MAE® Thermal Brush - Keramische Warmteborstel - Fohnborstel - Airflow & Plasma Technologie - Pluisvrij - Krulborstel - Alle Haartypes

Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 79,95Bekijk alle aanbieders

r**********@g********02-07-2026
Ik ben zeer tevreden over deze warmte borstel. Mijn haren worden er erg zacht van en pluizen niet meer nadat ik de borstel heb gebruikt. Ook vind ik de lange snoer erg gemakkelijk. Deb opberghoes erbij is ook erg fijn zodat je de borstel nadat hij is afgekoeld netjes kunt opbergen. Al met al een hele fijne krulborstel die ik zeker aan zou raden.
Roshni1984SS30-06-2026
Ik heb de MAE Thermal Brush uitgebreid getest en ben aangenaam verrast door de resultaten. De borstel warmt snel op en is eenvoudig in gebruik. Binnen enkele minuten creëer je meer volume, een mooie slag of een gladde, verzorgde look zonder dat je meerdere stylingtools nodig hebt. Wat ik vooral prettig vind, is dat de borstel gemakkelijk door het haar glijdt zonder eraan te trekken. Mijn haar voelt na gebruik zacht aan en behoudt zijn natuurlijke glans. Ook blijft het resultaat gedurende de dag goed zitten.
Conny196827-06-2026

Fijne warmteborstel

Ik was sceptisch over deze warmteborstel omdat ik er al een paar gebruikt heb. Deze vond ik best prijzig maar hij heeft mij verrast heeft mij verrast. Ik heb half lang krullend haar en wat pluizig. De borstel warmt snel op. Ligt makkelijk in de hand en heeft een lang snoer. Makkelijk zodat je er goed bij kan. Bij mij geeft hij volume en de pluis verdwijnt. Mijn haar ziet er gelijk gezond uit. De borstel draait goed mee in het haar en raakt niet verstrikt. Conclusie fijne warmteborstel en is zijn geld waard.
Pluspunten
  • Snel warm
  • Lang snoer
  • Haalt pluis weg
EMSEA24-06-2026

Niet wat ik er van verwachtte bij lang haar

De MAE Thermal Brush doet wat hij moet doen qua glad maken en geeft mijn haar iets meer volume. Het apparaat warmt snel op en ligt prettig in de hand. Wel had ik iets meer kracht van de airflow verwacht, waardoor het stylen langer duurt dan gehoopt met mijn lange haren. Prima product, maar niet helemaal wat ik ervan verwachtte.
Pluspunten
  • Vastzetten aan uit knop
  • Niet te zwaar
Minpunten
  • Minder volume dan verwacht
  • Voor lang haar
  • lang bezig
m*********@h**********24-06-2026
De thermal brush zelf ziet er supermooi uit en voelt kwalitatief goed aan. De verschillende temperatuurstanden zijn makkelijk in te stellen en ook tijdens het stylen werkt alles heel eenvoudig. Vooral de lock-functie vind ik handig, omdat je dan niet steeds per ongeluk een andere stand kiest. Waar ik iets minder enthousiast over ben, is de luchtstroom. Ik had verwacht dat er meer kracht achter zou zitten. Daardoor krijg ik niet echt dat volle blow-out effect waar ik op had gehoopt. Wel maak ik er makkelijk mooie krullen mee en daarvoor gebruik ik hem nu vooral. Ik zie hem daarom meer als een grote ronde krultang dan als een echte föhnborstel. Ondanks dat vind ik het wel een fijn product.
i*****@l******23-06-2026
Krulborstel ligt makkelijk in de hand. Dit komt door het lichte gewicht. Aan de borstel zit een lang snoer waardoor het makkelijk te gebruiken is. Je kan de borstel instellen op verschillende temperaturen. Voor dun haar moet je hem niet te heet instellen. Wanneer je de juiste temperatuur voor je haar hebt kan je deze vergrendelen zodat je tijdens het gebruik de temperatuur niet hoger kan zetten. Je moet opletten dat je je haar er niet te strak in draait. Op internet staan verschillende filmpjes hoe je de krul het beste kan maken. Hier heb ik veel aan gehad. Ik vindt prijstechnisch het geld wel waard. Wat ik ook fijn vind is dat er een handige opberg etui bij zit. Zo heb je niet een losse borstel met een lang snoer die overal achter blijft hangen in de kast liggen en is die makkelijk ergens mee naar toe te nemen.
Dgielkens 22-06-2026

Warmt snel op

Deze word erg vaak door onze dochter gebruikt. Ze vind hem erg handig en haar haren hebben hierdoor nog meer volume. Ze heeft lang haar en normaal heeft ze wel eens ruzie met haar borstel, gelukkig is dat voorbij
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Snel warm
l************@h**********22-06-2026
Zowel mijn pubers als ik zijn fan. Hij is fijn klein simpel, makkelijk in gebruik. Weinig poespas, doet wat ie doet. 3 warmte standen, en een blaas stand. Kan niet harder of zachter. Dat is echt wel heel fijn als je in de ochtend je haar wilt doen maar rest van het gezin slaapt nog. De borstel zelf is niet groot waardoor hij ook fijn is voor wat korter en dunner haar. Snoer mooi lang en wordt geleverd met handige opberg etui. Zeker een aanrader als je niet hou van van die extra opties en gewoon een goede zoekt
d*********@h**********22-06-2026

Fijn voor snelle styling

Deze borstel ligt prettig in de hand en warmt snel op, wat handig is als je weinig tijd hebt. Hij glijdt makkelijk door het haar en maakt het stylen een stuk eenvoudiger dan met losse tools. Wat mij opvalt is dat mijn haar er gladder uitziet zonder dat het plat wordt. Het geeft net wat volume en vorm zonder dat het veel moeite kost. Ideaal voor even snel je haar doen zonder gedoe.
Vaya22-06-2026

Snel je haar in mooie vorm

Een goed uitziende product. Voor het gebruik vraagt wel enige waardigheid. Als je niet oplet zit je haar vast tussen de borstel haren en bij los laten kan je je verbranden. Verder niets op te merken. Leverd in mooi verpakking, Opberetui, erg hanidg. Niet te groot en niet te zwaar. Temperatuur is regelbaar en vast te zetten.
Pluspunten
  • Warmt snel op
  • Mooi ergonomisch design
Minpunten
  • gevaar op verbrande vingers
A***********@g********22-06-2026
Voor mijn fijn en golvend haar werkt deze borstel goed. Ik kan ermee mijn haar glad maken of golvend. Voor golvend haar heb ik stylingproducten nodig anders houden de golven geen stand. De borstel komt snel op temperatuur en maakt niet te veel lawaai. Het ligt goed in de hand al zijn de knopen makkelijk aan te raken tijds gebruik waardoor je de temperatuur kunt verstellen. Er zit wel een lock knop en dat is ideale oplossing. Andere borstels hebben dat niet. Ik vind het een strak design hebben. Mooi voor het oog. Voordeel is de lange snoer.
AnnelieseW21-06-2026

Een goed apparaat wat erg goed werkt

Ik ben erg tevreden over de MAE Thermal Brush. Deze warmteborstel combineert het gemak van borstelen met het effect van een stylingtool, waardoor mijn haar snel en eenvoudig in model zit. Wat mij direct opviel, is hoe snel de borstel opwarmt. Binnen enkele minuten is hij klaar voor gebruik. De borstel glijdt soepel door het haar zonder te trekken of vast te lopen. Hierdoor creëer ik gemakkelijk meer volume bij de haaraanzet en een mooie, natuurlijke slag in de lengtes. Een groot voordeel is dat mijn haar er gladder en minder pluizig uitziet na gebruik. De temperatuur is goed afgestemd op dagelijks gebruik, waardoor mijn haar niet overdreven heet aanvoelt. Bovendien ligt de borstel prettig in de hand en is hij eenvoudig te bedienen. Het resultaat blijft gedurende de dag goed zitten, vooral wanneer ik vooraf een lichte stylingproduct gebruik. Voor mensen die snel een salonwaardige blow-out look willen creëren zonder veel moeite, is de MAE Thermal Brush zeker een aanrader.
Pluspunten
  • Snel warm
  • Makkelijk in gebruik
Minpunten
  • Bij dik zal het meer tijd kosten
i*********@y********20-06-2026

Zeker een aanrader!

De thermische borstel is ongelooflijk eenvoudig in gebruik. De temperatuur blijft stabiel tijdens gebruik, zelfs gedurende langere tijd. De borstel werkt echt goed om mijn haar glad te maken en in krullen te stylen. Omdat ik steil, fijn haar heb, maakt de borstel het stylen heel gemakkelijk en moeiteloos. Bovendien heeft de borstel een fantastisch ontwerp, want hij ligt erg comfortabel in de hand. Het resultaat van het gebruik van de borstel is glad haar met extra glans. De borstel is ook erg snel; hij krult mijn haar sneller dan elk ander product. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de borstel, omdat hij alles doet wat ik wil en dat sneller dan elke andere borstel.
wky2520-06-2026

Salonwaardige resultaten vanuit huis

De MAE Thermal Brush is inmiddels een vast onderdeel van mijn routine geworden. Ik gebruik hem om meer volume bij de aanzet te creëren en om mijn haar een nette finish te geven. Het resultaat oogt natuurlijk en mijn haar blijft de hele dag mooi zitten.
Pluspunten
  • Gebruiksvriendelijk
  • Prijs-kwaliteit
A************@m******18-06-2026
Hele fijne föhn borstel licht gewicht in de hand en makkelijk door je haar te halen lang genoeg snoer. Het haalt alle pluis uit je haar en zorgt dat je er fris uit ziet. Het blijft de hele dag mooi. Ik herhaal het wel elke ochtend even ik heb dik en lang haar en daar doet de föhn borstel het goed op
t**********@h**********18-06-2026
Ik ben echt verrast door de MAE Thermal Brush. Mijn haar krijgt veel meer volume en glans dan met een gewone föhnborstel. Binnen 10 minuten zit mijn haar netjes in model en het resultaat blijft de hele dag mooi. De borstel ligt prettig in de hand en wordt snel warm. Zeker een aanrader voor wie thuis een salonlook wil creëren.
S***************@h**********17-06-2026

Een fijne borstel

Ik heb de MAE thermal brush nu twee weken in mijn bezit en heb er een wisselende mening over. Wat ik fijn vind is dat de borstel in nog geen 10 seconden volledig opgewarmd is, dat er een slotje op zit zodat je niet perongeluk knopjes in drukt en het feit dat mijn haar er na gebruik glad en glanzend uit ziet, alsof ik net van de kapper kom. Wat ik minder fijn vind is dat het in mijn type haar (stijl met slag) niet de gehele dag blijft zitten.
Pluspunten
  • Warmt snel op
  • Geeft glanzend en pluis vrij haar
Minpunten
  • Blijft niet de gehele dag in model
l*********@g********17-06-2026
Ik ben blij verrast door de MAE Thermal Brush 38 mm. Hij warmt snel op en is heel makkelijk in gebruik. Mijn haar krijgt in een paar minuten veel meer volume en een mooie, natuurlijke slag zonder dat het pluizig wordt. Het resultaat lijkt echt alsof ik net van de kapper kom. De borstel glijdt soepel door mijn haar en voelt prettig aan in de hand. Ook blijft mijn kapsel de hele dag mooi zitten. Voor mij is de prijs van €79,95 het absoluut waard, omdat hij tijd bespaart en mijn haar er gezond en glanzend uit laat zien
L******@o**********16-06-2026
Ik heb een beetje gemengde gevoelens bij deze föhnborstel. Ik had namelijk verwacht dat het gemakkelijker zou zijn in gebruik. Maar dit viel mij dus echt wel een beetje tegen. De knopjes zitten onhandig geplaatst, waardoor je deze gemakkelijk indrukt tijdens het stylen. Wel is het zo dat je dit kunt voorkomen door het slotje in te stellen. Ik vind het prettig dat de borstel weinig geluid maakt in vergelijking met een normale föhn. Nu ik de borstel vaker heb gebruikt merk ik dat ik er meer handigheid in krijg. De krullen worden mooi en zacht gevormd, wat ik absoluut wel een pluspunt vind.
j***************@g********16-06-2026
​Ik gebruik de MAE® Thermal Brush nu enige tijd en ik ben over het algemeen zeer tevreden over dit apparaat. Wat direct opvalt is de bouwkwaliteit; het voelt aan als een degelijk product dat tegen een stootje kan. Bovendien ligt de borstel prettig in de hand, wat het stylen een stuk eenvoudiger maakt. Het ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat je makkelijk bij alle plukken haar kunt, zonder dat je pols vermoeid raakt. ​Het belangrijkste is natuurlijk het resultaat, en daarin stelt deze föhnborstel zeker niet teleur. Het apparaat maakt moeiteloos mooie krullen en geeft mijn haar een prachtige glans en volume. Het is een ideale tool voor wie houdt van een verzorgde look met een mooie slag. ​Een klein aandachtspunt is de temperatuur. De borstel wordt namelijk behoorlijk heet tijdens het gebruik