Philips 5000 Series Airfryer met Stoomfunctie NA543/00 - Frituurpan

Philips 5000 Series Airfryer met Stoomfunctie NA543/00
Philips 5000 Series Airfryer met Stoomfunctie NA543/00
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 229,99 Bekijk alle aanbieders
8.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips 5000 Series Airfryer met Stoomfunctie NA543/00 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

s**********@k*********23-03-2026

Airfryen met stoom

Fijne machine die bakt heerlijk krokant en stoomt je groente zodat al het goede behouden blijft. Enige nadeel is dat het een groot apparaat is om op te bergen
Pluspunten
  • Stoomfuncrie
  • Makkelijk schoonmaken
Minpunten
  • Groot apparaat
MerelM23-03-2026

Hele fijne toevoeging aan mijn keuken

Ik heb deze airfryer nu een aantal maanden in mijn bezit, en het is echt een hele fijne toevoeging aan mijn keuken. Ik was vooral heel nieuwsgierig naar het stomen en dit werkt echt heel goed. Ik bereid op dit moment al mijn groentes in de airfryer omdat je er geen omkijken naar hebt en het apparaat dit heel fijn doet. Ook de gewone airfry functie werkt heel prettig. En dan heb je ook nog de steamfry functie die ook top is om te gebruiken voor gyoza's of gewoon een kipfilet die daardoor heel lekker mals blijft. Het bakje van deze airfryer is fijn ruim, waardoor ik meer dan genoeg ruimte heb om te koken voor mijn gezin van 4. Waarbij ik het ook heel prettig vindt dat ik bij dit apparaat een venster heb waar ik naar binnen kan kijken. Dit vindt ik echt een fijne toevoeging ten opzichte van andere airfryers, je kunt dus tijdens het programma zien hoe de producten gaan, behalve bij stomen omdat het dan beslaat. Het design met de touchscreen knopjes vind ik ook heel mooi. Ook prettig dat het apparaat PFAS vrij is. Ik ben onwijs tevreden met deze airfryer.
Pluspunten
  • Capaciteit
  • Mogelijkheden
AnniekD8722-03-2026

Grote, fijne airfryer met fijne bediening

Deze airfryer oogt in eerste instantie vrij groot, maar uiteindelijk vind ik dit juist een voordeel. Alles wordt gelijkmatig verwarmd en bereid en dit geeft een veel beter eindresultaat. Ik vind de airfryer er ook mooi uitzien, dus vind het niet erg om deze permanent in mijn keuken te hebben staan. Ik geloof dat we deze airfryer nog vele jaren zeer intensief zullen gaan gebruiken, want dankzij de extra functies kun je er echt alles in klaarmaken en ook nog eens heel erg lekker. De nadelen van de standaard airfryer waren voor mij altijd het bereiden van groente, rijst en vis. Door de stoomfunctie van deze airfryer kun je deze hier nu ook perfect in bereiden. Je kunt zelf kiezen voor steam&fry tegelijk wat sommige producten nóg lekkerder maakt dan met alleen stomen. Het venster en lampje zijn ook een enorme pré, je kunt de voortgang goed in de gaten houden zonder steeds warmte te moeten verliezen. Er zitten behoorlijk wat voorgeprogrammeerde programma's op deze airfryer, maar ik vind de bediening heel erg fijn en logisch ingedeeld dus je raakt er niet van in de war. De bediening werkt sowieso heel erg fijn en ziet er luxueus uit. Het schoonmaken van deze airfryer is ook geen probleem, er zitten extra schoonmaakprogramma's op geïnstalleerd dus het kost eigenlijk allemaal geen moeite. Heel fijn dat er ook een anti kalk programma is.
Pluspunten
  • Bediening
  • Schoonmaakprogramma's
  • Design
  • Alles-in-één
Minpunten
  • Formaat
Cverschuren20-03-2026
Deze Airfryer werkt echt super en bakt alles perfect krokant. Het design is erg mooi en het kijkglas is ideaal; je ziet precies wanneer je eten klaar is zonder de lade te openen. De stoomfunctie vind ik persoonlijk geen meerwaarde en gebruik ik eigenlijk niet. Maar als gewone Airfryer is hij echt top!
steffan199320-03-2026
Voor ons gezin is de capaciteit van deze airfryer perfect. Grote porties gaan er makkelijk in, en dankzij het kijkvenster kan ik tussendoor even gluren zonder warmte te verliezen. Vooral de kaneelbroodjes zijn hier favoriet — ze worden gelijkmatig gaar en krijgen een prachtige kleur. Wel moet ik zeggen dat het apparaat aan de forse kant is. Je schuift hem niet zomaar even opzij. En zodra hij aanstaat, maakt hij duidelijk hoorbaar lawaai. Niet storend genoeg om hem niet te gebruiken, maar stil is hij zeker niet. De prestaties maken veel goed, maar je moet het geluid en formaat er wel bij nemen.
A**********@g********19-03-2026

Doet wat het moet doen

De airfryer doet wat het moet doen. Wij gebruiken het vooral voor patat, Snacks, groeten en snel opwarmen van leftovers. De steamclean functie duurt 20 minuten. Na 15 minuten moet je de mand eruit halen en zelf schoonmaken met een sopje. Al het vet blijft namelijk in de pan. Daarna zet je de mand terug in de airfryer waarna het in de laatste 5 minuten gedroogd wordt. De stoomfunctie is toegevoegde waarde van deze airfryer. Als je iets wil opwarmen komt het er daardoor niet droog uit. Kijkvenster is heel handig. Bij mijn oude airfryer moest ik steeds mijn mand eruit halen om te kijken of het gaar was. Met het kijkvenster hoeft het niet. Ik vind de inhoud genoeg voor 2 a 3 personen. Voor een groter gezin is het te klein.
Pluspunten
  • Stoom
  • Steamclean
Minpunten
  • Te klein