Ik heb de printer nu een paar weken in huis. Na het ophalen heb ik hem gelijk geïnstalleerd. Dit was total niet ingewikkeld. Als je alle stappen doorloopt is het zo gepiept. Het vullen van de cartridges is super simpel en dan te bedenken dat ze zo lang mee gaan. Ik heb daarna ook gelijk de app gedownload, zodat ik direct vanaf mijn telefoon kan printen. Ik heb er a kheel wat mee geprint. Verschillende foto's op A4 formaat en verder veel documenten gewoon in zwarte inkt. Allemaal stuk voor stuk top kwaliteit. Haarscherp beeld voor de foto's en de zwart-wit printjes ook zonder wazige letters. Dit was bij mijn oude printer wel anders. Al met al ben ik dus heel tevreden. Ik heb 2 kanttekeningen bij deze printer. De eerste is dat de printer er vrij lang over doet om een opdracht te "laden" en te beginnen met printen. De 2de is dat als je een foto op A4 formaat print, de printer echt lang bezig is. Dit duurt ongeveer 3 minuten. Dan is de kwaliteit wel echt heel mooi. Even snel een document printen voor de kinderen, voordat ze naar school rennen is er alleen niet bij. Al met al vind ik het een erg goede printer voor de prijs die je ervoor betaalt.