ETNA KG775ZTA - Grillplaten voor gas

ETNA KG775ZTA
ETNA KG775ZTA
Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 303,00 Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over ETNA KG775ZTA

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 30 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KG775ZTA op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Fam. Goedheer 10-12-2025

Bevalt goed, aanrader als je een wokbrander wilt

Wij zochten een vervanging voor onze oude kookplaat. Deze Etna kookplaat heeft een extra wokbrander. Hoewel hij een stuk groter is past hij in de bestaande uitsparing. Hierdoor was de plaatsing zo geregeld. En de kookplaat werkt beter dan de vorige, tevens is het door de extra wokbrander mogelijk om twee grote pannen tegelijk op het gas te hebben.
Pluspunten
  • Past met 5 pitten in bestaande uitsparing
  • Branders beveiligd tegen uitgaan vlam
J*********@g********10-12-2025

Top 5 pits gastel straalt luxe uit

Deze Etna 5 pits gasstel is mooi en robuust en vooral straalt luxe uit en hij doet zijn werk uitstekend, simpel en snel in gebruik, je moet hem wel snel schoonmaken als de warmte weg is om vlekken te voorkomen! Gaspitten heeft na gebruik plekjes op pitjes typische giet- en coatingsporen. Het ziet er niet uit als schade of vuil, maar vind dat niet zo erg hoort er schijnbaar bij gietijzeren componenten Maar ben er reuze blij mee! Top gastel raad hem zeker aan!
Pluspunten
  • Groot en robuust
  • Luxe uitstraling en simpele bediening
Minpunten
  • Vlekjes op gaspitten typisch giet en coatingsporen
Federico22-09-2025

Etna maakt uw keuken compleet.

Prachtig design, Italiaanse klasse. Makkelijk te onderhouden en gebruiksvriendelijk. Kortom een aanrader voor ieder die in de keuken apparatuur nodig heeft.
Tim11-08-2025

Geweldige inbouw kookplaat

Prachtige kookplaat, mooi design, goed afgewerkt en optimale indeling van de 5 branders. Koken is weer leuk geworden!
Pluspunten
  • Design
  • Afwerking
Minpunten
  • Verpakking
r******@m**********15-02-2025
Goed product, goede handleiding, compleet, makkelijk in te bouwen. Werkt perfect
m*********@g********31-12-2024
De ETNA KG775ZTA inductiekookplaat is best wel een cool apparaat. Het heeft een strak, zwart glazen oppervlak dat er echt modern uitziet en je keuken meteen een upgrade geeft. De kookplaat heeft vijf inductiezones, wat betekent dat je lekker veel ruimte hebt om meerdere pannen tegelijk te gebruiken. Super handig als je met vrienden of familie kookt. Het mooiste van deze kookplaat is hoe snel hij kookt. Door de inductie kun je je eten in no time opwarmen, zonder dat je energie verspilt. De bediening is ook makkelijk, met een tiptoets-systeem dat snel reageert. Je kunt alles goed afstellen met de boostfunctie als je snel wilt koken of met de timer als je bijvoorbeeld iets moet laten pruttelen. Qua veiligheid zit het ook goed, met een kinderslot en automatische uitschakeling als je het vergeet. Aan de andere kant is de prijs wel een beetje aan de hoge kant, maar als je het vergelijkt met de kwaliteit, is het niet zo erg. En je hebt geen ingebouwde afzuiging, dus als je dat belangrijk vindt, moet je extra rekening houden met je ventilatie. Al met al is de ETNA KG775ZTA een top kookplaat voor wie snel en veilig wil koken. Zeker een aanrader als je iets wilt dat er goed uitziet en efficiënt werkt!
h**********@h******15-12-2024
Goed produkt, goed schoon te houden, gaat makkelijk aan.
s*********@k*********19-10-2024
Het is een degelijk apparaat met een mooie robuuste uitstraling en eenvoudig schoon te houden. De eerste kookplaat bleek krom en kregen wij daarom niet gemonteerd. Gelukkig heeft winkelier het apparaat voor ons kunnen omruilen en zijn wij intussen zeer tevreden.
Astrid06-10-2024
5.0

Mooi groot

5.0
Vond deze kookplaat erg mooi en groot, maar vanaf het begin zitten er al vlekken op de branderdeksels en krijg het niet eraf. Ik ben geen grote fan van het gietijzeren, vindt dat vervelend schoonmaken. Misschien is het wennen.
Pluspunten
  • mooie gas kookplaat
  • lekker groot
Minpunten
  • gietijzer
  • rot schoonmaken
Wijnand M27-08-2024

Fraaie kookplaat

Mooie geëmailleerde kookplaat met wokbrander, past perfect in een standaard nismaat maar geeft nét dat beetje extra luxe en comfort met een vijfde (wok)brander.
Pluspunten
  • Past in standaard nismaat
  • Extra wokbrander
Minpunten
  • Gasaansluiting botst met lade onder plaat
m************@o********28-06-2024

Top

Gaskookplaat is perfect. 5-pits erg handig. Prima zelf te plaatsen met enige ervaring. Top kwaliteit toebehoren gasslang enz.
b*****@g********23-12-2023

Bevalt uitstekend.

Een fijne, goed en makkelijk te bedienen, 75cm brede kookplaat. Met toch een kleine uitsparing voor je werkblad. Ideaal voor een vervanging, zoals wij ook gedaan hebben. Met de grote wok links, dus nog voldoende ruimte voor pannen. Kortom, heel blij ermee.
Pluspunten
  • Breed.
  • Past in sparing 56x49cm
  • Heel mooi in zwart.
Minpunten
  • (nog) geen
w*******@h**********29-11-2023

Een aanrader

Het is een goed werkend product en staat erg mooi en strak bij onze keuken. De kleurstelling en opbouw is erg mooi.
Pluspunten
  • Mooie strakke vormgeving
  • Duidelijke aanwijzingen
  • Goede kleurstelling
Clement Erkelens13-11-2023

Prachtige brede gaskookplaat

Deze gaskookplaat voldoet aan alle verwachtingen! Een grote wokbrander met grote capaciteit maar ook de andere branders doen het uitstekend! Deze kookplaat is extra breed dus passen zelfs grote pannen goed naast elkaar op de kookplaat. Mooi afgewerkt en makkelijk in gebruik mede door de elektronische ontsteking.We zijn er erg blij mee!
Pluspunten
  • Extra breed
  • Mooi afgewerkt
  • Elektronische ontsteking
c**********@h******18-01-2023

Prima product,geen spijt van aanschaf

Pas geleden gekocht,werkt prima de gaspitten doen het voortreffelijk, kooktijd aanzienlijk verkleind ten opzichte wat ik eerst had,en plaat is eenvoudig schoon te maken,de gietijzeren rekken is stevig en ook weer goed schoon te maken Kortom blij met dit product
Pluspunten
  • Snel kookpunt bereikt
  • Eenvoudig schoon te maken
Minpunten
  • Ik kan geen min punt opnoemen
Johann26-10-2022

Perfecte uitstraling

Mijn vorige formuis was aan vervanging toe, en ik wilde graag in de standaard nismaat een 5pits toestel hebben, en als het kan ook nog eens in het Zwart. Zeer goede kwaliteit voor weinig geld zeker voor deze gaskookplaat . Heel tevreden en een fraaie uitstraling. Voor mij 5 sterren waard Bij Expert dit schitterende fornuis van ETNA besteld.
Pluspunten
  • Uiterlijk
  • Zuinig
Reinder08-07-2022

Inbouw gastel

Ziet er mooi en strak uit werkt naar behoren ben er super blij mee dus een aanrader
r***************@h*********31-05-2022

Mooie, degelijke 5 pitter voor een eerlijke prijs

Mijn vorige formuis was aan vervanging toe, en ik wilde graag in de standaard nismaat een 5pits toestel hebben, en als het kan ook nog eens in het Zwart. Bij Coolblue dit schitterende fornuis van ETNA besteld. Ik ben zeer tevreden over de bouwkwailiteit, en het gebruiksgemak. De afwerking is netjes en degelijk. Het inbouwen was een fluitje van een cent, ik was in een half uurtje klaar. Echt een aanrader, zeker voor deze prijs.
Pluspunten
  • Inbouwgemak
  • Gebruiksgemak
c**************@g********26-04-2022

ETNA betrouwbaar en goede gaskookplaat

ETNA altijd een goede keuze, zelf veel ETNA apparatuur geïnstalleerd als service monteur. Zeer goede kwaliteit voor weinig geld zeker voor deze gaskookplaat . Heel tevreden en een fraaie uitstraling. Voor mij 5 sterren waard
Pluspunten
  • Goede ontsteking
  • Makelijk schoon te maken
h*********@g********06-04-2022

Positief

Mooi toestel, en doet aan onze verwachtingen. En gaan zeker kijken naar nog meer apparaten van Etna.
Pluspunten
  • Naar verwachting
  • Strakke uitvoering
Ruud05-03-2022

Goede keus kookplaat KG775ZTA

volgens internet reviews is dit een goede koop indien je een 5 pits wilt hebben. Eerste ervaring via coolblue was geen succes. (komen afspraken niet na) Toch maar iets meer uitgeven en naar lokale elektro zaak , op de vraag aan medewerker kunt U mij de Etna KG775ZTA leveren kwam deze direct met de mededeling "meneer heeft zijn huiswerk gedaan , goede keus" Ook nog even contact gehad met klantenservice van Etna, correct geholpen op mijn vragen.
Pluspunten
  • genoeg plaats voor de pannen
  • mooie kleur
  • past precies in standaard nis
Minpunten
  • geen minpunt alleen een opmerking
  • misschien zwarte knoppen toevoegen als optie
m****************@g********01-03-2022

Top

Mooie kookplaat makkelijk schoon te houden super blij mee , had twijfels ivm zwart maar beter te doen dan rvs wat ik hiervoor had
Judith16-02-2022

Mooie zwarte kookplaat

Super mooie kookplaat , voordeel dat deze in een normale nismaat past en toch de luxe van een 5 pits uitstraalt. Goed schoon te maken , pannendragers zijn lekker stevig . Megablij mee
Pluspunten
  • Massief
  • Goed schoonmaken
  • Past in normale nismaat
Minpunten
  • Aansluiten was iets lastiger ivm koppelstukken
Kamy27-01-2022

Perfect

Alles was heel goed. Ik was vroeger een kookplaatinstallateur en ik vind deze kookplaat goed.
g************@m*****14-01-2022

Een topper ??

Een prachtige kookplaat in mat zwart die overigens makkelijk is schoon te maken, een belangrijk punt. Een goede aankoop waar ik heel blij mee ben .👌 Kan hem iedereen aanraden een topper, zeker kwa prijs kwaliteit verhouding 👌👌
Pluspunten
  • Mooi
  • 5 pits