Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 15 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens HB675GBS1 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Remco 29-06-2022

Super oven!

Geschreven voor: Siemens HB675GBS1

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Hele fijne oven met veel functies en makkelijk te bedienen. Eenvoudig schoon te houden mede door de pyrolyse-stand.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ali 20-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens blijft siemens!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HB675GBS1

Algemene score

8,0
Na veel research zijn we toch bij deze product uitgekomen omdat wij van veel koken houden. Het gemak van het keuze menu en instellen en ook het eind wens na gebruik ook laat zien dat we een juiste keuze hebben gemaakt. Ook voor niet ervaren kokers is dit product optimaal de voorgeprogrammeerde keuze menu geeft de uitspraak kind kan de was doen op zijn plaats.

Pluspunten

  • Makelijk in omgang
  • Digitaal

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Jordi 08-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top oven van Siemens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HB675GBS1

Algemene score

10,0
Super fijne oven. Je ziet wanneer de gewenste temperatuur is bereikt en wanneer die helemaal afgekoeld is.

Pluspunten

  • Display
  • Design

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 26-03-2022

Fantastische machine!

Geschreven voor: Siemens HB675GBS1

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] We zijn ontzettend te spreken over onze Siemens oven. Hij is erg gebruiksvriendelijk en makkelijk schoon te maken.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

t**1@h**l.com 19-02-2022
  • Product gekocht

Een hele goede oven.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HB675GBS1

Algemene score

9,0
Een hele fijne oven. Voldoet helemaal aan onze verwachting.
Makkelijke bediening.
Wordt snel warm.
Bakt erg goed.
Ik weet geen verbeterpunten te bedenken.
Prijs-kwaliteitsverhouding is goed.

Reageer

d**3@z**t.nl 13-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HB675GBS1

Algemene score

9,0
Het is een fijn en goed apparaat dat gemakkelijk te bedienen is! Echt en aanrader voor een apparaat met de juiste prijs/kwaliteit verhouding!

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits 04-12-2021

Uitstekende oven.

Geschreven voor: Siemens HB675GBS1

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De oven presteert boven onze al hooggespannen verwachtingen en er kan eigenlijk niets mislukken. Wij zijn er zeer tevreden mee.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Celik 30-10-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Wij zijn erg tevreden en genieten van onze eten.

Geschreven voor: Siemens HB675GBS1

Algemene score

10,0
Zeer gebruikelijke menu en een strakke design. Wij zijn er erg tevreden mee.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijke menu
  • Strakke design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harald 20-09-2021

Prima oven

Geschreven voor: Siemens HB675GBS1

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De nieuwe Siemens oven bevat prima en ziet er goed uit. Zeer snel op temperatuur en klaar voor gebruik.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Christian 21-07-2021

Heerlijke oven

Geschreven voor: Siemens HB675GBS1

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] We hebben 2 van deze ovens in onze nieuwe keuken geplaatst. Ze zijn erg fijn en gemakkelijk in gebruik. De vele mogelijkheden maken het mogelijk om bijna alles in de over te doen. Het design is mooi en zodra je de deur opent gaat het licht in de oven aan. Echt gemakkelijk. We hebben in beide ovens een railsysteem gezet, wat erg handig is.
Top product.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Frits 08-07-2021

Uitstekende oven

Geschreven voor: Siemens HB675GBS1

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Heb de oven gisteren geïnstalleerd en vandaag getest. Met de hoogste heteluchtstand (275 graden) blijft de ovenruit 24 graden. De oven is in de heteluchtmodus bijna onhoorbaar. Hetgeen gebakken wordt, wordt overal op de bakplaat even bruin. Het menu is intuïtief in te stellen en de werkelijke oventemperatuut komt overeen met de ingestelde. (Gemeten met een goede oventhermometer) De oven heeft echt een premium uitstraling. Dus tot nu toe ben ik zeer tevreden.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Nick 16-04-2021

PIZZA-Stand is overheerlijk

Geschreven voor: Siemens HB675GBS1

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De keuze voor Siemens was niet moeilijk, degelijke apparaten met luxueuze uitstraling. En dan komt de praktijktest!
Onze zoons zijn helemaal lyrisch van de Pizza's die we ermee kunnen maken, die dankzij de Pizza-stand bijna van Italiaanse smaak zijn. Alleen de bekende zwarte verbrande plekjes uit een houtoven moeten we missen :-)
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Rita 08-04-2021

Geweldige aankoop

Geschreven voor: Siemens HB675GBS1

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Snel voorverwarmd, vele mogelijkheden, mooie uitstraling en makkelijk in gebruik en bediening!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Maarten 02-04-2021

Wat een gemak!

Geschreven voor: Siemens HB675GBS1

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Duidelijk menu met eenvoudige knoppen/draaischijf. Supersnel op hoge temperaturen, ontzettend stil, dat is gemak. Dit maakt bakken/grillen leuker, en ook een zelf clean functie, top!!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jeremy 11-03-2021

Zeer gebruiksvriendelijke oven

Geschreven voor: Siemens HB675GBS1

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wij hebben onlangs onze oven vervangen voor een Siemens uit de iQ700 serie. Wat een fijne oven! Zeer veel functies, uitgebreid menu en als klap op de vuurpijl nog zelfreinigend ook. We hebben er een receptenboek van Siemens bijbesteld. Beide een aanrader!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Marian 23-01-2021

Geweldig

Geschreven voor: Siemens HB675GBS1

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Geweldige! Makkelijke bediening. Ben er blij nee
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

linda 15-01-2021

mooi en goed

Geschreven voor: Siemens HB675GBS1

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] HEBBEN DEZE OVEN NU EEN HALF JAAR IN GEBRUIK, WERKT PRIMA EN HEBBEN ER VEEL PLEZIER VAN, OOK DE UITVOERING IS EEN PLAATJE, ZIJN ER BLIJ MEE
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

bali 29-12-2020

Oven

Geschreven voor: Siemens HB675GBS1

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Oven wat goed bediend kan worden en simpel en goed kwaliteit leverd
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

AlyP 18-05-2020

Superfijne oven

Geschreven voor: Siemens HB675GBS1

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Een heerlijk ruime oven sinds het begin alleen maar goede bak resultaten gehad. Inmiddels een half jaar in gebruik en we waren er snel aan gewend. De bediening is heel eenvoudig, voorverwarmen gaat snel (niet alleen met de keuzetoets snel opwarmen) en de gerechten zijn eerder klaar dan de aangegeven baktijden. De timer stel ik dus ook iets korter in dan volgens het recept. Gerechten zijn ook mooi rondom op kleur en smaak. Apparaat is goed te reinigen dus ik heb het speciale reinigingprogramma nog niet gebruikt. Heb ik wel speciaal voor gekozen omdat de oven onder werkblad / kookplaat is gemonteerd. Gecombineerd met de inductie kookplaat EH675LFC1E. Perfect duo.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Sebestiaan 21-04-2020

Goede prijs/kwaliteit!

Geschreven voor: Siemens HB675GBS1

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Zeer fijne programma's, makkelijk bedienbaar. Past mooi bij de koffiemachine. Soft open en soft close is super.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Toon meer reviews