De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 14 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal Easy Fry Dual XXL EY942H - Dubbele heteluchtfriteuse - 11 l - Grijs op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Ik heb dit apparaat pas geleden gekocht. Ik ben erg te spreken over de grootte van de mandjes. Het is erg prettig dat je ze apart van elkaar kunt gebruiken. Ik ben alleen nog op zoek naar de accessoires voor dit apparaat deze heb ik nog niet kunnen vinden.
Na jarenlang een Philips Airfryer te hebben gehad waren we op zoek naar een nieuwe grotere. Het gezin (5 personen) was groter geworden dus een dubbele bak vonden we handig. Toen kwamen we bij deze uit. Vlees en aardappelen tegelijk bakken. We gebruiken geen olie meer en dus is het gezonder. Ook dat alles in de vaatwasser kan vinden we super handig. Wel blijven de lampjes OPEN branden als de bakken er uit zijn, dit kan niet uitgeschakeld worden. Maar goed, al met al dik tevreden en geen vieze met olie besmeurde pannen meer.
DuurzaamheidVoldoende
GebruiksgemakGoed
MogelijkhedenGoed
VormgevingGoed
Pluspunten
Grote bakken
Vaatwasser bestendig
Minpunten
Lampjes blijven branden als bakken uit het apparaat zijn
Na het uitpakken al meteen enthousiast. Wat fijn dat je de patatjes en de snacks gelijk kan maken. Patat moest iets langer maar waren lekker en knapperig.
Wat fijn dat ik nu zowel mijn aardappelgerecht als mijn vlees in 1x kan bereiden en kan zorgen dat het tegelijk klaar is. Het feit dat je beide lades kunt syncen is helemaal top. Ook het piepje dat hij geeft dat je de inhoud even moet schudden is een fijne toevoeging.
Het geluid dat de airfryer maakt vind ik verrassend zacht. En de uitstraling is super de luxe. Voor mij een zeer waardevolle toevoeging in de keuken
De Tefal Easy Fry Dual XXL is supermakkelijk in gebruik. Je hebt bijna geen olie nodig, maar het smaakt alsof het uit de oven komt – lekker knapperig.
Het schoonmaken is ook echt simpel, de mandjes kunnen zo de vaatwasser in. En die voorgeprogrammeerde knopjes? Ideaal! Je hoeft niet na te denken, gewoon instellen en gaan.
Ik ben echt fan, het scheelt tijd en gedoe in de keuken. Perfect voor als je gezond en snel iets lekkers op tafel wilt zetten. Zeker een aanrader!
Echt een super apparaat. Er werd vooraf gevraagd of ik voldoende ruimte had om de airfryer op te slaan, maar dat valt dus echt enorm mee. Hij staat hier op de magnetron.
Heel eenvoudig te bedienen, door een speciale instelling, kunnen de 2 aparte bakken gelijk klaar zijn.
Wij maken nu met gemak anderhalf kilo friet en snacks voor 6 personen in 1x klaar. Geen gedoe meer met de oven en niet gelijkmatig gebakken friet. Echt een topper.
Ik heb deze airfryer nu 3 weken in mijn bezit en kan niet anders zeggen dat dat het super praktisch is. Voor mijn gezin van 3 is hij ruim genoeg en kunnen we zelfs met aanhang prima uit de handen. Het apparaat ziet er mooi uit en is daarnaast goed schoon te maken. Zal een kwestie van bijhouden zijn en zo prima te voorkomen dat ie gaat ruiken. Door de 2 aparte vakken kun je 2 verschillende gerechten, op 2 verschillende temperaturen en tijden bereiden. Nooit meer wachten op de snacks als de patat al klaar is. Hier zijn we dan ook dik tevreden! Afbakbroodjes, friet, snacks, cake, eigenlijk maken we alles erin en vervangt het grotendeels de oven. Het is wat dat betreft sneller klaar én de voorverwarm fase is veel korter.
De heteluchtfriteuse werkt boven verwachting goed. Zowel met koken als bakken. Daarnaast wordt hij ook regelmatig even gebruikt voor kleine dingen. Een broodje opwarmen of even iets “oppeppen”. Met een gezin van vijf qua grote ook meer dan prima. Absoluut een aanrader
Wij hebben de Easy Fry XXL Essential Dual Coal Grey gekocht omdat wij met z’n vijven thuis zijn.
Maar zodra binnen gekomen hebben we hem getest. Het is een compacte machine met grote inhoud. Echter wij hebben 1 kilo friet gebakken dit hebben we wel verdeeld over de twee bakken.
Hij heeft veel knopjes en instellingen welke je kan aanpassen dit is handig. Maar ook even uitzoeken. Bij het instellen gaf bij ons de verpakking wat anders aan dan wat er automatisch ingesteld was. Ook duurde het wat langer dan op de verpakking stond. Maar dat mocht de smaak niet minder maken.
De machine geeft aan zodra hij op de helft is dat je moet schudden, wel met een zacht piepje.
Al verschillende producten uitgeprobeerd in de easy fry. Wat er op de verpakking staat, klopt niet altijd. Het is nog een beetje zoeken hoe lang alles er in moet. Maar de easy fry is makkelijk te bedienen, dus dat is wel erg fijn. Het opwarmen van een worstenbroodje ging heel snel en was goed warm. Prettig dat er twee lades zijn. Bij het aanzetten gaat de easyfry meteen op de stand van de grote mand. Soms heb je alleen de kleine nodig. Dat is nog even uitzoeken. Heel fijn dat je ervoor kan zorgen dat beide mandjes tegelijk klaar zijn door te synchroniseren.
DuurzaamheidGoed
GebruiksgemakGoed
MogelijkhedenUitstekend
VormgevingGoed
Pluspunten
snel voorverwarmd
simpel in gebruik
voor grote gezinnen
fijn dat er twee lades zijn
Minpunten
nog niet ontdekt hoe ik alleen la twee kan gebruiken
We hebben deze dual airfryer nu een aantal keer gebruikt voor verschillende gerechten. Patat, kip, worstenbroodjes, snacks. De patat komt echt super krokant en lekker uit het apparaat. Ook de kipkluifjes zijn in no time klaar. Wel vind ik dat de bediening wat simpeler had gekund. Super handig dat je 2 schalen/bakken hebt waardoor je 2 gerechten tegelijk kunt klaarmaken.
De Tefal Easy Fry XXL Essential Dual (Coal Grey) is een ruime heteluchtfriteuse met een 11l capaciteit verdeeld over 2 mandjes van 6,5 l en 4,5 l, ideaal voor grote gezinnen. Dankzij de heteluchttechnologie bereid je gezonder voedsel met minder olie. De bediening is eenvoudig via touchscreen en de afneembare mand is vaatwasserbestendig.
Conclusie: Perfect voor wie veel tegelijk wil bereiden zonder poespas.
Wat een fijn apparaat is dit! Makkelijk te bedienen, staat mooi op het aanrecht maar doet bovenal wat het beloofd. Een hele kip van 1500 gram in 50 minuten gaar en knapperig gebakken. In de kleinere bak tegelijkertijd frietjes gebakken, super knapperig. Het apparaat maakt daarnaast weinig lawaai en laat ook geen nare geuren achter. Ook broodjes afbakken of ragoutbakjes verwarmen gaat snel en makkelijk. Het schoonmaken is ook makkelijk, met keukenrol het vet wegnemen en de bak kan in de vaatwasser. Nog geen minpunten kunnen ontdekken.
Even wennen maar wat een gemak broodjes afbakken geen groot oven meer gebruiken. Gehaktballen in de la ernaast.
Mooi gegaard en lekker bruin. Ik ga mij hier verder in verdiepen om het maximale eruit te proeven.