Kenwood KVL8320S zilver - Reviews

Best Reviewed jun 2017 Kenwood KVL8320S zilver
Best Reviewed juni 2017
Specificaties
Inhoud kom
7 liter
Aantal snelheden
8
Onderdelen vaatwasmachinebestendig
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marcel 05-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kenwood KVL8320S zilver

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een absolute aanrader is de KVL8320S zilver. Het apparaat is gemaakt van kwalitatief goede onderdelen. De uitstraling is mede daardoor goed, een soort wauw-effect. Het apparaat is gebruiksvriendelijk en de mogelijkheden zijn bijna oneindig. Het apparaat vraagt om een aardige investering maar dan heb je ook wat.

Pluspunten

  • Kwaliteit/degelijke materialen
  • Uitstraling (wauw-effect)
  • Gebruiksmogelijkheden

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

olijfje 31-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk robuust professioneel

Algemene score

8,0
prima machine, gebruik hem voor deeg kneden maar in de toekomst ga zeker ik ook andere functies uitproberen

Pluspunten

  • stabiel,
  • hoge kom
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • deeghaak, deeg kruipt omhoog

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerrie 03-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Veel power

Algemene score

9,0
Het product heel veel power voor grote hoeveelheden. Ideaal! Makkelijk schoon te maken! De verlichting werkt ook goed.

Pluspunten

  • Power
  • Grote hoeveelheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N. van Wingerden 28-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geweldig goed ontwerp van de Kenwood KVL8320 grijs.

Algemene score

10,0
Na 35 jaar met veel genoegen gebruik gemaakt van de Kenwood Majoor, zijn wij nu toe aan een vervanger. Via internet en advies in de kookwinkel van Oostendorp Tiel, hebben wij weer voor de Kenwood gekozen vanwege de hoge betrouwbaarheid, gebruiksgemak, soliede bouw, sterke motor, de vele hulpstukken. Een juweel in de keuken.

Pluspunten

  • Ring Led verlichting boven beslagkom.
  • Laag geluid niveau.
  • Staat stevig op de ondergrond bij gebruik.
  • De RVS onderdelen.
  • Grote beslagkom.

Minpunten

  • Nog te weinig gebruikt om een minpunt te noemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 08-06-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Top apparaat!

Algemene score

10,0
Top apparaat! Gaat zeer lang mee! Het mesje was bij ons stuk en kon zo nieuw besteld worden voor nog geen €10! Er zijn heel veel verschillende accessoires verkrijgbaar die stuk voor stuk ook leuk zijn om te proberen!

Pluspunten

  • Trilt niet van het aanrecht af
  • Zeer lange levensduur
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Stevige accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margareth 01-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geweldig apparaat

Algemene score

10,0
Super apparaat. Heel veelzijdig met bereidingen en super sterke motor die alles aankan. Er zijn heel veel verschillende accessoires verkrijgbaar die stuk voor stuk ook super leuk zijn om allemaal uit te proberen! Ook de levensduur van het apparaat is optimaal!

Pluspunten

  • veelzijdige accessoires
  • sterke motor
  • zwaar apparaat, trilt niet van het aanrecht af

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

andrea 11-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

De chef titanium, een mooie grote blikvanger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij zijn de trotse bezitters van de chef titanium XL, wat een mooie fijne machine is dit! We hebben hem nog maar net, maar we hebben al volop genoten van deze sterke machine!

Pluspunten

  • sterke moter, ideaal voor brood kneden!
  • grote xl kom, voor meerdere broden tegelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

JvH 06-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Robuust

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
zeer mooi afgewerkt product waar de kracht vanaf straalt. toch kan ook zeer subtiel gewerkt worden. ideaal gereedschap voor een prachtig eindresultaat.

Pluspunten

  • afwerking
  • subtiele maar ook krachtige werking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim van den Berg 02-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Uitstraling, Kwaliteit, gewoonweg KLASSE!

Algemene score

10,0
Naar lang wikken en wegen, gaf na een uitgebreide demonstratie in de winkel, mij de overtuiging dat ik met deze machine heel veel plezier ga beleven, men kan er alle kanten mee op!

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Oerdegelijk
  • Multifuctioneel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer