Siemens EQ.300 TI355209RW - Volautomatische Espressomachine - Zwart - Espressomachines
heel blij mee
makklijk, handig en lekker mee..
ik dacht niet dat de kwaletijt zo goed bij siemens..
ik wens dat ze zo goed blijft werken
Mooi en makkelijk apperaat
Zeer mooi koffiezetapparaat, makkelijk in de bediening en zeer lekkere koffie. Op een makkelijke manier een cappuccino maken met mooie opgeklopte melk
Pluspunten
- compact
- mooie uitstraling
- simpel in gebruik
Minpunten
- kunt er geen heet water mee pakken
Handig in gebruik en heerlijke koffie
Veel merken gezien en uitgekomen op Siemens. Keramisch maalsysteem en eenvoud gaven de doorslag. Eenmaal aangesloten bleek het ook nog geweldige koffie! Ik ben blij met deze aankoop en hoop dat ie het nog lang mag volhouden!
Pluspunten
- Eenvoudige bediening
- Heerlijke koffie
- Weinig lawaai
Prima compact koffieapparaat
Prima koffiemachine heb eerst de reviews gelezen voor ik het apparaat kocht, mooie koffiemachine niet te groot en gebruiksvriendelijk en maakt een heerlijk bakje koffie!
Mooi uiterlijk makkelijk te bedienen en zet heerlijke koffie
Ik was meteen verlieft op het uiterlijk en de mogelijkheden van het apparaat. En hij is heel makkelijk te bedienen plus de prijs was heel erg goed
Pluspunten
- Mooi uiterlijk
- Makkelijk te bedienen
Makkelijk schoon te houden
Deze machine is erg gemakkelijk schoon te houden. Normaliter zit de melk in de machine dat is nu niet zo. Je doet een klein beetje melk in een glas en met een simpel pijpje dat in het glas gaat wordt de melk opgeschuimt. Het verschilt nog wel eens per kopje hoe dik de melkschuim is maar dat is even wennen gok ik. Verder is de koffie erg lekker, de temperatuur is ook goed. Bij het zetten van twee kopjes gaat hij twee keer malen dus deze kun je ook per stuk zetten, het gaat niet perse sneller namelijk. Al met al een goede machine tot nu toe. Ik heb de machine nu 2 dagen maar hier ga ik nog heel veel plezier van hebben.
Pluspunten
- Makkelijk schoon te houden
- Lekkere koffie
- Goede temperatuur
Minpunten
- 2 koppen gaat niet sneller
- Melkschuim verschilt per kopje qua dikte
Lekker koffie!
Ik hou van deze machine. Ik denk dat ik nog nooit zo'n goede koffie heb gedronken. Het apparaat is niet zo luidruchtig, het is heel gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken. Ik zou het iedereen aanraden.
Pluspunten
- Goed koffie
- Groot waterbak
- Makkelijk te gebruiken/schoonmaken
Perfecte espressomachine
De machine is zoals het ook op website weergeven wordt. De koffie die gemaakt wordt heeft ook echt de smaak van koffie, het geluid is stil vergeleken de vorige machine, het is een blikvanger in de keuken.
Super kwaliteit machine
Lekker koffie, makkelijk te gebruiken, super simpel in gebruik, plug en play! Zeker de moeite waard!!
Siemens
Prima apparaat zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk schoon te maken
komt hete koffie uit en de smaak is perfect
Mooi apparaat en duidelijk
Ziet er goed en netjes uit. Niet te groot ook. Duidelijke knoppen. Uiteindelijk in werking gekregen en alles voor elkaar. Al vind ik het lezen wat moeilijk. Maar dat komt door mezelf. Warme koffie, lekker en tevreden. Maar heb hem pas een paar uurtjes. Dus nog even afwachten wat de toekomst brengt. Hoop op veel drinkplezier. Prijs is netjes en betaalbaar. Mvg Natasha
Pluspunten
- Mooi en compact
- Duidelijke knopjes en scherm.
Minpunten
- Nog niet gevonden, heb hem net een paar uur.
- Sterkte goed zoeken bij koffie keuze
Heerlijke koffie
Dit apparaat had een goede beoordeling en hij maakt het helemaal waar. De handleiding was duidelijk en kon snel aan de slag. Wij hebben een aantal verschillende kopjes koffie gezet en die waren heerlijk. Een zeer goed product.
Pluspunten
- Eenvoudig in gebruik
- Duidelijke handleiding
- Maakt heerlijke koffie
Minpunten
- Geen
siemens koffie automaat
mooi apparaat eenvoudig in gebruik en zet heerliijke koffie
een mooi apparaat voor een mooie prijs ik zou zeggen kopen!!!!!!
Goede lekkere koffie. Cappuccino met lekker schuim kraag
Ik had een nieuw apparaat nodig, dus online gekeken welke het beste bij mijn prijsklasse en voorkeuren paste. Deze kwam daarbij het beste uit de test bij ons in de winkel.
Pluspunten
- Goede espresso
- Goede cappuccino
- Makkelijke bediening
Minpunten
- Klein koffieprut opvangbakje
Minder is meer
Mijn vorige koffie machine stond op punt van begeven dit was er een met melkbeker geïntrigeerd.
Bij de machine van Siemens doe je melk ik je beker dan 1 druk op je koffie smaak en je hebt een top lette of cappuccino.
Veel minder slangen bekers schoon te maken dus super hygiënisch.
Koffie sterkte kun je per kop aanpassen. Daarbij ook nog eens 5 jaar garantie.
Goeden duidelijke uitleg in de winkel.
Voor koffie liefhebbers een echte aanrader.
Mooi design, degelijke afwerking. En goede koffie!
Na wat wikken en wegen hebben we toch maar besloten om voor een volwassen apparaat te gaan. Het apparaat ziet er goed uit, de bediening voelt degelijk aan en schoonmaken is geen kunst.
De sterkte van de koffie en hoeveelheid water is vooraf in te stellen waardoor je espresso en koffie krijgt die volledig aan de eigen wensen voldoet.
Pluspunten
- Goede koffie
- Straks desing
- Eenvoudig onderhoud
Minpunten
- Geen
Machine is na 4 maanden al defect
Machine is defect, geeft kortsluiting, is nu ter reparatie verzonden naar Siemens, over ongeveer 15 komt hij retour.
Minpunten
- geluid
- geluid
Heerlijke koffie machine
Voor een automatische koffiebonen machine van deze prijs categorie is de Siemens eq3 echt top. Deze machine geeft heerlijke koffie, afhankelijk van de bonen die je erin stop uiteraard. De machine haalt echt alle heerlijke smaken uit de bonen binnen een mum van tijd. Simpel, niet te duur, makkelijk in gebruik en onderhoud. Alles wat je zoekt en wilt voor heerlijke koffie.
Pluspunten
- Goedkoop
- Makkelijk in gebruik
- Snel
- Heet
- Stevige melkschuim
Minpunten
- Niet in andere kleur verkrijgbaar
mooi uiterlijk, makkelijk te bedienen, heerlijke koffie
Mooie koffiemachine die makkelijk te bedienen is. Je kunt de koffie naar eigen wens instellen en makkelijk schoon te maken. Duidelijke beschrijving
Pluspunten
- Uiterlijk
- Smaak
- Makkelijk schoon te maken
- ruime keuze van koffie
- makkelijke bediening
Koffiebonen apparaat Siemens EQ 300
Een heel fijn apparaat, makkelijk te bedienen en schoon te maken. Zet lekkere hete koffie.
Mooie vormgeving, veel mogelijkheden zoals Espresso, Cappuccino, Latte macchiato en cafe creme. De melkopschuimer is zeer prettig in gebruik.
Pluspunten
- Goede smaak
- Goede temperatuur
- Kan 2 kopjes tegelijk zetten
Minpunten
- Tijdens bonen malen veel lawaai
- geeft niet aan wanneer de koffiebonen op zijn
Lekker een vers kopje koffie
Het type apparaat voor deze heeft ons ruim 6 jaar voorzien van heerlijke koffie. De keuze voor een nieuw apparaat was dan ook niet moeilijk zeker weer een Siemens. Wat we bij het vorige apparaat wat minder vonden is zeker verbeterd, minder lawaai en een hele makkelijke bediening van het apparaat. Het apparaat heeft (gelukkig) een zelfreinigend systeem, alleen een keer extra het waterreservoir vullen. Wat ook erg prettig is dat jezelf de hoeveelheid per kop in kan stellen, dus geen Haagse kopjes koffie als je wat grotere kommen hebt. Opschuimen van de melk was bij het vorige apparaat wat minder vonden wij, bij deze werkt dit prima. 1 Klein min puntje, tip mss voor fabrikant...het bonenreservoir kan er niet uitgenomen worden, sommige koffiebonen zijn wat vettig en het is dan handig als het bonenreservoir eruit genomen zou kunnen worden om goed te kunnen reinigen. Verder zeer tevreden.
Pluspunten
- weinig lawaai
- zelfreinigend systeem
- zelf sterkte koffie in te stellen
- melk lekker schuimig
Minpunten
- bonen reservoir niet te verwijderen
Prima machine, doet precies wat deze moet doen
De Siemens koffiemachine is nu 6 dagen in huis en bevalt uitstekend.
Lekker bakkie koffie en snel klaar.
Niet te veel toeters en bellen maar eenvoudig te bedienen en in te stellen
De espresso geeft een sterke smaak en is goed heet.
Crema koffie idem.
Kortom een machine die voldoet aan mijn wensen.
Pluspunten
- Goede koffie, snel klaar
- Temperatuur van koffie dik in orde
- Bedieningsgemak
Minpunten
- Klein koffiedikreservoir
- Had de machine eerder moeten kopen
Heerlijk apparaat!
Heerlijk apparaat. Maakt heerlijke koffie, cappuccino en latte. Makkelijk in gebruik. Lekker stil apparaat.
Pluspunten
- Makkelijk in gebruik
- Niet te luidruchtig
Machine bevalt uitstekend net als de vorige van Siemens
Koffiemachine is nog beter dan de vorige, is sneller in te stellen qua sterkte en hoeveelheid en een cappuccino is nu veel sneller te zetten.
Pluspunten
- mooie scherm
- reageert snel/goed na aanraken van het scherm
Minpunten
- geluid
eenvoudig te bedienen
lekker koffie... eenvoudig te bedienen. mooi apparaat. makkelijk schoon te maken. zeker handig voor mijn vrouw!!!
Pluspunten
- eenvoud
- mooi