Braun HM 5100 WH - Reviews

Best Reviewed jun 2018 Braun HM 5100 WH
Best Reviewed juni 2018
Specificaties
Variabele snelheid
Ja
Uitwerpknop
Ja
Mixer afneembaar
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 17 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Merilta 07-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige mixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne mixer. Ligt goed in de hand.
Zacht geluid en veel standen. Ideaal voor het mixen van beslag voor cupcakes en
taarten. Een aanrader.

Pluspunten

  • Zacht geluid
  • Niet te zwaar
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 10-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie kleine sterke mixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekozen vanwege de krachtige motor, nog geen ervaring met het apparaat. verder valt op dat het een mooi design heeft en compact is

Pluspunten

  • design
  • krachtige motor

Minpunten

  • nog geen
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sharon 05-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Top MIxer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie prijs voor een mixer met het aantal standen en watt.
Niet zo zwaar, gelukkig! Ik beveel deze mixer zeker aan.

Pluspunten

  • 9 standen
  • Ligt goed in de hand

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.G. 22-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn model

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Licht handzaam en mooi model. Met de verschillende snelheden een gemak in iedere keuken. Ook veilig voor kinderen.
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

NN 17-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk makkelijk die snelheidsknop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hiervoor had ik de voorganger van dit model. Daar was ik al heel erg blij mee. En met deze kan ik ook nog heerlijk makkelijk, met een lichte vingerbeweging, de snelheid aanpassen.
Hij is snel, betrouwbaar en makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Hoge snelheid te behalen
  • Makkelijke bediening van de snelheid
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Sandra 07-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

een handmixer met extra power

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voor een kleinschalig wonen gekocht. Om te gebruiken bij grotere hoeveelheden eten te bereiden. Het is een gemakkelijke apparaat met meer power. precies wat we nodig zijn.

Pluspunten

  • meer power
  • simpel in gebruik
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob 27-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Robuuste uitstraling, stevig in de hand

Algemene score

9,0
Er wordt bij ons veel gebakken, dus moet er veel met deeghaken worden gewerkt. Gekozen voor deze Braun vanwege de sterkte van de motor.
Daarnaast ligt de mixer goed in de hand, zodat je er lang mee kunt werken.

Pluspunten

  • Kwaliteit/stevigheid van de mixer
  • Ligt goed in de hand
  • Ziet er mooi uit.
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reviewer 25-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima mixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima mixer die krachtig is en toch licht in de hand ligt. Kan op zn kant blijven staan tussendoor en makkelijk schoon te maken.
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Karin 24-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne krachtige mixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De mixer wordt van binnen niet vuil en is makkelijk beet te houden. Snoer is lang genoeg en de motor is vrij krachtig. Levensduur is nog afwachten. Het blijft een gokje.

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Makkelijk schoon te houden
  • Lang snoer

Minpunten

  • de roerstaafjes is niet geheel van metaal
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

José 23-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Solide handmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn oude Braun mixer was na 15 jaar echt op en dus naar de winkel voor een nieuwe. Braun is erg goed bevallen: degelijk, prima in te stellen en makkelijk te bedienen. Deze nieuwe versie is nog beter!

Pluspunten

  • degelijk
  • goed in te stellen

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Clement 19-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne handmixer

Algemene score

8,0
Mijn oude handmixer van Braun ging 32 jaar mee, het was voor mij een no-brainer welke ik weer zou kiezen

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Irene van der Helm 08-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima Mixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima mixer, heeft een sterke motor, je hoeft zelf niet veel kracht te zetten. Heeft een degelijk ontwerp en 9 standen

Pluspunten

  • krachtig
  • degelijk ontwerp
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

am 05-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Als altijd topkwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gewoon basale handmixer zonder poespas. Regelbaar toerental, dat is super! Nooit meer geklieder met opspattend deeg.
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben Hof 01-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi slank design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede ervaring met Braun in het verleden. deze mixer sprak mij aan vanwege het slanke uiterlijk en de krachtige motor.

Pluspunten

  • Toerental traploos te regelen
  • Ligt goed in de hand

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Francis 29-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stevig, doet zijn werk goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij hebben goede ervaringen met dit merk. Sterke motor als genoemd in de beschrijving klopt, solide bouw van het apparaat.
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Vincenzo 18-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed in de hand,krachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb dit produkt gekozen omdat het een krachtige motor heeft.
Makkelijk te bedienen snelheid dmv draaiknop.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Fijn in de hand
  • Makkelijke toerenregeling
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Sandra 08-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot vermogen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Top mixer. Zwaar vermogen en toch licht in gebruik
Traploos instelbaar en mogelijkheid om er een staafmixer van te maken
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer