Philips Lumea Advanced SC1997/00 - IPL ontharing - Goud/Wit - IPL-ontharingsapparaten

Philips Lumea Advanced SC1997/00 - IPL ontharing - Goud/Wit
Philips Lumea Advanced SC1997/00 - IPL ontharing - Goud/Wit
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 293,09 Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 34 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Lumea Advanced SC1997/00 - IPL ontharing - Goud/Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Karin07-08-2016

Philips Lumea SC1997/00

Half juni ben ik gestart met het gebruiken van de Phillips Lumea SC1997/00. Ik heb al best lang last van ingegroeide haren op mijn benen, dus het lijkt mij echt ideaal om hier vanaf te komen. Ik gebruik al jaren een epileerapparaat, maar daar komen toch mijn haren redelijk snel terug. Voor de eerste behandeling heb ik goed de handleiding doorgelezen. Normaal ben ik hier niet zo van: te ongeduldig, maar ik ben heel blij dat ik toch die handleiding goed heb doorgenomen. Het stelde mij ten eerste gerust doordat er goed uitgelegd werd dat het veilig was (Ik vond het namelijk toch best een spannend apparaat en was bang voor een verbrand been achteraf) en hoe je de Lumea moet gebruiken zelfs inclusief duidelijk behandelschema. De eerste flits was even spannend, maar het ging van een leien dakje! Eerste resultaten: Het doet geen pijn, ligt heerlijk in de hand en het is erg fijn dat het lampje achterop aangeeft of je voldoende druk geeft: je kan pas flitsen als je het apparaat goed hebt geplaatst. Wel moest ik nog even wennen aan het blazende geluid, de warmte die van de lamp af komt en het felle licht van de flitsen. Ik heb in de verloop van tijd steeds beter geleerd hoe bepaalde plekken het best behandeld kunnen worden. Ik merkte wel dat als ik niet glad genoeg geschoren had, of plekken per ongeluk had overgeslagen, dat het erg kon gaan stinken naar verbrand haar. Dus zorg dat je goed geschoren hebt van te voren. Op dit moment (begin augustus) heb ik 3 behandelingen (om de week een behandeling) gehad en zie ik al duidelijk resultaat! Op de behandelde gebieden zie ik duidelijk minder haargroei, en ook plekken waar al bijna geen haar meer groeit. Ik denk dat ik nog wat meer behandelingen nodig heb om de behandelde plekken geheel haarloos te krijgen. Daarnaast heb ik ook veel minder last van ingegroeide haren! Ik heb erg veel vertrouwen in de Philips Lumea SC1997/00 gekregen. Waar ik eerst nog een beetje sceptisch was (vast te mooi om waar te zijn), maar het werkt echt goed!
San12303-08-2016

Resultaat na 6 weken in bezit

Circa 6 weken geleden heb ik mijn Philips Lumea ontvangen. Mij is gevraagd om mijn bevindingen te delen. Ik zou nu in de degradatie fase moeten zitten. Dit betekent dat het haartje stopt met groeien, de wortel slinkt en het haartje uitvalt. Ik merk dat dit voor een gedeelte van mijn haartjes zo is; ik heb veel minder haar (!) en het haar dat er nog is, is dunner en minder stug. Ik heb de Lumea een keer gebruikt nadat ik in de zon ben geweest, toen merkte ik dat mijn huid gevoeliger was. Even wachten dus na het tannen. Al met al tevreden!
Tessa01-08-2016

3 Behandelingen

Inmiddels is het zes weken geleden dat ik met mijn Philips Lumea SC1997/00 behandelingstraject ben begonnen en heb ik drie behandelingen achter de rug. De eerste resultaten zijn duidelijk te zien. De haartjes onder mijn oksels zijn beduidend zachter en groeien minder snel terug. Op mijn benen vind ik het resultaat nog wat moeilijker te meten –ik verwacht dat dit na de volgende paar behandelingen makkelijker zal worden. Inmiddels heb ik genoeg vertrouwen in het apparaat om aan mijn bikinilijn te beginnen. Over het algemeen ben ik erg tevreden over de Lumea en zou ik het aan iedereen aanraden. Het apparaat is makkelijk en aangenaam te gebruiken en op termijn ben je er minder tijd mee kwijt dan met dagelijks scheren. Het enige echte nadeel aan het product is dat je 48 uur voor het flitsen en 24 uur na het flitsen niet mag zonnebaden (zelfs niet met zonnebrand op). Tot nu toe is dat voor mij nog niet een heel groot probleem geweest maar als je op zomervakantie gaat zit je hoogstwaarschijnlijk veel in de zon en wil je juist een mooie gladde huid hebben. Ook heeft de Lumea een behoorlijk hoge prijs, echter denk ik dat je dit als een lange-termijn investering moet zien gezien scheermesjes (en epileerapparaten) op termijn ook veel kosten. Ik geef de Lumea SC1997/00 een 8!
NicT12328-07-2016

Testen Philips Lumea SC1997/00

1e keer gebruik van de Philips Lumea - SC1997/00 Ik ben 24 jaar oud, heb lichtblond haar en een relatief lichte huid. Ondanks mijn blonde haar, heb ik helaas veel donkere haargroei op de rest van mijn lichaam waar ik graag vanaf wil. Al jaren probeer ik alle verschillende ontharingstechnologieën van scheren en ontharing crème tot waxen en epileren, maar vaak komen de haren heel snel of als ingegroeide haar weer terug. Toen ik de mogelijkheid kreeg om de Philips Lumea SC1997/00 te proberen, heb ik hier ook direct gebruik van gemaakt! Gisteren heb ik de Philips Lumea voor het eerst gebruikt. Ik vond deze nieuwe technologie met lichtflitsen toch wel spannend om te testen, het was daarom erg prettig dat er een duidelijke handleiding met alle do’s en dont’s bij de Lumea werd geleverd. Het gebruik was erg makkelijk, door het lange snoer word je niet gehinderd in bewegingen om moeilijke plekken te bereiken. Ik had verwacht dat de lichtflits pijn zou doen, maar ik voelde er nauwelijks iets van! In de handleiding staat dat je in een goed verlichte ruimte het beste kunt flitsen, dan word je niet verblind door het licht van de flits. Ik heb het flitsen bij daglicht gedaan, maar vond de flits nog steeds wel fel! Na één dag zie ik nog geen verschil op de behandelde plekken, maar ik ben erg positief over behandelwijze. Ik ben benieuwd wat het resultaat is na meerdere behandelingen! 3e keer gebruik van de Philips Lumea – SC1997/00 Vandaag heb de Philips Lumea voor de derde keer gebruikt. Dit is precies 4 weken na de eerste keer flitsen. Hoewel de eerste keer ook snel ging, ging de tweede keer nog een stuk sneller. En ook vandaag was ik er weer minder tijd aan kwijt omdat ik nu helemaal bekend ben met het apparaat. Twee weken na de eerste keer flitsen was het weer tijd om de Philips Lumea te gebruiken, op dat moment zag ik nog niet veel resultaat. Na 1 keer flitsen zou dit ook wel heel snel zijn! Afgelopen week was ik echter blij verrast! Ik zie zeker nog haartjes zitten, maar er zijn ook al een aantal plekken wat minder behaard! Wat ik wel zie is dat het ik sommige plekken heb gemist met flitsen, omdat je in eerste instantie niets zit is het lastig te beoordelen of je alles hebt geraakt! Ik ben vandaag daarom erg secuur te werk gegaan, hopen dat het alleen maar beter wordt!
San12325-07-2016

Pijnloos en resultaat bij donkerblond/bruin haar

De Philips Lumea is nu een week in mijn bezit om uitgebreid te testen. Ik heb besloten deze te gebruiken voor bikinilijn en oksels. De benen zijn veel werk en bovendien heb ik weinig moeite om mijn benen te blijven scheren(geen huid-irritatie, lichte haren). De eerste week heb ik mijn haren laten groeien, omdat ik dacht dat het apparaat dan beter zou werken. Niets blijkt minder waar; scheren is juist gewenst voor je het apparaat gaat gebruiken. Mijn vriend kon het niet waarderen ;). Nu heb ik het een keer gebruikt, het doet geen pijn. Als het goed is zou het apparaat goed moeten werken op mijn huid (beige) en haarkleur (donkerblond/bruin). Ik ben benieuwd naar het effect na een paar weken!
Carla20-07-2016

Eerste keer Lumea.

Philips heeft mij een Lumea SC1997/00 ter beschikking gesteld om deze te testen.  Ik ben twee weken geleden begonnen met de eerste behandeling. Gebruiksaanwijzing zorgvuldig gelezen. Gewacht tot lampje ging branden maar dat duurde en duurde. Oeps, wel eerst apparaat op huid zetten. Daarna ging alles moeiteloos. Alleen af en toe lastig onthouden welke plekjes je al gedaan hebt en welke nog niet. Na twee weken natuurlijk nog geen resultaat. Ik heb ook nogal hardnekkig haar. Maar tweede behandeling ging wel wat vlotter omdat je inmiddels het apparaat een beetje kent. Over twee weken derde behandeling, hopelijk begin ik dan al iets te merken van het effect. Wordt vervolgd dus.  Carla.
Pebbles15-01-2016
Ik heb de Philips Lumea sinds december in gebruik. Nooit eerder heb ik een IPL apparaat gebruikt en was erg benieuwd. Ik heb een lichte huid met donkere haren. Het is aan te raden om de handleiding goed door te lezen. Hierin staat namelijk informatie over wanneer en hoe je de Lumea moet gebruiken. De behandelfases De behandeling bestaat uit een eerste fase van 8 weken en een onderhoudsfase. In de eerste fase moet de behandeling iedere twee weken plaatsvinden, het liefst op dezelfde dag. Na deze periode vangt de onderhoudsfase aan waarin de behandeling slechts om de 5 tot 8 weken hoeft te worden herhaald. Het is per persoon verschillend wanneer en of ze resultaat zien. Geef dit een kans. Gebruiksgemak Het apparaat ligt goed in de hand en wordt geleverd met een snoer + adapter. Doe wel eerst het snoer in het apparaat en dan pas in het stopcontact. Doe je dit andersom, dan is mijn ervaring dat het apparaat het niet doet. Het snoer is voor mij lang genoeg om het apparaat goed te kunnen gebruiken. Ook is het makkelijk in gebruik. Je stelt de juiste lichtintensiteit in, zet het apparaat op bijvoorbeeld je been en flitsen maar. Met het extra precisiehulpstuk erbij zijn ook de oksels en bikinilijn goed te behandelen. Flitsen Mocht je gaan flitsen, probeer dan voor veel licht in de ruimte te zorgen. Op deze manier voorkom je die lichtvlekjes in je ogen. Philips geeft overigens aan dat de flits niet schadelijk is voor de ogen. Het flitsen mag overigens ook geen pijn doen. Zelf voel ik wel soms kleine prikjes. De huid onder mijn oksels is gevoeliger, dus zet ik voor die behandeling de lichtintensiteit lager. Je moet goed bijhouden welke plek je al hebt gehad. Daar heb ik soms wel moeite mee. Dat is tot nu toe het enige nadeel van dit apparaat (de kosten buiten beschouwing gelaten). Tijd Gemiddeld ben ik per flitsbeurt 20 min. bezig. Vooral de benen nemen veel tijd in beslag (ca. 8 min. per been), terwijl de oksels en bikinilijn zo zijn gedaan. Resultaat tot nu toe Inmiddels heb ik drie flitssessies erop zitten. Na de tweede flitssessie was het resultaat bij mij zichtbaar: mijn haren groeien langzamer en voelen zachter aan. Ik hoef me dus minder vaak te scheren en mijn huid is een stuk rustiger. Al met al ben ik zeer tevreden met het apparaat en kan ik het iedereen aanraden!