed. Heb reeds een aantal accessoires erbij gekocht zoals een food procecessor

Vraag de casback actie 2020 voor de foodprocessor start 15 april.
kan ik daar ook gebruik van maken aub.

Pluspunten

  • Gebruik
  • Prijs

Minpunten

  • Geen of het moet het gewicht zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Super apparaat 07-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Supergaaf apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8320S zilver

Algemene score

10,0
Ik wilde altijd van deze apparaat hebben. ik zag de actie en dacht direct gebruik te maken. Ik vond hem te duur, echter, het is het waard! Supergaaf hulp in de keuken.

Pluspunten

  • makkelijk
  • grote kom

Minpunten

  • n.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keukenprinses uit Wijdenes 02-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vertrouwde kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8320S zilver

Algemene score

9,0
18 Jaar geleden kochten wij onze eerste Kenwood keukenmachine de KM201.
In etappes kochten wij diverse accessoires, zoals de pastamakers en snijmachine.
Alles werkt nog steeds goed maar we wilde een nieuwe uitvoering met zwaardere motor omdat we door pensioen meer tijd aan het koken en bakken kunnen besteden. Een gloed nieuwe Titanium Chef XL is het geworden en al onze oude accessoires passen er met een adapter gewoon op.

Pluspunten

  • sterke motor
  • oudere kenwood chef accessoires passen er op

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jassefras 29-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie Machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8320S zilver

Algemene score

8,0
Ik heb dit apparaat gekocht om nog mooiere broden te maken. Bijkomend voordeel is dat ik nu meerdere apparaten kan gaan vervangen en op den duur er nog maar 1 nodig heb. Bij dit apparaat zit een handig lampje, waardoor je ook goed in de mengkom kan kijken.

Pluspunten

  • Degelijkheid en mooi design
  • Ook de standaard versie heeft al best wat extra's

Minpunten

  • Nog geen kunnen ontdekken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kim 29-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eindelijk die mooie en degelijke keukenmachine aangeschaft

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8320S zilver

Algemene score

9,0
Ruim 3 jaar wilde ik deze machine al. Veel vergeleken maar Kenwood kwam als beste uit de bus. Een mooi, degelijk en compleet apparaat.

Pluspunten

  • Veelzijdig in gebruik
  • Stevig vermogen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fien 22-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Doet wat moet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8320S zilver

Algemene score

8,0
Ik heb dit apparaat gekocht om zijn kracht en kunnen - met 1700W kun je veel klusjes klaren. Ik ben eigenlijk over alles tevreden; De attributen zijn van sterk materiaal, de haken doen goed wat ze moeten en laten geen resten onderin de kom achter. Het licht is bijzonder handig. Het enige wat ik op te merken heb is dat hij op hoge snelheid gaat schudden, zo hard dat hij over je werkbank kan gaan 'lopen'. Je moet er dus wel een oogje op houden.

Pluspunten

  • goede kwaliteit materiaal
  • sterke motor

Minpunten

  • schud bij hoge snelheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Denise 17-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sterke machine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8320S zilver

Algemene score

9,0
Voorbij zijn de dagen dat ik lange perioden achter elkaar handmatig de taartmix moet mixen! Deze machine neemt het zware werk uit handen en zorgt voor een goed resultaat. Een echte aanrader!

Pluspunten

  • Sterke motor
  • Mooi ontwerp
  • Lampje!

Minpunten

  • Niet goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kenwood KVL8320S 24-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood KLV8320S keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8320S zilver

Algemene score

10,0
Om mijn hobby thuis uit te voeren heb ik gekozen voor deze Kenwood keukenmachine.
Omdat ik voor kwaliteit wil gaan.
Ben super tevreden over dit model, een lust voor t oog om de machine op mijn werktafel te hebben staan, en de werking is gewoon TOP

Pluspunten

  • Degelijke kwaliteit
  • Prachtige machine werkt super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews