Godox AD300Pro Flitser voor camcorder Zwart

Godox AD300Pro Flitser voor camcorder Zwart

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 499,00Bekijk alle aanbieders
f************@g********24-04-2023

Krachtige flitser voor een prachtige prijs

Ik heb de Godox AD300Pro een aantal shoots mogen testen met XproII trigger. De flitser komt in een handige stevige koffer waarmee je alles bij de hand hebt om deze te kunnen gebruiken. Accu opladen gaat heel snel en het display op de lader is heel duidelijk. Op de flitser zie je het aantal nog te kunnen maken flitsen voordat hij leeg is. Hoewel dat het er best veel zijn (ik kwam tot over de 340) voordat hij af en toe even oversloeg heb je geen aanduiding op de trigger. Je wordt er dus wel een beetje door verrast als je op afstand werkt van de flitser. Als hij helemaal leeg is geeft hij een luide piep. Omdat Godox een eigen mount op deze flitser gebruikt heb je een extra opzetstuk nodig. De S2 speedlite bracket. Persoonlijk vind ik het een steviger mount om je softbox aan op te hangen dan degene die meegeleverd wordt bij de flitser zelf (die je wel je kan gebruiken voor bijvoorbeeld een paraplu). Het aansturen met bijhorende trigger werkt heel makkelijk. Zet ze op dezelfde kanaal waar je een ruime keuze van hebt en selecteer de groep waarmee je alles op afstand kan bedienen en de sterkte kan aflezen. Ook de modellamp kan je zo aan en uitzetten. Ideaal als je hem hoog hebt staan. Het enige nadeel is dat je de batterijlevel kan aflezen. Door de flinke lichtsterkte en lange accuduur is dit een zeer veelzijdige flitser die ook overdag buiten zeer goed van pas kan komen om de scene uit te lichten. Voor de prijs is het een hele goede flitser die zeker niet meer zal ontbreken in mijn fototas. Waar je alleen rekening mee moet houden de aanschaf is de trigger en indien nodig ook de extra bracket die je nodig hebt als je andere softboxen dan de Godoxmount zelf hebt. Heb je vaak lange shoots met meer dan 250 foto's zou ik ook een extra accu aanschaffen.
Pluspunten
  • licht
  • klein
  • gnoeg watts