Philips Avance HR7776/90 Foodprocessor - 1300W - Zwart

Philips Avance HR7776/90 Foodprocessor - 1300W - Zwart

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 169,00Bekijk alle aanbieders
DV7815-06-2014
5.0
5.0
Al eerder schreef ik een review over de voorloper van dit apparaat, de HR7775. Hiervan ging al vrij snel de blender stuk en na een langere tijd ook het plastic handvat van de kom die je gebruikt voor hakken, raspen en mengen. Ik hoopte op een betere ervaring bij deze opvolger, en kocht toch weer deze Philips omdat het apparaat veel mogelijkheden biedt. Belangrijk is dat ik altijd voor de ice crush-functie kies bij de blender. Ik maak elke ochtend yoghurt shakes met bevroren fruit. Helaas, ook deze keer was het mes na twee keer al stuk, het apparaat kan duidelijk geen harde stukjes ijs en fruit aan! Inmiddels heeft de servicelijn van Philips mij al 5 (!) keer een nieuw mesje toegestuurd. Op zich heel vriendelijk en aan de telefoon en per mail wordt telkens zeer beleefd gereageerd, maar ondertussen wordt het probleem steeds afgedaan met een nieuw mesje ondanks mijn vraag om een bestendiger oplossing. Realiteit blijft dat Philips met dit apparaat meer beloofd dan het waar kan maken. Het gebruikte materiaal is helaas niet duurzaam genoeg voor het echte werk. Het idee is mooi, de hoeveelheid functies in belofte geweldig, de kwaliteit laat helaas te wensen over.