Tefal Easy Fry & Grill XXL EY855D - Air Fryer - 7.5L - 2020W - Black/Stainless Steel - Frituurpan

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 139,00 Bekijk alle aanbieders
8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 7 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal Easy Fry & Grill XXL EY855D - Air Fryer - 7.5L - 2020W - Black/Stainless Steel op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Wenske22-10-2025

Easy Fry & Grill XXL een toestel dat mensen samenbrengt

Tefal Easy Fry & Grill XXL EY855D: Een cadeau dat enthousiasme deelt Na zes maanden zelf met een Tefal airfryer te koken, op aanraden van mijn moeder kan ik alleen maar zeggen: wat een topmachine! Het vlees, en zeker kip, is nog nooit zo mals en sappig geweest. Geen pannen meer die je in het oog moet houden, geen gespetter op het fornuis, , en zelfs gratins lukken moeiteloos: goudbruin vanboven, romig vanbinnen. Omdat ik er zelf zo tevreden over was, heb ik op 18 oktober dezelfde airfryer cadeau gedaan aan mijn schoondochter voor haar verjaardag. En nog geen paar dagen later stond ik al mee aan tafel te genieten van haar eerste topmaaltijd: perfect gegaard, krokant en smaakvol. Wat dit toestel bijzonder maakt, is zijn veelzijdigheid. Je kunt er een volledig menu mee samenstellen: van groenten tot vlees, van gratin tot dessert. Het inspireert om nieuwe smaken te combineren en maakt koken weer iets om samen van te genieten.
Pluspunten
  • Veelzijdig toestel
  • Grote inhoud (7
  • 5 L): ideaal voor gezinnen of wanneer er eens extra gasten mee-eten.
  • Krokant én sappig resultaat: vlees blijft mals
  • groenten behouden hun structuur
  • en alles smaakt verrassend puur.
  • Gebruiksgemak: geen pannen of fornuizen meer in de gaten houden
  • geen spatten of geuren
  • gewoon instellen en genieten.
  • Makkelijk schoon te maken: de onderdelen kunnen in de vaatwasser en blijven er na veelvuldig gebruik nog steeds netjes uitzien.
Minpunten
  • Formaat: het toestel neemt wat plaats in
  • maar dat past bij de royale inhoud
Bianca17-01-2025

Grote airfryer, bevalt goed

Meerdere producten klaargemaakt in de airfryer. Wat een heerlijk ding. Aardappeltjes, oliebollen opwarmen, broodjes. Allemaal erg snel klaar en heerlijk! Het is vooral lekker dat je niet hoeft voor te verwarmen. Hierdoor is alles snel klaar. Prima airfryer. Nog geen patat geprobeerd, wel verschillende snacks. Zijn erg lekker en snel klaar. Dat deze groter is dan gemiddeld is met een groter gezin ook erg prettig. Zo kan je voor iedereen tegelijk wat maken. Schoonmaken gaat erg makkelijk, doordat het in de vaatwasser kan.
Pluspunten
  • grote inhoud
  • alles kan in de vaatwasser
Minpunten
  • groot apparaat
  • koelt na gebruik langzaam af
b***********@y********03-01-2025
Ik heb al wat ervaring met koken en Airfryers, maar deze is extra groot, ik heb er zelfs een hele kip in gedaan en dat ging heel goed, de kip was door en door gegaard en dus erg lekker, ik heb ook een kleine pizza rechtstreeks uit de vriezer in de Airfryer geprobeerd en deze was ook een succes, ik heb voor bijna alle producten die in de Airfryer kunnen een app, dat is heel makkelijk. Het voordeel van deze Airfryer is de stevigheid en eenvoud, iedereen kan hier mee overweg. Hierdoor heb je een goed overzicht van wat je doet, programmeren is heel makkelijk, maar de geplande programma's zijn ook ideaal, gewoon aan de knop draaien en het spel kan beginnen. Het geluid valt mee, je hoort het bijna niet maar je hoort wel de bel dat het klaar is. Na gebruik kan alles direct de vaatwasser in en is na het afwassen klaar voor de volgende afwas. De Airfryer zorgt er ook voor dat je gezonder eet omdat het vet in de Airfryer blijft. Kortom, ik ben heel blij met deze Airfryer.
Banna01-01-2025

Tefal easy fry

Mooie en handige Tefal airfryer. Maakt het koken sneller en makkelijker. Hij heeft een groot mandje (single basket) waardoor je grote hoeveelheden in één keer kunt bakken. De easy Fry is makkelijk in gebruik. Praktische en eenvoudige bediening. De snacks ( kroket en bami) waren snel klaar en top van kleur uit de airfryer. De smaak was perfect, de buitenkant krokant en aangenaam warm. Veel dingen uit de airfryer (zoals frietjes) zijn sneller klaar dan verwacht. Al het eten is goed gaar en mooi van kleur. De smaak van producten uit de hetelucht friteuse was ook prima, zelfs beter dan uit de frituur. Heel erg fijn om niet de oven en het fornuis tegelijk te bedienen. Alles ging eigenlijk vanzelf. Ik vind het hebben van deze heteluchtoven echt een meerwaarde voor de keuken en je eigen gemak.
Pluspunten
  • Groot mandje
  • Makkelijk te bedienen
Lonneke24r30-12-2024

Handig formaat, bakt goed

De eerste indruk van de Easy Fry Mega is positief. Het apparaat is netjes en stevig verpakt zonder piepschuim of ander overbodig plastic te gebruiken. De airfryer is een compact apparaat ondanks zijn grote capaciteit. Daarnaast is niet zwaar, waardoor het een handzaam apparaat is, mede ook door zijn vorm. Een minpuntje is wel het snoer. Wanneer je de airfryer op wil bergen, kan het snoer niet handig opgeborgen worden. Het is even zoeken hoe de bak uit het apparaat moet. Dit blijkt gewoon trekken te zijn. Wanneer de bak in het apparaat wordt gedaan licht het touch scherm op. De bak is voorzien van een uitneembare plaat. Handig bij het schoonmaken en met het bepalen waar je het eten in de bak wil plaatsen. De bediening is eenvoudig: je raakt het klokje aan op het scherm en met de draaiknop bepaal je de baktijd. De temperatuur regel je door de thermometer aan te klikken en weer aan de knop te draaien. Het bakken gaat beginnen wanneer de knop in het midden van de draaiknop ingedrukt wordt. In vergelijking met andere airfryers is deze airfryer van Tefal vrij stil. Hierdoor is het minder aanwezig in de keuken en dat is prettig. Ondanks dat het een single basket airfryer is, is de capaciteit echt behoorlijk. De airfryer beschikt over verschillende voorgeprogrammeerde standen die je vindt door op de koksmuts te tikken. Bij het bakken van vlees is het goed om in de gaten te houden wanneer het vlees omgedraaid moet worden, dat geeft het apparaat niet aan. Het vlees komt goed gaar uit de hete lucht friteuse. De airfryer heeft een speciale instelling voor pizza. Een standaard diepvries pizza past er echt maar net in. De standaard instelling is niet lang genoeg om een pizza basis pizza te voorzien van stevige bodem. Daar is meer tijd voor nodig. Afbakbroodjes/worstenbroodjes gaan erg goed. Binnen een paar minuten zijn ze klaar. Dan is de grote van de airfryer ideaal. Frietjes bakken gaat redelijk, maar niet te veel in 1x en vaak opschudden.
Pluspunten
  • Formaat
  • Vormgeving
Minpunten
  • Snoer bij opruimen
r******@h**********27-12-2024

Goede airfryer

De Tefal Easy Fry Mega heb ik nu even in bezit en de naam doet eer aan. De inhoud is inderdaad mega. Er kunnen grote hoeveelheden in, maar daardoor duren de frietjes ook wat langer voordat ze knapperig zijn. En soms is de bak juist weer een beetje te groot (als je niet voor het hele gezin iets moet bereiden). Jammer dat er geen scheidingsmogelijkheid zit, voor bijv. frietjes en snacks naast elkaar te bereiden. Het apparaat is een mooie vervanger voor de oven. Lekkere (voorverpakte) worstenbroodjes gebakken, die in een paar minuten klaar zijn. En dat zonder voorverwarmen! De Easy Fry is licht en geeft weinig geluid. En een goed bedieningspaneel. Wel komt de lade wat stroef uit het apparaat en het materiaal komt een beetje fragiel / goedkoop over. Maar het doet zeker wat het moet doen! Het voordeel is dat de lade makkelijk schoon te houden is. Ik ben zeer tevreden en zou dit product aanraden, zeker voor gezinnen met meerdere personen.
Pluspunten
  • zeer ruim
  • weinig geluid
  • duidelijk bedieningspaneel
Minpunten
  • geen scheidingsmogelijkheid
  • het materiaal komt een beetje fragiel / goedkoop over
l***************@h**********24-12-2024
De Easy Fry Mega 7,5L Silver bevalt me erg goed. De grote capaciteit is ideaal voor een gezin of als je meerdere gerechten tegelijk wilt bereiden. Frietjes, groenten en vlees komen er knapperig en gelijkmatig gebakken uit. Het apparaat warmt snel op en is eenvoudig te bedienen dankzij het overzichtelijke display. De onderdelen zijn gemakkelijk schoon te maken door de antiaanbaklaag. Houd wel rekening met het formaat; het neemt wat ruimte in op het aanrecht. Al met al een fijne luchtfriteuse die gezond koken eenvoudig maakt!