Remington AC9300 - Haardroger - 2200W - Blauw - Haardrogers voor huisdieren

Remington AC9300 - Haardroger - 2200W - Blauw
Remington AC9300 - Haardroger - 2200W - Blauw
Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 31,99 Bekijk alle aanbieders
8.6

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 101 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Remington AC9300 - Haardroger - 2200W - Blauw op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Postduufke02-06-2020

Supergoeie föhn, droogt snel

Deze föhn heeft meerdere warmtestanden en meerdere snelheden om te föhnen. Haar wordt niet pluizig. Is razendsnel droog!
Ivo31-05-2020

Fijn apparaat

Fijne föhn. Snel op temperatuur, ligt goed in de hand en je merkt dat het kwalitatief goed in elkaar zit (wel relatief zwaar).
Pluspunten
  • Looks
  • Snel op temperatuur
  • Voelt premium aan
Minpunten
  • Kleur is persoonlijk
  • Relatief zwaar met ~1kg
Michelle30-05-2020

Super fijne föhn!

Deze föhn is niet alleen mooi in design maar ook erg handig in gebruik. Er is zijn genoeg opties in warmte en snelheid en de blaaskracht is erg goed. Mijn haar is ook nog eens pluis vrij na het föhnen, super! Ook vind ik de prijs/kwaliteit verhouding erg goed.
Pluspunten
  • Blaaskracht en pluisvrij resultaat
  • Prijs/kwaliteit verhouding
Bibi30-05-2020

Super curlssss

Dit product werkt super. Ik krijg echt mijn mooie krullen terug en het product is makkelijk te gebruiken. Ook qua prijs is dit echt een topper!
Pluspunten
  • Mooie krullen
  • Prijskwaliteit
Esmee30-05-2020

Fijn in de werking

Ik vind het een hele fijne föhn, hij blaast goed en er zitten verschillende standen qua temperatuur op. Wat ook erg fijn is, is the cold shoot. Wanneer er krullen worden gemaakt kan dat erg fijn zijn om die af te laten koelen.
Pluspunten
  • Verschillende standen qua temperatuur
  • Verschillende standen qua blaaskracht
  • Een cold shot
  • Een mooie prijs/kwaliteit verhouding
Minpunten
  • Tot nu toe nog niet gevonden
Blondie29-05-2020

Handzaam

Comlete set,met diffuser die stootvast is. Handzaam. Blaast minder krachtig dan mn vorige (ook Remington, lang mee gedaan) maar is ook maatje kleiner.
Pluspunten
  • Handzaam
Minpunten
  • Blaast minder krachtig
Sophie29-05-2020

Fijn in de hand

Super fijne föhn. Hij ligt fijn in de hand en werkt goed tegen het pluizen van mijn krullen. Prima prijs-kwaliteit verhouding.
Pluspunten
  • Pluisvrij
JP28-05-2020

Top product

Goede kwaliteit voor een goede prijs. Kado voor mijn dochter, die zocht een föhn met een diffuser. Ze is er erg blij mee.
Pluspunten
  • design
  • kwaliteit/prijs verhouding
Rayme Shaban28-05-2020

Super

Ik raad dit product aan, ik gebruik ook de Remington stijltang, de föhn maakt mijn haar extreem zacht en elastisch. dit product is anders dan alle andere die ik heb gebruikt
Carolaczzzz27-05-2020

Mooi design

Superdroger, snel klaar. Glanzend haar , makkelijk te bedienen , mooi design , staat prachtig in je badkamer. Mooi kleugebruik. Luxe uitstraling
Pluspunten
  • Blaast als een malle
Elisabeth25-05-2020

Fohn

Geweldige föhn. Droogt snel. Lekker lang snoer. En mijn haar is snel in model. Wel is de föhn een beetje zwaar
Jessica25-05-2020

Goede föhn

Ik heb de föhn gekocht naar aanleiding van een video. Ik heb zelf erg lang haar en krijg door het föhnen altijd pluis haar. Met deze föhn is het aanzienlijk minder en m'n haar word heel mooi stijl! Echte aanrader!
QTxJess25-05-2020

Droogt snel, weinig pluis

Ik föhn mijn haar al jaren met oude föhns, maar wilde graag overstappen op een nieuwe versie met nieuwe technologie etc. Ik kwam op deze uit met name door de positieve beoordeling van dames met krullend haar. Een goede diffuser en de belofte van weinig pluis trok mij enorm en ik ben absoluut niet teleurgesteld! Daarbij ook een fris design en ik ben gelukkig, haha!
Pluspunten
  • Droogt haar snel
  • Weinig pluis
Astrid de Gama24-05-2020

Droogt snel

Deze fohn droogt je haren heel snel. Dat maakt het ook aantrekkelijk om even je haar op te drogen. En ziet er chique uit
Pluspunten
  • Snelle haarfohn.
  • Mooie vormgeving.
mientje21-05-2020

mooie fohn

mooi fohn en al meer produkten van remington goed merk gaat lang mee ik ben er blij mee werkt goed ziet er mooi uit
Allareas19-05-2020

Haarfijn 2200 w

Ik heb hiervoor gekozen omdat ik in het verleden met veel plezier en vertrouwen bijna dezelfde föhn heb gebruikt
Pluspunten
  • Vormgeving
  • Weinig geluid
JH14-05-2020

hij doet wat ie belooft. Haar blijft zacht en pluist niet

Ik koos deze föhn om pluizen van het haar te voorkomen. Bovendien ziet hij er ook mooi uit door de groene kleur.
Pluspunten
  • volume
  • kleur
  • houdt haar zacht
  • haar pluist niet
Minpunten
  • luidruchtig
rabbi13-05-2020

Doet wat het moet doen

Perfecte prijs-kwaliteit verhouding, maakt je haar snel droog en door de arganolie ook mooie glans. Top apparaat.
Pluspunten
  • Krachtige motor
  • Arganolie
  • Ziet er goed uit
Minpunten
  • Niet kunnen vinden
Sandro13-05-2020

Krachtige föhn

Krachtige en vooral stille föhn, we hebben er heel veel plezier van. Leuk ook van die cashback aktie.
bvanwolferen12-05-2020

Fijne föhn

Super fijne föhn voor mijn krullen. Hij brengt mijn krullen mooi in model en het blijft de hele dag goed zitten. Hij droogt ook lekker snel, waardoor je lekker snel klaar bent.
Jose11-05-2020

Krachtige licht gewichte fohn !

Wauw toen ik deze Remington shine therapy pro unboxten zag ik gelijk hoe mooi de fohn was. Je ziet dat het van goede kwaliteit gemaakt is en ook nog eens best licht kwa gewicht fantastisch! Nu gaat het uiteindelijk ook om of de haardroger goed droogt, Bij de eerste keer dat ik de fohn gebruikte ruikte ik een nare geur ( Dit komt waarschijnlijk omdat de fohn nog nieuw was). De fohn zelf fohnt zeer goed en laat mijn haar niet pluizen en opspringen. Als ik moet kijken naar de prijs en kwaliteits verhouding raad ik iedereen die een goede fohn zoekt en niet al te duur is deze aan.
Pluspunten
  • Krachtig
  • Lange kabel van 3 meter
  • Laat je haar niet pluizen
Patrick10-05-2020

Prima fohn

Het apparaat heeft diverse standen, de luchtflow is perfect. Ligt lekker in de hand. Ziet er goed uit. Mooi design.
Pluspunten
  • Diverse standen
  • Goede flow
Angel08-05-2020

Ac9300 remmington shine therapy

Zelfde merk nieuw type gekocht ,maar wat lekker zeg binnen 5 minuten drooghaar en me krullen terug ,dit merk is al jaren mijn nr 1,en net als je denkt kan niet beter dan maken ze hem toch stijlvoller en de werking een stuk beter bedankt...
Pluspunten
  • Droogt je haar snel
  • Weinig lawaai
  • Lang snoer
  • Krullen in een oogwenk
Minpunten
  • Niet gevonden
Joke08-05-2020

Fijne krachtige fohn

Fijne krachtige fohn..ideaal te gebruiken door verschillende snelheden en warmte standen. In een hippe chique kleurstelling. Snoerlengte is fantastischfantastisch vergelijking met andere merken.
Pluspunten
  • Lengte snoer
  • Verschillende standen
  • Anti statisch
Roed199007-05-2020

Remington Föhn

Deze week mijn Shine Therapy Pro Haardroger ontvangen. Ik ben er enorm blij mee. Een krachtige föhn dus mijn haar is super snel droog en geen last van pluis na het drogen. Ik kan hem zeker aanbevelen ook vanwege de prijs – kwaliteit verhouding.
Pluspunten
  • Krachtig, Pluisvrij, prijs-kwaliteitverhouding