Siemens EQ.9 s400 rvs - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
koffiebonen
Kleur(en)
rvs
Fabrikant kleur(en)
rvs

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 16 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens EQ.9 s400 rvs op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Harry 24-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig begrijpelijk te bedienen te reinigen/onderhouden.

Geschreven voor: Siemens EQ.9 s400 rvs

Algemene score

9,0
De EQ9 is op zeer eenvoudige wijze te reinigen en te onderhouden. Bovendien ziet hij er gewoon strak en mooi uit en aanwinst in iedere keuken. Het allerbelangrijkst is echter dat dit apparaat geweldig lekkere koffie zet, of dit nu een espresso, cappuccino of een latte macchiato is. Alles is precies goed op temperatuur en instelbaar op ieders persoonlijke wens.

Pluspunten

  • Eenvoudig schoon maken
  • Persoonlijke instelmogelijkheden
  • Groot waterreservoir

Minpunten

  • Niet goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Arjan 04-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een super machine (Siemens EQ.9 s400 RVS)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 s400 rvs

Algemene score

9,0
Mijn oude was aan vervanging toe en na lang wikken en wegen op deze machine uitgekomen. Wat een genot, en wat is deze machine heerlijk stil in vergelijking met mijn vorige machine. Makkelijk in het gebruik, bijna volledig aan te passen aan je persoonlijke voorkeur (en die voorkeur kun je dan ook nog eens opslaan in een eigen profiel). De koffie is goed warm en snel klaar. Als deze machine net zo lang meegaat als mijn vorige dan heb ik er jaren lang plezier en lekkere koffie van.

Pluspunten

  • een plaatje voor in je keuken
  • een stille machine
  • in te stellen naar persoonlijke voorkeur
  • onderdelen zijn makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • verwarmt melk niet waardoor koffie minder warm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jolanda 30-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

heerlijk de verschillende koffiesoorten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 s400 rvs

Algemene score

9,0
heerlijke cappuccino of latte, en natuurlijk ook een gewone bak koffie helemaal naar eigen smaak in te stellen qua sterkte en hoeveelheid melk! Hij maakt ook niet zo'n herrie als onze vorige koffiezetapparaat.

Pluspunten

  • maakt niet zoveel herrie
  • Helemaal naar eigen smaak in te stellen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

SenorGer 18-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Niet de eerste, wél de beste!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 s400 rvs

Algemene score

10,0
Heerlijke koffie, espresso, cappuccino en latte! Beter dan alles wat we hiervoor hadden. Mooi en stil apparaat, wat gemakkelijk te bedienen is en eenvoudig in het onderhoud. Er zijn meer dan voldoende mogelijkheden om de producten naar je voorkeuren in te stellen. Iedereen krijgt de koffie van zijn keuze.
Ziet er ook nog een mooi uit.

Pluspunten

  • Design
  • Stil
  • Gemakkelijke bediening
  • Degelijk
  • Instelmogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 17-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 s400 rvs

Algemene score

9,0
Geweldig apparaat! De koffie smaakt heerlijk en de bediening is gemakkelijk! Het is een flinke investering, maar het is zeker het geld waard!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FR 15-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koffie automaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 s400 rvs

Algemene score

10,0
Super apparaat. Functioneel. Alle soorten koffie komen er heerlijk uit. Ook de cappuccino, altijd lastig om een mooie stevige schuimkraag te krijgen gaat prima. Blijft zelfs met gewone halfvolle melk stevig. Maakt heel veel minder lawaai dan onze vorige machine (Delonghi). Mooi vormgeving. Helemaal roestvrij staal. Klein detail wat ik echt fijn vind. Je zet het kopje niet meer op zo'n metalen rooster dat altijd erg krast, maar op kunststof rooster dat door een verchroomd rooster steekt. Dus geen krassen meer! Ik ben benieuwd of het product het tenminste zo lang vol houdt als de Delonghi. Die heeft zo'n 7 jaar trouwe dienst gedaan.

Pluspunten

  • per persoon instelbaar
  • goede schuimkraag bij cappucino em latte machiato
  • Bescheiden geluid

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

richard 07-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fraaie blikvanger, heerlijke koffie.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 s400 rvs

Algemene score

9,0
Deze koffiemachine is een fraaie blikvanger in de keuken. Wat hem uniek maakt, is de mogelijkheid om voor ieder gezinslid 'koffie op maat' te maken. Dat kun je per persoon instellen, inclusief de hoeveelheid koffie (grote bak, klein kopje) zodat je altijd je favoriete hoeveelheid koffie krijgt. De melk kun je eenvoudig van de automaat afhalen en in de koelkast bewaren. Hij is eenvoudig in gebruik, relatief stil en snel opgewarmd. Ook heel fraai: de verlichting die aangaat bij het tappen van de koffie.

Minpunten

  • lekbak is gauw vol

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M. Kuiper 31-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gelijk goede koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 s400 rvs

Algemene score

9,0
Apparaat net drie dagen in mij bezit. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Melk schuimt alleen niet zo goed, maar dat komt denk ik omdat ik er magere melk in heb gedaan. Ga het binnenkort ook proberen met melk met een hoger vetgehalte (zoals ook in de gebruiksaanwijzing staat) er kwam vanaf het eerste kopje espresso echt meteen ge-wel-dige koffie uit. Apparaat ziet er super strak en mooi uit. Feit dat je niet met een stoompijpje in de weer hoeft te gaan (gewoon melk in het reservoir doen erin klikken en klaar) is super.
Enige minpunt dat ik kan verzinnen is dat de waterfilter een beetje lastig in de waterbak te klikken is. Als je deze niet strak aandrukt en je vult de bak met water schiet deze los en komt boven drijven, maar dan leeg je de bak, klikt hem er nog een keer in en dan is het 9 van de tien keer goed. Even wennen denk ik. Al met al heel erg blij met deze aankoop!

Pluspunten

  • Gelijk super goede koffie
  • Mooi apparaat en veel koffie keuze

Minpunten

  • Waterfilter is soms lastig erin te klikken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ray V 06-04-2020

Heerlijke bak koffie

Geschreven voor: Siemens EQ.9 s400 rvs

Algemene score

8,0
Met dit apparaat is het heerlijk koffie(s) zetten. Voor mij was geen wifi of 2e bonen-vorraad noodzakelijk. Enige puntje van kritiek is dat het spoelprogramma snel start na het laatst gezette bakje koffie, waardoor frequent de legbak geleegd en waterreservoir gevuld moet worden.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Bastiaan 17-03-2020
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 s400 rvs

Algemene score

8,0
Fijn apparaat. Doet wat het belooft
Positief: snel koffie zetten. Heerlijk smaak en maakt goed schuim voor bijv. capu.
Negatief: lekbakje snel vol!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Anoniem 25-02-2020

eerste ingebruik making

Geschreven voor: Siemens EQ.9 s400 rvs

Algemene score

4,0
bij de eerste ingebruik making na eerst bonen en water te hebben toegevoegd duurde het even voor het water door de machine ging. Er kwam een brandlucht en rook uit de machine en een alarm melding verscheen om de machine onmiddelijk uit te zetten. Dit kan niet goed zijn. Na hem weer aangezet te hebben ging het wel goed. Ik weet nu niet of er schade is ontstaan. Gaarne reactie! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Kees 10-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekend aroma

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 s400 rvs

Algemene score

9,0
Prima apparaat en beschikt over diverse koffie keuze mogelijkheden met een uitstekend aroma.
Met een uitneembare zetgroep en het schoonmaken ervan, is dit ten opzichte van andere merken, gemakkelijk. Het is wel een behoorlijke investering, maar dan heb je wat.

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • Koffie smaak
  • gemakkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Nogal een behoorlijke investering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Richard707 29-12-2019

Siemens espresso volautomaat Eq9 s400

Geschreven voor: Siemens EQ.9 s400 rvs

Algemene score

8,0
Nu een week in huis en voldoet aan de eisen die wij stelde aan zo.n apparaat.
Zeer gemakkelijje bediening en reiniging. makkelijk alles intestellen en ook alles in profiel zetten is een fluitje van een cent. zeer geruis arm door de uitstekende ceramische maal molen en ook de koffie sterkte is voor een ieder in te stellen.
Kort om. een echte aanrader voor echt een zalige koffie. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

john en greetje 25-12-2019

wat een geweldige machine

Geschreven voor: Siemens EQ.9 s400 rvs

Algemene score

10,0
yeaaa onze eigen koffiebar
trots in onze keuken ,wat een luxe machine
het maakt de lekkerste koffie,latte macchiato,capuccino,doubleshot,enz mn vrouw noemt het miepie,s koffielaantje met haar eigen koffiebar
want ze krygt veel vriendinnen over de vloer
onze italiaanse buren zijn gek op espresso,s in verschillende sterktes en soorten ,ook je eigen account kan er op met je favoriete koffie
latte met een smaakje maak je de heerlijkste latte macciato,s
voor ons is siemens nr 1 ,zoals siemens vind er geen yeaaaa [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

AB 20-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 s400 rvs

Algemene score

9,0
Super apparaat. Hiervoor 2 andere merken gehad. Deze deden niet wat wij er van verwachten, maakte enorm veel lawaai.
Deze Siemens is super stil, mooie uitstraling, heerlijke koffie, veel keus uit diverse soorten koffie en heet water is echt heet.

Pluspunten

  • Mooie uitstraling
  • Lekkere koffie
  • Super stil
  • Heet water
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jvhaagen 18-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie Koffie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 s400 rvs

Algemene score

10,0
Hele mooie uitstraling en waanzinnige lekkere koffie.
Deze smaakt veel beter dan onze vorige koffie machine.
Makkelijk in onderhoud en goede heet water.
Prachtige verlichting en ook gebruiksvriendelijk in te stellen naar geheel eigen keuze.
Kortom een echte aanrader !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Walhout 16-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer duidelijk scherm, makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 s400 rvs

Algemene score

9,0
Mooie vormgeving, zeer duidelijk scherm, makkelijk in gebruik, bijna geluidloos wanneer de bonen worden gemalen.
Koffie, espresso, cappuccino, latte macchiato zijn allemaal even smaakvol
Dus kortom …. een super apparaat!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry Bakels 27-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer degelijk en lekker rustg

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 s400 rvs

Algemene score

10,0
Gekozen om ruisloos en uiterlijk en zeer gebruiksvriendelijk. Tevens prijs en kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Geruisloos

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bastiaan 27-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 s400 rvs

Algemene score

9,0
Heb het apparaat net en voldoet helemaal aan mijn verwachtingen en meer! Zou het zo aanraden. Het is uitpakken, afspelen, stekker erin en gaan..... Top!

Pluspunten

  • design
  • gebruiksgemak

Minpunten

  • misschien de prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jaap Huijser 13-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens EQ Espresso volautomaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 s400 rvs

Algemene score

9,0
Na, goed vele merken op internet heb gekeken en ons hebben laten inlichten bij expert in Harlingen zijn wij door hem over de streep getrokken, en hebben besloten om de Siemens type EQ Espresso volautomaat te nemen betaalbare prijs en een goed product

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer