• Best Reviewed 12 keer okt 2022
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 173 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun HM 5100 WH op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jook 26-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

8,0
geweldige mixer. Snel dankzij veel vermogen, slagroom kloppen is zoveel makkelijker nu

Pluspunten

  • vermogen
  • geluid
  • gemak

Minpunten

  • opbergen snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

haphazard 21-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ideale handmixer voor Brooddeeg

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

10,0
Ligt lekker in de hand en eindelijk een mixer die krachtig genoeg is om brooddeeg te kneden.

Pluspunten

  • ligt lekker in de hand
  • krachtige 750 watt motor
  • Moderne vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pascal 15-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun HM5100

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

9,0
Een mixer met een zeer hoog vermogen en komt dus ook goed tot zijn recht bij het bereiden van bijvoorbeeld deeg.

Pluspunten

  • Vermogen

Minpunten

  • Softgrip bevat weekmakers, gaat later plakken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

V**n@g**l.com 14-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

8,0
Het is een fijne handmixer. Ligt goed in de hand. Voor het mixen van cake enz is deze mixer ideaal!

Reageer

j**t@h**l.com 14-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

9,0
Een degelijk, goed schoon te maken mixer met een zeer krachtige motor. De mixerpennen kunnen ook gewoon in de vaatwasser. Een aanrader ondanks de wat hoge prijs. Maar met de Braun actiekorting stijgt het product uit boven die van de vergelijkbare in die prijsklasse.

Pluspunten

  • Sterke motor
  • degelijk

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hano 14-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kneder

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

8,0
We bakken frequent ( 3 x per week) ons eigen brood en vinden een keukenmachine te groot op de aanrecht. Daarom gekozen voor deze zeer krachtige mixer met erg stevige deeghaken.

Pluspunten

  • compact
  • krachtig
  • lang snoer
  • fraai

Minpunten

  • geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

m**s@h**l.com 07-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

8,0
Goede prijs kwaliteit verhouding. Degelijk apparaat met veel mogelijkheden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

b**d@g**l.com 01-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi model

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

8,0
Krachtige motor om pizzadeeg mee te bereiden. Ga hem nog uitgebreid testen maar ziet er degelijk uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

h**i@h**e.nl 30-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

9,0
Ik heb het product gekocht om de krachtige motor en bleek ook de beste koop te zijn Reviews zijn goed.
Vandaag gebruikt en zeer tevreden het pannenkoekenbeslag was luchtig en klontvrij geklopt. Mixer ligt heel goed in de hand.
De uitbreidingsmogelijkheid naar een staafmixer is interessant, en mogelijk tot nog meer plezier in keuken betekenen met deze mooie mixer.

Pluspunten

  • Krachtige motot
  • makkelijk wisselen in toerental

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

h**s@k**l.nl 30-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne handmixer met voldoende keuze uit snelheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

10,0
product is gemakkelijk te bedienen en goed hanteerbaar, ligt prima in de hand
Ook fijn dat het 9 snelheden heeft waardoor je per gerecht goed kunt kiezen welke snelheid
handig is

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a**f@g**l.com 30-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

9,0
Krachtige handmixer met een fijne handgreep. Mixer heeft veel standen en is makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Veel standen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

h**n@h**l.com 19-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

9,0
Na lang gebruik is de vorige kapot gegaan. Deze heeft altijd goed gewerkt. Dit nieuwe model lijkt op het oude model met enkele verbeteringen. Dus plezierig in gebruik. Een ander groot voordeel is dat de accessoires van het oude apparaat weer op het nieuwe model passen. Dus die hoef ik niet opnieuw te kopen.

Pluspunten

  • Ligt fijn in de hand
  • eenvoudig in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

kook en bak fan 17-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima mixer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

8,0
Het apparaat is degelijk, ligt goed in de hand, werkt prima en maakt niet teveel geluid.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

n**s@g**l.com 17-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

9,0
Prachtig en degelijk apparaat.
Ideaal vind ik de traploze instelling qua snelheid. Ligt goed in de hand, blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Happy baker 09-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

9,0
Degelijke mixer. Goed voor het maken van gebak. Makkelijk dat er 2 soorten haken bijzitten

Pluspunten

  • Zware moter, ook goed voor zwaarder deeg

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

itstrunghoa 24-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer vriendelijke en krachtige handmixer, aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

10,0
Ik vind het product een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. 750W vermogen voor een handmixer? Het kan alles aan wat ik er in de keuken naar gooi! Bovendien ben ik verzekerd van de Duitse kwaliteit en reputatie van Braun. Geen klacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Manon 07-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

8,0
Mooi design, fijn in de hand, goed te gebruiken qua gewicht. Kwalitatief materiaal en voldoende power voor zowel deeg als beslag. Erg blij mee!

Pluspunten

  • Design
  • Gebruiksvriendelijk
  • Kracht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l**n@u**l.nl 02-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

9,0
Zoals gewend van Braun een degelijk product en fraai design.Snelle levering door Bol.com

Pluspunten

  • Degelijk
  • fraai design

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

w**s@g**l.com 29-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige mixer snelheid goed in te stellen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

8,0
Toerental goed in te stellen zeer langzaam tot zeer krachtig en een vrij rustige motor.

Pluspunten

  • Snelheid goed in te stellen
  • Krachtige motor

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

a**g@g**l.com 28-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

10,0
Een goede mixer met variabel toerental.
Je krijgt hier niet zo vermoeide arm van ,door goede balans.
Kortom een goede mixer !

Pluspunten

  • Variabel toerental
  • Sterke moter
  • Goede prijs/kwalitijd

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews