De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 10 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Trust GXT 723 Universele Gaming Stoel - Grijs op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop van de Trust GXT 723 Ruya Fabric gamingstoel. Vanaf het moment dat ik erin ging zitten, merkte ik het verschil met mijn vorige bureaustoel. De stoel biedt een uitstekende ondersteuning voor rug en nek, dankzij de stevige maar comfortabele kussens. Vooral het verstelbare lendenkussen helpt me om een goede zithouding aan te houden, wat na lange uren gamen of werken echt merkbaar is.
De stof voelt bovendien erg aangenaam aan; het ademt goed en wordt niet te warm, zelfs niet tijdens intense gamesessies. Ook het design verdient een pluim: de grijze kleur is stijlvol en past perfect in mijn gamehoek. De stoel voelt robuust aan, met stevige armleuningen en een stabiele basis. Wat ik ook waardeer, is dat de montage eenvoudig was. Binnen een half uur stond de stoel klaar voor gebruik. Kortom: de Trust GXT 723 Ruya is niet alleen comfortabel, maar ook duurzaam en mooi afgewerkt. Ik gebruik hem dagelijks en heb geen enkele spijt van mijn keuze. Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar comfort, stijl en kwaliteit in één gamingstoel.
De Trust GXT 723F Ruya ziet er supermooi uit met die stof, veel stijlvoller dan de standaard kunstleer stoelen. Zit echt lekker, ook na een paar uur gamen of werken. De prijs-kwaliteit is dik in orde. Alleen het in elkaar zetten was wel even een puzzel (lees: zweetmomentje), maar als ’ie eenmaal staat, is het een topstoel!
Deze stoel samen met mijn zoon getest, hij als gamer van 1,85 m en ik als thuiswerker van 1,65 m, dus met zeer verschillende posturen. Beide zijn we zeer positief! De stoel was makkelijk in elkaar te zetten en voelt stevig en degelijk aan. Hij rolt soepel, kraakt of piept niet en er zit geen speling in de onderdelen. Dus de eerste indruk was meteen goed. De stoel is wel wat breed voor mensen met een smal/normaal postuur. Mijn zoon hangt hier graag in, maar ikzelf heb daardoor wat minder aan de armleuningen. De losse lenden- en hoofdkussentjes zijn wat aan de dikke kant, maar wel lekker zacht, fijn dat je ze zelf kunt verplaatsen of weglaten. De stof van de stoel voelt prettig aan, wordt niet snel vies en ook niet warm als je erop zit, veel fijner dan kunstleer! Je kunt de stoel volledig naar wens instellen qua hoogte en rugleuning. Dit gaat soepel en voelt stabiel. Deze stoel is zeker een aanrader in zijn prijsklasse!
We waren heel benieuwd naar deze stoel. Het in elkaar zetten ging goed maar nam wel even wat moeite en tijd in beslag. De stoel heeft losse kussens extra, dit is erg fijn! De stoel is tevens aanpasbaar wat maakt dat je hem echt naar jouw lijf kan zetten. Een goede stoel waar je lijf blij van word. Wat ook prettig is dat de bekleding goed aanvoelt ook na een aantal uren zitten heb je geen plak gevoel. Aanrader deze stoel.
Een super heerlijke stoel om op te zitten! Het in elkaar zetten van de stoel ging zeer eenvoudig. De extra's die erbij zitten (denk aan het hoofd- en rugkussen) zorgen voor een zeer confortabele zithouding die voor langere tijd uit te houden is, voor gamen of gewoon aan het werk zijn! Kortom top stoel waar niks op aan te merken is.
Als iemand die vier dagen per week thuiswerkt en daarnaast ook nog graag gamet, zit ik extreem veel. Ik had een stoel nodig die de marathon van een werkdag aankan én me de juiste houding geeft voor de game-sessies daarna. De Trust GXT 723 Ruya is precies die match.
De stap van mijn oude bureaustoel naar deze is een wereld van verschil. De verstelbare lendensteun en het nekkussen zijn voor mij de absolute 'gamechanger'. Ik kan nu uren achter mijn scherm zitten, of ik nu spreadsheets invul of een raid doe, zonder die vervelende druk of rugpijn aan het einde van de dag. De stoel dwingt me als het ware in een gezonde houding, maar voelt toch heel comfortabel.
Dit is een ideale stoel voor langdurig gamen. De stoel blijft lekker zitten door de comfortabele zitting. De stof maakt ook dat dit prettig blijft zitten, bij leer bijvoorbeeld merk ik vaak dat het gaat plakken maar dat is met deze stof absoluut niet het geval. Het monteren is altijd even uitzoeken maar als die uiteindelijk staat heb je een prachtige stoel. Voor het oog vind ik hem er ook mooi uitzien door de samenstelling van kleuren en materiaal wat gebruikt is. De stoel is ook zeer eenvoudig in te stellen naar je eigen wensen wat hem makkelijk in gebruik maakt. Kortom ik kan hem alleen maar aanbevelen.
Deze stoel is echt een dikke upgrade voor mijn setup. Het in elkaar zetten was super chill, geen gedoe, gewoon logisch en snel klaar. Zelfs zonder technische skills lukt het prima.
De stof voelt lekker zacht aan, beetje zoals een hoodie die je al jaren hebt. Geen zweterige nepleer, maar gewoon comfort en ademend. Ook top als je lang zit, want je plakt er niet aan vast na een paar uur gamen of studeren.
Qua design: clean en strak. Niet te veel poespas, maar wel die gamer look zonder dat het eruitziet. Past goed bij m’n bureau en ziet er volwassen uit, dus ook prima als je ‘m in je kamer hebt staan.
En dan het belangrijkste: comfort. De stoel zit echt lekker. Rugsteun is goed, armleuningen zijn verstelbaar en je kan ‘m precies afstellen zoals jij hem chil vindt.
Mijn bureaustoel was aardig op en ik zat al te kijken naar een nieuwe (game)stoel.
Ik kreeg deze binnen om te testen en alhoewel het in elkaar zetten niet vanzelf gaat (maar wel in 1 keer te doen), ben ik erg onder de indruk vna deze stoel.
Ik vind de stoel zelf echt prachtig eruitzien en de stof zelf is erg comfortabel:)
De ondersteunende kussens doen hun werk en mijn rug/nek wordt goed ondersteund/verzorgd, waardoor lange game/werksessies goed gedaan kunnen worden.
Verder is de stoel heel goed verstelbaar en kan je deze helemaal naar wens afstellen. Ook voelt het erg stevig en degelijk aan, dus dat geeft vertrouwen voor de lange termijn.
Als je een goede gamestoel zoekt waar je heerlijk lang in kan gamen/werken en niet houdt van gekke kleuren en dergelijke, hoef je niet verder te zoeken.
Twee weken geleden viel mijn nieuwe gaming troon op de mat (oké, hij kwam in een doos, maar je snapt me). En ik moet zeggen: ik ben er dik tevreden mee!
De stoel zit supercomfortabel – alsof hij speciaal voor mijn rug gemaakt is. De stof voelt lekker aan, niet zweterig of stug, gewoon prettig. Wat ook fijn is: je kunt ‘m helemaal afstellen zoals jij dat wilt. Hoogte, rugleuning, kanteling… alles is aanpasbaar.
Eerlijk is eerlijk, ik twijfelde eerst over de armleuningen. Die leken wat ver naar voren te staan. Maar tijdens het gamen bleek dat juist ideaal – m’n armen rusten er perfect op zonder dat ik me in rare bochten hoef te wringen.
Kortom: topaankoop! Als je op zoek bent naar een fijne gaming stoel die comfort en instelmogelijkheden combineert, dan zit je met deze helemaal goed.