Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 17 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch HBG632BS1 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marco 14-03-2022

Een fijn apparaat

Geschreven voor: Bosch HBG632BS1

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Dit apparaat heb ik nu een aantal weken in bezit. Het is een fijne oven die snel op temperatuur is en die prettig werkt qua bediening.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Uitmuntend 19-12-2021

Uitmuntend

Geschreven voor: Bosch HBG632BS1

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Goede oven,prettig werken hoop mogelijkheden,perfect resultaat
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

John 29-09-2021

Wat een uitvinding!

Geschreven voor: Bosch HBG632BS1

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Compleet met display voor alles standen, opwarm indicatie en afkoel indicatie. 4D hete lucht is een aanrader!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Shahin 16-04-2021

Het is prachtig en perfect oven

Geschreven voor: Bosch HBG632BS1

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik heb zeer tevreden van mijn aankoop en met deze oven kan ik mijn grecht sneller klaar maken. Mooie display een makelijke bediening met die tacht display.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Venema 18-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ideale gezinsoven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch HBG632BS1

Algemene score

9,0
Voor de nieuwe keuken een oven gezocht met voldoende capaciteit voor een groot gezin.
Deze oven voldoet aan alle verwachtingen.

Pluspunten

  • Grote capaciteit
  • Veel mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronald 05-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Praktisch bedieningsgemak

Geschreven voor: Bosch HBG632BS1

Algemene score

9,0
Makkelijk te bedienen Ziet er erg mooi uit in combi met de magenetron stil apparaat Voldoende ruimte qua inhoud

Pluspunten

  • gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bart 23-02-2021

Bevalt uitstekend

Geschreven voor: Bosch HBG632BS1

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Na 25 jaar Bosch oven vervangen door Bosch oven
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Ina Imthorn 17-02-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

fijne oven. staat op handige hoogte.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch HBG632BS1

Algemene score

9,0
Echt een heel fijne oven. makkelijk in te stellen en belangrijk, hij geeft de juiste temperatuur.
Dus ben ik zeer tevreden met mijn bak resultaten.

Pluspunten

  • makkelijk schoon te maken
  • duidelijk display

Minpunten

  • nul
  • nul

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bart Smeding 09-02-2021

Perfect apparaat met een intuïtieve bediening

Geschreven voor: Bosch HBG632BS1

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het apparaat is volgens afspraak geleverd. Het inbouwen was een fluitje van een cent. De zelfde maten als de oude boch oven welke na 25 jaar vervangen is. Fijne bediening en snel op temperatuur. Wij zijn er blij mee.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Oven 25-11-2020

Antwoord op uw vragen

Geschreven voor: Bosch HBG632BS1

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Erg tevreden alleen jammer dat de draaischijf niet altijd juist reageerd
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Ouhammou 17-11-2020

Een juweel van een inbouwoven

Geschreven voor: Bosch HBG632BS1

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Een mooi en compact inbouwoven met een prachtig design en tevens betaalbaar van prijs.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Edith 22-08-2020

Heerlijke oven

Geschreven voor: Bosch HBG632BS1

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Na grondige vergelijkingen gekozen voor deze oven.
Geen extra erop als zelfreinigend en stoom.
Ik haal na gebruik een doekje erdoor en schoon is de oven.
Bakt heel regelmatig broodjes taart en cake zijn perfect en mooi
En ook vlees en groente gaan perfect .
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Edith 24-04-2020

Serie | 8 Oven RVS HBG632BS1

Geschreven voor: Bosch HBG632BS1

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wat een geweldige oven !!
veel handige functies ,die je ook gebruikt , bakt geweldig ,mooi egaal....
Zeer tevreden mee.!!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

fam Potemans 21-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wat een verademing

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch HBG632BS1

Algemene score

9,0
Na jaren alleen een combi magnetron te hebben gehad in onze oude keuken is een bakoven toch wel een VERADEMING.
We in onze nieuwe keuken ,naast deze bakoven, alsnog wel een Bosch combi-magnetron aangeschaft echter is het bakken in een volledige bakoven toch echt wel iets anders hoor. als of we weer next level aan het bakken zijn. het komt er allemaal net wat mooier uit. Daaenaast is dit apparaat super easy in gebruik. Onze 14 jarige dochter stond erop dat we ook de deze oven zouden nemen. Nou! ik ben blij dat ik nu een keer geluisterd naar geluisterd heb.

groetjes van een zeer tevreden gebruiker

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • interne ruimte
  • resultaat baksels

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MEAR 15-12-2019

Mooie goed werkende oven

Geschreven voor: Bosch HBG632BS1

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Moet er mee leren omgaan, masr dan komtver ook wat lekkers uit, mmmm
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Kama 13-11-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte, mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch HBG632BS1

Algemene score

9,0
Past goed met interieur. Bosch is betrouwbare merk. Moderne design. Makkelijk te bedienen. Veel programma's.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • duidelijke functies

Minpunten

  • geen min punten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gbakgraag37 27-07-2019

Mooie oven

Geschreven voor: Bosch HBG632BS1

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Display ziet er top uit en het voorfront verder ook, mooie oven in de keuken.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Wilfred 23-01-2019

Prijs kwaliteit verhouding erg goed

Geschreven voor: Bosch HBG632BS1

Algemene score

10,0
Mooi design met een luxe uitstraling
erg gemakkelijk in gebruik en staat erg mooi in de keuken samen met de bijpassende magnetron
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jan 16-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Lekker grote over, snel warm en stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch HBG632BS1

Algemene score

9,0
Geleverd bij onze nieuwe keuken, vanwege ervaringen met de oude oven waren we gewend de temperatuur wat hoger te zetten en de producten er langer in te doen. Da's bij deze dus niet nodig, snel warm en superstil. Goed op temperatuur. Staat ook nog eens strak in de keuken, handige bediening.

Pluspunten

  • Stil
  • Snel warm
  • Doet wat ie moet doen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Joost LSO 16-03-2018

Product bevalt erg goed!

Geschreven voor: Bosch HBG632BS1

Algemene score

10,0
Fijne oven! Zeer eenvoudig in bediening en erg stil in gebruik. Design is erg mooi en is snel op temperauur. Zeer tevreden met deze oven
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews