Philips 5000 series HR1504/00 Electric Food Chopper 1.2L Black, Stainless Steel

Philips 5000 series HR1504/00 Electric Food Chopper 1.2L Black, Stainless Steel

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 63,80Bekijk alle aanbieders
d*********@g********20-01-2026

Goede hakmolen

De Philips 5000 Series HR1504/00 is voor mij een enorme upgrade ten opzichte van mijn oude staafmixer. Het apparaat is heel prettig in gebruik en voelt stevig en degelijk aan. Wat ik vooral handig vind, is dat de blender wordt geleverd met verschillende soorten messen. Zo kun je niet alleen fijn mixen en hakken, maar ook groente in schijfjes snijden, wat veel tijd scheelt in de keuken. Dankzij de verschillende snelheidsstanden kun je precies instellen hoe fijn alles moet worden, en dat merk je ook terug in de prestaties: alles wordt snel en gelijkmatig verwerkt. Het design is modern en strak, al oogt de blender wel wat groot. Dat heeft echter als voordeel dat je grote hoeveelheden in één keer kunt bereiden. Ook het schoonmaken is erg makkelijk, omdat de onderdelen gewoon in de vaatwasser kunnen en het mes en de motorunit snel schoon te maken zijn. Al met al een kwalitatief goed product waar ik erg tevreden over ben.
Pluspunten
  • Uiterlijk
  • Prestatie
Minpunten
  • Geluid
  • Grootte