iRobot Roomba® Plus 405 Combo Robot + Autowash™ Dock

iRobot Roomba® Plus 405 Combo Robot + Autowash™ Dock

Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 363,00Bekijk alle aanbieders
Maarten071225-05-2025
5.0

Duur voor de schoonmaakkwaliteit

5.0
Ik heb deze robotstofzuiger mogen testen en ben gematigd positief. De installatie ging redelijk makkelijk, maar een handleiding ontbrak. Hierdoor moest ik eerst uitzoeken welke app ik nodig had. Het bleek een aparte app te zijn en niet de standaard app van de fabrikant. De Roomba-app zelf is overzichtelijk. Het plannen van schoonmaakrondes, zones instellen en voorkeuren aanpassen werkt goed. Wel liep de app vast tijdens een update van de stofzuiger, wat even frustrerend was. De AutoWash™ Doc is handig. Dankzij dit systeem kan de robot langer zijn werk doen zonder dat je hem steeds hoeft schoon te maken of bij te vullen. Dit werkt vooral fijn bij grotere oppervlaktes. De objectdetectie viel tegen. De robot reed meerdere keren tegen stoelen, tafels en de bank aan, ondanks de ingebouwde sensoren. Ook de schoonmaakresultaten waren niet zoals ik had gehoopt. Voor deze prijsklasse verwacht je een grondiger resultaat. Het design is strak, maar de stofzuiger trekt veel stof aan door statische lading. Na een paar minuten ligt er al een laagje op het apparaat.
Pluspunten
  • Design
  • Autowash dock
Minpunten
  • Schoonmaakkwaliteit