Philips BAR305/00

Philips BAR305/00 - Espressomachines

Philips BAR305/00 - Espressomachines

Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 299,99Bekijk alle aanbieders
8.4

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 5 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips BAR305/00 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

r******@g********24-04-2026

prachtig design en simpele bediening

Al een paar weken geniet ik van het simpele kopje koffie uit dit prachtige apparaat. Mooi wit heb ik gekozen. Je kan de sterkte van de koffie aanpassen en na het malen, moet je het pistool leegkloppen. Ergens scheelt het viezigheid, maar je moet wel iedere keer het pistool leeg maken. De bonen bovenin, worden direct gemalen en verder geen moeilijke knoppen. Wil je een cappuccino, dan doe je er zelf wat melk bij. Hij is klein en compact en heel functioneel, ik ben er heel blij mee!
Pluspunten
  • mooi design
  • verse koffie
xKlausFishOderx22-04-2026

Baristina bonenkoffie

Ik gebruik nu een tijdje de Philips Baristina en ik moet zeggen dat hij me positief heeft verrast in het dagelijks gebruik. Wat voor mij meteen opviel is het gebruiksgemak. Je zet echt zonder gedoe een kop koffie. Geen ingewikkelde handelingen, maar gewoon aanzetten en gaan. Dat sluit ook mooi aan op de instellingen: die zijn lekker simpel gehouden. Geen eindeloze menu’s of gedoe, maar juist duidelijk en praktisch. Precies wat je nodig hebt in de ochtend. Ook het onderhoud vind ik een groot pluspunt. Ik had verwacht dat zo’n apparaat best wat schoonmaakwerk zou geven, maar dat valt echt mee. Er blijft weinig vuil achter en het schoonmaken gaat snel, waardoor je het ook makkelijker bijhoudt. Wat ik persoonlijk belangrijk vind, is duurzaamheid. Het feit dat je geen gebruik maakt van capsules scheelt gewoon een hoop afval. Dat geeft toch een beter gevoel bij dagelijks gebruik. Qua design vind ik hem ook erg geslaagd. Hij staat hier gewoon netjes op het aanrecht en oogt modern zonder overdreven aanwezig te zijn. Het voelt als een degelijk apparaat. in het dagelijks gebruik merk ik vooral dat ik hem vaak pak omdat hij zo makkelijk werkt. De koffie is goed, het apparaat doet wat het moet doen en het kost weinig moeite om hem schoon en gebruiksklaar te houden. Al met al ben ik gewoon tevreden. Philips heeft met de Baristina wat mij betreft een fijne koffiemachine neergezet die goed past in het dagelijks leven.
Pluspunten
  • Aroma
  • Gebruiksgemak
r*********@h**********21-04-2026

Wat een verschil!

Wat een verschil met een cupjesmachine is dit zeg! Eindelijk hebben we een machine met koffiebonen en wat proef je het verschil. De geur alleen al van de bonen maakt ons blij. Het apparaat werkt erg makkelijk, je hebt heerlijke koffie en je hebt geen onnodig afval van cupjes. De koffie is zeer warm en dat vinden we erg fijn. Tot op heden dus weg tevreden!
Pluspunten
  • Smaak
  • Gebruiksgemak
  • Temperatuur
h*******@g********21-04-2026

Mooi apparaat!

Als koffieliefhebber heb ik graag verse koffie. Ik heb echter niet heel veel ruimte voor een apparaat, dus zocht iets wat niet heel groot zou zijn. Deze Baristina is hierdoor een goede keuze geweest. Zoals van Philips gewend, ziet het er goed en modern uit. Je pakt het uit, doet er water en bonen in en kan aan de slag! Het apparaat maalt de bonen voor je, drukt het prut aan en je zet er vervolgens een lekkere espresso/lungo mee. Net zo makkelijk als koffiezetten, is het schoonmaken. Alleen de piston hoef je om te spoelen na of tussen het koffiezetten door. Ik ben helemaal tevreden:)
Pluspunten
  • Ontwerp
  • Gebruikersgemak
  • Smaak koffie
k*****************@g********21-04-2026
Deze koffiemachine ziet er prachtig uit en is heel compact. Het gebruiksgemak springt er meteen uit: met een paar simpele handelingen zet je snel een kop koffie, zonder ingewikkelde instellingen of menu’s. Ideaal voor dagelijks gebruik, zeker in de ochtend als je snel van start wilt gaan. Het compacte ontwerp is een groot pluspunt. De machine neemt weinig ruimte in beslag en past daardoor makkelijk in kleine keukens. Het strakke, lichte design geeft daarnaast een moderne uitstraling op het aanrecht wat het een echte eyecatcher maakt. De koffiesmaak is absoluut een sterk punt. De koffie is vol en aromatisch, met een super kwaliteit die dicht in de buurt komt van een goede koffiebar. Voor de meeste gebruikers zal dit meer dan voldoen. Toch zijn er ook een paar kleine kanttekeningen. Zo zijn de instelmogelijkheden beperkt, wat minder aantrekkelijk kan zijn voor mensen die graag finetunen. Daarnaast ontbreekt er een melkopschuimsysteem die je dus extra moet kopen als je ook koffie met melk wilt maken. Al met al is de Baristina een uitstekende keuze voor wie vooral gemak, compactheid en goede smaak zoekt, maar minder geschikt voor wie maximale controle over elk detail van het koffiezetten wil of van koffie met opgeschuimde melk houdt.