De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 14 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal EY8618 Easy Fry Mega Compact 7,5L Airfryer - Hot Air Fryer - 8 Programs op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Het is een slimme ruimtebespaarder. Ideaal voor een jong stel met minimale leefruimte maar die wel een volwassen apparaat wensen! . Er kan meer dan genoeg in klaargemaakt worden. De bekende Tefal anti-aanbaklaag doet zijn werk geweldig: hij is in een mum van tijd weer schoon. Daarnaast warmt hij snel op en is de bediening super simpel. Echt een aanrader!
Na het uitpakken gelijk aan de slag gegaan. Zondagse worstenbroodjes. De diepgevroren worstenbroodjes (12) voor het hele gezin paste prima in de oven. De bediening van het apparaat sprak voor zichzelf. Stekkeren en gaan. In 14 minuten klaar. Daarna nog een pizza geprobeerd. Deze kwam er top uit. Nog een voordeel, normaal moet dat in stukken omdat het niet past. In deze past een hele pizza zonder irritant voorsnijden. Na het bakken opgeborgen, het scheelt zo enorm veel dat hij ruim 10 cm lager is. Ideaal ding!
Ik gebruik de airfryer inmiddels een tijdje en ben er erg tevreden over. Er past ontzettend veel in de airfryer, ondanks dat compacte formaat. Het apparaat heeft dus niet veel ruimte nodig op het aanrecht. De bediening is eenvoudig en duidelijk. Dankzij de verschillende programma’s hoef je niet steeds zelf de juiste instellingen te zoeken. Het apparaat werkt snel en gerechten worden mooi gaar en waar nodig krokant. Ook het schoonmaken viel mij erg mee. Een klein minpunt vind ik dat er geen verdeelvak wordt meegeleverd. Daardoor is het lastiger om tegelijkertijd een AVG-maaltijd te bereiden. Maar die zijn gelukkig apart te koop!
Na de eerste weken met de Tefal Easy Fry Mega Compact EY8618 zijn we aangenaam verrast. We hadden al redelijk een idee wat we van een airfryer konden verwachten, maar deze heeft de Tefal tot nu toe zeker waargemaakt!
Wat ons direct opviel, is dat er veel minder geur vrijkomt dan bij een traditionele frituurpan. Dat klinkt misschien als een klein detail, maar het maakt echt verschil. Na het bereiden van snacks of kip hangt er niet de rest van de avond een frituurlucht in huis.
Daarnaast zijn we onder de indruk van de snelheid. Gerechten zijn vaak sneller klaar dan wanneer we de oven gebruiken, en het resultaat vinden we vaak zelfs beter. Vooral gevogelte komt er heerlijk uit: een mooi krokant laagje aan de buitenkant terwijl het vlees van binnen sappig blijft. Ook snacks die geschikt zijn voor de airfryer worden verrassend knapperig, zonder dat ze vet aanvoelen.
Wat we ook prettig vinden, is het gebruiksgemak. De bediening is voor ons intuïtief en gemakkelijk, zonder het boekje door te hoeven lezen aan de slag dus. Ook is het schoonmaken gelukkig geen grote klus. De onderdelen zijn eenvoudig te reinigen, waardoor je de airfryer ook sneller pakt voor een snelle makkelijke maaltijd.
Tot nu toe bevalt de Tefal Easy Fry Mega Compact echt enorm. Gemak, snelheid en een smakelijk resultaat waardoor wij hem nu al vaker gebruiken dan verwacht. Natuurlijk gaan we de komende periode nog meer gerechten uitproberen, maar onze eerste indruk is zonder twijfel positief!
Ziet er erg mooi uit. Chique uitstraling. Kan erg veel in. Patat komt er knapperig uit, goed gelijkmatig gebakken. Ook snacks komen er super uit, kaassoufles vergeten om te draaien maar niets van te zien. Veel mogelijkheden, makkelijk in gebruik. Handig dat je niet hoeft voor te verwarmen. Geschikt voor zowel 2 personen als een groot gezin. Makkelijk dat mandje in de vaatwasser kan! Geen nare geurtjes tijdens het bakken. Enige nadeel tot nu toe; hij is niet stil.
Na het uitpakken, de airfryer de plek van de "oude" laten innemen, en het viel meteen op dat hij minder hoog is maar dat de inhoud veel ruimer is. Tot nu toe wat frietjes en aardappels mee gebakken, waarbij ik merkte dat ik de goede instelling nog moet zoeken. Later kippenpootjes gebakken en dat ging perfect.
Ik vind de airfryer licht en makkelijk in gebruik. Ik heb hem slechts 2 keer gebruikt maar ben tot nu toe erg tevreden over de gebruiksvriendelijkheid. Het is even wennen met instellen maar dit heb je gauw genoeg onder de knie. Het ontwerp is modern en hij oogt strak in de keuken. De airfryer is ruim! Ik ben blij met mijn aankoop.
Ik ben erg tevreden met deze airfryer. Hij heeft veel ruimte om genoeg te bereiden voor het hele gezin. Je kan zelf je aardappelen en je zalm er tegelijkertijd in bereiden. Het valt mij op dat de airfryer snel op temperatuur is en erg stil is. Ook is hij gemakkelijk schoon te maken. De bediening is eenvoudig. je kan snel aan de slag zonder dat je eerst een uitgebreide handleiding moet lezen. Kortom een aanwinst in de keuken.
Sinds deze Tefal airfryer hier in huis staat, wordt hij bijna dagelijks gebruikt. Even aanzetten, wat instellen en klaar – makkelijker wordt het niet. Friet komt er lekker knapperig uit met nauwelijks olie, en ook kip, groenten en snacks lukken eigenlijk altijd. Ideaal voor doordeweeks als je snel iets op tafel wilt zetten. Het leukste moment was eerlijk gezegd de reactie van mijn zoon. Normaal gesproken wil hij alleen friet van de patatzaak en is hij behoorlijk kritisch. Maar tot mijn verbazing vond hij de friet uit de airfryer zó lekker dat hij vroeg wanneer we dit weer gingen maken. Dat zie ik als een groot compliment voor het apparaat. Na gebruik is alles ook zo weer schoon, wat het extra fijn maakt. Al met al een handige, snelle en vooral lekkere hulp in de keuken waar we veel plezier van hebben.
Fantastische licht gewicht airfryer
van Borus
Super verrast door deze mooie lage airfryer met grote mand er past zelfs een pizza in van 24cm. Ook de frietjes komen er heel knapperig uit. Wij raden hem zeker aan.
Ik heb de Tefal Easy Fry Mega Compact mogen testen en ik ben positief verrast. Wat meteen opvalt is dat hij ondanks de grote inhoud toch compact oogt en niet overdreven veel ruimte inneemt op het aanrecht. De airfryer is heel eenvoudig in gebruik dankzij het duidelijke touchscreen en de handige automatische programma’s. Onder de programma's staan standaard tijden, maar ik hanteer over het algemeen de tijden die op het product staat. Ik heb onder andere patat getest en die kwam er krokant uit. Ook heb ik crispy chicken gemaakt en dat was zeer goed gelukt, lekker knapperig van buiten en mals van binnen. Alles werd gelijkmatig gebakken en de airfryer was bovendien snel op temperatuur. Tenminste ik had de airfryer eerst moeten opwarmen, maar dat was niet nodig. Wat ik persoonlijk erg prettig vond, is hoe makkelijk hij schoon te maken is. De lade en het rooster zijn snel gereinigd en kunnen gewoon in de vaatwasser. Dat maakt hem extra gebruiksvriendelijk voor dagelijks gebruik. Ik heb nog maar een paar producten getest, maar ik ben zeer positief.
Ik zocht een airfryer waar écht veel in past, maar die niet meteen mijn hele keuken opeist. Deze Tefal is top. Er past makkelijk 1,5 kilo friet of een hele kip in (7,5 liter!), maar het apparaat zelf valt qua grootte reuzemee op het aanrecht.De bediening is super simpel. Je tikt op het scherm, kiest een van de 8 knoppen (voor friet, snacks, etc.) en hij begint te bakken. Zelf de tijd of temperatuur aanpassen is ook zo gepiept. Na afloop gooi je de bak en het rooster gewoon in de vaatwasser.
Ik was onze oude, grote airfryer zat, dus gezocht naar een lagere.
Deze airfryer is laag, maar heeft een goede formaat mand waar je gerechten in kan bereiden voor het hele gezin. Van knapperige friet tot sappige kip.
Ook is het makkelijk schoon te maken en zitten er niet ontzettend veel onduidelijke knoppen op zodat het erg gebruiksvriendelijk is.