Denver PFF1080B Digitale Fotolijst 10.1 inch - WiFi - Frameo - Zwart - Fotolijstjes

Denver PFF1080B Digitale Fotolijst 10.1 inch - WiFi - Frameo - Zwart
Denver PFF1080B Digitale Fotolijst 10.1 inch - WiFi - Frameo - Zwart
Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 81,33 Bekijk alle aanbieders
8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Denver PFF1080B Digitale Fotolijst 10.1 inch - WiFi - Frameo - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

DMelens17-11-2024

Leuk !

Leuk ding. Eenvoudige installatie. Eenvoudig foto’s toevoegen. Helder en scherp beeld. Nadelen kunnen zijn relatief kort stroom snoer dus niet overal neer te zetten. Abonnement nodig voor meer opties en meer dan 10 foto’s toevoegen per keer.
Pluspunten
  • Helder
  • Eenvoudig te bedienen
Minpunten
  • Abonnement nodig
Anneliemaj16-11-2024

Mooi lijstje!

Mooi design fotolijstje met ambilight wat een mooi pluspunt is. Het scherm laat de foto's scherp zien. Het enige nadeel wat ik kan bedenken is het gebruiksgemak van de app, voor meer opties moet je ook betalen. Wel fijn dat je via een koppelcode mensen uit je omgeving foto's kan laten toevoegen.
Pluspunten
  • Design
  • Kwaliteit scherm
  • Ambilight
Minpunten
  • Voor meer functies een betaald abbo
Christelmw16-11-2024

Leuke fotolijst

Leuke digitale fotolijst. Het product heeft een strakke vormgeving. Het fotolijstje heeft een helder beeld en het is leuk dat er ambilight op zit. De installatie en het uploaden van de fotos gaat via een app. Die vind ik niet heel handig, omdat het wel wat tijd kost voor je je fotos hebt geüpload. Er is ook een betaalde versie met meer mogelijkheden. Ik heb dit product getest en ben er tevreden over.
Pluspunten
  • Helder beeld
  • Mooie vormgeving
Minpunten
  • Installatie
e uit o16-11-2024

prima voor je leuke vakantiefoto's

Nu kunnen mensen van je vakantiefoto’s genieten, zonder dat je de foto’s aan ze opdringt. De lijst is makkelijk te gebruiken via de app. En een scherp beeld!
Pluspunten
  • ook video's
  • teksten toevoegen onder foto
Minpunten
  • prijs
AnjavR14-11-2024

Perfect fotolijs met backlight

Deze Denver fotolijt met Ambient LED heeft een helder scherm en sfeervolle achtergrondverlichting die foto’s mooi laat uitkomen. De installatie is eenvoudig, en de bijbehorende app werkt intuïtief. Een leuke toevoeging is de mogelijkheid om anderen toegang te geven, zodat ook zij foto’s kunnen toevoegen en bekijken.
Pluspunten
  • Zeer goed scherm
  • Backlight
Stukato13-11-2024

Interessante fotolijst met ambient verlichting

De digitale fotolijst van Denver heeft een aantrekkelijk design, goede beeldkwaliteit en een gebruiksvriendelijke Frameo app voor het uploaden van foto's. Voor mij zijn de enkele nadelen beperkte lengte van video's en het ontbreken van een mapfunctie om foto’s in te verdelen. De ambient led-verlichting voegt extra charme toe en vind ik mooie toevoeging.
Pluspunten
  • Mooi scherm
  • Eenvoudig foto’s wisselen
  • Ambient led-verlichting
Minpunten
  • Geen mapjes