Virtufit HTR 2.0 Hometrainer - Reviews

Best Reviewed aug 2018 Virtufit HTR 2.0 Hometrainer
Best Reviewed - augustus 2018
Specificaties
Aantal weerstanden
24
Gewicht vliegwiel
19 kg
Remsysteem/weerstand
magneet

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 20 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Te Morsche 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fiets heerlijk en snelle levering

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Afgelopen zaterdag besteld en zondag voor kerst nog geleverd. Heel top en hij fiets ook heerlijk. Heb zelf 2 linkerhanden maar deze had ik zo in elkaar. Het kerstdiner inmiddels al weggetraind. De hometrainer heeft ook een fijn zadel, trapt soepel en veel verschillende weerstandsniveaus waardoor ik heel specifiek trainen kan. Dat voor 300 euro is meer dan het geld waar met de goede service.

Pluspunten

  • Fietst heerlijk
  • Snelle levering
  • Comfortabel zadel
Geschreven voor: Virtufit HTR 2.0 Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bertus 29-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Boven verwachting

Algemene score

9,0
De virtufit hometrainer werkt boven verwachting. Ik kan kiezen uit voorgeprogrammeerde programma’s en mijn eigen oefeningen instellen. Alle prestaties die ik lever zijn ook zichtbaar op een mooi display, alleen de hartslagsensoren zijn niet perfect. Heb daarom een borstband bij besteld met horloge. Het in elkaar zetten was even wat lastigeren maar de handleiding hielp daar goed bij. Verder is die erg gebruiksvriendelijk en in totaal gezien een uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Weergave prestaties
  • Veel programma’s
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Niet compatible met borstband
Geschreven voor: Virtufit HTR 2.0 Hometrainer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

T. Kemerink 14-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie hometrainer voor mij en mijn vrouw

Algemene score

10,0
Heel tevreden over de Virtufit hometrainer. Ik en mijn vrouw kunnen er beide op trainen doordat hij makkelijk verstelbaar is. Het brede zadel is ook erg prettig voor ons. Wat ik graag ook nog wil bedrukken is dat hij een groot genoeg vliegwiel heeft. Wij hadden zelf eerst een hometrainer met een kleiner vliegwiel, maar dit trainde totaal niet prettig

Pluspunten

  • Zadel
  • Verstelbaarheid
  • Vliegwiel

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Virtufit HTR 2.0 Hometrainer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Van Gennep 05-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel programma's, zwaar belastbaar en schitterend product.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De reden dat ik dit product wil aanbevelen is dat er een grote variatie zit in het aantal programma's en deze hometrainer zwaar belastbaar is. De vorige hometrainer die ik had aangeschaft in dezelfde prijsklasse kon mijn gewicht niet aan (130 kg), maar deze kan dat zeker wel. Daarnaast ben ik ook zeer tevreden over de service. Ik had dit product namelijk met montage aangeschaft, maar de serviceafdeling raadde mij aan het zelf te monteren en zo te besparen en hem sneller te kunnen gebruiken. Verder zit deze hometrainer er ook gewoon mooi uit.

Pluspunten

  • Belasting
  • Uitstraling
  • Aantal programma's
Geschreven voor: Virtufit HTR 2.0 Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elisexx 25-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

De pedaalbandjes zijn fijn

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wegens mijn lichamelijke handicap kan ik mijn linkerbeen niet zelfstandig bewegen. Dit is een probleem aangezien er bij veel (goedkopere) hometrainers geen pedaalbandjes worden meegeleverd. Bij deze hometrainer worden zij wel meegeleverd waardoor ik hier prima op kan trainen. De gegevens op de computer komen alleen niet helemaal overeen met de realiteit maar in de winkel is dit gebleken bij meerdere hometrainers

Pluspunten

  • Pedaalbandjes
  • Prijs

Minpunten

  • Gegevens
Geschreven voor: Virtufit HTR 2.0 Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Heidi 22-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goedegoede hometrainer

Algemene score

10,0
Binnen 15 uur geleverd en ook gemakkelijk te monteren. Een super service en de hometrainer is echt aan te raden. Ziet er goed uit en trapt stabiel door. De tegenkracht is simpel te bedienen.

Pluspunten

  • Alles

Minpunten

  • Niks
Geschreven voor: Virtufit HTR 2.0 Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Feetje 15-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top aankoop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Had eerlijk gezegd niet verwacht dat ik voor dit bedrag zo veel hometrainer kreeg. We hebben er altijd een van een supermarkt aanbieiding gehad maar dit is toch stukken beter! Fiets soepel en heeft programma’s voor voldoende variatie. Zeker geen spijt van deze aankoop.

Pluspunten

  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Trainingsprogramma’s
Geschreven voor: Virtufit HTR 2.0 Hometrainer

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marja 26-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super trainer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze hometrainer gekocht voor mijn zoon. Na een ongelukje ben ik gaan revalideren en ben ik gebruik gaan maken van de HTR2.0 en kan niet anders zeggen dan TOP! Hometrainer doet wat het moet doen en is gemakkelijk in gebruik. Door de wielen is de trainer makkelijk te verrijden. Nu al vele km's gemaakt en verwacht er nog heel veel te maken :)

Pluspunten

  • Stabiel
  • Mooi display
  • Comfortabel

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Virtufit HTR 2.0 Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esmee 26-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende hometrainer!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik zocht een hometrainer waarop ik rustig conditie kon opbouwen. Deze hometrainer is hier perfect voor. Hij is makkelijk in gebruik en heeft genoeg trainingsniveaus om de intensiteit langzaam op te bouwen. Daarnaast fietst en zit hij super comfortabel. Deze hometrainer is zeker een aanrader voor anderen.

Pluspunten

  • Comfortabel
  • Groot zadel
  • Genoeg trainingsniveaus
  • Wieltjes
Geschreven voor: Virtufit HTR 2.0 Hometrainer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerjan W 13-07-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
In mijn zoektocht naar een hometrainer ben ik op deze gestuit. Deze was relatief goedkoop en voldeed aan alle wensen. Ben er erg blij mee en hoop er nog jaren plezier van te hebben!

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Sterk

Minpunten

  • Niks op te merken
Geschreven voor: Virtufit HTR 2.0 Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. Postma 25-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Dikke 9

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Was opzoek naar een hometrainer voor mijn vrouw ivm met haar conditie. Voor niet al te veel geld kwam ik de htr 2.0 fiets tegen. Voor de prijs was de verwachting niet hoog maar sta versteld welke kwaliteit je krijgt voor zo’n lage prijs. De hometrainer is goed instelbaar voor kleine mensen en is erg stevig. De computer heeft veel trainingsmogelijkheden

Pluspunten

  • Prijs
  • Stevigheid

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Virtufit HTR 2.0 Hometrainer

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 22-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

10!!

Algemene score

10,0
Gave fietstrainer. Een duurde rproduct konden we ons helaas niet veroorloven. Zelf ga ik er af en toe ook wel op zitten en heb ook hele andere instellignen dan mijn zoon in lengte enzo. De trappers zitten goed om mijn schoenen en de beweging rondom gaat ook goed. programma's doen wen iks mee, manueel is ook goed zonder alle poespats
Geschreven voor: Virtufit HTR 2.0 Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sassenheim 09-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede hometrainert

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer vlotte levering. Gemakkelijk te monteren door 1 persoon en met een half uur in elkaar. De programmas geven voldoende variatie.

Pluspunten

  • Handleiding
  • Kwaliteit
  • Programmas
Geschreven voor: Virtufit HTR 2.0 Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alessio 31-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Blij met deze keuze

Algemene score

9,0
Ik heb voor de product gekozen omdat ik hem op meerdere websites goed naar voren zag komen en de htr niet al te duur is. Weinig geluid maakt die en dat vind ik vooral belangrijk, onze vorige konden we niet in de woonkamer gebruiken. Omdat we hem met meerderen gebruiken is het belangrijk voor ons dat hij goed verstelbaar is, deze verwachting wordt goed voldaan. Ook moet ik nog even benadrukken dat hij er in het echt net zo mooi uitziet als op de foto!

Pluspunten

  • Mooi
  • Goed verstelbaar
  • Geluidloos
Geschreven voor: Virtufit HTR 2.0 Hometrainer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim 18-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie en functionele hometrainer

Algemene score

9,0
Ik ben erg tevreden over de hometrainer. Zit er dagelijks op en heb nog geen mankementen ontdekt. Het brede display leest mooi af, zelfs met mijn ogen die wat minder goed zijn. Waarom ik deze gekozen heb is omdat er verschillende weerstanden op zitten, kan heel licht trainen wat goed voor mij is

Pluspunten

  • Weerstandniveau's
  • display
  • Mooi display

Minpunten

  • Niet in andere kleur leverbaar
Geschreven voor: Virtufit HTR 2.0 Hometrainer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Petra 22-02-2018

Beste Wim,
Sinds twee dagen ben ik in het bezit van deze hometrainer. Ik heb 'm aangeschaft omdat ik graag dagelijks licht wilde trainen, maar ik vind 'm heel zwaar gaan.
Ik train op Manual niveau 1.
Doe ik iets verkeerd?
Hebt u voor mij

Reageer

Sander 12-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne en betaalbare hometrainer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb deze hometrainer nu een aantal weken in bezit en ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben. Ik heb deze hometrainer gekocht omdat ik in beweging moet blijven en aangezien dit een low-intensity hometrainer is, kan ik het lang volhouden zonder helemaal uitgeput te raken. Ook is hij erg stabiel en het zadel zit lekker! Dankzij de 24 verschillende weerstand niveaus, kan ik veel variatie inbrengen in mijn oefeningen! Kortom.. erg tevreden!

Pluspunten

  • Zeer stabiel
  • Verlicht display
Geschreven voor: Virtufit HTR 2.0 Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jordy 10-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Uitgebreide hometrainer en super advies

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Kreeg deze hometrainer geadviseerd en hij voldoet aan alle verwachtingen. Wat ik verder top vind is dat hij makkelijk te gebruiken is samen met een tablet. Verder heeft hij veel goede en leuke trainingsprogramma’s voldoende weerstandniveau’s. Tevens is de vormgeving erg mooi, goede kleurstelling

Pluspunten

  • Tablet standaard
  • Goede prijs kwaliteit
  • Mooie vormgeving
  • Veel trainingsschema’s
  • Goede hoeveelheid weerstandniveau’s
Geschreven voor: Virtufit HTR 2.0 Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert 09-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed om te revalideren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Topding. Ben aan het revalideren en dat gaat heel goed. Zit lekker en een natuurlijke beweging. Had een gebruikte gekocht, maar merk geen verschil met een nieuwe

Pluspunten

  • Groot zadel
  • Mooie beweging
  • Goed voor mijn revalidatie
Geschreven voor: Virtufit HTR 2.0 Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Bas 08-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te installeren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Blij met deze hometrainer. Zat zo in elkaar en fiets lekker. Was ook snel in huis, de dood was wel licht beschadigd.

Pluspunten

  • Fiets goed
  • Snelle levering
  • Installeren

Minpunten

  • Doos beschadigd lichtelijk
Geschreven voor: Virtufit HTR 2.0 Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fransen 06-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs en mooi voor in de woonkamer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fiets heel fijn en de prijs is ook nog is goed. Hij staat in de woonkamer en is daar mooi genoeg voor.

Pluspunten

  • Prijs
  • Kleuren & vorm
Geschreven voor: Virtufit HTR 2.0 Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer