Whirlpool WCS7A9PHTSBA 48L Built-in Electric Oven - Black - Fornuizen

Whirlpool WCS7A9PHTSBA 48L Built-in Electric Oven - Black
Whirlpool WCS7A9PHTSBA 48L Built-in Electric Oven - Black
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 1.131,00 Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 5 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Whirlpool WCS7A9PHTSBA 48L Built-in Electric Oven - Black op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Judith T25-10-2025

Veelzijdige stoomoven met heel veel functies

Deze oven mogen testen, wat direct opvalt is het mooie design. De stoombak is niet helemaal recht dus lastig te plaatsen, wel zijn de toebehoren mooi groot waardoor je meer dan 1 bord kunt plaatsen. Het stomen gaat super, wat heel fijn is, is het automatisch nadrogen van de oven. De tijd instellen is even wennen omdat de klok net anders loopt dan onze andere apparaten. De oven warmt snel op en blijft piepen tot je het eruit haalt. Soms irritant als je wat anders aan het doen bent. Het aantal programma’s zijn er te veel om te testen en vraag me af of je ook alles gebruikt. Overall top oven, levering zonder stekker groot nadeel.
Pluspunten
  • Drogen na stomen
  • snel warm
Minpunten
  • Stekker
  • scheve stoombak
g************@k*********25-10-2025

een functionele stoom oven

Voor iemand op oudere leeftijd is het niet makkelijk dat als je deze koopt er geen stekker bij zit. Je bent dan verplicht hulp in te schakelen om de stekker er aan te bevestigen. Dat de bediening als je moeilijk in te drukken is bij minder gevoel in vingertoppen. Maar de groente erin stomen zorgt ervoor dat deze goed gaar en weinig vitamine verloren gaan. Als je maar een paar broodjes zelf wil bakken dat bij voorkeur programma's je bij brood niet lager dan 400 gram kan gaan . En als oudere zijnde eet je minder . dus is dat al weer veel meer dan je nodig heb . De temperatuur meter is wel erg makkelijk om het vlees er mooi rauw, medium of gaar te krijgen . Overal een mooi ooven oven
Pluspunten
  • temperatuur meter
  • veel voor programma's
Minpunten
  • geen stekker bijgeleveerd
  • Stroom boven aan oven bevestigt niet onderin
m**************@g********22-10-2025
Dit fantastische apparaat een tijdje mogen testen. Veel mogelijkheden die ik helaas nog niet allemaal heb kunnen testen. Eten opwarmen met stoom is echt veel lekkerder dan met een magnetron. Helaas duurt dit wel 5x zo lang ongeveer, maar de smaak is het meer dan waard. pizza, pasta, lasagne etc is een eitje met deze combi stoomoven. Reinigen gaat ook makkelijk met het stoomprogramma. Nadeel vind ik wel dat het lekbakje steeds vol water zit. dit moet je droogmaken met een doek of keukenpapier. De oven is mooi groot, hierdoor kunnen er meerdere borden of gerechten in om tegelijk te bereiden. Voor mij is de grootte van rooster, lekbak, stoombak wel iets aan de grote kant ivm het schoonmaken in de spoelbak. ze passen er niet in, dus moet een beetje stuntelen met afwassen. Voor de rest ben ik zeker tevreden over deze degelijke oven
Buwer20-10-2025
De Whirlpool WCS7A9PHTSBA heeft me positief verrast. Deze compacte inbouw combistoomoven biedt een indrukwekkende reeks programma’s die het koken niet alleen makkelijker maken, maar ook veelzijdiger. Of je nu bakt, stoomt of een combinatie gebruikt – alles werkt intuïtief en levert uitstekende resultaten. Wat ik bijzonder waardeer, is hoe snel de oven opwarmt naar de ingestelde temperatuur. Geen lange wachttijden, wat ideaal is voor wie efficiënt wil koken. De ingebouwde thermometer is een slimme toevoeging: je kunt precies zien of de oven de juiste temperatuur heeft bereikt, wat vooral handig is bij delicate gerechten. Kortom, een stijlvolle en krachtige oven die technologie en gebruiksgemak perfect combineert. Een aanrader voor elke moderne keuken!
h*******@g********19-10-2025

Goede combi stoomoven.

Ik heb deze combistoomoven nu enkele weken in gebruik. In het begin was het even uitzoeken hoe deze oven werkt daar hij vele functies heeft, maar na de handleiding goed doorgespit te hebben, was het niet zo moeilijk. De oven is geschikt om te grillen, stomen en heeft meerdere ovenfuncties. Zelf was ik zeer verrast over de stoomfunctie. Heerlijke gestoomde groentes, niet te gaar, precies goed. Deze oven beschikt tevens over een vleesthermometer. Dit vind ik echt een goede toevoeging. Je geeft de kerntemperatuur van het vlees in en het ingestelde programma doet de rest. Het resultaat is heerlijk mals vlees. Ook de Sense 6 voor ingestelde programma’s zijn heel fijn. Je selecteert het product, voert het gewicht in en het programma past de tijd etc. aan. Deze stoomoven heeft helaas geen reinigingsfunctie, maar de bakplaat, het rooster en de stoomplaat zijn makkelijk te reinigen. Voor mij is dit een hele fijne oven. Enig minpuntje, maar dat wist ik vooraf al, geen magnetronfunctie.
Pluspunten
  • Stomen
  • Sense 6
  • Vleesthermometer
  • Makkelijk te reinigen
Minpunten
  • Geen magnetronfunctie