Virtufit HTR 2.0 Hometrainer - Reviews

Best Reviewed dec 2017 Virtufit HTR 2.0 Hometrainer
Best Reviewed december 2017
Specificaties
Aantal weerstanden
24
Gewicht vliegwiel
19 kg
Remsysteem/weerstand
magneet

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Te Morsche 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fiets heerlijk en snelle levering

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Afgelopen zaterdag besteld en zondag voor kerst nog geleverd. Heel top en hij fiets ook heerlijk. Heb zelf 2 linkerhanden maar deze had ik zo in elkaar. Het kerstdiner inmiddels al weggetraind. De hometrainer heeft ook een fijn zadel, trapt soepel en veel verschillende weerstandsniveaus waardoor ik heel specifiek trainen kan. Dat voor 300 euro is meer dan het geld waar met de goede service.

Pluspunten

  • Fietst heerlijk
  • Snelle levering
  • Comfortabel zadel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bertus 29-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Boven verwachting

Algemene score

9,0
De virtufit hometrainer werkt boven verwachting. Ik kan kiezen uit voorgeprogrammeerde programma’s en mijn eigen oefeningen instellen. Alle prestaties die ik lever zijn ook zichtbaar op een mooi display, alleen de hartslagsensoren zijn niet perfect. Heb daarom een borstband bij besteld met horloge. Het in elkaar zetten was even wat lastigeren maar de handleiding hielp daar goed bij. Verder is die erg gebruiksvriendelijk en in totaal gezien een uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Weergave prestaties
  • Veel programma’s
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Niet compatible met borstband

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

T. Kemerink 14-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie hometrainer voor mij en mijn vrouw

Algemene score

10,0
Heel tevreden over de Virtufit hometrainer. Ik en mijn vrouw kunnen er beide op trainen doordat hij makkelijk verstelbaar is. Het brede zadel is ook erg prettig voor ons. Wat ik graag ook nog wil bedrukken is dat hij een groot genoeg vliegwiel heeft. Wij hadden zelf eerst een hometrainer met een kleiner vliegwiel, maar dit trainde totaal niet prettig

Pluspunten

  • Zadel
  • Verstelbaarheid
  • Vliegwiel

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Van Gennep 05-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel programma's, zwaar belastbaar en schitterend product.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De reden dat ik dit product wil aanbevelen is dat er een grote variatie zit in het aantal programma's en deze hometrainer zwaar belastbaar is. De vorige hometrainer die ik had aangeschaft in dezelfde prijsklasse kon mijn gewicht niet aan (130 kg), maar deze kan dat zeker wel. Daarnaast ben ik ook zeer tevreden over de service. Ik had dit product namelijk met montage aangeschaft, maar de serviceafdeling raadde mij aan het zelf te monteren en zo te besparen en hem sneller te kunnen gebruiken. Verder zit deze hometrainer er ook gewoon mooi uit.

Pluspunten

  • Belasting
  • Uitstraling
  • Aantal programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alessio 31-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Blij met deze keuze

Algemene score

9,0
Ik heb voor de product gekozen omdat ik hem op meerdere websites goed naar voren zag komen en de htr niet al te duur is. Weinig geluid maakt die en dat vind ik vooral belangrijk, onze vorige konden we niet in de woonkamer gebruiken. Omdat we hem met meerderen gebruiken is het belangrijk voor ons dat hij goed verstelbaar is, deze verwachting wordt goed voldaan. Ook moet ik nog even benadrukken dat hij er in het echt net zo mooi uitziet als op de foto!

Pluspunten

  • Mooi
  • Goed verstelbaar
  • Geluidloos

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim 18-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie en functionele hometrainer

Algemene score

9,0
Ik ben erg tevreden over de hometrainer. Zit er dagelijks op en heb nog geen mankementen ontdekt. Het brede display leest mooi af, zelfs met mijn ogen die wat minder goed zijn. Waarom ik deze gekozen heb is omdat er verschillende weerstanden op zitten, kan heel licht trainen wat goed voor mij is

Pluspunten

  • Weerstandniveau's
  • display
  • Mooi display

Minpunten

  • Niet in andere kleur leverbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Sander 12-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne en betaalbare hometrainer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb deze hometrainer nu een aantal weken in bezit en ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben. Ik heb deze hometrainer gekocht omdat ik in beweging moet blijven en aangezien dit een low-intensity hometrainer is, kan ik het lang volhouden zonder helemaal uitgeput te raken. Ook is hij erg stabiel en het zadel zit lekker! Dankzij de 24 verschillende weerstand niveaus, kan ik veel variatie inbrengen in mijn oefeningen! Kortom.. erg tevreden!

Pluspunten

  • Zeer stabiel
  • Verlicht display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jordy 10-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Uitgebreide hometrainer en super advies

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Kreeg deze hometrainer geadviseerd en hij voldoet aan alle verwachtingen. Wat ik verder top vind is dat hij makkelijk te gebruiken is samen met een tablet. Verder heeft hij veel goede en leuke trainingsprogramma’s voldoende weerstandniveau’s. Tevens is de vormgeving erg mooi, goede kleurstelling

Pluspunten

  • Tablet standaard
  • Goede prijs kwaliteit
  • Mooie vormgeving
  • Veel trainingsschema’s
  • Goede hoeveelheid weerstandniveau’s

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert 09-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed om te revalideren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Topding. Ben aan het revalideren en dat gaat heel goed. Zit lekker en een natuurlijke beweging. Had een gebruikte gekocht, maar merk geen verschil met een nieuwe

Pluspunten

  • Groot zadel
  • Mooie beweging
  • Goed voor mijn revalidatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Bas 08-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te installeren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Blij met deze hometrainer. Zat zo in elkaar en fiets lekker. Was ook snel in huis, de dood was wel licht beschadigd.

Pluspunten

  • Fiets goed
  • Snelle levering
  • Installeren

Minpunten

  • Doos beschadigd lichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fransen 06-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs en mooi voor in de woonkamer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fiets heel fijn en de prijs is ook nog is goed. Hij staat in de woonkamer en is daar mooi genoeg voor.

Pluspunten

  • Prijs
  • Kleuren & vorm

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer