JURA D4 Piano Black

JURA D4 Piano Black - Espressomachines

JURA D4 Piano Black - Espressomachines

5.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 27 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de JURA D4 Piano Black op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Marc17-12-2019

Jura D4 koffiemaker

Mede door de test van de consumentenbond ben ik tot aanschaf van de Jura D4 overgegaan. De prijzen zijn nagenoeg overal het zelfde dus daar valt geen voordeel te behalen. Installatie van het apparaat was wat onduidelijk maar uiteindelijk werkte hij. Makkelijk te bedienen, weinig opties (maar ik wil gewoon simpele verse bonenkoffie) en een strakke vormgeving. Nu, na enkele weken vallen me toch wat zaken op; na enkele kopjes koffie zit het opvangbakje al vol met spoelwater, dat betekend kennelijk dat er grondig gespoeld wordt maar daarintegen vind ik het opvangbakje wat aan de kleine kant net als het vers water reservoir want dat is ook binnen korte tijd leeg. Ook het geluidsniveau vind ik behoorlijk hoog. Ik snap dat het malen van koffiebonen niet geluidloos kan maar voor deze prijs had ik wat meer isolatie o.i.d verwacht. Als laatste is de vormgeving en het gebruiksgemak van het opvangreservoir niet optimaal, het is wat fragiel en vereist enige handigheid om het na het reinigen weer in het apparaat te schuiven maar dat ie een kwestie van oefenen. De koffie is prima en op allerlei manieren in te stellen en voldoende op temperatuur. Ik hoop wel dat ik het apparaat de komende jaren probleemloos kan gebruiken want qua prijs zit hij aardig hoog ten opzichte van de gebruiksmogelijkheden en concurrerende apparaten.
Pluspunten
  • prima koffie
  • vormgeving
Minpunten
  • reservoirs niet heel groot
  • geluid mag minder
  • prijzig apparaat
Ria18-05-2019

Super keuze

Gebruiksvriendelijk apparaat dat samen met JOE eenvoudig aan de persoonlijke smaak en keuze van soorten pure koffie ingesteld kan Worden. Geschikt voor digibeten
Pluspunten
  • Heerlijke koffie
  • Gebruiksvriendelijk
  • Strak design