Braun HM 5100 WH - Reviews

Best Reviewed sep 2019 Braun HM 5100 WH
Best Reviewed - september 2019
Specificaties
Vermogen
750 watt
tile-Aantal standen
9 snelheden/standen
Meegeleverd
deeghaken, kloppers

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 81 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun HM 5100 WH op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tonnie Bonekamp 08-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

krachtige motor, makkelijke bediening,

Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

9,0
Deze mixer werd ons aanbevolen door de verkoopster en we hebben er geen moment spijt van. Door zijn krachtige motor kan hij alles makkelijk aan wat er beloofd wordt. Hij ligt makkelijk in de hand. Kortom: een prima keukenhulp.

Pluspunten

  • krachtige motor
  • prima hand ligging
  • gemakkelijke bediening

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Merilta 07-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

9,0
Fijne mixer. Ligt goed in de hand.
Zacht geluid en veel standen. Ideaal voor het mixen van beslag voor cupcakes en
taarten. Een aanrader.

Pluspunten

  • Zacht geluid
  • Niet te zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 10-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie kleine sterke mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

8,0
Gekozen vanwege de krachtige motor, nog geen ervaring met het apparaat. verder valt op dat het een mooi design heeft en compact is

Pluspunten

  • design
  • krachtige motor

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ruud 08-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Blender en mixer allebei traploos instelbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

8,0
Traploos instelbare blender snelheid is ideaal, naast het hoge vermogen dat er voor zorgt dat deeg moeiteloos kan worden gekneed

Pluspunten

  • Traploos instelbaar
  • Hoog vermogen
  • Metalen blender

Minpunten

  • prijs
  • koppelstuk blender is niet van metaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sara80 01-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

9,0
Handig in gebruik, doet wat ie moet doen goed. Krachtig genoeg voor alle soorten beslag en deeg. De blendstaaf is ook top.

Pluspunten

  • handig
  • krachtig

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Putmans 31-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Braun MultiMix 5 HM 5107WH

Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

9,0
De soepel regelbare draaischijf voor de verschillende snelheden is zo fijn en uniek. Hierdoor kun je heel rustig beginnen waardoor je geen knoei partijen meer krijgt.

Pluspunten

  • soepele flexibele regelstanden
  • 9 snelheden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

saskia 30-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede sterke mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

7,0
handige sterke mixer veel mogelijkheden. mooi ontwerp makkelijk bedienbaar.
makkelijk op te ruimen. makkelijk te schoonmaken losse onderdelen kunnen in de vaatwasser. een zeer prettige machine die je makkelijk pakt voor smooties,deeg maken en mixen.

Pluspunten

  • handig in gebruik
  • sterke motor

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Karin 28-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ervaring met oude staafmixer. Zeer tevereden

Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

8,0
Ben altijd tevreden geweest met mijn oude staafmixer. Daarom deze besteld om aan mijn dochter cadeau te geven.

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Compact

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Arnout 26-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi ontwerp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

9,0
Prettige handgreep, lang snoer, sterke geruisloze motor, mooi ontwerp, variable toerenregeling, goede balans van de mixer, gemakkelijk te bedienen

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Prettig in de hand liggend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 25-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sterk, hoge turbo

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

8,0
Sterke motor met hoog vermogen waardoor je bijna alles kunt mixen en kneden. Makkelijk te bedienen en schoon te maken

Pluspunten

  • Eenvoudig
  • Sterk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

HvdB 22-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sterke en stille motor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

8,0
Opzoek naar een nieuwe stille mixer is de keuze gevallen op de HM5100 handmixer. Na een aantal keren gebruik zeer tevreden. Hij is erg stil, heeft een sterke motor en de snelheid is traploos instelbaar.

Pluspunten

  • Stille motor
  • Traploos instelbaar
  • Sterke motor

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jk 21-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne handmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

8,0
maakt niet veel geluid en is krachtig. ligt goed in de hand en makkelijk te reinigen. 1 apparaat met meerdere mogelijkheden zoals de staafmixer. Fijne combinatie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jeannette 18-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stijlvolle vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

8,0
Stijlvolle vormgeving. Geen openingen, waardoor de mixer onderhoudsvriendelijk is. Sterke motor. Functioneel in gebruik. Mixer en staafmixer in een.

Pluspunten

  • compacte vormgeving
  • sterke motor

Minpunten

  • relatief hoog geluidsnivo

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raoul 18-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima (staaf/hand) mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

8,0
Stevig model, ligt goed in de hand en makkelijk te gebruiken. Ik vind de staafmixer ook veel prettiger dan de normale ‘staaf’ modellen. En makkelijk schoon te maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Caroline 01-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne handmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

6,0
Ik heb dit product gekozen omdat ik op zoek was naar een stevige mixer waarmee ik ook zwaardere degen kan mixen. De mixer voldoet aan de verwachtingen.

Pluspunten

  • Ligt goed in de hand
  • Geschikt voor zwaardere deegsoorten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Yvonne 29-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

9,0
Goede stille mixer! Vergeleken met de vorige is deze zoveel stiller. Meerdere standen en turbo knop. Werkt fantastisch.

Pluspunten

  • Ook als staafmixer te gebruiken.

Minpunten

  • Snoer is niet handig met opbergen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Izabella 26-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

10,0
Prima apparaat. Werk heel goed. Door negen snelheid kan je alles snel klaar maken. Ik ben erg blij mee.

Pluspunten

  • Werkt goed
  • Zachte geluid

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GJ 21-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

krachtige motor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

8,0
In vergelijking met mijn vorige heeft deze een aanzienlijk sterkere motor, en dat is met name met het maken van deeg erg fijn.

Pluspunten

  • krachtige motor

Minpunten

  • iets prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Laura 16-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

sterke motor, draait rustig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

8,0
Fijne handmixer welke goed in de hand ligt.
Ook de verschillende onderdelen zijn goed te gebruiken en makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • krachtige motor
  • ruim voldoende accessoires

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mixedemotions 12-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heerlijke geur, fantastisch karakter

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

10,0
Onweerstaanbaar uiterlijk, lief karakter en zorgzame instelling die maakt dat je er geen genoeg van kunt krijgen. Echte draaikont

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews