De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 52 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Krups Sensation Milk EA9129 - Volautomatische espressomachine - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Onze vorige espressomachine was ook van Krups. Hier waren we zeer tevreden over, maar was na vele jaren trouwe dienst helaas kapot. Onze zoektocht naar een nieuw apparaat heeft best lang geduurd, met name omdat er zoveel keus is. Over het algemeen zijn de apparaten te groot en best lelijk op je aanrecht. Het enige dat wij drinken uit het apparaat is gewone koffie en cappuccino. Dus een apparaat met 36 verschillende koffies is niet aan ons besteed.
We zochten een compact, goed apparaat en makkelijk in onderhoud. Na het vergelijken van vele merken, zijn we uiteindelijk weer naar Krups gegaan, omdat we hier gewoon heel erg tevreden over waren. Waar we eerst een apparaat hadden en een aparte melkopschuimer, hebben we nu gekozen voor de Krups Sensation Milk EA9129 waar de melkopschuimer bijzit, maar de melk niet door het apparaat gaat. Het apparaat is ook net zo groot als die zonder melkopschuimer. Een beetje sceptisch waren we of de melk wel echt lekker zou opschuimen, maar dit gaat heel goed.
De koffie is goed warm, verschillende maten en sterktes, heerlijke koffie en het apparaat is heel makkelijk in gebruik. Wij zijn echt super tevreden omdat dit apparaat voor ons eigenlijk perfect is. (niet te groot, voldoende keuze in soorten koffie, goede melkopschuimer, makkelijk in gebruik en onderhoud) De prijs / kwaliteit is heel goed. Wij zijn heel blij dat we voor deze hebben gekozen!
SmaakUitstekend
MogelijkhedenUitstekend
GebruiksgemakUitstekend
VormgevingGoed
DuurzaamheidUitstekend
Pluspunten
compact
kwaliteit melk en koffie
prijs/ kwaliteit
maakt niet super veel lawaai
Melk gaat niet door het apparaat
maar is een gekoppelde aparte unit. Heel handig met schoonmaken.
Mooie en gebruiksvriendelijke volautomatische espressomachine lekker koffie, met de handige melkkan kun je ook lekkere capuccino en latta maken. Na gebruik van het melkkannetje reinigt het vanzelf ideaal