Braun HM 5100 WH - Reviews

Best Reviewed aug 2018 Braun HM 5100 WH
Best Reviewed - augustus 2018
Specificaties
Vermogen
750 watt
tile-Aantal standen
9 snelheden/standen
Meegeleverd
deeghaken, kom/kan, kloppers

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 46 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun HM 5100 WH op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Merilta 07-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

9,0
Fijne mixer. Ligt goed in de hand.
Zacht geluid en veel standen. Ideaal voor het mixen van beslag voor cupcakes en
taarten. Een aanrader.

Pluspunten

  • Zacht geluid
  • Niet te zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonnie Bonekamp 08-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

krachtige motor, makkelijke bediening,

Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

9,0
Deze mixer werd ons aanbevolen door de verkoopster en we hebben er geen moment spijt van. Door zijn krachtige motor kan hij alles makkelijk aan wat er beloofd wordt. Hij ligt makkelijk in de hand. Kortom: een prima keukenhulp.

Pluspunten

  • krachtige motor
  • prima hand ligging
  • gemakkelijke bediening

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 10-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie kleine sterke mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

8,0
Gekozen vanwege de krachtige motor, nog geen ervaring met het apparaat. verder valt op dat het een mooi design heeft en compact is

Pluspunten

  • design
  • krachtige motor

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marcel 20-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handmixer

Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

8,0
Zeer goede mixer, ligt goed in de hand, makkelijk te hanteren. Heel krachtig en soepel van stand te veranderen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alinda 19-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Solide en stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

8,0
Een goed uitziende, en solide gebouwde handmixer. Veel vermogen maar toch heel stil. Ben er heel blij mee!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

S 18-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

9,0
Goede kwaliteit, voor een goede prijs! Handig dat je niet hele tijd ingedrukt hoeft te houden. Is verder snel en krachtig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim 18-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima prijs prestatie

Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

8,0
Prima mixer met een goede prijs/ prestatie verhouding en maakt een hele degelijke indruk. Een hele snelle levering. Geen overbodige accessoires

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MiBo 17-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun HM 5100 WH

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

9,0
Over het algemeen een behoorlijk stevig apparaat met voldoende vermogen. Daarnaast is het apparaat ergonomisch en is het gewicht beperkt.

Pluspunten

  • Stevig
  • Duurzaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SS 13-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

8,0
Zeer handig, je hoeft geen knop ingedrukt te houden. Daarnaast ziet het er mooi modern uit, doet het erg goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

R-Yen 12-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige motor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

8,0
Solide apparaat, sterke motor. Ligt goed in de hand. Traploze snelheidsregeling is erg handig. Geen overbodige rare hulpstukken.

Pluspunten

  • Sterke motor

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

geert 10-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

krachtige mixer

Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

10,0
krachtige lichte mixer heel sterk ligt licht in de hand en heel gebruiksvriendelijk.
Wel jammer dat ik de wisselstukken van vorige braun niet kan gebruiken

Pluspunten

  • kractig
  • alleskunner

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geert m 10-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handmixer hm 5100 krachtig

Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

10,0
krachtige mixer voor alle werk maakt weinig geluid en is zeker gebruiksvriendelijk alleen jammer dat ik de vorige wisselstukken van vorige braun niet kon gebruiken

Pluspunten

  • goed in de hand
  • krachtig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.B. 10-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vervanging van de oude Braun

Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

8,0
Deze is de vervanger van onze oude multimix. Deze is wel bijna 20 jaar oud denken we. Die was altijd goed. Dit is de modernere versie. We hopen dat deze het net zolang mee gaat.

Pluspunten

  • makkelijk in de hand.
  • simpel

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 07-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lichtgewicht, makkelijk schoon te houden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

10,0
Helemaal top! Traploos verstelbare snelheden, geen spleetjes waar beslag tussen kan gaan zitten.
Ligt goed in de hand. En is uit te breiden met een staafmixer
Kortom een aanrader!

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te houden
  • Ligt fijn in de hand
  • Traploos verstelbare snelheden
  • Uit te breiden met een staafmixer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dievertje 05-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker in de hand liggende mixer met stevige beslaghaken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

8,0
Omdat ik de mixer nog maar net in mijn bezit heb en nog niet volledig heb kunnen gebruiken is mijn score nu een acht (kan nog hoger worden op termijn). Bij het proefdraaien merkte ik direct dat het toerental veel hoger ligt dan mijn huidige mixer van 450 Watt. En daar was het mij om te doen.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen met schuif aan en uitknop
  • Toerental gemakkelijk in te stellen met draaiknop.
  • Mixer ligt lekker in de hand, niet glibberig.

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J vd W 02-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun MultiMix 5 Handmixer HM5100

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

8,0
- Uitstekend product met goede resultaten.
- Makkelijk in gebruik
- eenvoudig te reinigen
- compact en daarom weinig bergruimte nodig

Pluspunten

  • Klein in omvang
  • prima resultaten

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Joanna 29-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handmixer HM5100. Krachtige motor, 9 snelheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

7,0
Ik bak veel en gebruik vaak mijn keukenmachine. Voor kleinere hoeveelheden en degen die au bain marie gemaakt moeten worden heb ik deze krachtige hand mixer uitgezocht met alleen maar gardes en deeghaken. Meer had ik niet nodig

Pluspunten

  • sterke motor, maakt niet te veel lawaai
  • licht goed in de hand

Minpunten

  • De aanknop moet steeds worden ingehouden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Joanna 30-04-2019

De aan/- uitknop hoeft tijdens het mixen gelukkig niet te worden ingehouden.
Steek eerst de gardes in de mixer, dan de stekker in het stopcontact en dan schuif je de aanknop naar voren en zet hem vast. Zo kun je de mixer continu laten draaien. De handleiding is hierover niet duidelijk.

Reageer

J. Hatzmann 25-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

8,0
Ik heb deze mixer gekocht omdat deze een krachtiger motor heeft dan mijn vorige,omdat ik nogal vaak deeg maak.

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Stiller geluid

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Herma 29-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving, gemakkelijke bediening, hoog wattage.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

9,0
Hoog wattage 750 wat is een enorm pluspunt. Makkelijke bediening dmv draaischijf. Geleidelijk opvoeren van draaisnelheid is erg fijn. Van zeer langzaam tot turbo, waardoor Mogelijkheid om extra accesoires toe te voegen.

Pluspunten

  • Hoog wattage
  • Geleidelijk opvoeren van snelheid tot turbo

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Vonk 19-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

HM5100

Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

6,0
Wij hadden goede ervaringen met Braun mixers. Echter deze mixer is van aanzienlijk mindere kwaliteit dan de oudere modellen van Braun. Het apparaat bestaat grotendeels uit plastic waardoor deze licht is in de hand maar daardoor ruikt het apparaat naar verbrand plastic zodra deze aanstaat.

Pluspunten

  • Is niet zwaar

Minpunten

  • Plastic
  • Trilling

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Toon meer reviews