Braun HM 5100 WH - Reviews

Specificaties
Vermogen
750 watt
tile-Aantal standen
9 snelheden/standen
Meegeleverd
deeghaken, kloppers
  • Best Reviewed 7 keer jan 2021

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 124 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun HM 5100 WH op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tonnie Bonekamp 08-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

krachtige motor, makkelijke bediening,

Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

9,0
Deze mixer werd ons aanbevolen door de verkoopster en we hebben er geen moment spijt van. Door zijn krachtige motor kan hij alles makkelijk aan wat er beloofd wordt. Hij ligt makkelijk in de hand. Kortom: een prima keukenhulp.

Pluspunten

  • krachtige motor
  • prima hand ligging
  • gemakkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Merilta 07-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

9,0
Fijne mixer. Ligt goed in de hand.
Zacht geluid en veel standen. Ideaal voor het mixen van beslag voor cupcakes en
taarten. Een aanrader.

Pluspunten

  • Zacht geluid
  • Niet te zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gloria 30-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel model

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

9,0
Ziet er degelijk uit en houd fijn vast,maakt minder geluid dan de vorige mixer is een stuk lichter en nog mooi op de koop toe.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 10-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie kleine sterke mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

8,0
Gekozen vanwege de krachtige motor, nog geen ervaring met het apparaat. verder valt op dat het een mooi design heeft en compact is

Pluspunten

  • design
  • krachtige motor

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jolien 30-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

9,0
Goede mixer, sterke mixer om lekkere taarten te kunnen maken. Maakt weinig geluid, ligt goed in de hand

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

I.Beek 27-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Traploze snelheden , ligt goed in de hand.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

9,0
Motor ligt voorin waardoor het prettiger mixt en in de hand ligt. Traploze snelheden. Makkelijk verwiselbare kloppers, goed schuin te houden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paulien 23-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Moeiteloos alles mixen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

9,0
Als je graag bakt maar weinig kastruimte tot je beschikking hebt is een goede handmixer de ideale oplossing.
Na veel lezen en vergelijken is mijn keuze de Braun HM 5100 geworden door zijn krachtige 750 watt vermogen en positieve reviews.
Inmiddels ben ik er helemaal weg van, wat een plezierige krachtpatser om mee te werken!
Moeiteloos mixt hij voor mij het zwaarste deeg.

De mixer is voorzien van een soepele draaiknop op de bovenkant. Deze is met één vinger tijdens het mixen makkelijk te draaien naar een andere stand.
De behuizing is geheel glad waardoor er geen restjes in kieren kunnen gaan zitten, hij is dus ook zo weer schoon.
Evenals de gardes, die gewoon in de vaatwasser kunnen maar met een borstel ook zo schoon zijn onder de kraan.
Door de rubberachtige grip ligt hij stevig in de hand.

Tel hierbij op dat hij licht van gewicht is, weinig geluid maakt en een extra lang snoer heeft.
Kortom: een goede mixer waar duidelijk over na gedacht is door Braun.

Over de duurzaamheid kan ik nog weinig zeggen aangezien ik hem een paar weken heb maar ik verwacht dat dit wel goed zit bij Braun.

Pluspunten

  • Krachtig.
  • Weinig geluid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. de Winter 22-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ook geschikt voor brooddeeg veel vermogen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

8,0
Gekocht om groot vermogen en geschiktheid voor brooddeeg, maar ook omdat hij me degelijk leek en praktisch om schoon te houden/maken. In principe voldoet hij na 1x gebruiken (hartige taart deeg) helemaal aan mijn verwachting al vind ik hem niet heel degelijk klinken; meer als mijn speelgoed handmixer van vroeger. Ik kan echter niet beoordelen of dat een teken van minder kwaliteit is. Wat ik in ieder geval ook wel heel prettig vind is de lage stand. Mijn oude mixer gaf altijd meelverstuivingen.

Pluspunten

  • Gardes gaan er goed en gemakkelijk in
  • Lage stand voorkomst meeverstuiving
  • Deeg voor hartige taart ging prima met deeghaken

Minpunten

  • Gebruisaanwijzing mbt insteken gardes; let op vorm
  • Klinkt als mijn speelgoed mixer van vroeger

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marry 21-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staaf- handmixer met een super krachtige motor van 750 watt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

8,0
Deze staaf- en handmixer heeft als een van de weinige een superkrachtige motor van 750 watt. Daarom is mijn keuze op deze mixer gevallen om zwaar brooddeeg te mixen wat veel lekkerder smaakt wanneer het bewerkt is met een handmixer. Braun staat bekend om een degelijke kwaliteit. De kwaliteit (krachtige motor)/prijs (€ 69,95) verhouding vind ik daarom in evenwicht. Als kers op de taart is de mixer ook als staaf mixer te gebruiken. De staafmixervoet kan apart aangeschaft worden. Twee apparaten in één, scheelt ruimte in de kast. Daar heeft Braun over nagedacht. Ik vind het een geslaagde aankoop.

Pluspunten

  • sterke motor
  • ook te gebruiken als staafmixer
  • degelijke kwaliteit
  • lang snoer
  • anti slip handvat

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

J. 20-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voelt degelijk aan

Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

8,0
Prima mixer, stevige motor. Zocht een vervanging voor mijn oude mixer, die na 20 jaar dienst het begaf.
Deze lijkt tot nu toe een perfecte opvolger!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Walter 19-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handmixer braun MultiMix HM 5100

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

10,0
Echt mooi mixer, klein maar doet wat hij moeten doen. Mooi klein model erg bij met aankoop. Maakt weinig lawaai.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

CV 23-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevige, degelijke

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

9,0
De mixer ligt goed in de hand, wel aan de zware kant. Heeft wel 9 standen, waardoor je rustig kunt starten en niet alles alle kanten op spettert. Tot nu toe tevreden, zeker ten op zicht wat ik had, dat rammelde aan alle kanten. Deze is degelijk, en doet wat-ie moet doen.

Pluspunten

  • Stevig
  • veel standen

Minpunten

  • maatbeker werd er niet bijgeleverd
  • zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Franky 11-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne krachtige mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

8,0
Mooi apparaat, werkt erg prettig vanwege de krachtige 750W. Goed om deeg te kneden, pannenkoekenmix te maken of puree. Wordt niet snel te warm zoals onze vorige mixer, blij met dit apparaat!

Pluspunten

  • Krachtig
  • Mooi design

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Remko de Vries 28-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi ontwerp en snelheid ideaal in te stellen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

9,0
De traploze instelling is een groot voordeel. Met de krachtige motor is deeg ook goed kneedbaar. Ergonomisch een mooi ontwerp met rubber grip en zonder ventilatie-openingen gemakkelijk schoon te houden.

Pluspunten

  • Goede grip
  • Krachtige motor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jolanda 22-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

9,0
Goede prijs, kwaliteit verhouding. Goede mixer doet wat hij moet doen. Ik beveel dit product aan. Binnen 24 uur geleverd door Bol.com
Echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 22-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun handmixer 750 watt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

8,0
Werking goed, sterke motor met voldoende kracht voor zwaarder deeg. Handige bediening. Ligt goed in de hand. Maximale snelheid voor kloppen room lijkt wel wat traag

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Astrid Vos 19-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastische lichte en stille mixer. Ligt lekker in de hand.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

10,0
Deze mixer voldoet volledig aan mijn verwachtingen omdat hij licht, sterk en stil is. Hij heeft het perfect aantal snelheden en draait in stand 1 ook echt langzaam! Het bloem of ei zit niet direct aan je plafond als je begint met mixen! Daar heb ik in beoordelingen echt naar gezocht én in deze mixer gevonden. Geweldig apparaat dus!

Pluspunten

  • Draait echt langzaam op stand 1
  • Licht en sterk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De betere handmixer! 17-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

BRAUN 5100WH, De betere handmixer.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

9,0
Mooie sterke machine. Voelt degelijk aan en ziet er design technisch ook niet verkeerd uit!
Is tevens makkelijk schoon te maken en is gebruiksvriendelijk. Blijft ook goed op z'n kant staan als je hem even weg moet zetten.
Kan dit aan een ieder adviseren. Zijn zeer tevreden over het product. Prijs vonden wij ook heel netjes.

Pluspunten

  • Kracht
  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Cheronvanmeel92 05-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie krachtige mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

10,0
Ik ben super tevreden ermee en ik kan weer lekkere cake and taarten maken. Een echte aanrader. Werkt naar toebehoren en ook makkelijk schoon te maken en heel simpel te bedienen.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tamarkm 18-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fijne mixer met goed handvat en sterke motor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

8,0
Het is een hele fijne mixer met een sterke motor. Ik bak zelf brood (zonder broodmachine), waarvoor ik een sterke mixer nodig heb. Hier is hij perfect voor.

Pluspunten

  • sterke motor
  • ligt fijn in de hand

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews