De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KGG890ZTA op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Van onze 25 jarige ATAG gasfornuis nu overgestapt naar ETNA 5 pits gasfornuis 90 cm Nu 1 week in gebruik, we zijn super tevreden. Mooi, functioneel en ook nog betaalbaar. Een tevreden klant.
We zijn gas kokers en wilden een kookplaat met 5 branders. Deze elegante kookplaat doet precies wat ie moet doen. Wel enige twijfels over het gehard glas maar dat zal zijn tijd we duren. Mooie plaat.
Allereerst is het een prachtige glasplaat met gaspitten en een supermooi geheel met de keuken. Heb 6 maanden geprobeerd om te koken op inductie maar ik miste mijn grote wokbrander en de warmte van gas. Het is even een investering want er moest natuurlijk eea aangepast worden in de keuken en na het laatste morgen 22-9-25 is hij volledig klaar voor gebruik. Geloof me ik kan niet wachten.
Prachtige grote ETNA "gas op glas" kookplaat met 5 branders ter vervanging van 25 jr oude ATAG kookplaat.
Een hobbykok kookt op gas !
Prima geinstalleerd door Expert Twello.