Virtufit HTR 1.0 Hometrainer - Reviews

Best Reviewed dec 2018 Virtufit HTR 1.0 Hometrainer
Best Reviewed - december 2018
Specificaties
Aantal weerstanden
8
Gewicht vliegwiel
8 kg
Remsysteem/weerstand
magneet
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Virtufit HTR 1.0 Hometrainer op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lourens 26-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch apparaat, bijna als in een fitness zaal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 1.0 Hometrainer

Algemene score

10,0
Deze hometrainer heb ik gekocht omdat ik last en vocht in mijn knie had, fietsen helpt daartegen, wou niet een te duur apparaat omdat het maar tijdelijk is, maar wat een goede hometrainer is dit zeg, alle functies die je op een fiets hebt kun je gebruiken de weerstand moet dan wel met de handmatig verandert worden, maar werkt goed, display is helder en duidelijk, zelf regelmatig fietsn en op displaybevestiging een ipad en kijk dan tv, hoe gemakkelijk is dat en fietst ook nog eens langer daardoor, wat we ook doen paar halters van paaar kilo erbij zodat je de armnen onder het gietsn ook nog kunt trainen. Fiets in laagste stand lekker licht dus ook ideaal voor mensen die wat meer beweging nodig hebben, voor de sportieve fietser genoeg mogelijkheden om het te verzwaren bergop, daarnaast hartslag wordt ook gemeten, veel dus voor weinig geld.

Pluspunten

  • Hartslagmeter
  • Makkelijk in elkaar te zetten
  • Fiets soepel en licht
  • Vliegwiel werkt fantastisch
  • Elke hoogte instelbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Daniëlle 18-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne hometrainer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 1.0 Hometrainer

Algemene score

10,0
Product werkt goed voor iemand die ongeveer 30 min tot 60 min per dag gebruik maakt van de fiets. Hij was snel in elkaar gezet en bezorging was op tijd. Erg tevreden. Zowel zadel als stuur zijn te verstellen.

Pluspunten

  • Verstelbaar stuur
  • Makkelijk te verplaatsen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

A.E. van Kampen 17-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs-/kwaliteitverhouding en voldoet.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 1.0 Hometrainer

Algemene score

9,0
De bedoeling voor de koop was om iets aan de algemene conditie te doen zonder daarvoor van het weer buiten afhankelijk te zijn. Dit is een prima oplossing. Prijs-/kwaliteitsverhouding is goed, de montage zelf gaat probleemloos, het is stevig en overtreft de verwachtingen.

Pluspunten

  • prijs
  • kwaliteit
  • informatiescherm / data algemeen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Harrie 15-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

VirtuFit HTR 1.0 Hometrainer

Geschreven voor: Virtufit HTR 1.0 Hometrainer

Algemene score

10,0
Geweldige hometrainer. Geleverd met duidelijke instructie voor montage,
Zelfs in de Sinterklaas / kerstperiode exact op tijd geleverd
Uitstekende aankoop

Pluspunten

  • duidelijke montage instructie
  • makkelijk instelbare belastingschakelaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gonnie Webster 06-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hometrainer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 1.0 Hometrainer

Algemene score

10,0
Fijne hometrainer.Geruisloos en heel geschikt voor training na knie of heupoperatie.
Ik heb er heel veel baat bij.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Makkelijk te befienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mannieeee 22-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede home fiets voor goede prijs!

Geschreven voor: Virtufit HTR 1.0 Hometrainer

Algemene score

10,0
we hebben voor dit product gekozen omdat we een eenvoudig te bedienen maar wel kwalitatief goede hometrainer zochten. en dat hebben we zeker gevonden! De bediening is eenvoudig maar werkt effectief. Hij fietst prettig en de tablet steun en de houder voor je drinkbeker zijn zeker leuke toevoegingen! Mijn vrouw en ik zijn zeer content met de aanschaf van deze home fiets en bevelen hem daarom ook aan aan andere mensen.

Pluspunten

  • goed af te stellen op meerdere personen
  • drinkbeker houder
  • kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob Verheggen 16-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handig en gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 1.0 Hometrainer

Algemene score

8,0
Deze hometrainer is een goed apparaat om regelmatig te gebruiken. Hij is eenvoudig in de bediening een duidelijk scherm en goede instelmogelijkheden.

Pluspunten

  • eenvoudig in gebruik
  • goed hanteerbaar
  • prettig om mee te trainen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Claudia Mulder 15-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fietst goed, gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 1.0 Hometrainer

Algemene score

8,0
De hometrainer bevalt goed. Gemakkelijk in elkaar te zetten. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Gebruiksvriendelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Yakoob 15-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hometrainer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 1.0 Hometrainer

Algemene score

8,0
Website is vriendelijk en gemakkelijk in gebruik
Groot assortiment en website werkt prettig en makkelijk.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Ali 14-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi model. Mooi groot display

Geschreven voor: Virtufit HTR 1.0 Hometrainer

Algemene score

7,0
Werkt waarvoor hij bedoeld is yrapt makkelujk en is makkelijk om te bedienen. Wel erg moeilijk om in elkaar te zetten ear betreft het dtuur en die weerstand. Niet geschikt voor mensen met wat dikkere vingers.

Pluspunten

  • Mooi model

Minpunten

  • Weerstand via het stuur inelkaar moeilijk

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Edgard9 31-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Soepel en geluidloos. Goede regeling weerstand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 1.0 Hometrainer

Algemene score

10,0
Soepel en geluidloos trappen. Goeie regeling weerstand. Goede service en snelle levering.
Zeer tevreden

Pluspunten

  • Soepel draaiend, geluidsloos
  • Afstelling weerstand makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer