Denver PFF-1021BLACK 10.1" Digital Photo Frame - Touchscreen, WiFi, 16GB - Black

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 78,00Bekijk alle aanbieders
e uit o16-06-2024

leuk voor vakantiefoto's, bruiloften en feesten

Ik heb deze fotolijst mogen testen via een site en ben er blij mee. Ik denk dat dit vooral erg leuk is voor tijdens feestjes, zoals bruiloften. Dit, omdat je heel snel door verschillende mensen foto’s kan laten sturen naar de lijst. De foto’s worden trouwens niet ergens anders opgeslagen dan op de lijst en de telefoon van degene die het verstuurd, dit is dus wel fijn. Niet dat je foto’s ergens op een onbekende plek nog worden opgeslagen. Maar als eigenaar van de lijst kan je heel simpel toestemming geven aan mensen om foto’s te delen. Deze verschijnen dan al binnen enkele seconden. Je kan zelf aangeven hoe lang een foto moet blijven staan, tussen de 10 en 30 seconden. Als je hem op 10 seconden zet kan je dus echt super veel foto’s laten zien. Wil jij je vakantiefoto’s op een leuke ongedwongen manier delen met je familie? Dan is deze lijst een aanrader. Met zijn alle om een fotoboek is een beetje ouderwets, en niet iedereen vind dit leuk. Door al je foto’s op deze lijst te zetten en in je kamer te zetten, kan toch iedereen van je foto’s genieten.
Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • glazen scherm
Minpunten
  • niet heel groot