Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 65 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Virtufit HTR 2.0 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

m**r@l**e.nl 14-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Sportief

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 2.0

Algemene score

10,0
Dit produkt is geweldig is stevig en fietst geruisloos zit comfortabel valt niets aan op te merken . Mijn man fiets hier 2 x per dag 10 km op om zijn conditie te verbeteren . Prima beveel het iedereen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

y**t@t**t.be 13-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 2.0

Algemene score

9,0
Gezocht naar een hometrainer voor oudere personen, gewicht, gebruikstijden, ...
Makkelijk dat dit thuis geleverd wordt en dat je het zelf kan in elkaar plaatsen.

Fietsen gaat vlot.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • makkelijk te verplaatsen

Minpunten

  • iets onhandiger om zadel te verzetten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 13-07-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima fietsconditietrainer.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 2.0

Algemene score

8,0
Een betere omschrijving van het gebruik van de display is wenselijk, er kan veel mee en dat is soms puzzelen.

Pluspunten

  • verstelbaarheid

Minpunten

  • display
  • kwetsbaarheid voeding

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Carine 13-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt mij erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 2.0

Algemene score

10,0
Voor mij een hele goede hometrainer, makkelijk te monteren.
Mijn schoonouders hebben precies dezelfde door mij aangekocht.
Heb hem daar dan ook in half uurtje in elkaar gestoken.
De vele keuze programma’s zijn een must, net genoeg.
Je ziet je snelheid, je afgelegde km, je hartslag.
Dat moet niet min zijn en niet meer. Kortom perfect voor mij.
Prijs kwaliteit.

Pluspunten

  • Vele programma s
  • Goed breed zadel
  • Is een slank design, niet te bombastisch
  • Staat stevig
  • Fietst geruisloos

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gbgijs 12-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima prijs, kwaliteit fiets

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 2.0

Algemene score

7,0
prima hometrainer voor normaal gebruik. Verwacht geen professionele fiets voor het geld maar wel een goede en degelijke fiets.

De trapper tikte na installatie en dit is keurig opgelost door het bedrijf. dus kortom prima fiets voor dat geld.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

t**o@l**e.be 12-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 2.0

Algemene score

9,0
Heel fijne hometrainer! Heel wat programma’s , comfortabel zitten! Kortum, een aanrader

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

S**0@h**l.com 12-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Leuk voor beginners

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 2.0

Algemene score

8,0
Ben blij met de hometrainer. Als beginner wilde ik niet meteen veel geld uitgeven maar wilde wel iets kwalitatiefs en daar voldoet deze hometrainer aan. Handleiding voor de opbouw is makkelijk, heb het zelfs in mn eentje kunnen doen. Alleen had het wel fijn geweest als er wat meer informatie over de fietsprogrammas in zou staan maar dat is echt het enige wat een minpunt(je) is. Verder gewoon simpele degelijke hometrainer.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

j**0@h**l.com 12-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 2.0

Algemene score

8,0
Eindelijk de stoute schoenen aangetrokken om wat aan mijn beweging te doen.
Met exstra hulp het in elkaar zetten gelijk uitgezocht wat ik kan doen .
Het fijne ervan is dat je zelf de tijd plus afstand kan bepalen .
Je voeld duidelijk het verschil van licht naar zwaarder terwijl je niet hoeft te schakelen .
Muziek of film aan en rijden maar .
Even wennen met het zadel vooral als je niet gewent bent .
Maar ik ben aardig op weg tot nu toe bevalt de fiets mij uitstekend dus dikke 8

Pluspunten

  • Totaal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul 12-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Robuuste instapper

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 2.0

Algemene score

8,0
Snelle levering en eenvoudige montage dankzij de Nederlandse beschrijving
Apparaat is robuust, stil en eenvoudig te bedienen
De instelmogelijkheden zijn ruimschoots voldoende

Pluspunten

  • Robuust
  • Stil
  • Eenvoudig te monteren
  • Eenvoudige te bedienen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

j**r@p**t.nl 16-12-2021
  • Product gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 2.0

Algemene score

9,0
Zeer tevreden, degelijke constructie, makkelijk verplaatsbaar. Ook stabiel bij gebruik en makkelijk in te stellen via display.

Reageer

r**1@s**t.be 02-11-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

onverwacht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 2.0

Algemene score

9,0
Home trainer gekocht was een probleem met de pedalen ,opgelost in een dag zonder problemen dat is tenminste service van na verkoop een aanrader

---------------------------------------------
Review 28-9-2021:

Na 2maanden pedaalriem gebroken ,na 3maanden trappers beginnen door te draaien word gebruikt door een persoon voor mij geen goede aankoop sorry

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J. Debot 31-10-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Comfortable stationary bike

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 2.0

Algemene score

9,0
Quite satisfied.

Comfortable saddle.
Solid build and beautiful aesthetic.
Easy to build, you can do it on your own.

But, a little be noisier than expected.

Pluspunten

  • Comfortable saddle
  • Great aesthetic
  • Build look solid

Minpunten

  • A bit noisier than expected

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

RawPia 01-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende hometrainer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 2.0

Algemene score

8,0
Pluspunten:
-Uitstekende fiets!
-Goede prijs.
-Prima levering.
-Eenvoudig in elkaar te zetten.
-Veel programma 's om uit te kiezen.
-Zit fijn.
-Accurate hartslagmeter (Alleen verticaal op de handgrip, niet horizontale hartslagmeter).

Minpunten:
-Na 2 weken niet geruisloos. Nog geen contact opgenomen met winkel, dus wellicht op te lossen.
-Ben op de sportschool veel weerstand gewend. Fiets heeft prima weerstand, maar kan niet superzwaar. Echter zal deze prima zijn voor 99,9% van de gebruikers.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

g**n@t**t.be 29-09-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Teleurgesteld

Geschreven voor: Virtufit HTR 2.0

Algemene score

7,0
Werkt goed, maar positie niet gemakkelijk te vinden. Jammer ook dat het verplicht is om via de programma te fietsen, u mag de weerstand van de trap niet u zelf kiezen. Gebruikershandleiding boekje heel slecht !

Pluspunten

  • stevigheid
  • design
  • stil

Minpunten

  • bedieningsgids
  • verplicht om programma te gebruiken

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

k**k@h**t.nl 29-09-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goed apparaat voor een goede prijs.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 2.0

Algemene score

9,0
Prima hometrainer die gemakkelijk in elkaar gezet kon worden.
Heeft een duidelijke display met mooie kleuren.
Eenvoudig in gebruik met verschillende niveau instellingen.
Een echte aanrader

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

j**t@z**o.nl 28-09-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende Hometrainer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 2.0

Algemene score

9,0
Uitstekende degelijke hometrainer. Prima zadel, goede verstelmogelijkheden en overzichtelijke bediening.

Pluspunten

  • Stevig
  • Goed zadel
  • Goede verstelmogelijkheden
  • Overzichtelijke bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

l**n@d**s.com 28-09-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 2.0

Algemene score

8,0
Apparaat is bedoeld voor ouderen, was even werk om in elkaar te zetten.

Handleiding m.b.t. het programmeren is niet duidelijk genoeg, ook niet voor de medewerkers.

Verder wordt er fijn gebruik van gemaakt

Pluspunten

  • Handzaam
  • Goed instelbaar

Minpunten

  • Handleiding kan duidelijker

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

w**7@k**t.nl 28-09-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Met deze hometrainer heb je zin om te sportten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 2.0

Algemene score

10,0
Ik heb voor de home trainer gekozen omdat hij er goed uit zag en de prijs
Ik gebruik hem om de dag ,is duidelijk in gebruik,heeft heel veel variatie .ik ben super blij met mijn aankoop

Pluspunten

  • Duidelijk
  • Makkelijk
  • Goeie prijs

Minpunten

  • Ik heb nog niets ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 28-09-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Degelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 2.0

Algemene score

8,0
Product na verwachting
Makkelijk in elkaar te zetten
Apparaat is geruisloos
Doet niet onder voor de duurdere exemplaren

Pluspunten

  • Makkelijk in elkaar zetten
  • Geruisloos

Minpunten

  • Groot

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Broeke 27-09-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Top product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 2.0

Algemene score

9,0
Een stevige hometrainer die ook geschikt is voor mensen met een gewicht boven de 130 kilo.
De hometrainer is gemakkelijk in elkaar te zetten en zeer gebruiksvriendelijk.
Hij is stabiel en maakt amper geluid bij gebruik.
Top product voor een goede prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews