Meest populaire keuze
Bekijk productReviews
Ik was al mega fan van de oude versie, en dit is echt de nog betere variant! Met mijn dikke haar, is dit de enige föhn waarbij ik niet 20 min lang hoef te föhnen. De kracht van deze föhn is fantastisch!
Aanrader!
Echt heel blij met deze föhn! Ik heb van mezelf golvend haar en gebruik daarvoor de diffuser, die werkt echt heel fijn. Mijn waves krijgen meer volume en blijven mooi zonder pluis. Daarnaast is mijn haar snel droog en voelt het zacht en glanzend aan. Zeker een aanrader als je slag of krullen hebt.
Ik gebruik de Ace & Taylor föhn nu even en ben echt tevreden. Hij droogt m’n haar super snel en maakt het ook minder pluizig. Ik heb ook het idee dat m’n haar minder beschadigt dan met m’n oude föhn, wat echt een groot verschil is.
De opzetstukken zijn ook handig, vooral om het wat netter te stylen. Hij ligt fijn in de hand en maakt niet zoveel lawaai.
Hij is wel iets duurder, maar ik vind ’m het geld waard. Zeker een aanrader :)
Ik heb zelf krullen en ben echt heel blij met de roze Ace & Taylor föhn. Hij droogt mijn haar snel zonder het pluizig te maken, en met de diffuser blijven mijn krullen mooi in model. De verschillende standen werken fijn en het design is ook nog eens super mooi. Zeker een aanrader!