Siemens TI355209RW - Reviews

Specificaties
Aansluitwaarde
1300 watt
Netfrequentie
50/60 Hz
Type/soort
koffiezetter

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens TI355209RW op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jacco 06-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Heerlijke koffie en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI355209RW

Algemene score

8,0
Mooi design apparaat wat doet wat het moet doen. Maar lekkere koffie of cappuccino en goed schoon te houden. Gaat niet heel snel maar dat is voor een bonenmachine niet erg. Enige nadeel is dat het wel dat het iets stiller had kunnen zijn maar uiteindelijk gaat het om de smaak en die is goed.

Pluspunten

  • gemak
  • Design
  • Variatie

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joe insiders 03-12-2019
  • Product getest

Fijn maar luid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI355209RW

Algemene score

8,0
Design:
het apparaat is groter dan menig ander koffiezetapparaat maar mooi vormgegeven en past prima op mijn aanrecht! Ideaal is het handvat in het waterreservoir zodat je dit makkelijk kan bijvullen.
Snelheid: de machine moet voor het gebruik eerst opwarmen en doorspoelen dat kost even wat tijd maar daarna werkt alles soepel en snel.
Koffiekwaliteit: prima, leuk om te experimenteren met verschillende koffiebonen en diverse sterktes.

Pluspunten:
⁃ Geen reservoir voor melk en dus heel makkelijk schoonmaken na bereiding van cappuccino of latte.
⁃ Design is goed en alle onderdelen zijn makkelijk te verwijderen.
⁃ Koffiekwaliteit van alle diverse soorten.

Minpunten:
⁃ geluid bij opstarten en afsluiten en hoeveelheid watergebruik hierbij.

Reageer

Antoinette69 02-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Superfijn apparaat met heerlijke verse koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI355209RW

Algemene score

8,0
Een fantastisch mooi apparaat, maakt hele lekkere koffie van koffiebonen. Ook de cappuccino is voortreffelijk. En hele gemakkelijke bediening. Je hebt zo een heerlijke kop koffie.

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • snel klaar

Minpunten

  • maakt veel herrie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Eric 30-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Overheerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI355209RW

Algemene score

10,0
Dit apparaat schenkt het perfecte kopje koffie zoals koffie moet smaken. Evenals het opschuimen van de melk, een heel lekkere stevige schuimlaag. Kortom écht een heel mooi apparaat die zijn geld waard is!

Pluspunten

  • Automatisch spoelen
  • Mooie stevige schuimlaag
  • makkelijk schoon te maken
  • keuzemenu zeer duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Voogd 29-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grandioos LEKKER !!!!!!!!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI355209RW

Algemene score

10,0
We waren op zoek naar een LEKKER !!!!!!!! BAKKIE KOFFIE. Gevonden in deze SUPER eenvoudig te bedienen VOLAUTOMATISCHE KOFFIEMACHINE.

Pluspunten

  • Eenvoudige bieding
  • Eenvoudig schoon te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Peeeee 27-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Een alles in een machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI355209RW

Algemene score

7,0
Het is een apparaat wat voor en na-spoelt, let erop om een kopje te plaatsen.
Mijn man vindt de koffie super lekker, door de bonenkoffie, i.p.v. gewone of pads.
Ik vind het lastig om te bepalen hoeveel melk ik erin moet doen voor het opschuimen.
Handig dat je de koffiesterkte kunt aanpassen, het is snel gezet.
Helaas maakt hij het plankje waar de kopjes op kunnen staan niet echt warm.
Het apparaat bevat wel veel plastic en vind ik veel werk om schoon te maken.

Pluspunten

  • Snel
  • eigen koffiesmaak

Minpunten

  • bakjes elke keer schoonmaken
  • Plastic

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Fieke 27-11-2019
  • Product getest

Top apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI355209RW

Algemene score

8,0
Wat een top apparaat! Hij is vrij stil, zeker vergeleken met mijn oude apparaat :-) Hij is snel en de koffie is heerlijk! Ook het opschuimen van de melk werkt als een tierelier, wat bij mijn oude apparaat ook zeker niet het geval was. Duidelijk menu en hij is snel klaar voor gebruik! Het feit dat ie vooraf ff spoelt vind ik wel een lekker fris idee!

Pluspunten

  • Stil
  • Lekkere koffie
  • Ziet er mooi uit

Minpunten

  • Spoelt vaak

Reageer

Esther 27-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne volautomaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI355209RW

Algemene score

9,0
Erg fijne volautomaat. Product getest via The insidersnet, willen hem nu gaan aanschaffen. Erg makkelijk diverse koffie te zetten qua smaak mild-aromatisch en evt met melk. Minpuntje vinden wij het duo zetten, de afstand van de koffie uitgifte. Hebben nu een EQ500 uit 2014, die is voor ons als gezin eigenlijk te groot maar de duo uitgifte is wel beter.
Tevens is de machine zeer makkelijk te reinigen en staat ook nog eens mooi op het aanrecht.

Pluspunten

  • Smaak
  • Design
  • Makkelijk in gebruik en qua schoonmaak

Minpunten

  • Duo uitgifte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JdVr 23-11-2019

Heerlijke koffie, cappuccino of latte macchiato

Geschreven voor: Siemens TI355209RW

Algemene score

8,0
Heerlijke koffie, cappuccino of latte macchiato alles uit 1 machine die heel eenvoudig in het gebruik is.
Voor iedere koffiedrinker apart instelbaar door een simpele OneTouch knop.
Ook kun je 2 kopjes in 1 keer zetten die dan wel gelijk qua sterkte zijn.
Melkschuim maken kan snel en simpel. Het pijpje dat je daarvoor nodig hebt moet echter wel na bijna elk kopje even gereinigd worden anders wordt het schuim minder stevig.
Design is mooi en voor wat hij allemaal kan is hij niet groot.
Wel wat veel lawaai.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Janneke 23-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

En dan is er koffie… of cappuccino of.. latte macchiato

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI355209RW

Algemene score

8,0
Makkelijk in te stellen machine voor heerlijke koffie met goede smaak.
Per kopje instelbaar dus als je veel verschillende wensen hebt heb je veel plezier van deze machine.
Twee koffiedrinkers hetzelfde: dan kunnen er ook 2 kopjes in 1 keer.
De sterkte is makkelijk instelbaar middels een OneTouch knop.
Melkschuim maken kan snel en simpel. Het tuitje dat je daarvoor nodig hebt moet echter wel na bijna elk kopje even gereinigd worden anders wordt het schuim niet stevig genoeg.
Design is mooi en voor wat hij allemaal kan is hij niet groot.
Wel wat veel lawaai.

Pluspunten

  • Smaak
  • Gemak
  • Design

Minpunten

  • Lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Adrie Groenemeijer 21-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffiemachine EQ3

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI355209RW

Algemene score

9,0
ik vind van Siemens Goede server ik heb al een keer mee gemaakt mijn koffie machine was kapot
ik heb gebeld werd netjes thuis op gehaald en weer thuis gebracht

Pluspunten

  • de koffie is goed van smaak

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kpap 19-11-2019

mooie smalle machine

Geschreven voor: Siemens TI355209RW

Algemene score

8,0
fijn automaat,heerlijk met verse bonen. Schuimt goed,wat ik persoonlijk jammer vind is de melkschuimer die je naar beneden moet schuiven.Ik ben bang dat dit op den duur zwak wordt.
ook jammer dat het niet aangeeft als de bonen op zijn. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

KW 15-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

zeer gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI355209RW

Algemene score

7,0
Mooi apparaat wat ook niet verborgen hoeft te worden. Zeer gebruiksvriendelijk. Zelf voor oudere mensen. Lekkere koffie en de melkopschuimer is eenvoudig te reinigen.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • lekkere Capucinno

Minpunten

  • geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Anoniem 10-11-2019

Prachtig apparaat

Geschreven voor: Siemens TI355209RW

Algemene score

10,0
Heb hiervoor van alles geprobeerd, verschillende soorten koffie machines en merken. Voor gewoonne koffie, espresso, latte, capuchino enz., en ik vond sommige goed of ok en anderen weer wat minder. Maar deze voldoet volledig aan mijn verwachtingen, heel blij met mijn aankoop. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer