• Best Reviewed 5 keer okt 2022
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 80 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Virtufit HTR 1.0 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

d**9@g**l.com 09-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een heel goed toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 1.0

Algemene score

8,0
Een goed solid toestel ik raad het aan u nog en oud voor beginners en voor gevorders tof

Pluspunten

  • Goed
  • Solid top toestel

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

t**s@g**l.com 08-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Helemaal OK

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 1.0

Algemene score

8,0
Prima prijs
Voldoet helemaal aan verwachting.
Lijkt zeer degelijk en de verwachting is dan ook dat apparaat jaren zal mee gaan.

Pluspunten

  • Goede prijs.
  • Degelijk aparaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

n**w@g**l.com 06-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader voor eenleuke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 1.0

Algemene score

10,0
Leuke home trainer snel in elkaar de ene dag besteld en de volgende dag al gebracht nu we gaan hem graag gebruiken bedank

Pluspunten

  • Een vette tien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

g**l@k**e.nl 05-10-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader, waar voor zijn geld.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 1.0

Algemene score

10,0
Goed product die doet wat ervan gezegd wordt. Gemakkelijk in elkaar te zetten en ook duidelijke instructie over het gebruik. Snelle levering en keurig verpakt. Fietst goed en daarvoor is ook alles instelbaar qua hoogte en stand van het zadel. Wordt vooral gebruikt om de beenspieren soepel te houden, dus instellen op een bepaalde tijd. Totaal afgelegde afstand wordt keurig bij gehouden evenals per sessie en het calorie verbruik. Absoluut een goed product voor zijn kostprijs.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • Fitwinkel geeft garantie

Minpunten

  • instelling tijd zou bewaard moeten worden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Snelle trapster 05-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een super hometrainer, gemakkelijk en de prijs is super!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 1.0

Algemene score

9,0
Ik mijn Virtufit HTR 1.0 gekocht bij Fitwinkel.nl en ben heel erg tevreden. Ik had een hele oude en was toe aan een nieuwe na mijn hartoperatie en kan nu makkelijk fietsen en alles in de gaten houden. Hij meet de hartslag, calorieverbruik, afstand en de tijd en hij kan nog veel, veel meer. Je kan zelfs trainingsprogramma's instellen. Het monteren van de hometrainer is vrij eenvoudig en hij is snel gebruiksklaar. Ik had het gevoel van een lelijk eendje naar en Porsche over te stappen. De fiets is makkelijk in te stellen, trapt heerlijk soepel en is vooral niet duur. Ik kan hem alleen maar aanraden, je weet niet wat je overkomt. Het design is modern, de fiets reageert gelijk bij plaatsnemen en schakelt zichzelf uit. Makkelijk te lezen display wat wil je nog meer? Je blijft fietsen met plezier en het is goed voor je gezondheid.

Pluspunten

  • display
  • makkelijke montage

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Blij de hometrainer in huis te hebben 05-10-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Snelle service en prima prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 1.0

Algemene score

10,0
Een goede hometrainer die snel is geleverd in een goede verpakking. Hebben hè, netjes in elkaar kunnen zetten en fietsen beiden 2 x 10 km per dag. De iPad kan erop worden gezet zodat we al fietsend een filmpje kunnen kijken. En de calorieën, tijd, km etc. Worden. Ethers bijgehouden. Ik heb mijn vriendin er ook op geattendeerd en ze heeft er ook een bij Virtufit besteld.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Goede hometrainer
  • Doet waarvoor een hometrainer is bedoeld
  • Hoeft calorieën snelheid tijd en afstand bij

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton Versteeg 05-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede hometrainer met twee kleine aanpassingen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 1.0

Algemene score

8,0
Het ziet er goed uit fiets en beweging apparaat zijn goed. Alleen stuur montage laat wensen over. Achterste grondbeugel buis ga ik zwaarder uitvoeren, namelijk bij op en af stappen wil het voorover kantelen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

s**s@p**a.be 05-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 1.0

Algemene score

10,0
top,100% ok ,snel geleverd.beschrijving klop volledig,goede kwaliteit-prijs verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**e@g**l.com 30-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne thuisfiets

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 1.0

Algemene score

9,0
Slim concept, comfortabel simpel. In elkaar zetten en trappen maar! Ik vind het een super oplossing om gemakkelijk , droog en veilig in je eigen huis even gezond te bewegen. In deze corona tijd extra fijn. Doordat je het stuur en zadel kunt verzetten, kan je hem helemaal persoonlijk instellen.

Pluspunten

  • direct te gebruiken
  • Eenvoudig te bedienen
  • Gemakkelijk in elkaar te zetten
  • Prijs/kwaliteit in balans
  • Fiets echt lekker en simpel in gebruik

Minpunten

  • Mis lage instap
  • Kiept naar voren bij hard leunen op voorkant

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

j**1@t**t.be 28-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een budgetvriendelijke hometrainer.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 1.0

Algemene score

8,0
Qua prijs/kwaliteit ben ik tevreden. Ik heb het pakket zelf de trap kunnen op dragen. Handig als je op een verdiep woont. Ik heb het toestel zelf kunnen monteren. Als min-puntjes: als ik er recht op zit zonder het stuur vast te houden piept de stoel. Ik vind het wel vervelend dat de display zo moeilijk leesbaar is.

Pluspunten

  • Prijs
  • Eenvoudig

Minpunten

  • Display slecht leesbaar

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

p**r@g**l.com 28-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 1.0

Algemene score

8,0
Ik heb deze hometrainer gekocht in voorbereiding naar een totaal knieprothese operatie.
Het toestel is eenvoudig te monteren en is voldoende stabiel.
De uitleg in de gebruiksaanwijzing is duidelijk.
Ik heb het toestel verschillende dagen gebruikt voor mijn operatie en gebruik het nu voor mijn revalidatie dagelijks. (sinds 2 weken).
Tot nog toe geen problemen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

s**2@k**l.nl 27-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hometrainer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 1.0

Algemene score

9,0
Hometrainer gekocht om weer fitter te worden na een heup operatie. Product voldoet hiervoor prima, is niet te groot en kan perfect versteld worden. Prijs kwaliteit verhouding is echt goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

m**d@t**t.be 27-11-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 1.0

Algemene score

10,0
Ik kocht deze hometrainer omdat ik het product en de prijs interessant vond.
De gebruiksaanwijzing voor het monteren is duidelijk. De montage is heel eenvoudig.
Ik gebruik de hometrainer meermaals per dag en ben uiterst tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harrie 26-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Virtufit hometrainer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 1.0

Algemene score

9,0
Een prima keuze! De hometrainer voldoet volledig aan de verwachtingen. De montage is met de bijgeleverde handleiding prima zelf te doen. Kortom; zeer tevreden! Prijs-kwaliteitverhouding is prima.

Pluspunten

  • Prima kwaliteit
  • Eenvoudig te monteren
  • Goede prijs
  • Degelijk uitgevoerd

Minpunten

  • Beetje licht, maar geen zwaarwegend punt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

l**s@k**l.nl 26-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 1.0

Algemene score

9,0
Omdat ik aan mijn conditie moet werken en ik in de winter niet veel naar buiten kan is dit de oplossing om thuis toch te werken hieraan.
De home trainer bevalt prima, alleen heb ik wat moeite met het stuur omdat mijn r.arm niet mee werkt en steunen hierop pijnlijk is.
Prijs/kwaliteit verhouding is prima en ik ben zeer tevreden met deze aankoop

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

h**y@g**l.com 26-11-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heel tevreden met het produkt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 1.0

Algemene score

10,0
Ik had al eerder een roeitrainer van het merk Virtufit gehad en was daar erg tevreden over. Ik heb online gezocht naar een hometrainer en deze kwam heel goed uit de recensies. Mijn keuze was dan ook snel gemaakt. Tot op heden ben ik heel erg tevreden. De trainer was heel makkelijk in elkaar te zetten, is heel degelijk van kwaliteit en tijdens gebruik hoor je hem nauwelijks. Tot nu toe helemaal top!

Pluspunten

  • Degelijk
  • Zeer stil tijdens gebruik

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w**j@g**l.com 26-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 1.0

Algemene score

9,0
Aangezien ik zelf niet een fietser ben, maar wat beenspieren moest kweken voor een knie operatie heb ik deze aangeschaft. Je kunt precies zo instellen op jouw conditie. Voor deze prijs hoef je zeker niet te laten. Prima prijs voor dit product. Tevens een hele snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevrouw Jansen 26-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zo kun je thuis werken aan je conditie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 1.0

Algemene score

10,0
Vanwege corona kon ik niet meer naar de sportschool. Wandelen en fietsen lukt niet altijd. De home trainer zit nu vast in het ochtendritueel.Heel duidelijk display en makkelijk verplaatsbaar. Ja, ik beveel dit product aan.

Pluspunten

  • Makkelijk in elkaar te zetten
  • Duidelijk display
  • Makkelijk verstelbaar
  • Makkelijk en lichtgewicht te verplaatsen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**s@g**l.com 26-11-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 1.0

Algemene score

9,0
Deze hometrainer voldoet precies aan de verwachtingen. Elke dag twee keer een half uur. De trainer was eenvoudig in elkaar te zetten zodat het voor iedereen goed te doen is.
De trainer is daarnaast vrijwel geruisloos in het gebruik.
Kortom, gelet op de prijs, echt een aanrader.

Pluspunten

  • geruisloos
  • eenvoudig in elkaar te zetten
  • heel gunstige prijs

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Eh. 10-11-2020
  • Product gekocht

Ervaring na 1/2 jaar virtufit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 1.0

Algemene score

9,0
Prima hone trainer. Gebruik hem nog elke dag. Er is niks aan toe voegen. Hij doet waarvoor ik het apparaat gekocht heb, nl helpen mijn conditie oké houden.

Pluspunten

  • Bij de hand
  • Doet wat je er van verwacht
  • Spreekt je nooit tegen! (Grapje)
  • Je krijgt er dus goede zin van.

Minpunten

  • Staat de rest vd dag een beetje in de weg.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews