Braun HM 5100 WH - Reviews

Best Reviewed sep 2019 Braun HM 5100 WH
Best Reviewed - september 2019
Specificaties
Vermogen
750 watt
tile-Aantal standen
9 snelheden/standen
Meegeleverd
deeghaken, kloppers

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 98 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun HM 5100 WH op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tonnie Bonekamp 08-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

krachtige motor, makkelijke bediening,

Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

9,0
Deze mixer werd ons aanbevolen door de verkoopster en we hebben er geen moment spijt van. Door zijn krachtige motor kan hij alles makkelijk aan wat er beloofd wordt. Hij ligt makkelijk in de hand. Kortom: een prima keukenhulp.

Pluspunten

  • krachtige motor
  • prima hand ligging
  • gemakkelijke bediening

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Merilta 07-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

9,0
Fijne mixer. Ligt goed in de hand.
Zacht geluid en veel standen. Ideaal voor het mixen van beslag voor cupcakes en
taarten. Een aanrader.

Pluspunten

  • Zacht geluid
  • Niet te zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 10-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie kleine sterke mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

8,0
Gekozen vanwege de krachtige motor, nog geen ervaring met het apparaat. verder valt op dat het een mooi design heeft en compact is

Pluspunten

  • design
  • krachtige motor

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Glaasje 28-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

8,0
Het vermogen van 750 Watt van de Handmixer MultiMix 5. Heelijk voor zwaarder deeg maar ook ideaal voor luchtig en licht beslag.beslag,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Idil 27-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer makkelijk!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

9,0
Makkelijk te gebruiken, handig en licht vormgeving. Ik beveel dit product aan voor iedereen wie een handmixer zoekt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 27-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prestatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

10,0
Gekocht omdat het vermogen 750w is en alles aan kan wat bedoeld is voor b.v. zwaar deeg ,en is uitermate geschikt voor het snel kloppen van slegroom.

Pluspunten

  • Groot vermogen
  • Makkelijk opbergbaar

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerben 27-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

8,0
Ik heb voor deze handmixer gekozen, omdat hij veel power heeft en dit is erg prettig werken in de keuken met het maken van de vele bakgerechten die ik maak.

Pluspunten

  • veel power

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A 27-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handmixer HM 5100

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

5,0
Handmixer die doet wat hij moet doen. Veel vermogen en dat is heel fijn bij de zwaardere klussen. De mixer heeft een mooie vormgeving en ligt goed in de hand

Pluspunten

  • Veel vermogen
  • Mooi om te zien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GWMEngelen 26-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige motor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

8,0
Bestaande Braun mixer vervangen door dit artikel, omdat ik zeer tevreden ben over Braun-producten. Product voldoet volledig aan mijn wensen en de prijskwaliteit is zeer goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Vink 26-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

8,0
Mijn oude mixer van Braun is bijna 20 jaar meegegaan. Deze had 450 watt. Ik was over deze mixer erg tevreden en wilde weer een Braun. Nu eentje met 750 watt. Wat een power!

Pluspunten

  • 750 watt
  • niet zwaar

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sarah 26-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima ding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

7,0
Hij is krachtig en houd pprettig vast omdat het gewicht van de motor boven de kloppers licht ipv in de hand. Wel maakt hij heel wat geluid. zeer handig dat hij geen ingangen heeft waardoor deze makkelijk schoon te houden is

Pluspunten

  • kracht
  • plaatsing van gewicht

Minpunten

  • geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Arno 25-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi, krachtig en ergonomisch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een handmixer van een kwaliteitsmerk. Vormgeving en ergonomie spelen voor mij ook altijd een rol. De ronde draaiknop met traploze bedoening werkt goed en geven het apparaat een mooi uiterlijk. De werking is gewoon zoals het moet zijn: goed.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Ergonomie
  • Kracht

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Anitat 25-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

9,0
Ik zocht een krachtige mixer voor taarten enz. Eindelijk een gevonden echt topding.
Voordeel is zeker dat hij niet te zwaar is in de hand mother zit op een andere plek als de normale mixers.
Hij is misschien iets duurder maar zeker is wel dat het een topaankoop is.

Pluspunten

  • Sterk en krachtig

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Nienke Krosse- Stapelbroek 24-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een mooi product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

9,0
Wat een balen dat mijn vertrouwde vriend kapot ging tijdens het bakken van heerlijke stokbroden. Al vrij snel wist ik dat ik niet opnieuw een goedkope mixer (€12) wilde, maar een degelijke handmixer die voorzien is van 750 watt en een fijn werkend easy click systeem! Daarnaast ligt de soft grip plus erg fijn in de hand en maakt de mixer vrijwel geen geluid ten opzichte van mijn vorige mixer. Met de Vario control functie is het switchen tussen de verschillende standen erg gemakkelijk. Zowel over het product als over de prijs-kwaliteit verhouding ben ik erg tevreden en beveel ik dit product aan voor thuisbakkers die naast het af en toe kloppen van slagroom of het maken van een cake ook graag brood bakken of een heel holland bak taart op tafel zouden willen zetten :).

Pluspunten

  • Stil in gebruik
  • Easy click systeem
  • Ongebruikte openingen zijn afgesloten
  • Extra lange snoer
  • Vario Control

Minpunten

  • Geen maatbeker inbegrepen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 23-05-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Lig goed in de hand, makkelijk te reinigen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

8,0
Goede ervaringen met dit model lig goed in de hand en is makkelijk te reinigen, daarom weer het zelfde model gekocht.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Maarten38 23-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sterke motor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

9,0
Voor dit product gekozen, omdat ik vaal (zwaar) deeg maak voor brood. Een sterke mixer met dito motor is hierbij belangrijk.
Daarnaast ook staafmixer van Braun met zeer goede ervaring.

Pluspunten

  • Traploos toename snelheid met VarioControl
  • Goede grip
  • Zacht geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jollie 22-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker licht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

8,0
Licht in de hand, sterke motor en traploze snelheidsregeling.
Zeer geschikt voor ouderen om te gebruiken

Pluspunten

  • Licht in de hand
  • Traploos snelheid regelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margreet 22-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sterke moter. handzaam apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

8,0
Voor dit model gekozen omdat het een sterke motor heeft, 750 Watt. En ook nog uitbreidbaar is met een staafmixer.

Pluspunten

  • 750 Watt motor
  • uitbreidbaar met staafmixer
  • goed instelbaar dmv draaiknop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robbert 04-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne mixer met groot vermogen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

9,0
Zeer fijne, krachtige mixer die sterk genoeg is voor allerlei verschillende soorten deeg. Wat vooral opvalt is hoe stil die is, ondanks het hoge vermogen van 750W dat hij kan leveren.

Pluspunten

  • Stil
  • Krachtig
  • Fijne grip

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantalle 03-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

9,0
TDe Braun Multimix 5 is een handmixer welke goed vast te houden is. Bediening is simpel met een draaiknop welke vloeiend verzet kan worden tijdens het mixen. Door de 750 w gaat het mixen snel. De deeghaken en garden zijn gemakkelijk in te het apparaat te doen en kunnen in de vaatwasser. Het geluid dat het apparaat maakt valt mee. Volgens mij is er geen mixer die geluidloos is...
Ik vind het een goede aankoop waar ik de komende jaren zeker mee vooruit kan!

Pluspunten

  • 750 watt
  • snoerlengte
  • makkelijke bediening

Minpunten

  • nog geen gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews