Siemens EQ.9 s400 - Espressomachines
Super espresso machine
Gezocht naar een espressomachine met veel koffie keuze mogelijkheden en de mogelijkheid om persoonlijke profielen aan te maken.
Dat deze machine ook nog eens in de aanbieding was mooi mee genomenl
Pluspunten
- Koffie keuzes
- Persoonlijke profielen
- Veel persoonlijke instellingen mogelijk
- Vrij stil bij het malen
Minpunten
- Lekbak wat aan de kleine kant
- Koffiedik bakje vaak leeg gooien
Duitse perfectie
Geweldig apparaat. Espresso met mooie perfecte cremalaag. Mooie uitstraling met RVS. Fantastisch apparaat.
Pluspunten
- Uitstraling
- Smaak
- Kwaliteit
Hier wordt ik nou blij van!
1 - Lekkere koffie
2 - Veel soorten koffie
3 - Smaak is (zonder Barista modus) perfect te regelen.
4 - Gebruiks- en onderhoudsvriendelijk
Pluspunten
- Goede koffie, van bonen en gemalen koffie mogelijk
- Zelfreinigend
- Mooie machine
- Veel soorten koffie maakbaar
- Zelfreinigend melkdeel
Minpunten
- Lekbakje vrij snel vol
- Waterreservoir inhoud na plaatsen waterfilter
Q.9 s400 automatic espresso machine
Als je heerlijke meerdere koffie variaties wilt beleven in 1 apparaat raad ik het iedereen aan om een espresso machine te kopen van siemens simpel en snel en overheerlijk zeer goede kwaliteit en geruisloos 1 hand omdraai en elke koffie is in enkele seconden klaar en kan je heerlijk achterover zitten en genieten
Pluspunten
- Snelle installatie
- Bijna geluidloos
- Snelle opstart
- Warmte instelbaar
- Meerdere profielen
EQ( S400
Kocht dit Produkt aangezien wij ontevreden waren over onze huidige koffie apparaat. We zagen de reclame op de tv en werden enthousiast waarna we wat ervaringen hebben gecheckt op internet die over het algemeen lovend waren. Dus het apparaat besteld en nu alleen al het uitgepakt is en zijn plek heeft zegt de uitstraling van het apparaat al naar tevredenheid. Aangezien we nog niet echt kunnen spreken over onze bevindingen aangezien we hem pas 2 dagen in bezit hebben zegt de kwaliteit ons al tot tevredenheid. Zeer stil in vergelijking met ons vorige apparaat is de overtuiging nu al dat we een goede keuze hebben gemaakt.
Pluspunten
- Bediening
- maal geluid koffiebonen
- compact
- melkbeker in het apparaat
- stroomreiniging na melkgebruik
Flabbergasted!!
Ja met stomheid geslagen. Wat zo'n klein apparaat allemaal kan produceren aan verschillende koffievarianten. En nog lekker ook. De bediening is niet alleen simpel , maar het display is een feest om naar te kijken. Het apparaat heeft een groot waterreservoir en kan voldoende bonen opslaan. Ook de schoonmaak is vrij eenvoudig. Hij kost wat maar je krijgt er een fantastisch koffieapparaat voor.
Pluspunten
- eenvoudig te bedienen
- eenvoudig te onderhouden
- groot waterreservoir
- heerlijke koffievarianten
Minpunten
- de prijs
mooi disigne
Heel mooi designe , veel instellingen mogelijk maar niet noodzakelijk.
Het is een zeer stil apparaat en makkelijk te bedienen.
Pluspunten
- stil
- veel opties
Minpunten
- geen
Siemens EQ.9 s400 rvs GEWELDIG
heeft alleen maar pluspunten maar het belangrijkste hij is stil en heeft hete koffie en groot waterreservoir
Eenvoudig begrijpelijk te bedienen te reinigen/onderhouden.
De EQ9 is op zeer eenvoudige wijze te reinigen en te onderhouden. Bovendien ziet hij er gewoon strak en mooi uit en aanwinst in iedere keuken. Het allerbelangrijkst is echter dat dit apparaat geweldig lekkere koffie zet, of dit nu een espresso, cappuccino of een latte macchiato is. Alles is precies goed op temperatuur en instelbaar op ieders persoonlijke wens.
Pluspunten
- Eenvoudig schoon maken
- Persoonlijke instelmogelijkheden
- Groot waterreservoir
Minpunten
- Niet goedkoop
Een super machine (Siemens EQ.9 s400 RVS)
Mijn oude was aan vervanging toe en na lang wikken en wegen op deze machine uitgekomen. Wat een genot, en wat is deze machine heerlijk stil in vergelijking met mijn vorige machine. Makkelijk in het gebruik, bijna volledig aan te passen aan je persoonlijke voorkeur (en die voorkeur kun je dan ook nog eens opslaan in een eigen profiel). De koffie is goed warm en snel klaar. Als deze machine net zo lang meegaat als mijn vorige dan heb ik er jaren lang plezier en lekkere koffie van.
Pluspunten
- een plaatje voor in je keuken
- een stille machine
- in te stellen naar persoonlijke voorkeur
- onderdelen zijn makkelijk schoon te maken
Minpunten
- verwarmt melk niet waardoor koffie minder warm
heerlijk de verschillende koffiesoorten
heerlijke cappuccino of latte, en natuurlijk ook een gewone bak koffie helemaal naar eigen smaak in te stellen qua sterkte en hoeveelheid melk! Hij maakt ook niet zo'n herrie als onze vorige koffiezetapparaat.
Pluspunten
- maakt niet zoveel herrie
- Helemaal naar eigen smaak in te stellen
Niet de eerste, wél de beste!
Heerlijke koffie, espresso, cappuccino en latte! Beter dan alles wat we hiervoor hadden. Mooi en stil apparaat, wat gemakkelijk te bedienen is en eenvoudig in het onderhoud. Er zijn meer dan voldoende mogelijkheden om de producten naar je voorkeuren in te stellen. Iedereen krijgt de koffie van zijn keuze.
Ziet er ook nog een mooi uit.
Pluspunten
- Design
- Stil
- Gemakkelijke bediening
- Degelijk
- Instelmogelijkheden
Heerlijke koffie!
Geweldig apparaat! De koffie smaakt heerlijk en de bediening is gemakkelijk! Het is een flinke investering, maar het is zeker het geld waard!
Koffie automaat
Super apparaat. Functioneel. Alle soorten koffie komen er heerlijk uit. Ook de cappuccino, altijd lastig om een mooie stevige schuimkraag te krijgen gaat prima. Blijft zelfs met gewone halfvolle melk stevig. Maakt heel veel minder lawaai dan onze vorige machine (Delonghi). Mooi vormgeving. Helemaal roestvrij staal. Klein detail wat ik echt fijn vind. Je zet het kopje niet meer op zo'n metalen rooster dat altijd erg krast, maar op kunststof rooster dat door een verchroomd rooster steekt. Dus geen krassen meer! Ik ben benieuwd of het product het tenminste zo lang vol houdt als de Delonghi. Die heeft zo'n 7 jaar trouwe dienst gedaan.
Pluspunten
- per persoon instelbaar
- goede schuimkraag bij cappucino em latte machiato
- Bescheiden geluid
Minpunten
- nog niet ontdekt
Fraaie blikvanger, heerlijke koffie.
Deze koffiemachine is een fraaie blikvanger in de keuken. Wat hem uniek maakt, is de mogelijkheid om voor ieder gezinslid 'koffie op maat' te maken. Dat kun je per persoon instellen, inclusief de hoeveelheid koffie (grote bak, klein kopje) zodat je altijd je favoriete hoeveelheid koffie krijgt. De melk kun je eenvoudig van de automaat afhalen en in de koelkast bewaren. Hij is eenvoudig in gebruik, relatief stil en snel opgewarmd. Ook heel fraai: de verlichting die aangaat bij het tappen van de koffie.
Minpunten
- lekbak is gauw vol
Gelijk goede koffie
Apparaat net drie dagen in mij bezit. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Melk schuimt alleen niet zo goed, maar dat komt denk ik omdat ik er magere melk in heb gedaan. Ga het binnenkort ook proberen met melk met een hoger vetgehalte (zoals ook in de gebruiksaanwijzing staat) er kwam vanaf het eerste kopje espresso echt meteen ge-wel-dige koffie uit. Apparaat ziet er super strak en mooi uit. Feit dat je niet met een stoompijpje in de weer hoeft te gaan (gewoon melk in het reservoir doen erin klikken en klaar) is super.
Enige minpunt dat ik kan verzinnen is dat de waterfilter een beetje lastig in de waterbak te klikken is. Als je deze niet strak aandrukt en je vult de bak met water schiet deze los en komt boven drijven, maar dan leeg je de bak, klikt hem er nog een keer in en dan is het 9 van de tien keer goed. Even wennen denk ik. Al met al heel erg blij met deze aankoop!
Pluspunten
- Gelijk super goede koffie
- Mooi apparaat en veel koffie keuze
Minpunten
- Waterfilter is soms lastig erin te klikken
Fijn apparaat
Fijn apparaat. Doet wat het belooft
Positief: snel koffie zetten. Heerlijk smaak en maakt goed schuim voor bijv. capu.
Negatief: lekbakje snel vol!
Uitstekend aroma
Prima apparaat en beschikt over diverse koffie keuze mogelijkheden met een uitstekend aroma.
Met een uitneembare zetgroep en het schoonmaken ervan, is dit ten opzichte van andere merken, gemakkelijk. Het is wel een behoorlijke investering, maar dan heb je wat.
Pluspunten
- Bedieningsgemak
- Koffie smaak
- gemakkelijk schoon te maken
Minpunten
- Nogal een behoorlijke investering
Mooie uitstraling.
Super apparaat. Hiervoor 2 andere merken gehad. Deze deden niet wat wij er van verwachten, maakte enorm veel lawaai.
Deze Siemens is super stil, mooie uitstraling, heerlijke koffie, veel keus uit diverse soorten koffie en heet water is echt heet.
Pluspunten
- Mooie uitstraling
- Lekkere koffie
- Super stil
- Heet water
- Gebruiksvriendelijk
Mooie Koffie machine
Hele mooie uitstraling en waanzinnige lekkere koffie.
Deze smaakt veel beter dan onze vorige koffie machine.
Makkelijk in onderhoud en goede heet water.
Prachtige verlichting en ook gebruiksvriendelijk in te stellen naar geheel eigen keuze.
Kortom een echte aanrader !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zeer duidelijk scherm, makkelijk in gebruik
Mooie vormgeving, zeer duidelijk scherm, makkelijk in gebruik, bijna geluidloos wanneer de bonen worden gemalen.
Koffie, espresso, cappuccino, latte macchiato zijn allemaal even smaakvol
Dus kortom …. een super apparaat!
Zeer degelijk en lekker rustg
Gekozen om ruisloos en uiterlijk en zeer gebruiksvriendelijk. Tevens prijs en kwaliteit verhouding.
Pluspunten
- Uitstraling
- Geruisloos
Super apparaat
Heb het apparaat net en voldoet helemaal aan mijn verwachtingen en meer! Zou het zo aanraden. Het is uitpakken, afspelen, stekker erin en gaan..... Top!
Pluspunten
- design
- gebruiksgemak
Minpunten
- misschien de prijs
Siemens EQ Espresso volautomaat
Na, goed vele merken op internet heb gekeken en ons hebben laten inlichten bij expert in Harlingen zijn wij door hem over de streep getrokken, en hebben besloten om de Siemens type EQ Espresso volautomaat te nemen betaalbare prijs en een goed product