De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 21 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Remington Hydraluxe Volumising Ovale Föhnborstel AS8901 - 1200W - Wit, Roségoud, Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Goed fohnborstel! Na een aantal maanden in gebruik, ben ik zeer tevreden! Veel volume, wel beter geschikt voor (half)lang haar, aangezien de kop groot is en er geen andere kopstukken zijn. Maar verder zeker een aanrader.
---------------------------------------------------------------------
Review 4-1-2022:
Hele goede warmteborstel! Ik ben zeer tevreden. Eerst begreep ik niet waarom de kop er telkens afviel, maar ik moest hem andersom plaatsen :) Nu blijft hij gelukkig goed vastzitten. Voor mijn haarlengte is de borstel perfect. Verder denk ik dat de kop net iets te groot is voor kort haar. Jammer dat ze niet een extra kopstuk erbij hebben bedacht. Overigens werkt het apparaat zelf naar behoren.
Eerder de Remington fohnborstel gekocht en ben erg tevreden. Nu ook voor mijn moeder gekocht en cadeau gegeven! Heel handig in gebruik zowel bij lang als kort haar!!
De föhnborstel is eerst wat wennen in gebruik, maar eens je het doorhebt, gaat het snel. En met resultaat: zacht en glazend haar, net of je van bij de kapper komt!
Werkt goed voor dik en veel haar in model te brengen. Voorheen kleiner model gehad en deze gaat opmerkelijk beter. Haar handdoekdroog maken, daarna even met de blazer erdoor en dan in model brengen met de Remington Hydraluxe föhnborstel. Voor mij de ideale manier om mijn haar drie dagen mooi te houden.
Heel fijn product, mooie warmte. Kom er heel makkelijk mee door mijn haren.
Sommige mensen schreven dat ze hem lomp en zwaar vinden, ik vind hem totaal niet zwaar. en makkelijk te bedienen.
Warmte is goed en koude lucht is prima.
Heel blij mee. Scheelt voor mij een hele hoop gedoe, na het douche met kam en borstel. dit is 2 in 1 echt top.
Het is een fijne grote borstel waarmee ik goed volume in mijn haar krijg en vind het heel prettig dat de föhn ook meteen mijn haar goed droogt. Perfecte combinatie, zou niet anders meer willen.
Eerste keer dat ik een borstelföhn gebruik, dus kan niet vergelijken met andere producten. Mijn haar is fijn, schouderlang en pluist snel. Krijg het nu moeiteloos in model, het haar glanst en voelt zacht aan!
Gemakkelijk mijn haar stylen en drogen te gelijk, zonder dat ik dit met een föhn en borstel moet doen.
Door de ovale vorm kon ik ook snel volume bovenop mijn haar maken. Mijn haar voelt ook veel zachter aan als voorheen.
Het is een mooi design, droogt goed en m’n haar glanst. Maar qua gebruik erg groot en onhandig. Een normale föhnborstel kan hetzelfde resultaat gebruiken en ligt prettiger in de hand.