Tefal Easy Fry Smart & Silence SS EY572D - Stille Air Fryer - Frituurpan

Tefal Easy Fry Smart & Silence SS EY572D - Stille Air Fryer
Tefal Easy Fry Smart & Silence SS EY572D - Stille Air Fryer
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 169,00 Bekijk alle aanbieders
9.1

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 15 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal Easy Fry Smart & Silence SS EY572D - Stille Air Fryer op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

R*******@h**********28-07-2025
Geweldige airfryer die zijn naam eer aan doet: super stil. De aardappel schijfjes en krieltjes kwamen er oprecht super krokant uit met de extra crunch functie. Afbakbroodjes, (zoete aardappel)patatjes en kippenpootjes zijn ook perfect met de voorgeprogrammeerde functies. Het design is stijlvol, lekker strak. Gebruiksgemak is ook super, veel programmas/producten voorgeprogrammeerd, dus je hoeft niet eens na te denken. Piept tussendoor wanneer je moet schudden/draaien. Warmhoud functie is ook ideaal wanneer de rest van je eten nog niet klaar is. Ik ben heeeeel blij.
Kiran22-07-2025

Een stille airfryer

Onze huidige airfryer (5 jr) was toe aan vervanging, tijd voor een nieuwe Deze Tefal is meteen een verbetering in alle opzichten. Qua geluid is deze een heel stuk stiller, de vooringestelde programma's werken heel handig en schoonmaken met een uitneembare bodem werkt vele malen fijner. Conclusie, een geslaagd product.
Pluspunten
  • Still werking
  • Makkelijk schoon te maken
  • Handige presets
Mario19-07-2025

Goede degelijke airfryer

Het apparaat heeft als naam "silence". Nou, hij is inderdaad een heel stuk stiller. Uiteraard blijf je wel geluid horen, maar deze is echt een stuk stiller. Je zou haast denken dat dit dan effect heeft op de airfryer kwaliteit. Echt niet dus. Hij bakt geweldig. Diepgevroren snacks zijn goed heet van binnen. Ook geen slappe hap snack na het bakken. Het apparaat heeft een manuele functie en diverse voorkeurprogramma's. Manueel werkt goed. Evenals diverse voorkeurprogramma's. Top apparaat. Ziet degelijk en kwalitiatief goed uit. Ook heel handig is het handvat losklikken van de bak waardoor het ook makkelijker schoon te maken is.
e*************@g********11-07-2025

Aanrader, handig en stil

Toen het pakket binnenkwam dacht ik ‘jeetje wat een groot ding’, maar eenmaal uitgepakt was de airfryer gelukkig toch best compact. Ik ben niet echt een fan van het roestvrijstaal in het design (want je ziet er altijd vingerafdrukken op), maar verder ziet het apparaat er goed uit. De bediening is prettig simpel, met veel mogelijkheden die je handig kunt selecteren met een draai-drukknop. Die knop moet je wel een beetje voorzichtig hanteren want je schiet wel snel door naar het volgende menu. We probeerden hem uit met wat snacks die op het extra crisp programma inderdaad heel goed krokant werden, en ook een broodje bakken gaat prima. Wat echt opvalt is dat het apparaat heel erg stil is en dat je niets ruikt. Dat is echt heel fijn! Bijzonder aan het apparaat is dat je er ook fruit/groenten mee kunt drogen en yoghurt mee kunt maken. Dat werkt inderdaad heel erg goed en de yoghurt die we maakten is erg lekker (als iets dunnere standyoghurt). Dit gaan we (veel) vaker doen. Fruit drogen is een leuke bijkomstigheid, dit gaan we ook even proberen met appels en aardbeien voor in de muesli. Ik gebruik de airfryer niet zo vaak voor snacks, maar best vaak bij het koken, als een supersnel compact oventje. Ik ben echt positief verrast door deze airfryer en de mogelijkheden die hij biedt, maar vooral ook omdat ‘ie zo stil en geurloos is. Minpuntje is dat er geen timer voor vertraagde start op zit (dat zou heel handig zijn voor de langdurige programma’s zoals yoghurtmaken of drogen). Ik vraag me af of het geribbelde roostertje makkelijk schoon te maken is op de langere termijn. De deksel die erbij zit snap ik niet echt, waarom zou je je airfryer bak gebruiken om dingen in te bewaren? Maar alles bij elkaar is dit apparaat wel echt een aanrader!
  • Geurloos
  • Veel opties
Minpunten
  • Je ziet er snel vingerafdrukken op
  • Geen uitgestelde start
jaimepot04-07-2025

Tefal easy fry

Nu een week of 2 deze stille airfryer in huis. Wat een genot kwa geluid vergeleken met onze oude airfryer van Tefal. Hebben nu een paar dingen geprobeerd met deze airfryer. En tot nu toe bevalt hij goed. Hij heeft een mooi menu voor verschillende gerechten, ook kun je zelf een tijd en temperatuur instellen. De airfryer heeft ook een extra crisp functie dan worden de frietjes nog knapperiger. Wij zijn tot nu tot dik tevreden met deze airfryer,
Pluspunten
  • De bak kan in de vaatwasser
Minpunten
  • Nog geen gevonden
Cecilia04-07-2025

Stille airfryer

Ik ben tot nu zeer tevreden over de Tefal Easy Fry Smart & Silence. De airfryer is echt zeer stil. De smart functies zijn echt super. Heb er al paar geprobeerd en de resultaten vallen mij niet tegen. Het handmatig instellen van de slimme airfryer is ook zeer makkelijk te doen. Wat ik ook erg fijn vind is dat de front van de bak er af kan zodat de bak makkelijker af te wassen is. Ik heb geen vaatwasser, maar met een kleine wasbak is het wel erg fijn dat de bak dan nog wel makkelijk te hanteren is in de wasbak
Pluspunten
  • stil
  • gemakkelijke smart functies
  • afneembaar front
  • ruime bak
s***********@h**********03-07-2025

slimme programma's

Toen ik de easy fry silence airfryer uitpakte, zag hij er mooi en compact uit. Begon met smalle frietjes en extra crisp. Super lekker. Ook een hele makreel erin gehad. De stille airfryer maakt echt niet veel geluid. Door de anti aanbaklaag heel makkelijk schoon te maken. Het laat je zelfs weten als de stekker nog in het stopcontact zit. Ook handmatig wat snacks bereid. Makkelijke bediening via de knoppen. Het ontwerp ziet er compact en mooi uit en daardoor neemt het niet veel ruimte in. Door de programma’s maakt het apparaat zich makkelijk te gebruiken. Door de vele functies, zit er altijd wel een functie bij die je gaat gebruiken en de gebruiksaanwijzing is makkelijk op te volgen
Pluspunten
  • compact design
  • programma's en handmatig in te stellen
  • behoorlijk stil in gebruik
Minpunten
  • grote gaten in de grillplaat voor de franse frietjes
p********@g********02-07-2025

Slimme bak van de airfryer

logoToggle navigation avatar 3 Nederland Header Info Fotohoek Mijn Ervaring Online reviews Reviews Hier vind je de ervaringen van de Insiders die nu ontdekken. Je kan eenvoudig alle Insider-ervaringen lezen door te klikken op ‘Filter’. Neem je deel aan deze campagne en wil je jouw ervaring delen? Klik dan op ‘Schrijf Mijn Ervaring’ en begin er meteen aan. Tijdens de campagne kan je jouw ervaring altijd verder aanvullen. Producten Selecteer Sorteer op Selecteer Rating 1 2 3 4 5 Mijn ervaringen Easy Fry Smart & Silence SS EY572D - Insiders Grote airfryer 27/06/2025 13:22 1 2 3 4 5 Ik mag de Tefal Easy Fry Smart & Silence RVS testen. Ik heb hem nu twee keer gebruikt. Hij bevalt mij nu al beter dan onze eigen Tefal die al een paar jaar oud is. Maar ik heb beloofd dat mijn dochter hem mee mag als ze binnenkort het huis uitgaat. Wat ik het allermooiste vind aan dit apparaat, is de bak die je kunt ontdoen van de voorste greep. Er zit een siliconen deksel bij, die past precies op de bak. Dan kun je de bak met inhoud in de koelkast zetten. De meeste onderdelen kunnen ook in de afwasmachine. Er zit ook een knopje op voor extra crispy. Ook is de airfryer van Tefal groot genoeg voor een gezin. De piepjes die het apparaat geeft als het klaar is zijn mij iets te hard. Een piepje was ook genoeg geweest. Ik ben nog een beetje zoekende met gerechten. Ik gebruikte de airfryer eigenlijk alleen om broodjes af te bakken en ik heb er heel af en toe eens een gerecht met witlof en paprika en gemaakt.. nu heb ik bloemkool en aardappels bereid maar ik had de tijd en de temperatuur iets anders moeten instellen dan op de verpakking van het pakje stond. Het was niet gaar en wel een beetje aangebrand. Het is wel een mooie grote bak, er kan veel in. Het is zo handig om het handvat er snel af te kunnen halen
Pluspunten
  • Kan met een deksel erop bewaard worden in de koelkast
  • De handgreep kan van de bak af
Minpunten
  • Jammer dat er geen binnenpan bij zit
b**************@g********02-07-2025
Bij het uitpakken zie je gelijk een stijlvolle airfryer die degelijk aanvoelt en er goed uitziet. De airfryer heeft een duidelijk menu in het nederlands en veel opties. Bij gebruik valt op dat de airfryer erg stil is weinig vervelende geurtjes af geeft. De frietjes en snacks kwam knapperig en op goede temperatuur uit de airfryer en ik ga zeker ook andere producten in deze airfryer (pizza/ maaltijden) bereiden. Zeer tevreden!
D**********@h**********01-07-2025

Verrassend

Vandaag mijn Easy Fry Smart & Silence SSEY572D ontvangen. Ik uiterlijk van deze Tefal is verrassend mooi. Het product was erg goed verpakt maar makkelijk uitgepakt. De eerste dingen zijn eenvoudig in te stellen zoals de taal. Minisnacks bereid en een loempia, product is opvallend stil, en het eten was erg lekker....zoveel beter als uit mijn eerdere airfryer! Apparaat is makkelijk in gebruik terwijl het toch enorm veel functies bevat. Al met al positief verrast, echt een aanrader!!
s******@g********28-06-2025

Maakt Koken een Feest!

Stil, Slim en Super Eenvoudig: De TEFAL EY572D Airfryer Maakt Koken een Feest! Ik ben absoluut verrukt met mijn nieuwe TEFAL EY572D Easy Fry Smart & Silence Airfryer! Vanaf het moment dat ik hem uitpakte, was ik onder de indruk, en na intensief gebruik kan ik volmondig zeggen dat dit een van mijn beste keuken aankopen is geweest. Wat direct opvalt en waar ik enorm blij mee ben, is hoe stil dit apparaat is. Mijn vorige airfryer maakte zoveel lawaai dat een gesprek voeren in de keuken bijna onmogelijk was. De EY572D daarentegen is fluisterstil, wat het koken zoveel prettiger maakt, zeker met een open keuken. Je hoort nauwelijks dat hij aanstaat! Het schoonmaken is een droom. De onderdelen zijn binnen een handomdraai schoon te maken, zelfs na het bereiden van gerechten die normaal gesproken veel vet achterlaten. Geen eindeloos schrobben meer; een snelle afwasbeurt of een rondje in de vaatwasser en hij is weer klaar voor de volgende maaltijd. Dit bespaart me zoveel tijd en moeite. En dan de handige programma's! Of ik nu frietjes, kip of groenten wil bereiden, er is altijd een voorgeprogrammeerde instelling die perfect werkt. Dit maakt koken ontzettend eenvoudig en foolproof. Je hoeft niet meer te gissen naar de juiste temperatuur of tijd; de airfryer denkt met je mee. De resultaten zijn keer op keer perfect krokant van buiten en sappig van binnen. Al met al kan ik de TEFAL EY572D Easy Fry Smart & Silence Airfryer sterk aanbevelen. Hij is stil, makkelijk schoon te houden en de programma's maken koken een fluitje van een cent. Een absolute aanwinst voor elke keuken!
  • Makke
Karin28-06-2025

De moeite waard

Deze week mijn Tefal Easy Fry Smart & Silence RVS ontvangen. Ik had al een oudere airfryer, maar voor kamperen wilde ik graag een silence airfrayer in verband met de kleine ruimte, en deze vond ik bij Tefal airfryer. Na schoongemaakt te hebben, handleiding gelezen aan de slag: dankzij deze slimme airfryer met voorgeprogrammeerde functies had ik geen moeite met zoeken naar het juiste programma. Onze kleinzoon kwam eten en met deze easy fry was het makkelijk om te kijken hoe ik zijn favoriete gerecht , nuggets moest klaarmaken.Deze smart airfryer geeft precies aan wanneer er omgeschud moet worden. Dus na de benodigde tijd waren we allemaal verrast door de knapperigheid van de nuggets. Bij het doornemen van de gebruiksaanwijzing las ik ook dat het product nog 30 minuten op temperatuur blijft in deze slimme airfryer! Een goed aankoop die ik iedereen kan aanbevelen!
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
v*********@h**********28-06-2025

Stil

Vandaag mijn Easy Fry Smart & Silence SSEY572D mogen ontvangen. Ik was verrast over het mooie uiterlijk van deze Tefal. Het uitpakken was zeer eenvoudig net als de eerste instellingen (taal en temperatuur). Na een eerste dry-run net aardappelpartjes gebakken met de extra crisp functie. Ze waren redelijk gepoft, ik denk dat ik toch een beetje olie toevoeg volgende keer. De airfryer is een stuk stiller dan mijn vorige. Ook slim is het piepje halverwege om de bak te schudden voor een nog beter resultaat.
Loesie4927-06-2025

Goede en stille airfryer

Gisteren ontving ik mijn Tefal Smart and Silence airfryer. Het uitpakken gaf me al een goed gevoel, het apparaat is stijlvol en voelt degelijk aan. Hij doet zijn naam eer aan, want hij is opvallend stil. Het apparaat is eenvoudig in te stellen. Ik had de gebruiksaanwijzing erbij, maar die heb je eigenlijk niet nodig. Wat ik vooral handig vind, is dat het apparaat slim is. Er zijn veel programma's waarmee je in een paar stappen de juiste bereidingswijze instelt. En je krijgt een signaal wanneer je je eten om moet schudden. Wil je liever handmatig instellen, dan kan dat ook. De eerste snacks waren lekker knapperig. Kortom: een uitstekende eerste indruk!
  • Eenvoudig instelbaar
  • Makkelijk schoonmaken
  • Handvat afklikbaar
Minpunten
  • Soms belandt er wat onder het rooster
ciosgoofy27-06-2025

Tefal Easy Fry Smart & Silence, YES

Als je op zoek bent naar een efficiënte, stille en slimme manier om te koken, dan is de Tefal Easy Fry Smart & Silence RVS een absolute aanrader. Deze airfryer silence biedt niet alleen geweldige kookresultaten, maar is ook ontzettend gebruiksvriendelijk. Dankzij de innovatieve technologie is het koken nu nog eenvoudiger, sneller en vooral gezonder. De Tefal Easy Fry Smart & Silence heeft mijn dagelijkse kookervaring echt naar een hoger niveau getild. De slimme air fryer is niet alleen stil, maar ook heel gemakkelijk in gebruik. Het touchscreen met vooraf ingestelde programma’s maakt het mogelijk om snel en met precisie te koken. Of ik nu frietjes wil maken, kip, groenten of zelfs een cake – met de Tefal airfryer is het allemaal mogelijk. Dit bespaart niet alleen tijd, maar het zorgt ook voor minder rommel in de keuken, wat altijd een pluspunt is. Daarnaast is de grootte van de airfryer voor mij ook essentieel. De capaciteit van deze smart airfryer is ruim genoeg voor een gezin, maar niet te groot om onhandig te zijn. De RVS behuizing is ook een fijne toevoeging; het ziet er niet alleen stijlvol uit, maar is ook stevig en duurzaam. Energiezuinigheid is voor mij een belangrijke factor. In deze tijd van hoge energiekosten is het fijn om te weten dat de Tefal Easy Fry Smart & Silence niet alleen snel kookt, maar ook minder energie verbruikt dan bijvoorbeeld een traditionele oven. Of je nu wilt bakken, frituren of grillen, deze easy fry doet het allemaal. Wat ik ook geweldig vind, is dat je het apparaat makkelijk kunt instellen via de app, wat een extra dimensie van gemak toevoegt. Je kunt zelfs recepten volgen en je kooktijd en temperatuur aanpassen – allemaal via je telefoon. Het gemak en de veelzijdigheid van dit apparaat maken het een must-have in mijn keuken. Gezondheid is altijd een prioriteit voor mij, en een gezond bereidingsproces is dan ook een grote overweging bij het kiezen van keukenapparaten. De Tefal Easy Fry Smart & Silence maakt gebruik van luchtcirculatie om gerechten te bereiden met veel minder olie dan traditioneel frituren. Dit betekent dat ik kan genieten van mijn favoriete gerechten zoals frietjes en snacks, maar dan op een gezondere manier. En de smaak blijft lekker. De Tefal Easy Fry Smart & Silence RVS is dus zeker een aanrader
  • Energiezuinig
  • Gezondere bereiding
Minpunten
  • Kort snoer