iRobot Roomba® Plus 405 Combo Robot + Autowash™ Dock

iRobot Roomba® Plus 405 Combo Robot + Autowash™ Dock

Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 363,00Bekijk alle aanbieders
e************@o**********25-05-2025

Het geld zeker waard, absoluut een aanrader

Twee weken deze Roomba mogen testen. Een mooi strak en modern design waardoor het zo hypermodern eruit ziet als dat het is. Het automatisch inpompen en uitpompen van het water en stof maakt vrij veel herrie maar duurt gelukkig niet langer dan enkele minuten. Ook het wassen van de pads, wat vrij vaak gebeurt tijdens een grondige schoonmaakbeurt, maakt wat geluid. Ondanks dat de robot niet overal kan/mag komen (van mij) doet die het werk bijzonder goed. Het dweilen doe ik alleen met water en laat, zolang je de dweilpads wekelijks verwisseld, geen strepen of sporen achter en dweilt beter dan wanneer ik zelf dweil, onder andere door de smartscrub functie. Gelijk na starten van de schoonmaak deze annuleren duurde enkele minuten doordat de robot het als einde schoonmaak zag en alles wat die net naar binnen had gepompt weer ging afpompen. Niet handig en geen omweg nog voor te vinden helaas. De batterij is na een grondige schoonmaakbeurt (75 min) leeg. Als je regelmatig de robot aanzet om het schoonmaken bij te houden zal dit niet nodig en niet het geval zijn. De app en objectdetectie en vermijding werkt overigens super fijn. Je kan makkelijk het soort schoonmaakprogramma kiezen wat voor je huis nodig is en als de slimme objectdetectie iets mist kan je zelf nog zones aanmaken. Door de goede prijs zou ik het apparaat zo kopen en zelfs mijn technofoob vriend wil deze robot houden, zo fijn en gebruiksvriendelijk is de robot.
Pluspunten
  • Maakt erg goed schoon
  • Gebruiksvriendelijk
Minpunten
  • Maakt relatief veel herrie