Tristar FR-6989

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de Princess 182020 Digitale Aerofryer XL op Kieskeurig.nl.
uhhh , werkzaam bij Princess?
Je moet het ook doen zoals het op de verpakkingen staat, ik denk dat jij de patat tussendoor niet schud, en dat hoor je wel te doen
En gewone patat is ook niet gemaakt voor de fryer, en daarom duurt het langer en smaakt het anders
Ik zou eerst eens alles volgens de regeltjes doen voordat je zo negatief reageert.
Ik heb er sinds kort een, en alles gaat PRIMA, de bitterballen zijn zelfs krokanter dan in een conventionele over
Jammer dat je er zo over denkt.Ik heb er 1 sinds december 2015 maar zou niks anders meer willen..Dure patat is niet nodig hoor..de goedkope variant van de AH en bv Lidle volstaan prima.Zolang er een oven loogo (en tegenwoordig staan er zelfs AF logo's op) is het prima te doen..
uhhh , ook werkzaam bij Princess?
Haha nee Eric! Niet werkzaam bij Princess, ben wel content manager dus houd van uitgebreide omschrijvingen ;)
Hoi hoe kan je zeggen smakelijk?
Als je gewone echte verse friet gebruikt ben je 45 minuten bezig en als je niet tussentijds schud zijn de onderste niet gaar
Vies en bleek om te zien.
En snacks laat me niet lachen normale bitterballen worden echt niet eetbaar en kaasoufle ook niet
Ja zeggen andere moet je ovenfrites en oven bitterballen halen
Die kan je dan net zo goed in de oven doen
Dit apparaat duurt heel lang zeker met een gezin met 2 kinderen ben bijna 2 uur bezige voor patat voor 4 personen en voor vieze snacks
De stroomrekening zal komend jaar wel veel duurder worden omdat dit apparaat bijna 3x zo lang doet vergeleken met een frituurpan
Pan is lastig schoonmaken bah.
Ik dacht ook dat jij bij princess werkt
Dirk-jan, weet niet of jij hem goed gebruikt, maar ik heb er al verschillende bitterballen/kroketten, dus geen oven, maar gewone in de fryer gehad.
En allemaal even krokant, ik denk dat jij eens moet gaan googelen naar tijden en temperaturen van de Fryer
En ovenpatat is echt ook lekkerder in de fryer dan in de oven.
Gewoon eens even proberen, en je aan de tijden houden.
mis recepten, geen idee hoelang iets moet en hoe?
Als je in google opzoekt airfryer recepten en baktijden kom je heel veel tegen ook via Facebook zijn veel groepen waar je ontzettend leuke recepten. En gewoon proberen!!
Pluspunten
Minpunten
ik had hetzelfde met de Quigg die ik kocht in de Aldi ,na een jaar bladerde het mandje af ...mail gestuurd naar de invoerder in Belgie , men vroeg het aankoop bewijs op te sturen of in te scannen ....binnen de 14 dagen een compleet nieuw toestel ontvangen ...dus geen mandje ,maar een compleet toestel , dit is service denk ik dan !!
Pluspunten
Minpunten
princess digitaal pas in gebruik ,kroketten en friet perfect, alleen heb ik een vraag hoeveel deeg voor deze kleine vorm als je een cake je wil. groenten gaat niet , moet de vis nog op een speciaal folio anders zakt hij toch door het roostertje.Spijtig geen receptenboekje.