Siemens HB675GBS1 - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens HB675GBS1 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

hester 11-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Oven

Geschreven voor: Siemens HB675GBS1

Algemene score

7,0
Apparaat is snel voorverwarmd, mooie grote oven. Minder prettig is de onduidelijkheid tussen de wekker "tijd" en de duur "tijd". Deze moeten beide worden ingesteld, als deze niet goed zijn ingesteld, bakt het de oven niet. Hetgeen erg vervelend is.

Pluspunten

  • groot
  • snel voorverwarmd

Minpunten

  • wekker/ duur "tijd"

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

Christian 21-07-2021

Heerlijke oven

Geschreven voor: Siemens HB675GBS1

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] We hebben 2 van deze ovens in onze nieuwe keuken geplaatst. Ze zijn erg fijn en gemakkelijk in gebruik. De vele mogelijkheden maken het mogelijk om bijna alles in de over te doen. Het design is mooi en zodra je de deur opent gaat het licht in de oven aan. Echt gemakkelijk. We hebben in beide ovens een railsysteem gezet, wat erg handig is.
Top product.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Frits 08-07-2021

Uitstekende oven

Geschreven voor: Siemens HB675GBS1

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Heb de oven gisteren geïnstalleerd en vandaag getest. Met de hoogste heteluchtstand (275 graden) blijft de ovenruit 24 graden. De oven is in de heteluchtmodus bijna onhoorbaar. Hetgeen gebakken wordt, wordt overal op de bakplaat even bruin. Het menu is intuïtief in te stellen en de werkelijke oventemperatuut komt overeen met de ingestelde. (Gemeten met een goede oventhermometer) De oven heeft echt een premium uitstraling. Dus tot nu toe ben ik zeer tevreden.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Nick 16-04-2021

PIZZA-Stand is overheerlijk

Geschreven voor: Siemens HB675GBS1

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De keuze voor Siemens was niet moeilijk, degelijke apparaten met luxueuze uitstraling. En dan komt de praktijktest!
Onze zoons zijn helemaal lyrisch van de Pizza's die we ermee kunnen maken, die dankzij de Pizza-stand bijna van Italiaanse smaak zijn. Alleen de bekende zwarte verbrande plekjes uit een houtoven moeten we missen :-)
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Rita 08-04-2021

Geweldige aankoop

Geschreven voor: Siemens HB675GBS1

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Snel voorverwarmd, vele mogelijkheden, mooie uitstraling en makkelijk in gebruik en bediening!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Maarten 02-04-2021

Wat een gemak!

Geschreven voor: Siemens HB675GBS1

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Duidelijk menu met eenvoudige knoppen/draaischijf. Supersnel op hoge temperaturen, ontzettend stil, dat is gemak. Dit maakt bakken/grillen leuker, en ook een zelf clean functie, top!!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jeremy 11-03-2021

Zeer gebruiksvriendelijke oven

Geschreven voor: Siemens HB675GBS1

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wij hebben onlangs onze oven vervangen voor een Siemens uit de iQ700 serie. Wat een fijne oven! Zeer veel functies, uitgebreid menu en als klap op de vuurpijl nog zelfreinigend ook. We hebben er een receptenboek van Siemens bijbesteld. Beide een aanrader!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Marian 23-01-2021

Geweldig

Geschreven voor: Siemens HB675GBS1

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Geweldige! Makkelijke bediening. Ben er blij nee
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

linda 15-01-2021

mooi en goed

Geschreven voor: Siemens HB675GBS1

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] HEBBEN DEZE OVEN NU EEN HALF JAAR IN GEBRUIK, WERKT PRIMA EN HEBBEN ER VEEL PLEZIER VAN, OOK DE UITVOERING IS EEN PLAATJE, ZIJN ER BLIJ MEE
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

bali 29-12-2020

Oven

Geschreven voor: Siemens HB675GBS1

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Oven wat goed bediend kan worden en simpel en goed kwaliteit leverd
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

AlyP 18-05-2020

Superfijne oven

Geschreven voor: Siemens HB675GBS1

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Een heerlijk ruime oven sinds het begin alleen maar goede bak resultaten gehad. Inmiddels een half jaar in gebruik en we waren er snel aan gewend. De bediening is heel eenvoudig, voorverwarmen gaat snel (niet alleen met de keuzetoets snel opwarmen) en de gerechten zijn eerder klaar dan de aangegeven baktijden. De timer stel ik dus ook iets korter in dan volgens het recept. Gerechten zijn ook mooi rondom op kleur en smaak. Apparaat is goed te reinigen dus ik heb het speciale reinigingprogramma nog niet gebruikt. Heb ik wel speciaal voor gekozen omdat de oven onder werkblad / kookplaat is gemonteerd. Gecombineerd met de inductie kookplaat EH675LFC1E. Perfect duo.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Sebestiaan 21-04-2020

Goede prijs/kwaliteit!

Geschreven voor: Siemens HB675GBS1

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Zeer fijne programma's, makkelijk bedienbaar. Past mooi bij de koffiemachine. Soft open en soft close is super.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Siem 20-04-2020

Topproduct

Geschreven voor: Siemens HB675GBS1

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wij zijn zeer tevreden over de siemens oven. Prima bakresultaten. De vormgeving en uitstraling passen mooi in onze keuken. Het schoonmaak programma is ideaal. Wij zijn zeer blij met onze keuze voor dit apparaat.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Siem 20-04-2020

Topproduct

Geschreven voor: Siemens HB675GBS1

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wij zijn zeer tevreden over de siemens oven. Prima bakresultaten. De vormgeving en uitstraling passen mooi in onze keuken. Het schoonmaak programma is ideaal. Wij zijn zeer blij met onze keuze voor dit apparaat.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Remko 11-03-2020

Conform verwachtingen

Geschreven voor: Siemens HB675GBS1

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Degelijk apparaat in een gedegen uitvoering. Eenvoudige bediening. Enige verbeterpunt: zorg voor een geluidsindicatie bij het bereiken van de ingestelde temperatuur.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Arjan 16-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

uitgebreide mogelijheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HB675GBS1

Algemene score

9,0
Naast een mooie vormgeving een veelzijdige oven met een hoger vermogen dan bij de meeste ovens. BV zelf pizza's maken op een temp hoger dan 200C is geen probleem en een vereiste bij onze keuze net zoals een pyrolyse stand. Warmt in 9 minuten op naar 200C!

Pluspunten

  • pyrolyse
  • hoog vermogen
  • uitgebreid
  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Çakir 30-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HB675GBS1

Algemene score

9,0
We hebben deze oven pas een maand, hij bevalt ons prima doet zijn werk perfect mooie design en heeft ook een zelfreinigende functie al met al een prima aanwinst, zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Mooie design
  • Digitaal menu&Timer
  • Zelfreinigende functie
  • Voldoende ruimte

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 02-05-2019

Geweldig apperaat

Geschreven voor: Siemens HB675GBS1

Algemene score

10,0
We hebben deze nu 2 weken, hij doet wat hij doen moet. Na wat aan passingen in de keukenkast schoven wij hem er in.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Metin 27-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groter dan gedacht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HB675GBS1

Algemene score

9,0
Bij het aanschaffen van dit product dacht ik dat ik niet veel mee kon doen. Ik zat helemaal mis. Alle soorten schalen en bakvormen passen erin en het reinigt zichzelf ook.

Pluspunten

  • Groot
  • Zelfreinigend

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Drost 08-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriedelijk in gebruik prisma apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HB675GBS1

Algemene score

10,0
Ik heb alle functies gebruik allemaal gemakkelijk in te stellen en er zitten al vele voorgeprogemeerde functies op heel handig

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Handig schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews