Tefal Snack Time SW3418 - Tosti-ijzer & Wafelijzer - Zwart/Grijs

Tefal Snack Time SW3418 - Tosti-ijzer & Wafelijzer - Zwart/Grijs

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 51,84Bekijk alle aanbieders
Markondic20-06-2018

Lekkere en krokante tosti's en erg makkelijk te gebruiken

De Tefal Snack Time is erg geschikt voor het bereiden van tosti's. Zelf gebruik ik deze dagelijks om snel tosti's te maken en af en toe voor het bereiden van wafels. Je bergt het apparaat snel op en zet hem ook erg makkelijk op voor gebruik. Hij warmt erg snel op en binnen enkele minuten heb je lekkere krokante tosti's. Wat ik zelf erg fijn vind is dat de tosti's lekker luchtig zijn. Mede vanwege de vorm waarmee ze in de platen worden gedrukt. Wat ik wel jammer vind is, wanneer ik na de eerste bereiding nog meer tosti's wil bakken, ik dan wel weer opnieuw moet wachten totdat het apparaat weer op temperatuur is. Zelf heb ik de wachttijd ingevuld door ondertussen het brood uit de vriezer te halen en alvast te beleggen. Hiermee omzeil ik ook het probleem dat het brood nog te bevroren is voor het gebruik. Als ik andere reviews lees kan bevroren brood lastig zijn voor het passen in de vormpjes. Dit heb ik zelf niet kunnen ervaren maar ik kan me er wel iets bij voorstellen. Ik vind het niet iets om over te struikelen, bij mij is het brood relatief snel ontdooit. De Snack Time is ook erg makkelijk op te bergen. Hij is erg fijn van formaat en neemt praktisch weinig plek in beslag. Het opwikkelen van de kabel vind ik wel een klein dingetje. Deze schiet erg makkelijk los waardoor het apparaat uiteindelijk met een loshangende kabel weer uit de kast wordt gehaald. Maar ook dit vind ik een klein dingetje. Ik denk dat de Snack Time vooral kenmerkend is vanwege de multifunctionaliteit en het makkelijk schoon te maken. Er passen verschillende platen op. De platen voor tosti's en wafels zijn standaard meegeleverd. Overige platen kunnen los worden aangeschaft. Je haalt de platen erg makkelijk los van het apparaat en kan ze zo in de vaatwasser zetten. Met de anti aanbaklaag zijn ze ook met een doekje snel schoon te maken.
Pluspunten
  • warmt snel op
  • multifunctioneel
  • platen makkelijk te verwisselen
  • Platen kunnen in de vaatwasser
Minpunten
  • Kabel schiet los bij opwikkelen
  • Moet steeds opnieuw op temperatuur komen