Shark Glam 5-in-1 Multistyler en Föhn - Goud/Wit - HD6051SEU

Shark Glam 5-in-1 Multistyler en Föhn - Goud/Wit - HD6051SEU

Dit product wordt aangeboden door 7 aanbieders met een prijs vanaf € 308,99Bekijk alle aanbieders
Smosax06-12-2025

Zeker een aanrader

Ik heb dit product mogen testen en ben aangenaam verrast. Eerst was ik behoorlijk sceptisch, omdat ik dun en kwetsbaar haar heb en zodoende terughoudend ben met het proberen van nieuwe producten erop. Ook vind ik het product behoorlijk aan de dure kant. Echter wijst mijn testperiode uit dat het product juist voor fijn haar heel fijn in gebruik is. Door de 'beperkte' blaaskracht van de reguliere föhn klitten de haren niet samen. Toch zijn ze snel en effectief droog. Ook is het product bij gebruik als föhn zeer licht in gebruik. De anti pluis borstel is tevens ideaal voor dun en fijn haar. Na gebruik gaat mijn haar echt glanzen, en ziet het eruit alsof ik van de kapper ben. Wel vind ik de kop fijner in gebruik als deze volledig recht is, dan dat ik deze 90 graden kantel. Hierdoor is deze echter zeer zwaar in gebruik. Gezien de haren echter relatief snel drogen, is dit niet per se een dealbreker. Ik heb eigenlijk ook niks op te merken ten aanzien van de stijl- ened krul functie. Het werkt zoals beloofd. Ook de krullen houden relatief lang, althans bij dun en fijn haar. Ik weet helaas niet of dit hetzelfde geval zou zijn bij zwaar haar. Wel vind ik dat de opzetstukken behoorlijk warm worden. Hier moet je dan echt mee uitkijken. Een warmte handschoen zou in principe fijn zijn, om dit te voorkomen.
Pluspunten
  • Alsof je van de kapper komt
Minpunten
  • Wordt snel warm