Tefal EY8428 - Frituurpan

Tefal EY8428
Tefal EY8428
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 159,00 Bekijk alle aanbieders
8.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 11 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal EY8428 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

m****************@g********31-01-2026
Zeer stille Airfryer welke met de "extra crisp" functie de patat net even knapperiger maakt, beetje een luxe functie maar wel prettig. andere producten komt ook top eruit. maar bovenal waardeer ik het weinige geluid wat deze airfryer maakt.
p**********@g********09-01-2026

Zeer fijne en muisstille airfryer

Zeer fijn in gebruik door het touchscreen en de menukeuzes. Bij gebruik geen enkel geluid en dit is erg fijn. Bij gebruik van extra crispy worden de frites lekker knapperig, de pubers hebben er echt van genoten en gaven aan de frites echt heel lekker te vinden. Deze airfryer doet echt wat hij belooft
P********@h**********09-01-2026
Een mooi stille airfryer. Heerlijke producten kun je hiermee maken. Zeker een aanrader.
w************@g********04-01-2026

Mooie stille airfryer

De Tefal Easy Fry Silence 7 liter airfryer is heel erg stil in vergelijk met alle andere airfryers die ik ooit gezien of gebruikt heb. De anti-aanbak mand die makkelijk schoon te maken is heeft een inhoud van 7 liter en is zo groot dat mijn hele gezin van 6 personen tegelijk friet kan eten. Deze friet wordt heel krokant en is best wel snel klaar omdat deze airfryer infrarood technologie gebruikt. De warmte in dit apparaat komt van onder en van boven waardoor de producten die je wil verwarmen gelijkmatig garen. Er zit een verstelbaar kookrooster in de mand zodat je alles wat je maar wil perfect kan bereiden. Dit maakt gezond koken echt heel erg gemakkelijk. Ook is de Tefal Easy Fry Silence 7 liter airfryer heel energiezuinig en heeft hij 10 automatische programma`s waarmee je bijvoorbeeld cake kunt bakken maar ook heel eenvoudig vis of vlees kunt bereiden.
Pluspunten
  • Stil
  • Zuinig
Minpunten
  • Nog geen accessoires verkrijgbaar
l**********@g********31-12-2025
Oké, ff real talk: deze airfryer is gewoon een stille held in de keuken. Je zet ‘m aan en boem — geen jetmotor-geluid dat je ontbijt wegjaagt. Je kunt gewoon een gesprek voeren, je serie afkijken, Spotify aan… en de airfryer doet z’n ding alsof ‘ie zen is geworden ✨ En dan dat grote bakvolume. Serieus — je kunt Echt. Veel. Eten. in één keer klaarmaken! Plus, het level-mandje is echt een game-changer. Je gooit er verschillende dingen in zonder dat alles op elkaar ligt te ploeteren. Frietjes boven, kip onder, groenten ertussen… alles happy, alles krokant. Maar… (ja, er is een maar… 😅) gewone patat duurt voor mijn gevoel een eeuwigheid. Ik bedoel: in de oven was het altijd sneller, dus ik vraag me af of mijn airfryer soms eerst een koffietje drinkt voordat hij gaat werken 🤨☕️ Oh! En dan nog iets — ik wilde net een cake bakken in deze topper… maar tadaaa, geen accessoires verkrijgbaar. Geen cakepan, geen bakvormpje, niks 😭 Dus nu zit ik te hopen dat de accessoires-appeltaart-fee ooit langskomt 🧚‍♀️🍰 Conclusie: ✔️ Stijlvol stil ✔️ Super grote bakcapaciteit ✔️ Handig level-mandje = multitasking keuken-champion ⚠️ Patat duurt wat lang ⚠️ Geen cake-accessoires (yet… please? 🙏)
s**************@h**********23-12-2025
De tefal airfryer nu 2 weken in gebruik. Wat opvalt is dat deze super stil is. Qua werking is het even zoeken naar de juiste temperatuur en duur in vergelijking met onze “oude”.
Ellen22-12-2025

Groot, stil en makkelijk in het gebruik

Wat een heerlijke grote airfryer! Hij is ruim genoeg voor mijn gezin met grote eters, en je hoort bijna niet dat hij aanstaat, zo stil is hij. De verschillende functies zijn heel praktisch in te stellen, je kiest een icoontje van een gerecht dat je erin wil bereiden en automatisch wordt de juiste tijd en temperatuur ingesteld. Ook prettig is de 'extra crispy' functie voor bijvoorbeeld frietjes. Makkelijk schoon te maken ook, ook zonder vaatwasser is het goed te doen. Het enige wat ik mis in een uitneembaar binnenbakje, als je nu de friet uit de airfryer in een schaal kiept kan er wat vloeibaar vet meekomen wat uit de friet is gekomen.
Pluspunten
  • Stil
  • Past heel veel in
Minpunten
  • geen uitneembaar binnenbakje
p**********@g********20-12-2025

Zeer goede en betrouwbare airfryer

Hele fijne airfryer. Werkt snel en doelkrachtig. Producten worden knapperig wanneer nodig en het apparaat is heel makkelijk goed schoon te maken. Met een gezin van 5 is de airfryer ruim genoeg en is echt een aanvulling bij het koken. Verder is hij muisstil wat erg prettig is.
N****************@o**********19-12-2025
Het is echt een hele fijne airfryer! Hij maakt heel weinig geluid en bakt heel krokant. Veel programma’s voor verschillende etenswaren. Als je het speciale bakpapier voor airfryer gebruikt, hoef je hem ook bijna niet schoon te maken.
C********@h**********03-12-2025
Ik vindt dit een heel erg fijne airfryer, hij is zo goed als stil. Ik moest goed luisteren om te zien dat ie aan stond. Ik vindt dat erg fijn. Dat de pan in de vaatwasser in is echt top, de hendel kan er heel makkelijk af waardoor het geen groot ding is in de vaatwasser. Er zitten veel opties op, tot nu toe heb ik alleen nog de functie voor aardappeltjes en patat en broodjes gebruikt, dat werkte allemaal erg goed. Ik ben positief verrast door deze airfryer.
L*********@h**********21-11-2025
De Tefal Easy Fry Silence XXL EY8428 heeft me echt positief verrast. Het is een airfryer die niet alleen krachtig is, maar vooral super prettig in gebruik. Ondanks alle opties die erop zitten, blijft alles heel overzichtelijk en duidelijk. De knoppen reageren fijn, het display is helder en je kunt er meteen mee aan de slag. Wat ik zelf echt een pluspunt vind, is het vierkante inzetstuk, een soort roostertje, dat je zowel onderin de airfryer als halverwege kunt plaatsen. Dit maakt hem ontzettend flexibel. Je kunt meerdere lagen tegelijk gebruiken en zo de ruime capaciteit optimaal benutten. Het mandje is bovendien lekker groot, ideaal voor ons gezin van vier. Je hoeft niet in meerdere rondes te bakken, alles past er in één keer in. En dan het geluid… of eigenlijk het gebrek daaraan. Deze airfryer is ongelooflijk stil. Je hoort hem bijna niet, wat het koken een stuk relaxter maakt. De patatjes komen er waanzinnig knapperig uit, precies zoals je ze wilt, en ook andere gerechten worden mooi egaal gegaard. Kortom: een heerlijke, gebruiksvriendelijke en stille airfryer met veel ruimte en topresultaten. Echt een aanrader!