Tristar FR-6956 Digitale Crispy Fryer - 4.5L - 1.2kg - 1500W - Black/Silver

Tristar FR-6956 Digitale Crispy Fryer - 4.5L - 1.2kg - 1500W - Black/Silver

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 41,99Bekijk alle aanbieders
Liziej30-04-2021

Superfijne Airfryer en heerlijke krokante frietjes

Ik heb de Airfryer mogen testen en ik ben zeer verrast over het de bakprestaties ervan. De patatjes zijn heerlijk krokant gebakken en smaken heerlijk, ik had niet verwacht dat een Airfryer net zo lekker zou smaken als een frituurpan. Daarnaast vind ik het een mooi design en ruik je tijdens het bakken van bijvoorbeeld patatjes bijna geen geur, helemaal vergeleken met een frituurpan. Hij geeft een super handig belletje wanneer het programma afgelopen is dus je hoeft niet continu te checken of alles goed gaat. Er zitten al lekker veel voorgeprogrammeerde programma’s in wat het bakken nog makkelijker maakt. We hebben een groot gezin, we zijn met zijn 5en. We kunnen makkelijk allemaal van 1 rondje patatjes eten, dus de inhoud van 4,5 L is echt heel fijn ook voor grotere gezinnen. Schoonmaken gaat ook heel gemakkelijk, en dit vond ik met een normale frituurpan echt een vervelende klus. Ik ben zeer te spreken over de Airfryer en ik zou hem aan iedereen aanraden die ernaar opzoek is.
Pluspunten
  • Design
  • Inhoud
  • Krokante frietjes
  • Voorgeprogrammeerde programma’s
  • Makkelijk schoon te houden