Braun HM 5100 WH - Reviews

Best Reviewed aug 2018 Braun HM 5100 WH
Best Reviewed - augustus 2018
Specificaties
Vermogen
750 watt
tile-Aantal standen
9 snelheden/standen
Meegeleverd
deeghaken, kom/kan, kloppers

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 31 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Merilta 07-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige mixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne mixer. Ligt goed in de hand.
Zacht geluid en veel standen. Ideaal voor het mixen van beslag voor cupcakes en
taarten. Een aanrader.

Pluspunten

  • Zacht geluid
  • Niet te zwaar
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonnie Bonekamp 08-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

krachtige motor, makkelijke bediening,

Algemene score

9,0
Deze mixer werd ons aanbevolen door de verkoopster en we hebben er geen moment spijt van. Door zijn krachtige motor kan hij alles makkelijk aan wat er beloofd wordt. Hij ligt makkelijk in de hand. Kortom: een prima keukenhulp.

Pluspunten

  • krachtige motor
  • prima hand ligging
  • gemakkelijke bediening

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 10-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie kleine sterke mixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekozen vanwege de krachtige motor, nog geen ervaring met het apparaat. verder valt op dat het een mooi design heeft en compact is

Pluspunten

  • design
  • krachtige motor

Minpunten

  • nog geen
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Herma 29-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving, gemakkelijke bediening, hoog wattage.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hoog wattage 750 wat is een enorm pluspunt. Makkelijke bediening dmv draaischijf. Geleidelijk opvoeren van draaisnelheid is erg fijn. Van zeer langzaam tot turbo, waardoor Mogelijkheid om extra accesoires toe te voegen.

Pluspunten

  • Hoog wattage
  • Geleidelijk opvoeren van snelheid tot turbo
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Vonk 19-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

HM5100

Algemene score

6,0
Wij hadden goede ervaringen met Braun mixers. Echter deze mixer is van aanzienlijk mindere kwaliteit dan de oudere modellen van Braun. Het apparaat bestaat grotendeels uit plastic waardoor deze licht is in de hand maar daardoor ruikt het apparaat naar verbrand plastic zodra deze aanstaat.

Pluspunten

  • Is niet zwaar

Minpunten

  • Plastic
  • Trilling
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Schipper 17-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mixer braun

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Krachtige mixer, blij met aankoop. Zou dit product zeker aanraden, mn bij gebruik van het zwaardere werk in de keuken
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rianne Rijkhoff 17-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun Mixer HM 5100

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Compacte, krachtige mixer die zeer flexibel in te stellen is.
Mooi design en binnenwerk goed afgeschermd, zeer degelijk.
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vonk 16-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

HM5100 WH

Algemene score

6,0
Vanwege goede ervaringen met de oude mixer van Braun hebben we deze opnieuw gekocht. Wij zijn minder tevreden over de nieuwe mixer qua kwaliteit en kracht.

Pluspunten

  • Licht in de hand

Minpunten

  • Kracht
  • Ruikt naar verbrand plastic zodra deze aan staat.
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Andre 14-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

licht gewicht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
goede prijs 750W krachtige motor heeft een krachtige turbotoets voor optimale
resultaten Aantal snelheden 9
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Albert 12-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige handmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik had een sterke handmixer nodig om pizzadeeg mee te kneden. Na lang zoeken bij de Braun HM5100 uit gekomen. De mixer voldoet volledig aan mijn verwachtingen, krachtig en makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Stil
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Otto 12-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

krachtige mixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Krachtige handmixer en makkelijk te bedienen. De deeghaken zijn ideaal voor kleine hoeveelheden deeg te maken. Ligt goed in de hand. Een mooie aanwinst voor in de keuken.
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ultramixer 10-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekend apparaat met veel power!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 2 handmixers die na het kneden van deeg zijn overleden, hebben we er 1 gekocht met veel power. De 5100 doet elk mix en kneed klusje met gemak. Daarnaast kan de snelheid eenvoudig (met de duim d.m.v. de draaiknop) worden ingesteld. De langzame stand is hierbij ook echt langzaam waardoor het mixen met poedersuiker niet leidt tot een grote stofwolk. De mixer is eenvoudig te manouvreren, maar wel aan de zware kant. Dit merk je pas na langdurig mixen, zoals bij eiwitten stijf kloppen.

Pluspunten

  • Power
  • Variabele snelheid
  • Lage snelheid ook echt langzaam

Minpunten

  • Kan zwaar zijn voor bepaalde mensen
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jansen 03-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Braun multimix

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
De mixer is functioneel, is makkelijk te bedienen. De mixer ligt makkelijk in de hand en is makkelijk te reinigen. Ik beveel het product aan.

Pluspunten

  • Makkelijk gebruik.

Minpunten

  • n.v.t.
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Piet Bone 29-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snelheid en Power

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze mixer is snel en je voelt dat je een powertool in handen hebt.
De prijs/kwaliteitsverhouding is zeer goed.

Pluspunten

  • snel
  • power
  • variabel toerental
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal 26-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super Mixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi apparaat en voldoende vermogen! Ik ben er erg tevreden over. De standen zijn makkelijk met 1 hand aan te passen. Hij maakt weinig geluid wat ook heel fijn is. Makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Mooi desgn
  • Maakt weinig geluid

Minpunten

  • niet kunnen vinden
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marije 20-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede betrouwbare Braun kwaliteit

Algemene score

9,0
Krachtige mixer met veel power. Maar kan met de handige draaiknop ook rustig kloppen. Ligt prettig in de hand en handig dat je hem even op zijn kopse kant kunt laten staan.
Heel erg blij mee. Heb al mijn keukenmixer van Braun. Betrouwbare kwaliteit van Braun.

Pluspunten

  • Onderdelen klikken er makkelijk in
  • Turbo functie
  • Makkelijk schoon te maken
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sharon 05-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Top MIxer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie prijs voor een mixer met het aantal standen en watt.
Niet zo zwaar, gelukkig! Ik beveel deze mixer zeker aan.

Pluspunten

  • 9 standen
  • Ligt goed in de hand

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.G. 22-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn model

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Licht handzaam en mooi model. Met de verschillende snelheden een gemak in iedere keuken. Ook veilig voor kinderen.
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

NN 17-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk makkelijk die snelheidsknop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hiervoor had ik de voorganger van dit model. Daar was ik al heel erg blij mee. En met deze kan ik ook nog heerlijk makkelijk, met een lichte vingerbeweging, de snelheid aanpassen.
Hij is snel, betrouwbaar en makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Hoge snelheid te behalen
  • Makkelijke bediening van de snelheid
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Sandra 07-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

een handmixer met extra power

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voor een kleinschalig wonen gekocht. Om te gebruiken bij grotere hoeveelheden eten te bereiden. Het is een gemakkelijke apparaat met meer power. precies wat we nodig zijn.

Pluspunten

  • meer power
  • simpel in gebruik
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews