Philips CSA250 zwart, roestvrijstaal

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 32 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips CSA250 zwart, roestvrijstaal op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tosca 06-03-2023
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Een echte aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heerlijk Senseo apparaat gaat vanzelf uit. Geeft lekker veel schuim en lekkere temperatuur. Ben echt blij met dit apparaat. Lekbakje makkelijk schoon te houden. Al met al ben ik reuze blij met dit apparaat

Pluspunten

  • Warme koffie
  • Lekker veel schuim

Minpunten

  • Niets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Inkie 25-12-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Slappe bak

Algemene score

1,0
Helaas valt dit apparaat erg tegen. We gebruiken al jaren Senseo en dat beviel prima, maar dit apparaat zet de koffie erg slap. Het water lijkt te snel door de pads te lopen en de koffie die eruit komt lijkt meer op zwarte thee.

Verder zijn er ook wat onhandigheden:
* Je kunt het apparaat niet voorverwarmen; hij gaat meteen lopen zodra het water op temperatuur is.
* De waterkan glijdt sneller uit je handen dan voorgaande versies.
* De waterkan is lastiger in het apparaat te zetten dan bij voorgaande versies.

Heeft het ook positieve punten? De slappe koffie is wel lekker warm.

Pluspunten

  • lakker warn

Minpunten

  • slappe koffie
  • waterballet
  • niet vooraf op te warmen

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

m***************@h********** 12-11-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Teleurstellend

Algemene score

6,0
Om te zien zeker een mooi apparaat.
Helaas vind ik de rest erg teleurstellend. Het water loopt te snel en met dikke stralen door het apparaat waardoor de koffie, in welke stand dan ook, slap is (en ik hou niet eens van sterke koffie) verder vind ik de koffie warm, maar absoluut niet warm genoeg om echt van te genieten. Dit was vanaf de geboorte van de Senseo, m'n 4de apparaat, maar helaas dus ook m'n laatste.

Pluspunten

  • Design

Minpunten

  • Lauwe koffie
  • Slappe koffie

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Goed

Reageer

e*****@n********** 10-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ineke

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is mijn 3e senseo machine. Voldoet uitstekend. Heerlijke, hete koffie. Gemakkelijk te bedienen en mooie vormgeving.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

t******@g******** 11-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Blij mee!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi design en handig in het gebruik, binnen enkele tellen heb je een heerlijk kopje koffie

Pluspunten

  • Snel
  • Mooi design

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

a***********@k*********** 09-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie, slecht doordacht apparaat

Algemene score

5,0
Ik kocht deze Senseo omdat hij er goed uit zag en de sterkte in te stellen is van de koffie.
Hij heeft echter wat tekortkomingen.
Zo is het reservoir lastig zonder knoeien te plaatsen. Het heeft weinig houvast en je vult hem gauw te vol. Maar het meest irritante is dat bij het plaatsen de wateraansluiting erg lekt. Zonder doek onder het apparaat wordt het zeker een waterballet. Ik heb een kleine modificatie gedaan waardoor het reservoir iets later opengaat en bijna niet meer lekt. Dat zou Philips ook kunnen bedenken.
Verder is het allemaal wat minder degelijk dan de oudere types en dit is dan nog de luxere RVS uitvoering.
Gelukkig is de koffie die gezet wordt wel prima. Ook handig dat dit automatisch gaat zodra hij is opgewarmd en hij dan gelijk weer uitschakelt.

Pluspunten

  • Koffie lekker
  • Sterkte instelbaar
  • Energie besparend (schakelt zelf uit)

Minpunten

  • Waterballet bij plaatsen reservoir
  • Voelt niet degelijk aan

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

h*******@i********* 30-05-2022
  • Product gekocht

Matig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
Het is een niet erg stevig apparaat, maar voldoet. Ik warm eerst de machine een keer op zonder pads en daarna met pads voor hete koffie. Ik gebruik 2 pads voor een kopje omdat het anders een slappe bak is ondanks gebruik van Senseo intense.

Reageer

d*******@g******** 15-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Beste ooit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Tot nu toe de beste Senseo ooit en ik heb er in de loop der jaren heel wat modellen gekocht. Makkelijk in bediening en lekkere hete bak koffie. Volautomatisch, met een druk op de knop schakelt hij aan, zet een of twee kopjes en schakelt daarna vanzelf uit. Zeer zuinig dus in stroomverbruik. Het model is mooi en strak van vormgeving en de kophoogte is verstelbaar. Neemt weinig ruimte in en staat door de mooie strakke afwerking met metalen zijkanten mooi op de aanrecht. Ben er super blij mee🤗

Pluspunten

  • Aan en uitschakeling door een druk op de knop
  • Makkelijke bediening
  • Neemt weinig ruimte in

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 11-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Koffie met een +

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heerlijke koffie!

+ slaat vanzelf af als koffie klaar is
+ hoogte verstelbaar
+ gebruiksvriendelijk

- waterreservoir is soms wat lastig terug te plaatsen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

H. Vos 29-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne senseo

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een hele fijne senseo, je kunt keuze maken uit de sterkte van de koffie en heeft een automatische start. Staat ook nog mooi op het aanrecht. Echt een aanrader en de prijs is ook nog redelijk.

Pluspunten

  • veel mogelijkheden
  • gunstig geprijst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c*****************@t********* 16-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Senseo

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben een gebruiker die al 3 senseo apparaten heeft versleten. Ik ben dan ook een groot fan. Gemakkelijk koffie zetten. En het fijne van deze nieuwe generatie Senseo, Je kan instellen hoe sterk je, je koffie wil hebben. Het design is ook wat aangepast, is iets smaller dan de vorige. Kortom een fijn apparaat.

Pluspunten

  • Mooi disgn
  • Compact apparaat
  • Instelbare koffie sterkte

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

h*******@u********* 07-03-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

goed koffieapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goed apparaat en lekkere koffie en je kan ook drie standen gebruiken en goed heet

Pluspunten

  • goede koffie
  • drie standen

Minpunten

  • klein waterbak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

d********@q********** 06-03-2022
  • Product gekocht

Super Senseo

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij zijn heel blij met onze Senseo. Snelle en warme koffie super machine en lekt niet heel blij mee

Reageer

j***********@g******** 21-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De Senseo select 250 zwart/roestvrijstaal is een sieraad in de keuken.
Wat ons aanspreekt is de gemakkelijke bediening voor 1 of 2 koppen.
De keuze om de hoeveelheid en daarmee de sterkte van de koffie te kunnen selecteren vinden we fantastisch. Mijn man kiest vaak voor espresso en ik houd van een volle kop.
Zo genieten we beiden van een heerlijk kopje Senseo!
De lekbak is handig te verwijderen en schoon te maken.
We zijn dus 100% tevreden over de aanschaf van onze nieuwe machine

Pluspunten

  • Bediening
  • Lekbak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor 15-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een mooi apparaat met lekkere koffie.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heel mooi model, een sieraad in de keuken.
Daarnaast hele lekkere koffie met een mooi schuimlaagje en fijn dat het apparaat zelf uitslaat als de koffie klaar is.
Hoogte in te stellen op de hoogte van het kopje of beker.
Ook kun je de sterkte instellen.
Al met al zijn we heel erg tevreden over onze Senseo.

Pluspunten

  • Hoogte instelbaar naar het kopje of beker
  • Sterkte instelbaar
  • Sieraad voor in je keuken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annie 05-02-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goed en mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi apparaat, makkelijk te bedienen, keuze voor de sterkte van de koffie, goedkoop in de aanschaf, het plaatje beschadigd wel snel.

Pluspunten

  • Keuze in de sterkte van de koffie
  • Makkelijk te bedienen
  • Mooie vorm

Minpunten

  • Het plaatje beschadigd heel snel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Yvonne. 29-01-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We hebben het apparaat 6 weken geleden gekocht. En zijn er erg blij mee. Hij is ook prettig in zijn gebruik . Een echte aanrader.

Pluspunten

  • Bedienings gemak.
  • Minder geluid.
  • Design.
  • 3 verschillende koffie sterktes.
  • Apparaat gaat van zelf uit.

Minpunten

  • Metalen plaatje beschadigd snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

v********@l****** 25-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zeker geen aanrader.

Algemene score

4,0
Prachtig apparaat, sieraad in de keuken alleen gebruik is minder druppelt na lekten is moeilijk schoon te maken.

Pluspunten

  • mooi

Minpunten

  • lekt

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

g************@l****** 30-11-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Senseo select !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi gestyled apparaat, slank model, intensiteit regelbaar naar ieders smaak!

Pluspunten

  • Instelbare intensiteit

Minpunten

  • Dekplaat krasgevoelig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d************@g******** 23-11-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi design ,duur,

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb de senseo select roestvrijstaal gekocht duur maar een plaatje om te zien.
Een nadeel ,het roestvrij stalen plaatje waar de kopjes opstaan wordt erg lelijk allemaal krassen en hij wipt er steeds uit.
2 mokjes wil net ,wat aan de smalle kant

Pluspunten

  • Mooi design

Minpunten

  • Plaatje waar kopjes op staan wordt erg lelijk
  • Klein plaatje voor2 mokken

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Onvoldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

b**************@g******** 20-11-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat, mooie vormgeving.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne machine en mooie vormgeving. Makkelijk in gebruik en koffiesterkte is instelbaar. De machine schakelt zich meteen na gebruik uit. Ook handig is de ontkalkingsindicator. Zodra het tijd wordt om de machine te ontkalken knippert er een rood lampje als je de machine aanzet. Ontkalkingsprogramma is eenvoudig en snel.
De hele dag lekkere, verse koffie.

Ik pleit wel voor een groter en iets handiger vast te pakken waterreservoir.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Makkelijk in onderhoud wat betreft ontkalken
  • Apparaat schakelt na gebruik meteen uit
  • Ziet er mooi uit,het oog wil ook wat
  • Koffiesterkte zelf instellen

Minpunten

  • Waterreservoir mag groter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

piet 07-11-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

zeer slecht apparaat

Algemene score

5,0
ik heb hem gekocht omdat ik hem mooi vond maar achteraf had ik beter het oude model kunnen kopen want wat is dit een waardeloos apparaat het waterreservoir is niet behoorlijk vast te pakken en terug te zetten zonder dat er geknoeid wordt uren nadat hij gebruikt is lekt er nog water als je hem open doet het overloopbakje heb je dan ook hard nodig en het stalen plaatje is meteen vuil van de koffie dat het apparaat nog na lekt
al met al nooit meer dit apparaat voor mij

Pluspunten

  • ziet er mooi uit

Minpunten

  • waterreservoir lekbakje
  • blijft na nog uren nog nalekken bij het openen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht
Slecht
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews