Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 75 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens TI355209RW zwart op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

P 31-03-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Storing en doorgebrand

Geschreven voor: Siemens TI355209RW zwart

Algemene score

6,0
Lekkere koffie, alleen jammer dat het apparaat na 1 jaar al storing aangaf en na 2 jaar kapot ging..
Siemens wou ons niet tegemoet komen.. dit apparaat koste destijds een klap geld...
Doe dit nooit weer!

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Storing
  • Doorgebrand
  • Geeft niet aan wanneer de bonen op zijn

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Petrusca Ionel 03-07-2021
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Good

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI355209RW zwart

Algemene score

10,0
Good it is very good product. I tried this product with a friend and I really liked it . This product should be promoted more so that the world knows it

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fred A 02-07-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima machine en eenvoudig in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI355209RW zwart

Algemene score

8,0
Ik ben erg tevreden over deze machine. Ik heb hiervoor een paar Philips/Seaco expresomachines in ongeveer de zelfde prijsklasse gehad, de voordelen wat ik nu in positieve zin ervaar met deze Siemens apparaat is :

1) Makkelijk schoon te maken.
2) Zet makkelijk met 1 knop cappuccino, Latte machiatto , cafe creama en expresso.
3) Koffie is van goede temperatuur.
4) Koffie is lekker van smaak.
5) Ontkalken eerste keer wat lastiger, maar volgt zelf zijn weg.

Kortom ik heb geen spijt met deze overstap , met de Philips apparaten deed ik ongeveer 3 jaar mee, gezien de robuuste bouw van dit apparaat verwacht ik er langer mee te doen.

Pluspunten

  • Goede smaak
  • eenvoudig schoonmaken
  • eenvoudige bediening
  • Cappuccino makkelijk te zetten
  • Robuust

Minpunten

  • geen aanduiding dat bonen op zijn

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Arno 12-05-2021
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Super simpel apparaat van grote klasse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI355209RW zwart

Algemene score

9,0
Het apparaat is erg eenvoudig in elkaar te zetten en in te stellen.
De koffie sterkte is effe aftasten maar daar heb ik vertrouwen in.

Pluspunten

  • Handige inbedrijfstelling
  • Duidelijke uitleg

Minpunten

  • Ik een brita filter bij geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Van hoof 04-05-2021
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Mooi overzichtelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI355209RW zwart

Algemene score

9,0
Goede prijs kwaliteitverhouding. Apparaat zeer overzichtelijk en werkt zeer makkelijk. De koffie smaakt lekker en schoonmaak is zeer makkelijk

Pluspunten

  • Overzicht
  • Smaak
  • Schoonmaak
  • Prijs kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marjon 21-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede koop espressomachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI355209RW zwart

Algemene score

8,0
We hebben voor dit apparaat gekozen omdat de recensies goed zijn en omdat onze keukenapparatuur ook van Siemens is.
Het is een bonenapparaat dat erg eenvoudig te bedienen is, en lekkere koffie maakt!
Het opwarmplaatje wordt niet erg warm, maar dat is voor ons ook niet een must. Het enige is dat hij niet aangeeft dat de bonen bijna op zijn. Als het apparaat ontkalkt moet worden, dan moet het ook gebeuren, de melding gaat er niet vanaf helaas.
Al met al is het voor ons een erg goede koop geweest. We hebben iedere dag heerlijke verse koffie!

Pluspunten

  • Makkelijk bedienbaar
  • Lekkere koffie

Minpunten

  • Warmhoudplaatje niet warm
  • Geen indicatie wanneer bonen op zijn

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

w 20-01-2021
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI355209RW zwart

Algemene score

8,0
Prima apparaat met genoeg mogelijkheden. Makkelijk in gebruik en schoon te maken . Cashback actie is altijd leuk !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Echte koffie met gemak 18-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Eindelijk echte koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI355209RW zwart

Algemene score

9,0
Eindelijk goede koffie. Een tijdje geknoeid met andere apparaten zonder bonen en u dan deze goed uitziende koffiebonen-machine gevonden. Goede koffie, en snel gezet.
Ruime keuze uit instellingen zijn een fijne optie. Heb je je keuze gemaakt, dan onthoud het apparaat het voor je.
Onderhoud is een peulenschilletje, vooral voor mij met ca. 6 koppen per dag heb ik geen zin elke dag onderhoud te doen. Eens per 4 dagen even schoonmaken is dan snel geklaard.

Pluspunten

  • Goed koffie
  • Snelheid van koffie klaarmaken
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Instellingsmogelijkheden en gemak

Minpunten

  • Tot nu to nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Onno 15-01-2021
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Helder scherm, eenvoudig in gebruik, goed reinigbaar

Geschreven voor: Siemens TI355209RW zwart

Algemene score

9,0
Wegens prijs-kwaliteitverhouding gekozen, na het gebruik ben ik zeer tevreden over deze keuze. De koffie is goed in te schalen qua sterkte. Maten zijn goed instelbaar en apparaat geeft aan wanneer er een volledige reiniging nodig is op basis van waterhardheid.

Geluid is in vergelijking met alle andere volautomaten.

Pluspunten

  • Instellingen sterkte
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Blijft een hard geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

WR 11-01-2021
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

HEERLIJKE KOFFIE

Geschreven voor: Siemens TI355209RW zwart

Algemene score

10,0
Na 5 jaar met onze Siemens koffie machine gedaan te hebben, wilde wij een wat nieuwer model. Onze oude is dus nog steeds goed
na heel wat kopjes koffie. Omdat de oude zo goed was dus weer een Siemens aangeschaft. Deze maakt iets meer geluid, maar wat een heerlijke koffie. De koffie is goed op tempratuur. De vormgeving vind ik mooi. Mijn dochter die geen koffiedrinker is heeft al menig kopjes cappuccino achter over geslagen.
Kortom wij zijn weer heel tevreden met deze koffie machine, welke ook nog eens aantrekkelijk geprijst is.

Pluspunten

  • vormgeving
  • makkelijk instellen
  • prijs kwaliteit

Minpunten

  • geluid/niet storend

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Heerlijke koffie; wel vaak ontkalken 11-01-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie; wel vaak ontkalken

Geschreven voor: Siemens TI355209RW zwart

Algemene score

6,0
Alle koffie variëteiten en de latte vinden we super lekker. Het voor- en naspoelen kost veel water.
We hebben hem nu ongeveer 6 maanden in gebruik (niet dagelijks, meestal alleen in de weekends) en we vinden - ook al gebruiken we altijd fleswater - dat het toestel te vaak aangeeft dat hij ontkalkt moet worden. Vorige week hebben we hem voor de 4e keer in 6 maanden ontkalkt en nu geeft hij alweer aan dat hij ontkalkt moet worden. Als je de deur even open en dicht doet, kun je weer gewoon koffie zetten, maar dat is uiteraard niet de bedoeling. Na contact met Siemens hebben we de waterhardheid op 1 gezet; we hopen dat het nu beter gaat. Anders moet hij terug voor reparatie.

Pluspunten

  • heerlijke koffie en latte
  • makkelijk te bedienen
  • voldoende sterktes

Minpunten

  • te vaak ontkalken, ook bij gebruik fleswater
  • veel water gebruik door voor- en naspoelen
  • contact met Siemens

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fam Schroeder 09-01-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

koffiezetmachine Siemens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI355209RW zwart

Algemene score

9,0
Hiervoor hadden we een Delonghi deze maakt onvoorstelbaar veel geluid, wel net als deze goede koffie. Het is een verademing wanneer dit apparaat zijn werk doet. Hij doet wat hij moet doen heerlijke koffiezetten op de achtergrond. alleen maar tevreden!

Pluspunten

  • design
  • weinig geluid bij malen en drukopbouw
  • heerlijke koffie
  • touch screen voor bediening
  • keramisch maalwerk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Minder goede ervaring met de SIemens 07-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens goede koffie zwak melkschuim

Geschreven voor: Siemens TI355209RW zwart

Algemene score

7,0
Heb de Siemens EQ300 gekocht om zijn gebruiksgemak en makkelijk schoonmaken van het melkopschuimdeel. Helaas valt de kwaliteit van de melkschuim tegen. Daarnaast is het niet aangeven van koffie of water op ook wel een dingetje. Leuk voor eerste apparaat als je niet te veel koffie drinkt. Als je wat vaker op een dag koffie wilt zou ik een andere kiezen.
Bij eerste keer reinigen volgens programma liep het apparaat vast en mag ik nu zeker 3 weken wachten op service van Siemens.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • sterkte instellingen

Minpunten

  • klein reservoir bonen
  • water

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Kat 01-01-2021
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Mooi ontwerp gebruik’s vriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI355209RW zwart

Algemene score

8,0
Mooi duidelijk display vind alleen dat de instellingen moeilijk beschreven staan in het boekje.
Ook vind ik het erg jammer dat die niet aan geeft wanneer de koffie bonen bijna op zijn.

Pluspunten

  • Zet erg lekkere koffie
  • Zelf je koffie Sterkte in stellen

Minpunten

  • De kleine water tank
  • Koffiebonen bijna op wordt niet aan gegeven

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bennie 27-12-2020
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI355209RW zwart

Algemene score

9,0
Ik had het apparaat in de winkel al bekeken en het model en de werking spraken mij direct aan, nu ik het geïnstalleerd heb en de koffie kan proeven, helemaal tevreden

Pluspunten

  • Heerlijke koffie
  • Goed warm
  • Gebruikersvriendelijk

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Familie 27-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens TI355209RW zwart

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI355209RW zwart

Algemene score

8,0
Dit espresso apparaat is makkelijk bedienbaar en makkelijk in onderhoud. Lekkere warme koffie en heerlijk stil.

Pluspunten

  • Stil
  • Onderhoud

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Seno 22-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke smaak koffie met gemak gezet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI355209RW zwart

Algemene score

10,0
Hallo,

Wat was mijn moeder blij dat ik dit mooie apparaat gekocht had voor haar.
Ze vind het apparaat makkelijk te bedienen en de koffie smaakt heerlijk of het nu cappuccino is of gewoon café crème.
Ander maar wel hoe koffie op zijn best moet smaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bruins 14-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens TI355209RW zwart

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI355209RW zwart

Algemene score

8,0
Fijne makkelijk te bedienen apparaat even instellen en koffie zetten kan iedereen.
Het apparaat is een beetje luidruchtig maar de koffie maakt goed.

Er zitten voldoende instellingen op om je bakje koffie te personaliseren.
Top apparaat.

Pluspunten

  • voldoende instellingen
  • simpele bediening

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Arthur 14-12-2020
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Siemens eq300

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI355209RW zwart

Algemene score

9,0
Koffie / expresso apparaat prima zeker aan te bevelen. Gebruiksgemak.
Geluid valt mee leg er rubber matje onder..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

maschika 13-12-2020
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

vers gemalen koffiebonen met Siemens EQ300 voor goede koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI355209RW zwart

Algemene score

8,0
Vers gemalen koffiebonen voor een goed kop koffie. Dat is voor Siemens geen probleem. De nieuwe EQ300 serie voldoet aan alle eisen om een lekker kopje koffie te zetten. De EQ300 is makkelijk te bedienen, en laat middels het goed verlichte display zien wat hij kan zetten en waar hij mee bezig is.
Mooie vormgeving.

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr Depenbrock 13-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

EQ 300 koffieautomaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI355209RW zwart

Algemene score

9,0
Super apparaat, erg stil heerlijke warme koffie en veel mogelijkheden en makkelijk in gebruik erg makkelijk schoon te maken
Veel keuze instellingen en overzichtelijk

Pluspunten

  • Stil
  • Goed hete koffie
  • Makkelijk in gebruik/bediening
  • Mooie vormgeving

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Astrid Den Braven 06-12-2020
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Goed apperraad

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI355209RW zwart

Algemene score

9,0
Lekker koffie blijft ook goed heet geen spijt dat we voor siemens hebben gekozen ook dat er keuzen op zit

Pluspunten

  • Lekker kofie
  • Blijft warm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rick 05-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima Espressomachine

Geschreven voor: Siemens TI355209RW zwart

Algemene score

10,0
Heb deze Espressomachine gekocht omdat mijn oude apparaat na 6 jaar slechter werd.
Het viel mij gelijk al op dat dit apparaat compacter is en makkelijker qua onderhoud, mede door de deur aan de voorkant waardoor je heel gemakkelijk overal bij kan. De caffe crema is erg lekker en je kan gemakkelijk de sterkt bepalen. De cappuccino of latte is ook erg gemakkelijk te maken en erg lekker met volle melk. En in de handleiding staat alles makkelijk uitgelegd hoe de machine werkt. Kortom ben erg blij met de aankoop en hoop nog lang gebruik te maken van deze mooie espressomachine.

Pluspunten

  • Zeer goede smaak
  • Geluid
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • nog niet ondekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Astrid Den Braven 03-12-2020
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Goed apperraad

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI355209RW zwart

Algemene score

9,0
Lekker koffie blijft ook goed heet geen spijt dat we voor siemens hebben gekozen ook dat er keuzen op zit

Pluspunten

  • Lekker kofie
  • Blijft warm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk 03-12-2020
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat en vooral goed apparaat gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI355209RW zwart

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een koffiemachine die mooi en vooral gebruiksvriendelijk en duurzaam moest zijn en met deze Siemens zijn al mijn wensen voldaan.

Pluspunten

  • Duurzaam
  • Gebruiksvriendelijk
  • Mooi.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews